KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

MIÉP: Tolnai Péter hazaáruló! Tolnait fosszák meg állami kitüntetésétől és minden közéleti tisztségétől!

Frissítés: A MIEP Gyulai szervezete elküldte a decemberben fogalmazott felszólításukat is, aminek a FIDESZ-nél semmi foganatja nem volt azóta se! A decemberi felszólítás plusz információkat is tartalmaz.

NIF: Örvendünk, hogy hallunk a MIÉP-ről. Szívesen fogadnánk anyagaikat a jövőben. Egyetértünk a közleményükkel. A magyarországi politikai „elit” halmaza tartalmazza a hazaárulók összességét! De nem mindegy, hogy a politikai elitnek az elitjében mennyi hazaáruló foglal helyet. Amennyiben az elit elitjében a hazaárulók száma elér egy bizonyos kritikus tömeget, akkor -külső erők könnyedén beindíthatnak egy olyan láncreakciót, mely az ország gyors elveszejtéséhez vezet. (lásd Ukrajna esetét, Tanács Köztársaság létrejöttét!)

Ebből a megállapításból is látszik, hogy amint egy ilyen elem (áruló) megmutatta magát azonnal meg kell tenni mindent, hogy a politikai elitből, és különösen az elit elitjéből kiutasíttassék! Gratulálunk a MIÉP-nek ebbéli szándékához és közleményük közlésével támogatjuk őket!

MIEP-sajtokozlemeny
​Közlemény
​SZÉGYEN! MAGYARKÉNT EZ NAGYON NAGY SZÉGYEN!

Felszólítjuk Zalai Mihályt és Tolnai Pétert, hogy azonnali hatállyal mondjon le minden köztisztségéről

Románia legnagyobb nemzeti ünnepe december 1-je. Szomszédunk ekkor ünnepli meg nagy csinnadrattával Erdélyország Nagy-Romániához való csatolását. Ez nekünk, magyaroknak gyásznap. Egy nemzeti lelkületében egészséges országban ezen a napon minden hivatalon és épületen fekete nemzeti gyászlobogónak kellene kint lennie.

 1. december 1-jén tartották a magyarországi románok gyulafehérvári nemzetgyűlésüket, ahol a megjelent 1228 küldött kinyilvánította azon szándékát, hogy Erdély, a Körösök vidéke, Bánát és Máramaros – összesen 26 történelmi vármegye – csatlakozzon a Román Királysághoz. Bár a románok döntése később „hivatalosan” megfelelt a wilsoni elveknek, a valóságban az elszakadás egyoldalú határozat eredménye volt, mely az erdélyi magyarságot teljesen megfosztotta az önrendelkezés jogától.

Ez az a nap, melyen a közelmúltban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter által kitüntetett Medgyessy Péter 2002-ben, a budapesti Kempinski Hotelben pezsgővel koccintott román kollégájával, Adrian Năstaséval.

Mi még emlékszünk arra, hogy 2002-ben, az akkor ellenzékben lévő Fidesz jogosan illette kemény kritikával Medgyessy Péter miniszterelnököt. Eltelt azóta 13 év. A Fidesz történelmi emlékezete pedig megint kihagy.
2015. december 1-jén Gyulán, a Románia Gyulai Főkonzulátusa által szervezett ünnepségen több mint 300-an vettek részt. Ünnepeltek, tették azt románként egy román ünnepen. S ez rendjén is van! Egészségükre!

Azzal viszont nagy baj van, hogy engedik, hogy Magyarországon ezt, a magyar nemzet számára gyászos napot megünnepeljék, sőt, asszisztálnak is hozzá éppen azok, akik annak idején, még ellenzékben – jogosan! – támadták érte a szocikat. Milyen magyarok ezek?

Ez is érdekelheti:  Kiderült Magyar Péter csúnya titka, lelepleződött a díszes társaság

Az ünnepségen ott volt Zalai Mihály, Békés Megyei Közgyűlés elnöke (Fidesz-KDNP), Tolnai Péter, Békés Megyei Közgyűlés alelnöke (Fidesz-KDNP), Mokán István, Sarkad város polgármestere (Fidesz-KDNP), Marjai János, Battonya város polgármestere (Fidesz-KDNP), Kecskés Gyula, Pocsaj nagyközség polgármestere (Fidesz-KDNP), és még sokan mások. Például dr. Veress Gabriella, a Békés Megyei Főügyészség főügyésze, Pocsai Edit, hajdú-bihari főügyész, Czeglédiné Dr. Gurzó Mária, a gyulai Nicolae Bălcescu Román Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium igazgatója, s hosszan sorolhatnánk.

Erre csak azt tudjuk mondai: Szégyen! Magyarként ez nagyon nagy szégyen!

A gyulai Fideszes városvezetés tagjai közül senki nem vett részt az eseményen! Tisztelet és köszönet jár érte, ők nem asszisztáltak ehhez. Ez lenne a normális és elvárható viselkedés minden igazlelkű magyar honfitársunktól.

Az viszont, hogy a Fidesz választókerületi elnöke, országgyűlési képviselőnk első embere, Tolnai Péter, aki a Békés Megyei Közgyűlés alelnöke, részt vett az ünnepségen: gyalázat, ahogy gyalázat, hogy az összes többi személy is tiszteletét tette Nagy–Románia születésnapján.

Az említett személyek és minden „magyar”, aki ott volt, nagyon mélyen szégyellje el magát. Azok pedig, akik támogatták ezeket az embereket szavazataikkal, arra kérjük őket, hogy többet ne tegyék. Az a magyar, aki románokkal megünnepli Nagy–Románia születésnapját – ismerve a történelmi tényeket –, az az ember egy hazaáruló. Egyetlen egészséges lelkületű ember sem ül le édesanyja gyilkosával megünnepli anyja meggyilkolásának évfordulóját.

Mielőtt bárki félre akarja magyarázni sorainkat: nem a román néppel van bajunk, hanem azokkal a fideszes és más magyar politikusokkal, akik együtt ünneplik Magyarország megcsonkítását. Ilyen embereknek a magyar közéletben helyük nincs!

Felszólítjuk Zalai Mihályt, Tolnai Pétert és az összes többi politikust, aki ott volt, hogy azonnali hatállyal mondjon le minden köztisztségéről. Ilyen emberek alkalmatlanok a magyarság érdekinek megvédésre, nemzetünk képviseletére.

2015 december, Gyula

Singer Attila, elnök Magyar Igazság és Élet Pártja Gyulai Szervezete

_________________________________________

Tolnai Péter hazaáruló! Tolnait fosszák meg állami kitüntetésétől és minden közéleti tisztségétől!

A Magyar Igazság és Élet Pártja Gyulai Szervezete követeli, hogy a magyar kormány vonja vissza Tolnai Péter állami kitüntetését. A Fidesz egy hazaárulót tüntetett ki márciusban! Tolnai Nagy-Románia ünnepén együtt pezsgőzött és tortázottNIFa Magyarország megcsonkítását ünneplő románokkal. A Fidesz politikusa elárulta hazáját! Szégyen, hogy egy ilyen embert tüntet ki a Honvédelmi Minisztérium. Egy egészséges nemzet az ilyen embert börtönbe zárja, nem pedig kitünteti.

Ez is érdekelheti:  Átmeneti megoldásokkal biztosított Magyarország kőolajellátása

A Magyar Igazság és Élet Pártja Gyulai Szervezete felszólítja Tolnai Pétert, hogy szedje össze a megyeházán lévő cuccait, adja vissza párttagkönyvét a Fidesznek, az állami kitüntetésről pedig mondjon le önszántából. Ez lehetne az egyetlen elfogadható cselekedete egy ilyen embernek! Amennyiben mindezt nem teszi meg önként, a Fidesz Tolnait mondassa le minden közéleti tisztségéről, illetve zárja ki soraiból.
Dr. Simicskó István, Magyarország honvédelmi minisztere Honvédelemért Kitüntető Cím II. fokozatát adományozta Tolnai Péternek, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése alelnökének. Annak a Tolnai Péternek, aki többek között a Békés Megyei Közgyűlés elnökével, Zalai Mihállyal egyetemben részt vett a 2015. december 1-jén Gyulán, a Románia Gyulai Főkonzulátusa által szervezett ünnepségen.

A gyulai fideszes nemzet áruló: Tolnai Péter!
A gyulai fideszes nemzet áruló: Tolnai Péter!

Románia legnagyobb nemzeti ünnepe december 1-je. Szomszédunk ekkor ünnepli meg nagy csinnadrattával Erdélyország Nagy-Romániához való csatolását. Ez nekünk, magyaroknak gyásznap. Egy nemzeti lelkületében egészséges országban ezen a napon minden hivatalon és épületen fekete nemzeti gyászlobogónak kellene kint lennie. Mi még emlékszünk arra, hogy 2002-ben, az akkor ellenzékben lévő Fidesz jogosan illette kemény kritikával a hatalmon lévő Medgyessy Péteréket. A Fidesz történelmi emlékezete sajnos megint kihagy.

Mielőtt bárki félre akarja magyarázni sorainkat: a MIÉP-nek nem a román néppel van baja, hanem azokkal a fideszes és más magyar politikusokkal, akik együtt ünneplik Magyarország megcsonkítását. Véleményünk az, hogy ilyen embereknek a magyar közéletben helyük nincs.

Decemberben felszólítottuk Zalai Mihályt, Tolnai Pétert és az összes többi politikust, aki ott volt, hogy azonnali hatállyal mondjon le minden köztisztségéről. Ilyen emberek alkalmatlanok a magyarság érdekinek megvédésre, nemzetünk képviseletére, írtuk akkor. Természetesen az említett személyek a mai napig mélyen hallgatnak és sunnyognak. Gerinctelen, senki alakok az ilyen politikusok, üljenek a politikai kerekasztal jobb- vagy baloldalán.

Singer Attila, elnök

Magyar Igazság és Élet Pártja Gyulai Szervezete

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “MIÉP: Tolnai Péter hazaáruló! Tolnait fosszák meg állami kitüntetésétől és minden közéleti tisztségétől!

 1. Na ezek az igazi szervilis az-az szarházi magyarok !
  Jólétükben megveszett hazaárulók !

 2. Kedves v. Ignácz János Kárpátaljáról!
  Már megint ellent kell mondanom.
  Ezek nem magyarok,hanem hazánk által befogadott zsidók – kígyókat melengetünk a keblünkön.
  H.B.
  „Magyarnak nem lehet születni. Magyarnak lenni kell.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük