Mi lesz az október 2-i népszavazás után?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mi lesz a népszavazás után? Miért nem emelkednek a bérek Magyarországon? Miért nincs munka és miért buzdítja a baloldal otthonmaradásra vasárnap az embereket? Az utca embere kérdezett, a képviselő válaszolt.

N1Tv

11 thoughts on “Mi lesz az október 2-i népszavazás után?

 1. Mi lesz október 2-a után? Megmondom én nektek! Semmi változás, sőt vérszemet kap a kommunista bolsevista bűnöző zsidó náció és rosszabb helyzet alakul ki! Tegnap a kubinyí műsorában amit már kezdek lassan – lassan kiismerni Csaba nevű meggyőzte magát, hogy amire ezek a bolsevisták igent mondanak, nekünk nemet kell mondani!
  Nagyon jó érv, mind az is ami eszembe jutott, amikor vissza lett szavazva a horn kormány – akkor a bolsik meggyőző érve az volt – kevés volt nekik a 4 -év, adjuk meg nekik a lehetőséget újból 4-évet, hadd tudjanak kibontakozni – – az eredményt ma már ismerjük – LETAGLÓZÓ – ilyen következményei egy országpusztításnak sem volt a történelem során!
  Ma ennek a szavazásnak, mi lesz a hatása drága szeretett szülőhazámra? Meg kell mondani, hogy nem tudjuk, de az 100%-ossan kikövetkeztethető, hogy akik a bolsevista eszméken nőttek fel és ma már lettek a meghatározó vezetők minden kulcspozícióban – nem fog változni, sőt bosszút áll azokon, akik nem mente el vagy ellene szavaztak, ez biztos! Még a családban pl, nálunk is parázs vita van arról , hogy el kell menni mondja a nejem, orbán bosszújától félve, inspirálva – – mert a család sínyli meg – tehát fél – és félelmében el megy szavazni! Uraim – hölgyeim ide jutottunk – október 2-a után ettől rosszabb lesz – ezt ne hidd tudd – miután elolvastad e sorokat!
  Nekem élettapasztalatom van – arról mire képesek – A FŐ KÉRDÉS ELMEGYEK E VAGY NEM? Amit már szinte zaklatásnak véve a fidesz levelekben telefonon, legutóbb nem gépi, ha nem élően kérdezte meg ,
  még vacillálok és nem kel urna a házhoz közöltem velük!
  Ma azt mondom nektek – mert eszembe jutott minden rossz velük kapcsolatban – mivel ez a természete, tehát nem tud megváltozni – és az üzenet is ami így szól:
  SOHA – DE SOHA TÖBBET NE SZAVAZD MEG HÓHÉRAIDAT!…”

  Én ehhez tartom magam!-

  1. Folytatom – mert pillanatnyi áramszünettel kikapcsolt a gépem, miért akkor mindig, amikor kényes – rájuk nézve kényes témákat feszegetek? Csak sejtésem van és 100%-os következtetésem – FIGYELNEK ÉS LOPNAK ADATOKAT TŐLEM!
   Ami nem volna baj, hisz a valóság leírásával nem tudnak ártani, gondolom én, de hogy is nem – ők mindent megtehetnek!
   Szóval a fenti eszmefutásom folytatásaként írom tovább:

   Emlékszel írtam a harcművészetben a legmagasabb fokozat ha fegyver és élőáldozat nélkül győzőm le háborúban az ellenségem! Bizony ez így van, és nem ma állapították meg!

   Lehetséges e, ebben a háborúban amit viselnek ellenünk modernrabszolgák ellen a szabadság és demokrácia jegyében?
   Igen lehetséges – ha senki – de senki az égvilágon nem menne el szavazni!
   Ez megvalósítható? Igen de csak erőszakkal ha körbe veszik a szavazóhelyiségeket, minden szavazóhelyiségben! NEM BEENGEDVE A KOLLABORÁNSOKAT ÉS HAZÁNK ELÁRULÓIT ELLENÜNK SZAVAZNI!

   MA MÉG EZ UTÓPIA – NEM TUDJUK MEGVALÓSÍTANI! MIND PETŐFI SORAIT SEM, PEDIG AZ 1848-BAN ÍRÓDTAK!
   „..HA MAJD A JOGNAK ASZTALÁNÁL MINDENKI EGYARÁNT FOGLALHAT HELYET…” és stb.

   TEHÁT AKIK AZT HÍRDETIK NAGY BŐSZEN, HOGY BÉKÉSEN LEHET MEGOLDANI – AZT CSAK ÚGY LEHET, HOGY EGYÁLTALÁN SENKI NEM SZAVAZZ NEKIK SEHOGY SE!

   EZ A VÉGLEGES DÖNTÉSEM! HÁROM NAPPAL A SZAVAZÁS ELŐTT – DE MÉG ALUDHATOK RÁ HÁRMAT!
   TISZTELETTEL:
   ID. KISS LÁSZLÓ
   BÁZAKERETTYE, 2016-09-28

 2. T id Kis Laszlo es minden Magyar jo emberen nem megyek el szavazni mert nem vagyok Ithon de akkor sem mennek ha ithol lennek, meggyozodesem a hatalom mar reg eldontotte hogy fog velunk ki babralni es a cirkuszra pedig mar nincs szuksegem kinottem a cirkuszi korbol,Azonban van egy eszrevetelem a bolsevik azaz komonista es a zsido de a fasiszta nem egy es ugyan az nagyon kar oket eggyutt emlegetni, es meg valamit ti ostobak ne a komonizmust szidjatok ocsaroljatok hanem a komonistakat mert ez sem mindegy, en is a komonizmusban nottem fel es eltem akar cask on Laci bacsi es talan meg a korunk is hassonlo. Lacikam a kommonizmus a legg kivalob tarsadalmi rendszer amit ember ki tudot valaha is talalni, de mi emberek erre meg alkalmatlanok vagyunk, az ember szemet haracsolo kicsiben es nagyban is semi sem eleg a kommonizmus alapja pedig a valos egyforma felosztas es a megtermelesen alapszik, de nekunk ehhez meg kell ugy 5ezer ev vagy a sohha.Ezeket nem a part emberektol hallottam ennyire nem voltam soha komunista erzelmu.es masem vagyok de gyulolkodo sem ertem a kommunizmust de megteremteni nemtudom pedog jolenne. Viszont az elvtarsi idokrol meselek eggy tortenetet. AZ ido 1981=2 proba latogatasra mentunk az asszonyal Austriaban busszal, megyunk mendegelunk es odaertunk Hegyeshalom hatar feljin a buszra az akkor meg letezo hataror es mondja akinek valutaja es tiltott aruja van adja elo mert ha nem ect ect, na egy komunista no felall es mintha cask magaba beszelne o is mondja, hat igen mert sokkan vissza elnek a nepkoztarsasag bizalmaval rs az emlojukhoz es a zokniba a talpuk alla es a fenekukhoz dugjak a valutat es lopjak ki az orszagbol.Had ne mondjam kurvara boszantott de meg nem volt vege a szovegnek, es mondja de nekem es a ferjemnek erre nincs szuksegunk mert nekunk szabad valuta felhasznalasi keretunk van. a bomba robbant malam az aszony meg belemart a combomba megne szolalj mert nem allok veled szoban soha, en vigasztaltam ugyan mar hat ismersz en o meg mondj igen ismerlek eppen azert en nemviszek neked befottett a bortonbe arra keszulj fel.Hat felkeszultemes ahogy at ertunk Austriaba mar mondom is de cask ugy magamnak fel hangossan milyen jo az eggyeseknek nekik szabad valuta felhasznalas vagy is ugy dezsmalhatjak az altalunk megtermelt valutat tetszes szerint mig nekem a tokomhoz kell es a seggemhez meg a zoknimba gyugnom az ehberallati jovedelmenbol eldugot valutat amivel meglepom az allamot, na be is megyek a partbizotsagra es stb mem huzom az idot tovabb cask meg annyit az aszonyom tenyleg nem beszelt velem vagy harom honapig es befotett sem hozott a bortonben hiaba az igeret szep szo es o megtartotta. de cask azert mert nem kellett bevonulni, akkor mar nem.

  1. Kedves Gergely, először az admint követem meg, hisz megígértem neki emailon – ha nyilvánosságra hozza ezen írásomat – azok szekerét kell tolni akik nagy bajban vannak és ezek a modern-rabszolgák a földön, akik még nincsenek kartellban, mit halálos ellenségeik akik rabszolga sorsban tartják őket! Ez egyértelmű legyen minden elnyomott kizsigerelt számára! Köszönöm Admin, hogy lehoztad!

  2. Kedves Gergely! Én megértelek, hisz anno akkor régen én hittem benne, sőt oktattam, „…ne nyúljon könnyen senki a húrok pengetéséhez…” ha majd a bőségkosarából mindenki egyaránt vehet…” ha majd a jognak asztalánál mindenki egyaránt foglalhat helyet…” stb.st.b Petőfi sorai a XIX SZ. KÖLTŐI C. VERSÉBŐL!
   Tévedtem – súlyos tévedést követtem el akkor fiatalon – azt hittem, mindenki úgy gondolkodik mint és és úgy ahogy a tudódók okosok oktatták nekünk – KÉSZ ÁTVERÉS VOLT AZ IS – MA MÁR TUDOM!
   számunkra utópia, ahogy írod 5 ezer év múlva se valósítható meg” ÉN ÍROM: a köztörvényes bűnözőkkel – de azok nélkül igen is megvalósítható – hisz a kisztitkárok társasága és holdudvara saját maguknak megvalósították a „.-..kommunizmust…” milliárdosok lettek többen – milliomosok még többen!

   A MAI ÜZENETEM ÍGY még jobb aktualitással – SOHA TÖBBET NE ENGED MAGAD ÁTVERNI ORRODNÁL FOGVA MAGAD VEZETI – MERT EZEKNEK A BŰNÖZŐKNEK AZT SE HIDD EL AMIT KÉRDEZNEK – MEG STB.

   tisztelettel: id. Kiss László
   ui. ne feledd!
   SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTSZIK,MUTATJÁK, SULYKOLJÁK – RÁD ERŐLTETIK HAMIS HAZUG SZÓLAMOKKAL NEMZETI MÁZBAN BECSOMAGOLVA, BUJTATVA HATALMI POZÍCIÓJUK MEGERŐSÍTÉSÉNEK SZÜKSÉGES SZAVAZATODDAL , MIND A SZOMJAS EMBERNEK A VÍZ ÉS AZ ÉHES EMBERNEK AZ ÉLELEM!

 3. tISZTELETEM NIF!
  Mivel nem lehet hozzá szólni azon az oldalon – megpróbálom itt, amennyien megjelenik, visszavonom emailos megállapításom is!

  „…NE HIDD –DE TUDD!

  Ez nem olyan kérdés, hogy elhiszem, mert nem tudhatom! Ez olyan kérdés tudom, de nem hihetem el!
  A kérdést így tették fel:
  „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”

  Mielőtt folytatnám, jó lenne tudnom, hogy a britek hogy tették fel ugyan ezt a kérdést kilépésük népszavazásakor!

  De én magyar vagyok és megérzéseimre hagyatkozok, így folytatom – Miért nem így tették fel a kérdést:

  AKARJA E MAGYARORSZÁG NÉPE NEMZETE, HOGY NEM MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK MAGYARORSZÁGRA TÖRTÉNŐ KÖTELEZŐ BETELEPÍTÉSE MEGTÖRTÉNJEN?…”

  Sokat gondolkoztam azon, hogy miért tette fel HATALOM A KORMÁNY – ugy a kérdést?
  ÉS NEM ÍGY AHOGY ÉN MOST ITT JAVASOLTAM, RÉGEBBEN IS NEKIK!
  TALÁN AZÉRT MERT:
  1. Magyargyűlölők
  2. Magyarok, de a gyarmattartóiknak a segítői
  3. Nem magyarok, így a gyarmatbirodalom intézményeinek a közszolgái!
  4. Magyarérdeket figyelembe véve, nincs mersze ellentmondani kenyéradógazdáinak, így a néppel mondassa ki azt!
  Nézzük sorjában.
  1. Igen azok, mert itt Magyarországon van az a kettős mérce, hogy a többség 90 ezer ft. Létfenntartási összeget kap az aktív dolgozó és a nyugdíjas is, az uralkodó kisebbség pedig milliós összegeket – ezt nagy általánosságban tényként közlöm! Valamint itt a legmagasabb adókulcs és annak adója meg annak az adója, ami a többséget sújtja csak! Továbbá leépítette Magyarország iparait – mindet! Egészségügy – oktatás tűrhetetlen, helyzetbe hozása , stb. Az önfenntartás így megszűnt, megfosztotta önmagát a honvédelemtől is – nincs ütőképes hadserege+ és stb.stb. mind ezek mellett a kormány hamis, csal, lop, hazudik, sőt gyilkol is! Olyan törvényeket hozva, ami ezek tulajdonságait segíti működtetni, maga számára, a népet elfelejtve!
  2. Az első pont vonatkozik rájuk!
  3. Az esőponton túl, még vonatkozik rá az a még jobb megbecsülés anyagi erkölcsi, ami a jóléti államokban, ahol a többség tud félre tenni a jövedelméből, és pl. tud repülő jegyet venni Amerikába, és Magyarországra tud jönni egy évben többször is – amíg a magyar a szomszéd városba való utazása is anyagi nehézségbe ütközik! Stb. érvek…
  4. Ez az érv jó lenne, ha valóság lenne, de hisz részben az, miért? Mert tudja, ha nyíltan ellentmondana neki az uniónak gyarmattartó urainak, akkor másnap már nem lenne milliós jövedelmet hozó állása!

  Szóval és befejezve, mert van még két nap, amit még alhatokrá , ma összegezem: 2016-09.29
  -én. A senki nem megy el nekik szavazni soha többet – az egyenlő Gandhi Indiai munkájának eredményével….
  Az az érv, amit erőltet, pl. a kubinyí műsor – miszerint szét kell választani a kérdést és úgy értelmezni – külön – külön – a legnagyobb helytelenség, mert – akkor lenne valóságuk ha jóléti állam lennénk, ahol az állam segíti állampolgárait a fent leírtak anyagi és erkölcsi megbecsülésben!

  – DE TUDD – EGY GYARMATI ORSZÁGBAN EZ NEM VALÓSÍTHATÓ MEG – MERT EGYUGYAN AZON AKARAT ÉRVÉNYESÜL A GYARMATTARTÓ ÉS ANNAK KISZOLGÁLÓJA esetünkben az európai unió és még Magyarországnak nevezett gyarmaton levő un. Látszat kormány urai között!!

  Ma ez az üzenet, holnap biztos más lesz – az biztos a spartakuszok nem mennek szavazni és nem azért mert a kollaboránsok egyik része azt hirdeti ha nem a fent leírtak miatt – én még mindig VACILLÁLOK!

  Tisztelettel.
  ID. Kiss László
  Bázakerettye – 2016-09-29

 4. T.Kiss Úr!
  „nincs hatalmasabb annál a gondolatnál,melynek elérkezett az ideje!
  Becsülöm az eszét,a véleményét,mellyel egyetértek! Az EMBER amiben hisz,akképpen cselekedjék. Az életben nem a megélhetés a legfontosabb. Ha eladom magam,akkor csak egy hitvány testet etetek, hogy vegetálhasson. Mert az egyén ettől kezdve,megszűnt létezni.

 5. T Admin bar nem kenyerem a konyorges es a megalkuvas de most kerni szeretnek espedig azt kozoljek le ezt a hozzaszolasomat, reszben Kis Laszlonak reszben pedig maganak az olvasoinknak,es elore is koszonom. T Kis Laszlo baratom azt hogy a komonizmusban hittel az nem volt sem bun sem hiba abban hittem es hiszek ma is de az nem a komonistak altal felallitott normakal eggyenlo a csalodas-unk ertette meg azt hogy ezt tovabb csinalni eletveszelyes a hon reszere. Tudod azert az internacionale nem hazudot es nem hazudik masem, mint ahogy a talpra Magyar sem.Csak az a baj hogy sokan mar nem tudjak es folleg az hogy nem hisznek benne. Pedig hit nelkul ures az elet vagy nincs, Az a szep es jo az emberekben hogy nem vagyunk egyformak es ugyan azon kerdesre nem ugyan azt a valaszt adjuk es ez a jo es zaloga a fejlodesnek a vitaknak es a megoldashoz igy lehet kozelebb jutnunk egymashoz, ha robotok lennenk az ugyan arra a kerdesre ugyan azok lennenek a valaszok nem lennenek vitak es sohasem lennenek megoldasok, Hogy megyunk es szavazunk dontse el mindenki onmaga megsem probalok senkit se ra se le baszelni, De egydologban azonban mar mas az elkepzelesem ez a nemzet fentmaradasa es az egysege kulon utakon jarva mas es mas elvek alapjan az egyseg megoldhatattlan, ezert nem dolgozik sem az internacionale sem a talpra Magyar mert az emberek nem tudnak vagy nem is akarnak csak a szajukkal szabadok lenni es maradnak konnyen befolyasolhatok, es becsaphatok felre vezethetok.Nekunk Magyaroknak pedig maga az eletben maradasunk a tet hogyan vagy egyaltalan hisszuk-e es valositjuk meg egyut a fiatalokal atadva nekik a hazajuk iranti szeretetett es a toretlen hitet a multuk, jelenunk, de leginkabb a jovonkert.A talpra Magyar sosem volt aktualissabb mint ma az Orban kormany ideje allatt akorhat mire varunk meg szavazas helyett Talpra Magyar talpra mert hiv a haza itt az ido most vagy soha, rabok legyunk vagy szabadok eletben maradjunk vagy haljun ez a kerdes valaszoljatok, es ha tudjatok a valaszt, akkor azt is tudjatok mi a valasz a szavazasra feleljetek orbannak ugy Magyar modra erossen hatarozottan hogy megertse nem kellenek bevandorlok Mgyarorszagban.

  1. Kedves Gergely!
   Érted egyáltalán mit ír le a lenti versében Petőfi?
   Petőfi Sándor –

   Szöveggyűjtemény
   A XIX. SZÁZAD KÖLTŐI
   Ne fogjon senki könnyelműen
   A húrok pengetésihez!
   Nagy munkát vállal az magára,
   Ki most kezébe lantot vesz.
   Ha nem tudsz mást, mint eldalolni
   Saját fájdalmad s örömed:
   Nincs rád szüksége a világnak,
   S azért a szent fát félretedd.

   Pusztában bujdosunk, mint hajdan
   Népével Mózes bujdosott,
   S követte, melyet isten külde
   Vezérül, a lángoszlopot.
   Ujabb időkben isten ilyen
   Lángoszlopoknak rendelé
   A költőket, hogy ők vezessék
   A népet Kánaán felé.

   Előre hát mind, aki költő,
   A néppel tűzön-vízen át!
   Átok reá, ki elhajítja
   Kezéből a nép zászlaját,
   Átok reá, ki gyávaságból
   Vagy lomhaságból elmarad,
   Hogy, míg a nép küzd, fárad, izzad,
   Pihenjen ő árnyék alatt!

   Vannak hamis próféták, akik
   Azt hirdetik nagy gonoszan,
   Hogy már megállhatunk, mert itten
   Az ígéretnek földe van.
   Hazugság, szemtelen hazugság,
   Mit milliók cáfolnak meg,
   Kik nap hevében, éhen-szomjan,
   Kétségbeesve tengenek.

   Ha majd a bőség kosarából
   Mindenki egyaránt vehet,
   Ha majd a jognak asztalánál
   Mind egyaránt foglal helyet,
   Ha majd a szellem napvilága
   Ragyog minden ház ablakán:
   Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
   Mert itt van már a Kánaán!

   És addig? addig nincs megnyugvás,
   Addig folyvást küszködni kell. –
   Talán az élet, munkáinkért,
   Nem fog fizetni semmivel,
   De a halál majd szemeinket
   Szelíd, lágy csókkal zárja be,
   S virágkötéllel, selyempárnán
   Bocsát le a föld mélyibe.

   (Pest, 1847. január.)

   1. Lacikam toredelmessen be kell vallanom nem foggalmam sincs mit is irt le az alltalad lemasolt verseben Petrovics Sandor, mert az is tudtad hogy ez az igazi neve Petofi Sandornak, igaz, De felre a viccelodesbol ismerem az o verseit sot rajongoja vagyok ezert van meg minden verse a konyvtaramban, sot el is olvastam valamenyit es sokat meg is tanultam pedig az iskolai programban nem volt kotelezo, de szerencsetlennek tartom hogy ezzel a versevel peldalodzol nem nagyon illik a temahoz. es talan azert is felyezi be Petofi a verset ugy ahogy mert az o is tudta sosem lessz lehetseges hogy mindenki egyforman cseresznyezhessen egyugyan azon tanyerbol talan meg akkorsem ha a kommonizmus valaha is letre jonne.Ne kerdezd vissza miert lemasoltad Petofi verset tehat tudnod kell vagy kellene.

 6. Lacikam termeszetessen Petofinel nagyobb hazafi es forradalmar meg nem szuletett magyarhonban meg tesem felesleges tehat Petofivel peldalozni az o koraban az volt ami, ma pedig mas a helyzet,es a ketot egynek tekinteni nem lenne celra vezeto, mint ahogy Petofi verset elfogadni es azzal oldani meg a Magyarsag mai problemait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük