KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mi folyik ebben az országban? – avagy alakul már a szép új világ

Ezt a kérdést néhány héttel ezelőtt tettem fel ezeken a hasábokon, most ismételten föl kell tennem. Két nappal ezelőtt hírt adtam a balliberális háttérhatalomnak megfelelni akaró történelem hamisítók jóvoltából Országházunknál őrt álló, hazaáruló Károlyi szobor érdekében történő 21-i „antifasiszta” tüntetésről.

Vállalom, hogy Horthy Kormányzó budapesti bevonulására emlékezve ottlétemmel én is azokat támogattam, nem szélsőséges antiszemita huligánként, akik Károlyi szobrának mielőbbi eltávolításában érdekeltek, mert nekem is ezer sebből fáj a trianoni országvesztés. Az egyik „közszolgálati ” média – a Duna TV – meggondolatlan napos szerkesztője azzal a kérdéssel keresett meg mobilomon, hogy kifejteném a nyilvánosság előtt, mi a véleményem a mai tüntetés politikai céljairól, és mi a véleményem a demonstrációt szervezőkről.

Természetesen van véleményem, és mivel ezt rendszeresen van is módom közzé tenni az internetes hírportálokon, így több tízezernyi állandó olvasóm mellett szívesem megosztottam volna a DUNA TV nézőivel, az ideiglenes határaink valamennyi oldalán élő – beleértve a DUNA TV által elérhető – magyar emberekkel is.

De nem volt módom, mert az otthonomba elindult négytagú stáb nem érkezett meg hozzám, időközben alaposabban utánam néztek, és azonnal „elmúlt ” felkorbácsolt kíváncsiságuk és a közt hitelesen tájékoztatni szándékozó igényük. Ugyanis még egy mobilhívást kaptam a Duna TV indiszkrét belső köreiből! Ezek szerint a stábot hozzám jövet felvilágosították arról, hogy a jelen politikai kurzusnak kellemetlen továbbra is megszólalásom pont úgy, ahogy az előző bolsi kurzus sem tűrt meg az általa kézivezérelt médiájában és a felelős szerkesztők öncenzúrája miatt. Ez alól csak az ECHO TV volt ideig-óráig kivétel!

Mi folyik itt ebben az országban kérdezem sokadszorra ismételten?

Kedves kétharmados, hosszú téli álmukat még mindig alvó narancsos szavazó polgárok, ébresztő! Mert következik a szép új világ, amire leadták jó szándékú voksaikat a narancsos napfelkeltétől a napnyugtáig! Az új médiatanács már kinevezte komisszárjait, hogy kontrolljuk nélkül egyetlen hír se hagyja el ellenőrizetlenül a hírszolgáltatókat. A megélhetési megfelelni akarók pedig szigorúan zárt rendben masíroznak a cenzorok előtt vigyázzállásban, érdeklődve kit és miről lehet kérdezni egyáltalán. Ennyit demokráciájukról, és ennyit közszolgálatiságukról, és végül ennyit az állampolgárok alkotmányukban garantált szabad információhoz jutásának alapvető jogáról és a teljes szélességben nyújtandó tájékoztatási kötelezettségekről!

Ezek után egyre nyomasztóbb érzéseim támadnak a kormánypártok által homályosan megígért politikai és gazdasági bűnök elkövetőinek elkövetkezendő következetes felelősségre vonásának esélyeiről. Az én nagy bűnöm tetten érhető, amit a meggondolatlan napos szerkesztő csak komoly figyelmeztetést kapva értett meg, és ezért nem kerülhettem és nem kerülhetek már három éve „közszolgálati” képernyőre.

Fölesküdtem pártoló társaimmal a Szent Koronánkra és a Magyar Gárdára, hogy soha el nem árulom és el nem hagyom, és ígéretemet eskümhöz híven be is fogom tartani! Ezért nem lehetek – a bűntelenül elítélt Gárda Draskovics-kurzus alatt megkezdett és Pintérék által folytatott  üldözése okán, mellyel sorsközösséget vállaltam –  információs alany és forrás a továbbra is kézivezérelt narancsos médiában!

Adjon az Isten végre Szebb Jövőt drága Magyar Hazánknak, Nemzetünknek!

Reiner Péter

Budapest 2010 nov.21.

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “Mi folyik ebben az országban? – avagy alakul már a szép új világ

 1. Péter!
  A DUNA TV azért nem ment ki Hozzád, mert először a két hivatalban lévő királyt kérdezték meg az „esetről”. Súlyos hibát követett el Horváth Ágnes, amikor bezárta a Lipótmezőt. Ha Te azt gondolod, hogy Rólad kellene beszélnie a DunaTv-nek, és mert nem kérdeztek meg, ezért sérült a sajtószabadság, úgy kérdezd meg I. József őfelségét, aki egyébként III., de legalább a II. kellene, hogy legyen, hogy ő hol kezelteti magát Ágnes után. Ha pedig tényleg több tízezer olvasóról beszélsz (és ezt el is hiszed), akik epedve várják újabbnál újabb nemzeti ömlengésedet, és esküid precíz felsorolását, akkor már ne is kezeltesd magad Péter! Mert gyógyíthatatlan beteg vagy. A mellkasodra pedig vigyázz, ne nagyon verd e nagy és büszke magyarságodban, mert még a végén valaki feljelent antiszemitizmus miatt!

  1. Kedves Gyuri!
   Ahogy már jeleztem,”hívatásos félreértőnek” tartalak,ahogy Te is besorolsz virtuális világodba!
   Látnod kellett volna az eset leírásakor,hogy nem én kerestem a Duna TV-ét,hogy bármilyen igazságomat elmondhassam a nyilvánosságnak,hanem meglepetésemre ők jelentkeztek nálam valahonnan megszerezve mobil számom
   Előzetesként fel is tették kérdéseiket telefonon,hogy ameddíg otthonomba ér a négytagú stáb fel tudjak készülni a válasszal.Az is kiderült az egészséges lélekkel olvasó számára,hogy még egy telefont kaptam,ahol a jószándékú ismerősöm tájékoztatott,hogy valóban letiltottak a képernyőről
   Az pedig,hogy megbizonyosodva valódi média távoltartásomtól,korábban pedig három évvel ezelőtt egymásnak adták a kilincset a stábok otthonomban,szintén nem hívtam őket,jöttek maguktól,mit vontam le következtetésként,az a vélemény nyílvánítás alapvető szabadságjogához tartozik
   Ha megszólalsz,arra kellene koncentrálnod,mi miatt vagyok letiltva!
   Legyél tisztában vele,hogy Rólad is folyamatos a közvélekedés és nyilvánvalóan hozzám hasonlóan kalkulálod ténykedésedbe ezt a tényt.
   Hidd el nem szenvedek képernyő és nyilvánosság fóbiában,valamint ne becsüld le baráti.ismerettségi és nekem írásaim miatt folyamatosan és szeretettel,de kritikusan kapcsolatban lévő levelező partnereimet.
   Eddig tartózkodtam attól a személyeskedéstől,amihez most hozzányúltál a bezárt Lipótmező emlegetésével.
   Csak érintőlegesen jelzem ,hogy az olvasók rendszeresen a te hozzászólásaid is minősítik,melyek többsége,nem hízelgő!
   A magam részéről ez volt az utolsó kommentárom személyeddel kapcsolatosan az olvasókra bízva a kérdés eldöntését!
   Reiner Péter

 2. Tisztelt Stoffán és Reiner urak!
  Engedelmükkel beleszólok levelezésükbe, ami ha nem is igazolja az írás több tízezres olvasottságát, de bizonyítja azt, hogy legalább hárman már jártunk ezen az oldalon.
  Nem fogom itt most növelni a Reiner úr által megnevezett Stoffán-kritikusok táborát – akik tagadhatatlanul léteznek – de kinek nincsenek kritikusai?
  Én sem találom a sajtószabadság korlátozásának azt, ha a Duna TV egy ügyben nem szólaltatja meg Reiner Pétert, bízzuk ezt az ügyet a Freedom House-ra, majd ők mérlegelik az eset súlyosságát.
  (de hozzáteszem, hogy engem sem interjúvolt aznap este a Duna TV, igaz nem is tettem szóvá, pedig nekem is lett volna véleményem – talán még autentikusabb is mint Reiner úré)
  Ennek ellenére nem érzem úgy, hogy a Duna TV tiltólistáján szerepelnék, egyszerűen arról van szó, hogy voltak fontosabb hírek is aznap a világban.
  Az pedig hogy korábban egymásnak adták a kilincset a TV-stábok Reiner úrnál, mindössze annyit jelent, hogy egyszer fent másszor lent. El kell fogadni, hogy ma nem Reiner Péter véleménye az, amire az ország kíváncsi. Elégedjen meg ezzel a véleménnyel Reiner úr több tízezres olvasótábora – hagyjuk meg, az sem lebecsülendő szám!

  1. Kedves uram!
   Önt is felhívták a Duna TV-től, hogy úton vannak Önhöz? S megadták előre a kérdéseiket? Aztán mégsem érkeztek meg? Önt is tájékoztatta egy jóakarója, hogy „ne is várd, mert nem mennek, ugyanis leállították őket”?
   Ha nem, akkor jobb, ha nem folyik bele az ügybe. Sajnos, létezik a „nemlétező” cenzúra.
   (Híradmin)

 3. Na, most már legalább hiteles, elfogulatlan forrásból is tudjuk, hogy ez a láthatatlan nemlétező cenzúra bizonyítéka. Mivel úgy gondolom többet tudok a TV-k hírszerkesztési gyakorlatáról, azért megjegyezném: itt egy előkészítés alatt levő riport vagy interjú lefújásáról beszélünk mindössze, holott a TV-k rendszeresen a később adásba kerülő anyagok többszörösét veszik fel, amiből azután a szerkesztő összeállítja a leadandó műsort. Bele sem merek gondolni, mit írt volna össze itt Reiner úr a több tízezres olvasótáborának, ha az anyagot még fel is veszik de nem adják le…

 4. Zsidókról a zsidóktól ( a Fidesz most szavazta meg, hál Istennek némelyek az ölük mélyére ejtett szégyenkező tekintettel, és marcangoló lelkiismeret furdalással ennek fajnak a társulási szerződését az EU tagállamaival, de legfőképp Magyarországgal)
  Az alábbi idézetek zsidóktól származnak, elolvasásuk után lehet elővenni a nejlonzacskót.
  Zsidókról a zsidóktól
  Ha valaki egyszerű tényként közöl valamit a zsidóságról, és az számukra negatív, egyből rásütik az antiszemita bélyeget. (Lásd David Irwing ide vágó mondatát!) A „kiválasztott” népről nem lehet dehonesztáló kijelentéseket tenni, az főbenjáró bűn. Az alábbi idézetek a zsidóságról szólnak, mind zsidó embertől származnak, ezért az antiszemitizmus vádja még véletlenül sem érheti őket. Egy-egy embert ugyan lehet hazugsággal vádolni, de ilyen sokat bajos lenne. Találó Klemens Wenzel herceg mondata: „Semmi sem sebez jobban az igazságnál.”
  „…ma egyetlen politikai akció, semmiféle tanácskozás nép és nép között, egyetlen külpolitikai terv és sakkhúzás sem vihető végbe, amit ne a cionista titkos szövetség szervei irányítanának, vagy legalábbis nem ezeknek a beható felügyelete és ellenőrzése alatt történnék.” (Arthur Trebitsch)
  „A zsidó történelemben nincs véletlen.” (Elie Wiesel)
  „Az a tény, hogy a zsidóság veszedelem mindenre, ami nem-zsidó, senkit sem hökkenthet meg.” (Cheskel Zwi Klötzel)
  „A zsidó nép…a világ fölötti uralmát a többi fajok egyesítésével fogja elérni.” (Baruch Levy)
  „Csak a zsidó tartja faját az emberiség legfelsőbbrendűjének, és nem szövetséget kíván más fajokkal, hanem mindannyiuk legyőzését és végső felemelkedését egy faji Messiás uralma alatt.” (Goldwin Smith)
  „Mi zsidók megrontottuk Európa összes fajának vérét. Egészében véve, minden el van zsidósítva… Lelkünk a világ fölött uralkodik. Mi vagyunk az Urak.” (Kurt Münzer)
  „Lesz világkormányunk, akár tetszik, akár nem. Az egyetlen kérdés, hogy ez a kormány, hódítással vagy megegyezéssel jön létre.” (Paul Warburg)
  „Büszkén hordhatjuk a fejünket és különleges megbecsülésre tarthatunk igényt. Nemcsak egyenjogúnak kell lennünk, hanem előjogok is megilletnek.” (Bernard Cohn)
  „Mi zsidók vagyunk a pusztító erő és maradunk a pusztító erő. Semmit olyat sem tehetsz ami igényeinknek megfelelne.” (Maurice Samuels)
  „Zsidó jellemvonás a konok törekvés munka nélkül értéket produkálni, vagyis, minthogy ez önmagában képtelenség, értéket előteremteni csalással, vesztegetéssel, tőzsdemanőverekkel, a sajtóban terjesztett hamis híresztelésekkel, ezeket eltulajdonítani, aztán a munka reális értékeivel kicserélve másokra sózni.” (Conrad Sittenfeld)
  „Csak a zsidók kereskedelmi forgalma az, amely értéket teremt. A munka erre nem képes.” (Rulf rabbi)
  „Mi a zsidóság világi alapja? A gyakorlati igény, az önzés…Mi a zsidók világi kultusza? A kufárkodás. Ki a földi istenük? A pénz.” (Karl Marx)
  „A háborúk a zsidók aratásai. Ezekért az aratásokért kell e keresztényeket megsemmisítenünk és aranyukat magunkhoz venni.” (Reichorn főrabbi)
  „A vérfertőzés büntetésének lényegbeli alapja a függő helyzettel való visszaélés. Ebből minden további nélkül levezethető, hogy a testvérek közötti vérfertőzésnél nincs helye a büntetésnek.” (Kurt Rosenfeld)
  „A világ egyetlen népének sincs ennyi idegbetege, öngyilkosa, betege és venerikusan fertőzöttje.” (Felix Aaron Theilhaber)
  „A keresztényekben büszkeség és alázat, a zsidókban hencegés és csúszás-mászás küzd egymással. Azokban önérzet és töredelem, emezekben arcátlanság és meghunyászkodás.” (Otto Weininger)
  „Mi a harmadik nemzedékben is éppen olyan zsidók maradunk, mint háromezer év óta. Fajunk a szagát nem veszíti el a tizedik keresztezés után sem…ismét csak zsidók fognak születni.” (Eduard Gans)
  Ha valaki egyszerű tényként közöl valamit a zsidóságról, és az számukra negatív, egyből rásütik az antiszemita bélyeget. (Lásd David Irwing ide vágó mondatát!) A „kiválasztott” népről nem lehet dehonesztáló kijelentéseket tenni, az főbenjáró bűn. Az alábbi idézetek a zsidóságról szólnak, mind zsidó embertől származnak, ezért az antiszemitizmus vádja még véletlenül sem érheti őket. Egy-egy embert ugyan lehet hazugsággal vádolni, de ilyen sokat bajos lenne. Találó Klemens Wenzel herceg mondata: „Semmi sem sebez jobban az igazságnál.”
  „…ma egyetlen politikai akció, semmiféle tanácskozás nép és nép között, egyetlen külpolitikai terv és sakkhúzás sem vihető végbe, amit ne a cionista titkos szövetség szervei irányítanának, vagy legalábbis nem ezeknek a beható felügyelete és ellenőrzése alatt történnék.” (Arthur Trebitsch)
  „A zsidó történelemben nincs véletlen.” (Elie Wiesel)
  „Az a tény, hogy a zsidóság veszedelem mindenre, ami nem-zsidó, senkit sem hökkenthet meg.” (Cheskel Zwi Klötzel)
  „A zsidó nép…a világ fölötti uralmát a többi fajok egyesítésével fogja elérni.” (Baruch Levy)
  „Csak a zsidó tartja faját az emberiség legfelsőbbrendűjének, és nem szövetséget kíván más fajokkal, hanem mindannyiuk legyőzését és végső felemelkedését egy faji Messiás uralma alatt.” (Goldwin Smith)
  „Mi zsidók megrontottuk Európa összes fajának vérét. Egészében véve, minden el van zsidósítva… Lelkünk a világ fölött uralkodik. Mi vagyunk az Urak.” (Kurt Münzer)
  „Lesz világkormányunk, akár tetszik, akár nem. Az egyetlen kérdés, hogy ez a kormány, hódítással vagy megegyezéssel jön létre.” (Paul Warburg)
  „Büszkén hordhatjuk a fejünket és különleges megbecsülésre tarthatunk igényt. Nemcsak egyenjogúnak kell lennünk, hanem előjogok is megilletnek.” (Bernard Cohn)
  „Mi zsidók vagyunk a pusztító erő és maradunk a pusztító erő. Semmit olyat sem tehetsz ami igényeinknek megfelelne.” (Maurice Samuels)
  „Zsidó jellemvonás a konok törekvés munka nélkül értéket produkálni, vagyis, minthogy ez önmagában képtelenség, értéket előteremteni csalással, vesztegetéssel, tőzsdemanőverekkel, a sajtóban terjesztett hamis híresztelésekkel, ezeket eltulajdonítani, aztán a munka reális értékeivel kicserélve másokra sózni.” (Conrad Sittenfeld)
  „Csak a zsidók kereskedelmi forgalma az, amely értéket teremt. A munka erre nem képes.” (Rulf rabbi)
  „Mi a zsidóság világi alapja? A gyakorlati igény, az önzés…Mi a zsidók világi kultusza? A kufárkodás. Ki a földi istenük? A pénz.” (Karl Marx)
  „A háborúk a zsidók aratásai. Ezekért az aratásokért kell e keresztényeket megsemmisítenünk és aranyukat magunkhoz venni.” (Reichorn főrabbi)
  „A vérfertőzés büntetésének lényegbeli alapja a függő helyzettel való visszaélés. Ebből minden további nélkül levezethető, hogy a testvérek közötti vérfertőzésnél nincs helye a büntetésnek.” (Kurt Rosenfeld)
  „A világ egyetlen népének sincs ennyi idegbetege, öngyilkosa, betege és venerikusan fertőzöttje.” (Felix Aaron Theilhaber)
  „A keresztényekben büszkeség és alázat, a zsidókban hencegés és csúszás-mászás küzd egymással. Azokban önérzet és töredelem, emezekben arcátlanság és meghunyászkodás.” (Otto Weininger)
  „Mi a harmadik nemzedékben is éppen olyan zsidók maradunk, mint háromezer év óta. Fajunk a szagát nem veszíti el a tizedik keresztezés után sem…ismét csak zsidók fognak születni.” (Eduard Gans)

  1. Mindez a kis gyűjtemény válasz Reiner P. identitására? Vagy más okból került ide?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük