KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mezőkövesden tabu a munkanélküliség és a közrend kérdése

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Úgy tűnik, a mezőkövesdi Fideszt nem érdeklik olyan, a lakosság mindennapjait meghatározó kérdések, mint a város munkaügyi helyzete és a közterületek rendje. Vagy csak nem mernek róla beszélni, ezért szavazták le a Jobbik javaslatát ezek megtárgyalására.

A nemzeti ellenzék hiába indítványozta, a Fidesznek köszönhetően a lakosság nem tudhatja meg, milyen munkát végzett 2014-ben a közterület-felügyelet, mit tettek a köztisztaság megőrzése, az önkormányzati vagyon megóvása, a mezőkövesdiek biztonságérzetének növelése érdekében. Mint ahogy nem tudhatjuk meg azt sem, milyen értéket teremtett a közmunkaprogram, hogyan alakult a foglalkoztatottság, vagy épp milyen mértékben nőttek a reálbérek Mezőkövesden. A kormánypárt hallgat. És ezzel elismeri, hogy az elmúlt négy évben se a közrend, se a munkahelyteremtés területén semmilyen pozitív eredményt nem tudott felmutatni. Szerintük ezért nincs miről beszélni. Szerintünk meg épp ezért van.

Jámbor Márk és Fügedi Richárd, a Jobbik mezőkövesdi önkormányzati képviselői

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Mezőkövesden tabu a munkanélküliség és a közrend kérdése

 1. Ahelyett hogy végeznék a mindennapi állampolgári kötelességüket ,, állandóan civakodnak mint a cigányok ,, hát ezért nem megy becsületesen a magyar társadalom a rendes kerék vágásban..

  1. Na látja kedves szekelyse50 itt a baj, hogy a tisztességes embereknek már csak kötelessége van, joga nincs.
   És akik felülről látják a példát, és arra nincs kedvük, hogy a putrijukat, és környékét rendbe rakják, és tisztán tartsák, akkor mitől menne minden a rendes kerékvágásban.
   Főleg amikor a becsületes ember hetente, ha nem naponta kapja számára a rosszabbnál rosszabb törvényeket, és intézkedéseket.
   Akik eddig hatalmon voltak, leszerepeltek.
   Miért nem lehet kipróbálni, hogy egy új hegedűs hogyan muzsikál?
   Azért, mert a leszerepeltek nem engedik be maguk közé, és a médiáikban rosszat, vagy semmit alapon művelik a demokráciát?

   Baumag

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: