Hirdetés

Miért gyűlöli a Nyugat Putyint – ami a háttérben van (VIDEÓVAL)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Op-Ed by Chris Kanthan, June 14, 2017 – Chris Kanthan elemzése

Az oroszfóbia napjaink Amerikájában ugyanolyan heves, mint a hidegháború csúcspontján volt, amikor *“Duck and Cover” gyakorlatokat végeztettek a rémült iskolásgyerekekkel és a lakosságot bombabiztos óvóhelyekkel gyötörték. **Azonban az orosz hackelésről és összeesküvésről szóló dráma nem más, mint ködösítés. A valódi konfliktus arról a világuralomért folytatott geopolitikai hatalmi harcról szól, amely több száz billió dollárt igényel, és amelyet a Machiavellista elitek hatalmas egója és a nemzetek múltbeli (‘dicső’) emlékei és jövőbeli látomásai vezérelnek.

*(“Duck and Cover” – azaz kuporodj össze és takard magad gyakorlatot egyfajta személyes védelemnek szánták a nukleáris robbanás hatásai ellen az USA-ban. Ez a politikai propaganda  film a kormány tájékoztató kampányának sarokköve volt az iskolákban, és 1952-től nagyjából a hidegháború végéig sugározták a fiatal generációnak. Történészek azt állítják, hogy a film az ötvenes évek hisztérikus vörös rémületének politikai eszközeként elsősorban azért készült, hogy a gyermekeket a Szovjetunióval és a kommunizmussal ijesztgesse: ford.)

Duck and Cover – VIDEÓ:

**(mint a CNN producere, John Bonifield <lásd:A liberálisok virtuális „valósága” – avagy: Jó üzlet a média (tényfeltáró írás, videóval)” című cikkünket – NIF szerk.>, a napokban beismerte, egyfolytában hazudtak: ford.)

Íme a nagy tájkép: az USA + Európa geopolitikai csatája Oroszország + Kína ellen. Az Egyesült Államokat és Európát ugyanazok a bankár és hadiipari hűbérurak irányítják, míg Oroszország és Kína – két független ország – szükségszerűen kötöttek szövetséget. Miért? Ha Oroszország elbukik, Kína lesz a következő. Szerezd meg a medvét, megkapod a sárkányt, így megkapod a világot.

De itt van az öngól: a globalisták csapdába ejtették a medvét 1991-ben, amikor a Szovjetunió összeomlott. Azonban ahelyett, hogy barátkoztak volna véle, ketrecbe zárták, éheztették, kínozták és nyolc éven keresztül megalázták. Akkor a medve összetörte a ketrecet és visszavágott.

Árulás a kilencvenes években

Az évszázad legnagyobb rablása Oroszországban történet az 1990-es években, és az elkövetők a Wall Street gátlástalan, csalárd és megtévesztő módszereket alkalmazó – *shysters– alakjai voltak, akik a kapitalizmus csodáit ígérték, ehelyett azonban leépítették, darabokra szedték az egész országot. **A privatizáció nevében Oroszország a kiárusítás lázas tűzében égett1). Mindent, amit csak el lehet képzelni – olaj, gázmezők, arany- és gyémántbányák, légitársaságok, média, gyárak, nevezzünk meg bármit –mindent a tisztességes értéke ezredrészéért adtak el. Egy maroknyi orosz, akiket az Egyesült Államok választott ki gondosan, több száz billió dollár értékű vagyonra tett szert. Cserébe minden orosz 7 dollár értékű “részvényt” kapott. Az USA adófizetői ezt az undorító szélhámosságot is támogatták.

*(shyster – olyan személy, főleg ügyvéd, aki gátlástalan és csalárd, hazug és aljas módszereket alkalmaz az üzleti életben: ford.)

**(privatization ~ denationalization, vagyis megfosztás, kifosztás. Igen találó szinonima: ford.)

Az amerikai vámpírkapitalisták által irányított sokkterápia alatt Oroszországban a GDP, a bruttó hazai össztermék értéke 40%-kal csökkent. Az országot összezúzta az adóság, amellyel az IMF-nek és a Világbanknak tartozott, ugrásszerűen megnőtt a szegénység és az öngyilkosság.

Az orosz hadseregben eluralkodott a káosz, és súlyos vereséget szenvedett az iszlám terroristákkal vívott háborúban Csecsenföldön és Dagesztánban. Ó, ezek az iszlamisták ugyanazok az afganisztáni mudzsahedin terroristák voltak, akiket még mindig Szaúd-Arábia pénzelt és még mindig az USA fegyverzett fel2) . Olajat öntött a tűzre 1999-ben, hogy a Nyugat bombázta Szerbiát – Oroszország szilárd szövetségesét – és az, hogy a NATO a tagjai sorába vette Lengyelországot, Csehországot és Magyarországot.

Washington megvásárolta és ellenőrzése alatt tartotta a legtöbb orosz politikust, beleértve Jelcin elnököt is, mint ahogy Bill Clinton hencegett ezzel Tony Blair-nek3).

Putyin birodalma

Ilyen szörnyű körülmények között lett Putyin 1999 december 31-én Oroszország megbízott elnöke. A következő néhány évben ellenőrzése alá vonta a hatalmas oligarchákat, a korrupt politikusokat és az eliteket, akik az ötödik oszlopot alkották. Ellentmondást nem tűrő KGB-stílusával meggyilkoltatott néhány nyugatbarát újságírót, bebörtönözte az ellenzéket és megszilárdította a hatalmát. Az olajár emelkedése segített Putyinnak, de ő bölcsen használta az új vagyont. Talpra állította az orosz gazdaságot, arany és devizatartalékot hozott létre és jelentősen csökkentette az államadósságot.

 1. 1999 és 2014 között az orosz GDP a tízszeresére nőtt4) és világviszonylatban a huszonkettedik helyről a nyolcadikra emelkedett
 2. Az orosz GDP-hez viszonyított államadóság az 1999-es 100%-ról 2016-ra 17%-ra csökkent5)
 3. Oroszország a világ hatodik legnagyobb devizatartalékát hozta létre, gyakorlatilag a semmiből6)
 4. Az orosz aranytartalék ugyancsak a hatodik legnagyobb a világranglistán7).

Putyin elindította a Russia Today-t, a saját globális televíziós csatornáját, betiltotta a GMO-t, kirúgta George Sorost és harcolt a kulturális marxizmus ellen. Több mint tizenötezer templomot épített, és arra bátorította a családokat, hogy vállaljanak több gyermeket, betiltotta a gyerekeket megcélzó transznemű/homoszexuális propagandát.

Végezetül, Putyin újjáépítette az orosz hadsereget, felmorzsolta az iszlám terroristákat, geopolitikai sokként felbukkant Szíriában és uralta a helyzetet az USA, Izrael, Egyesült Királyság, Franciaország, Törökország, Szaúd-Arábia, Quatar és 40 000 dzsihádista hatalmas koalíciójával szemben8).

Putyin diplomáciája is figyelemreméltó. A 2014-es USA szankciók és az olajárak hirtelen csökkenése után minden politikus és szakértő azt jósolta, hogy Putyin el fog szigetelődni és összeomlik az orosz gazdaság. Ugorjunk 2017-re, 144 amerikai vállalat és 62 ország vett részt az Orosz Gazdasági Konferencián Szentpéterváron. Franciaország új elnöke, Macron, elsőként Putyint fogadta a külföldi vezetők közül.

Más szóval, Putyin ismét *naggyá tette, az élvonalba emelte Oroszországot. Ez az, amiért az elfogadottsága még mindig 80% felett van.

*(’Putin made Russia great again’ – a szerző finom utalása a Trump kampány szlogenjére – ’we will make America great again’: ford.)

Putyin japán, német, kínai, indiai, brazil és szaúd-arábiai vezetőkkel

Oroszország támadások kereszttüzében

Azonban a globalistáknak úgyszintén megvannak a maguk győzelmei. 2003-2004- ben George Soros színes forradalmaival megbuktatták az oroszbarát kormányokat Grúziában és Ukrajnában. 2014-ben az Egyesült Államok erőszakos *puccsot rendezett Ukrajnában, megdöntve a demokratikusan megválasztott vezetőt, aki helyébe egy senki által meg nem választott milliárdost állított.

*(akik figyelték az eseményeket annak idején, azok bizonyára emlékeznek rá, hogy az Európai Unió is feltűnt a színen: ford.)

Ukrajna a CIA célkeresztjében volt évtizedeken át. Ahogy Brzezinski írta A Nagy Sakktábla, című könyvében, Oroszország megbénul a Krím és a Fekete tenger nélkül – ez az egyetlen orosz átjáró a Földközi tengerre. A 2013-as puccs után Putyin érzékelte a veszélyt, ezért gyorsan népszavazást tartott a Krím-félszigeten és annektálta. (A krími lakosok több mint 75%-a orosz anyanyelvű, és mivel Ukrajna mérhetetlenül szegényebb, mint Oroszország, a népszavazás eredménye előre borítékolható volt)9)

A másik terület, ahol Oroszországot ismét hátba szúrták: a NATO bővítés. A Szovjetunió felbomlása idején tett ígéretei ellenére a NATO 13 új európai országgal bővült, amelyek mind alkalmas helyet biztosítanak az USA/NATO katonai bázisainak10. Ezen országok többsége most része a rakétavédelmi rendszernek. Oroszország másik oldalán, Dél-Koreában az Egyesült Államok THAAD rakétákat telepített. Mindez azt jelenti, hogy az USA elsőként mérhet atomcsapást az oroszokra, és megsemmisítheti a válaszként kilőtt orosz rakétákat. Az egész helyzet rendkívül ingatag és veszélyes – *Oroszországnak több mint 7000 nukleáris fegyvere van.

*(Az új, 2017-es orosz ICBM – Interkontinentális ballisztikus rakéták (Intercontinental ballistic missile) ‘széttéphetik’ az USA rakétavédelmi rendszerét – Rogozin orosz miniszterelnök helyettes szerint: ford.)

Mindezen zaklatás és megfélemlítés azonban csak a globalisták megsebzett egójának kórképét mutatja, hiszen Oroszország leigázására tett minden próbálkozásuk kudarcba fulladt. Nem egyszer, de hatszor az utolsó kétszáz évben – 1812, 1856. 1905, I. világháború, II. világháború, és az *1990-es évek sikertelen Wall Street-i hatalomátvétele.

*(Europe Reloaded: egy titkosügynök felfedi azt a NATO tervet, amellyel a Nyugat részekre akarta bontani Oroszországot a Szovjetunió széthullása után: ford.)

Rothschildok, bolsevizmus, Hitler

1812-ben a Rothschildok által finanszírozott Napóleon megszállta Oroszországot. 1856-ban Nagy Britannia és Franciaország megtámadta és elfoglalta a Krím-félszigetet – ugyanolyan okból, mint amilyen okból az Egyesült Államok 2013-ban államcsínyt szervezett Ukrajnában.

1905-ben a Wall Street-i bankárok – Jacob Schiff és mások – Japánt azért finanszírozták, hogy támadja meg Oroszországot11. A háború közepén a bankárok forradalmat próbáltak kirobbantani, hogy megdöntsék a Cárt. A forradalmat Leon Trockij (Lev Bronstein)12 vezette. 1905-ben nem járt sikerrel és elmenekült Oroszországból, de 1917-ben visszatért ugyanazzal a forgatókönyvvel, de most a japánokat a németek helyettesítik.

Az első világháború előtt L. Trockij és Lenin többmillió dollárt vett fel nemzetközi bankároktól. Trockij New York-ba látogatott és amerikai útlevelet kapott, hogy vissza tudjon térni Oroszországba13. Bőségesen áradt a pénz a kapitalistáktól. A kommunisták  (bolsevikok) megölték a cárt az I. világháború idején, és gyorsan aláírták a békeszerződést Németországgal. Köszönjük – Danke Schoen!

Így hát, láthatjuk, hogy a gonosz birodalmát, a Szovjetuniót Amerika és Európa teremtette meg – ez az a tény, amit töröltek a történelemkönyvekből. A Szovjetunió külföldi erők által előidézett polgárháború eredménye volt. – Egy polgárháború, amelyben a rosszfiúk győztek. A bolsevizmus egy idegen vírus volt, amely megfertőzte Oroszországot, oroszok tízmillióit gyilkolta le, és megpróbálta elpusztítani a kereszténységet – Oroszország ezeréves vallását. Azonban, amikor az amerikaiak azt mondják, azt gondolják, hogy “orosz,” úgy vannak idomítva, hogy csak a Szovjetunió jut az eszükbe.

Gyors pillantás a II. világháborúra; Európa (Németország) ismét megtámadta Oroszországot. Húsz millió orosz halt meg a nácik elleni harcban, csak Leningrádban kétmillióan14. Oroszország a négy éven át tartó háborúban Hitler seregének 70%-át megsemmisítette. Azonban “a nácik legyőzésért” az Egyesült Államok kapott meg minden elismerést, holott csak a végén (1944-ben) kapcsolódott be a játszmába.

A jövő felé

Mindezek ismeretében egy tárgyilagos személy nem sorolná Oroszországot a Nyugat ellenségei közé. Oroszország csak akkor lesz ellenség, ha behódolást követelünk tőle. Sem Oroszország, sem Kína nem fog soha lemondani szuverenitásáról. Ennek érdekében saját pénzügyi rendszerükön (hitelkártya, banki szolgáltatások, etc.) és nemzetközi szövetségek kialakításán dolgoznak15. Ezzel is igyekeznek megszabadulni az olajdollár rendszertől, amely lehetővé teszi az amerikaiaknak, hogy *billiókat ($) vegyenek fel kölcsön, következmények nélkül. Természetesen a globalisták, az Új Világrend hívei gyűlöletesnek találják ezt a kihívást.

*(trillion = billió – azaz milliószor millió=1 000 000 000 000 – 1012 : ford.)

A II. világháború óta az amerikaiak minden diplomáciai kihívásra automatikusan megfélemlítéssel vagy bombával reagálnak. Eisenhower figyelmeztetett minket és mi figyelmen kívül hagytuk: Az USA katonai-ipari- banki-média komplexuma hatalmas és indokolatlan befolyással bír. JFK támogatta az enyhülést Oroszországgal, és a csapatok kivonását Vietnámból, ezért a Háttérhatalom megtámadta. *Trump ugyanilyen okok miatt szembesül az Establishment ellenszenvével. A Globalisták (az NWO ügynökei) a sokszínűség csodáiról prédikálnak végeláthatatlanul, azonban gyűlölik azokat az országokat, akik másként gondolkoznak.

*(valószínű, hogy Trump nemzeti elkötelezettsége, belpolitikai elképzelései, és kiváltképpen a NWO legodaadóbb hívének, a demokratáknak kiütése az, amely kiváltja a Háttérhatalom ellenszenvét, Trump külpolitikája eddig inkább (a várakozásokkal ellentétben) csalódást keltő: ford.)

A globális konfliktusok és háborúk nagymértékben annak a katonai-biztonsági komplexumnak a függvényei, amely világszerte 800 katonai támaszpontot, hatszázmilliárd dollár éves költségvetést és harmincötmilliárd éves fegyverexportot követel meg. A háborúk ugyanakkor hatalmas adóssággal terhelik meg a nemzeteket, és ez az, amit a nemzetközi bankárkaszt akar. A globális részvénytársaságok egy *lecsupaszított, egypólusú világot óhajtanak, mivel az garantálja számukra a monopóliumot, az olcsó munkaerőt, nyersanyagot, és a hozzáférést a piachoz, a fogyasztókhoz. A társadalom-tervezők és kulturális marxisták a monolitikus vállalati médián keresztül ugyanazzal az agymosó propagandával árasztják el az egész világot. Vajon ezek az összefonódó erők elérhetik-é a többpólusú világ megtagadását? Vajon belekényszeríthetnek-e minket katasztrofális háborúkba, sőt akár atomháborúba is? Emlékezzünk John F. Kennedy “Béke Beszédére”, amit az Americana University-n mondott el 1963 június 10-én.

*(Europe Reloaded: 1966: A NASA dokumentum feltárja a tervezett  „klímamódosítás” jövőbeni céljait -ez a cikk is igazolja ezt a régóta tartó törekvést: ford.)

Milyen békét keresünk?Nem a ’Pax Americana – amerikai békét’, amit az amerikai fegyverek kényszerítenek rá a világra. Nem a sír békéjét, vagy a rabszolgaság biztonságát.

(1963. június 10. American University:

„Mit értünk békén, és milyen békét keresünk? Nem a ’Pax Americana – amerikai békét’, amit az amerikai fegyverek kényszerítenek rá a világra, nem a sír békéjét, vagy a rabszolgaság biztonságát, hanem a Valódi Békét, azt a fajta békét, amely élhetővé teszi az életet a földön, azt a fajta békét, amely lehetővé teszi az emberi faj és a nemzetek növekedését, amely reményt ad, és segít jobb életet teremteni a gyermekeik számára – nem csupán az amerikaiak békéjét, hanem a békét minden nő és férfi számára, nem csupán a mi korunk békéjét, hanem békét minden időkre . . . Én Békéről beszélek, ezért mint racionális embereknek racionális következtetésre kell jutnunk. Tudom, hogy a békére való törekvés nem annyira drámai, mint a háború folytatása, a békére törekvők szava gyakran siket fülekre talál, de nincs ennél sürgetőbb feladatunk…A problémáinkat mi teremtettük; ezért általunk meg is oldhatóak. Az ember olyan nagy lehet, amilyen csak akar. Az emberi sors nem jelent problémát az ember számára. Az ember értelme és szelleme gyakran oldja meg azt is, ami megoldhatatlannak látszik, és hisszük, hogy meg tudja tenni újra… És ha nem is tudunk véget vetni a nézetkülönbségeinknek, akkor legalább abban segíthetünk, hogy biztonságossá tegyük a sokféleség számára a világot. Végső soron a legegyszerűbb közös kapcsolatunk az, hogy mindnyájan ennek a kis bolygónak a lakói vagyunk. Ugyanazt a levegőt lélegezzük be. Mindnyájan törődünk, gondoskodunk gyermekeink jövőjéről. És mindnyájan halandóak vagyunk”: ford.)

VIDEÓ: Kennedy beszéde 1963. június 10-én:

Az Europe Reloaded további cikkeket ajánl az Activist Post, és a World Affairs oldalain, ahol eredetileg ez a cikk is megjelent.

Szerzőről:

Chris Kanthan-ról bővebben olvashat a szerző saját lapján, a World Affairs weboldalon.

Nemcsak egy professzionális számítógépes szakember, hanem egy San Francisko-i író és szerző, aki elfogulatlan blogbejegyzéseken keresztül próbálja felkelteni a világ figyelmét a politikára, a világeseményekre, az élelmiszer és egészségügyre, teszi ezt nem egyszer szatirikus fordulatokkal. Szeret utazni, 35 országot járt be a világon. A Deconstructing Monsanto című könyvnek is ő a szerzője. Jelenleg egy másik könyvön dolgozik, amelyben az Amerikát fenyegető, közelgő veszélyeket részletezi, és azt hogyan kellene kezelni azokat.

1) The Harvard Boys Do Russia . By Janine R. Wedel

2) World Affairs: Islamic Terrorism: Our Ally For 38 Years

3) World Affairs: Why The Us-Russia Relationship Went Sour After The 1990s

4-5) Trading Economics – Russia Government Debt to GDP

6-7) Wikipedia: List of countries by foreign-exchange reserves – Gold reserve

8) World Affairs: Truth About Syria (2-Min Video)

9) World Affairs: Ukraine – A Candid, In-Depth Discussion

10) Wikipedia: Enlargement of NATO

11) Wikipedia: Jacob Schiff

12) Alpha History: Trotsky On The Failure Of The 1905 Revolution (1930)

13) Antony C. Sutton: Wall Street And The Bolshevik Revolution

14) The Washington Post: Don’t forget how the Soviet Union saved the world from Hitler

15) Zero Hedge: Russia Readies Back-Up System For Potential „Split With International Banking System”

Forrás: Europe Reloaded

Fordította: Urthvas Bethad

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások


7 thoughts on “Miért gyűlöli a Nyugat Putyint – ami a háttérben van (VIDEÓVAL)

 1. Igen, azért gyűlölik Putyint, mert a nyugat pontosan tudja, hogy az orosz nemzet, a hun ősnépek elszlávosításával jött létre. Ráadásul Putyin nem szemita elnök, hanem a hun-orosz nép fia.

 2. Béke amerikai módra maga a halál. Az első békepipa elszívása óta mindenki tudja.

  Köszönöm, hogy lefordították és megjelentették a cikket.

 3. A nyugat minden nemzeti elkötelezett embert gyűlöl.
  A lakosság felvilágosult része pedig a nyugat szemitáit gyűlöli, mert tudja, hogy a legtöbb földi problémának ők az okozói.
  H.B.
  A “C.B. Jegyzőkönyvei” nyiltan kijelentik, hogy a zsidók nem haboznak még sajátmaguk írtásától sem, ha magasabb érdekeik ezt úgy kívánják. A gójállamokra megmondja, hogy “az ő antiszemitizmusukra ugyanis elengedhetetlenül szükségünk van az alsóbb rétegekhez tartozó testvéreink kézbentartásához.”

 4. A magyar Idők is átvehetné, meg a többi hivatalos oldal is!
  Itthon is azt kellene tenni, amit Putyin, betiltani a homoszexuális vonulást és propagandát, kirúgni Sorost, van állítólag egy petíció, ez ellen a Pride ellen, de eddig nem találtam.
  Kilcs mondat a cikkben;
  globális részvénytársaságok egy *lecsupaszított, egypólusú világot óhajtanak, mivel az garantálja számukra a monopóliumot, az olcsó munkaerőt, nyersanyagot, és a hozzáférést a piachoz, a fogyasztókhoz

 5. az oroszok legfőbb jelleme – kalandozási hajlam, végtelen, vakmerő elszánt bátorság, áldozatkészség a hazáért (pláne a CÁR felszólítására, akiben vakon, feltétel nélkül bízik), büszkeség, és szilárd meggyőződés, hogy legyőzhetetlen. Szállóigévé vállt egy középkori hadvezér-fejedelem mondása: „aki karddal jön hozzánk, kard által lesz elűzve (elpusztítva)” és ez valóban így is volt/van/lesz.

 6. Miért is támadják Putyint? Ez az igazság, mert többek közt Putyin fittyet hányt a nk véleményre, a vádaskodásokra, és keményen következetesen sikeresen dolgozik az országa érdekében, a népe javára, az igazságért, Oroszország nagyra tételéért.
  OV felzárkózónak látszik a Putyin bátor, független magaslatára. Támogassuk törekvéseit.

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Várható-e Európa és Kína együttműködése?

Gyurcsány és a bizonyíték

„Továbbra is elfogjuk a területünkre behatoló bűnözőket” – Toroczkai üzenete feljelentőinek

Close