KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megtört a jég – már ami az ECHO Tv hozzáállását illeti

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

echotvMa, vasárnap, fő műsoridőben az egyik magántelevízió az ECHO TV változtatott eddigi öt éves gyakorlatán és fő műsoridőben, szinte teljes egészében, szerkesztett formában sugározta Vona Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnökének, egyben megválasztott miniszterelnök-jelöltjének tegnapi évértékelő és gyakorlatilag kampány nyitó beszédét.

Természetesen vannak gondolataim ezen örvendetes változás lehetséges okairól, de ezt most félre teszem, mert ezek másodlagosak. A korrekt tájékoztatást és az választók alapvető jogát a szabad tájékozódást most jól szolgálta Széles Gábor magán kereskedelmi televíziója. Szó szerint átjött, még így szerkesztett formában is a pártelnök hiteles üzenete a hazai és jelenlegi határainkon túli magyar választók százezrei részére.

Meggyőződésem, hogy az erre fogékony választók most nagyon figyelnek és emlékeik is jóval régebbre nyúlnak vissza, mint a jelenlegi hatalom birtokosai és a hatalomért fenekedő levitézlett hármas – vagy ki tudja hányas! – reménykedik.

Nem megyek bele Vona Gábor üzenetének részleteibe, ezt mások nálam pontosabban megteszik. A lényeg, hogy a hiteles, félreérthetetlen, közérthető és nagyon komoly beszéd véglegesen letette kézjegyét a hazai politikai palettára, mint lehetséges értékválasztás a hazájáért, nemzetéért is felelősséget vállaló magyar választó polgárok előtt.

Nem tudom elhallgatni még egy komoly hiányérzetemet, miközben végtelenül örülök, hogy az ECHO TV eddigi gyakorlatával szemben váltott, és őszinte, hiteles és valós információhoz juttatta a választók százezreit.

Morvai Krisztina EP képviselőről van szó, akinél Vona Gáborhoz hasonlóan nem ismerek hitelesebb, hazáját nemzetét őszintén és eredményesebben szolgáló embert. Emlékeim szerint a képviselő asszony immár öt éve nem kerülhet általam ismeretlen okok miatt az ECHO TV képernyőjére.

A reményeim szerint az EP mandátumért újra harcba induló képviselő asszony, amikor nemtelen és megalapozatlan támadás érte az uralkodó gyurcsányi bolsevik hatalomtól Széles Gábor televízióját és napilapját a Magyar Hírlapot, azonnal odaállt az ECHO TV mellé 2009 februárjában komoly politikai beszéddel kiállva az igazság mellett a februári hóviharban.

Bár nem kaptam erre felkérést Morvai Krisztinától, de bizony zavarja igazságérzetem, hogy továbbra sem kerülhet nemzetszolgálatának sűrű, szinte naponkénti üzeneteivel az ECHO TV képernyőjére.

Őszintén reménykedem, hogy „egy fecske igenis nyarat csinál” és Vona Gábor után, Morvai Krisztina is végre öt év után visszakerülhet az ECHO TV képernyőjére hiteles tevékenységének rendszeres bemutatásával, hogy ő is segíthesse végre a kereskedelmi televízió segítségével is a magyar választók valódi értékválasztását.

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő

15 thoughts on “Megtört a jég – már ami az ECHO Tv hozzáállását illeti

 1. A korrekt tájékoztatásnak valóban így kellene működni, DE minden csatornán!
  Anna

  1. Sajnos már nem csak a spájzban vagytok! Ti a mocskos zsidók uraljátok már nem csak Magyarországot hanem az egész világot! Nálatok nagyobb, mocskosabb bolsevikok, nácik és fasiszták nincsenek, ugyanis mind a hármat ti jelenítitek meg!
   kató rudi

 2. Én is csodálkoztam,hogy Vonát láthattam az ECHO TV-n valószínűleg a szerződés megköttetett.
  H.B.

 3. „Természetesen vannak gondolataim ezen örvendetes változás lehetséges okairól…”

  Kár, hogy nem az ECHO-tv változott meg, hanem a Jobbik. Miután visszavettek a radikalizmusból, és ráléptek a csurkai útra, a fidesz-tv kegyesen teret engedett nekik.
  A lóverseny-adósságban úszó vén marha Csurkát még megértettem hogy eladta magát némi baksisért az Orbán-Simicska maffiának. Kellett a pénz a vén hülyének, mert mindenét eljátszotta, és már a Fészek klubos zsidó haverok sem adtak neki kölcsön. Hogy Vonáék önszántukból, a saját idiótaságuk okán szúrták tökön magukat, vagy őket is „fogják”, ezt majd akkor tudjuk meg, ha őket is kivégezte, bedarálta a Fidesz, mint Csurka MIÉP-jét, vagy Torgyán kisgazdáit.

  üdv. Aranyapa

 4. Az ára már látható, a Jobbik is lefeküdt bolsevik zsidó söpredéknek!
  kató rudi

 5. A büdösszájú náci/nyilas patkányok a Takony tévén seregelnek, miután 44 óta először elő bújtak a csatornából ( a szarléből)

  Mara Tomi

  1. Vigyél magaddal szappant te baromarcú és tisztálkodj mert tiszta gané vagy.
   kis rigó

 6. Az a baj a Mara Tomikkal, hogy ha valami nem az ő szájuk szerint történik, már habzik a szájuk.
  Szerintük az a demokrácia, amit ők meghatároznak. Ha valaki másképp mer gondolkodni, akkor rájuk aggatják a társadalom félelmére beépített jelzőiket.
  És ezeknek a jelzőknek, és azoknak a segítségével, akik minden jelentős pozícióban ott vannak, igyekeznek retorziókat alkalmazni.
  Erre mondjuk, hogy mi nem ilyen demokráciát képzeltünk el.

  Baumag

 7. Ez a Mara Tomi a talmudból majd nem szó szerint idézi a GOJOK, iránti alantas állatias ösztönét ,te genetikai féregnyúlvány a mocskolódáson kívül van -e egyáltalán normális emberi meg nyilvánulásod ?????Meg látszik rajtad is a sátáni homofóbiás Kertész Ákos, Frispán Gézai vonás, Krisztusról is ilyen mocsok módon írtok a talmudban, hogy jézus is szarlében fürdött meg hasonló beteges mocskokat írtok.Ti vagytok ISTEN választott népe??? Akkor jól el szarta a remek művét. jól meg fizetnek azért, hogy mocskoljad és provokáljad a magyarokat BÁSTYA ELVTÁRS !!!Arra még nem gondoltál, ezét a sok mocskolódásért ,hogy valaki le gyűri a töködet a torkodon? Ha ennyi büdös szájú náci nyilas patkány van a csatornában a szarlében és te ezeket utálod….. Akkor miért nem húzol a picsába innen a fajtársaidhoz ahol a manna hullik az égből. ahol meg engedett a homoszexualitás, a 3, éves gyerekkel való fajtalankodás nem volt még elég a magyarok vérének a szipolyozásából??? Virág elvtárs már telik a pohár a magyaroknál, remélem hamarosan a bilire nyomorít a te istened hálából vállalnám az ápolásodat……..Te normális zsidók hulladéka, beteges homofób. Üdv. Adorján I.

  1. „Van egy – zömmel budapesti – dac és érdekszövetség, mely nagyjából a kiegyezés óta mérgezi a magyarság életét. Nevezte már önmagát ezerféleképp. Volt szabadelvű, mint Jászi, haladó és felvilágosult, és volt szocdem. Járt a Galilei-körbe, támogatta Károlyit, majd később Kun Bélát. Megfordult köztük hadseregszállító, népbiztos és filozófus. Lelkesedett a szovjet bevonulásért, majd lett hithű kommunista, s az eszméért rajongott. Olykor még kevesellte is Kádárt. Maoista izgatásért ült is pár darab belőlük, de jött a 80-as évek, és ők megvilágosodtak. „Demokratikus ellenzék”. Erre cserélték le a táblát, lettek a nagybetűs DE, majd az SZDSZ. Őket már ismerjük. Ávós nagypapa, Szadeszes fiú, LMP-s unoka. Ez a származási és vérvonal.”

   Pozsonyi Ádám
   Szerintem Mari is közéjük tartozik.
   Valahol azt olvastam,hogy az Izraelben élő zsidók kb.90%-a buzi.
   Mari!
   Tényleg kötelezővé fogják tenni a zsidóknál a buziságot?
   H.B.

 8. A sátáni cionista hungaró fóboknál a rosszindulat a ferde hajlam a beltenyészetből eredő genetikai torzúlásból adódik, ezeknél nem kell kötelezővé tenni. A normális zsidók is megvetik a sátáni alyadékokat akiknél meg engedett egy 3- éves gyerekkel is a fajtalankodás. Ez is bizonyitsa az alantas állati ösztönüket. Itt a példa rá az írásaikban sem tudnak egy szót sem le írni anélkül , hogy állatias módon ne mocskolnák a másikat ezeknek a balhé az élet elemük még a saját fajtáját is be csapja.EZT NEM ÉN TALÁLTAM KI!!! Egy közismert genetikus fajtársunak az elő adásán hallottam. Üdv , minden jó embernek. Adorján I.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: