KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megszegte ígéretét a Jobbik, nem nyújtotta be a hazaáruló földtörvény hatályon kívül helyezésére irányuló törvénymódosítást – Gaudi-Nagy Tamás pontosítása

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gaudi-Nagy Tamás pontosítása a 4. és 5. bekezdés tekintetében az „Átütő erejű hatással járt mai földvédő tüntetésünk, most már nem állunk meg félúton” cikkhez.

„A felhívásunk a hatására a Jobbik frakció néhány tagja Hegedűs Lórántné vezetésével a mai napon benyújtotta az Országgyűlésnek az általunk követelt lépések közül kettőt teljesítő előterjesztést: az  egyik, a külföldiek földszerzését megtiltó Alaptörvény módosítást és a Kormányt az EU csatlakozási szerződés felülvizsgálatára kötelező országgyűlési határozati javaslatot, amelyért köszönet jár nekik. Azonban szomorúan kell megállapítanunk azt, hogy a hazaáruló földtörvény hatályon kívül helyezésére irányuló törvénymódosítást  ígéretük ellenére nem nyújtották be.

Ehelyett csupán egy olyan országgyűlési határozati javaslatot terjesztettek be, amely a magyar földet külföldieknek és oligarcháknak kiszolgáltató Fazekas Sándor vidékfejlesztési minisztert hívja fel arra, hogy ő készítse el és nyújtsa be a saját maga és hazaárulótársai által kidolgozott, sőt körömszakadtig védett földtörvényt hatályon kívül helyező törvényjavaslatot.  Az országgyűlési határozat a törvénnyel ellentétben csupán egy közvetlenül érvényesülő hatással nem bíró, tehát külföldiek földszerzését közvetlenül megakadályozni nem képes alkalmatlan eszköz e körben. Régi mondás: kecskére ne bízzuk a káposztát, ne az árulótól várjuk az árulás megállítását.  De ez a hiány még a május 10-i első érdemi parlamenti ülésig pótolható, erre ezúton kérem őket minden magyar ember nevében és minden más képviselőt is.”

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó: 
Átütő erejű hatással járt mai földvédő tüntetésünk, most már nem állunk meg félúton

0 thoughts on “Megszegte ígéretét a Jobbik, nem nyújtotta be a hazaáruló földtörvény hatályon kívül helyezésére irányuló törvénymódosítást – Gaudi-Nagy Tamás pontosítása

 1. Érdeklődéssel várom a humán faj teljes lecsatlakozását az állati fajhoz, amikor a kakukkok felvásárolhatják a bármelyik madár fészkét tojásaiknak, arra kötelezve még a gólyákat is, hogy költsék ki utódaikat, táplálják és neveljék fel a sajátjaik helyett.
  Akkor végre megszűnik minden különbség a fajok között olyannyira, hogy a többi szárnyas nélkül a kakukkok is kihalnak.

  1. Kedves Erzsébet! Hát ezen nagyot derültem, ahelyett, hogy sírtam volna, mert minden így igaz ahogy írta.
   Előbb – utóbb a megtámadott fa elpusztul, de vele pusztulnak az élősködők is.
   De ez már senkit nem vigasztal.
   Baumag

 2. Ismerjük el, hogy nem ügyetlen a Fidesz-MSZP-DK-LMP nagykoalíció!
  Kezd osztódni a Jobbik is!!! Szalámizgatunk, szalámizgatunk, ügyesen.
  Így lehet a maradék egységet is szétzilálni. Így lehet a felvásárlók akaratát érvényesíteni a nemzet ellen!
  Hülyébbek vagyunk, úgy látszik, mint bárki! Ez a nemzet képtelen az összefogásra és képtelen a saját érdekében egységesen fellépni.
  Most elkezd a Jobbik és Gaudi egymásra sarat dobálni, aminek borítékolom az eredményét.
  A nagykoalíciósok csak kérnek egy kávét…
  Nagy Péter

 3. Ha nem a fidesz nyújtja be, úgyis leszavazzák még a tárgyalást is róla. A fidesz meg nem nyújtja be. Ez az, amiről beszéltem más írásnál. Aki a törvény, a jog útján vár változást, az álomvilágban él.

 4. Igen is adják be a földtörvény javaslatot mert érdekes modon a 15 nyugati országban tilos „ÉRtjük ugye TILOS földet vásárolni. Aztán mikor a 10 keleteuropai országok kerültek be 2004-ben akkor Brüsszel
  ezekkel az országokkal közölte, hogy majd a föld is kell. Kik voltak akkor hatalmon!!!!!!!!!!!!????????? Meggyesi elvtárs. Aztán meg Gyurcsány elvtárs.Ök meg ugyebár mindent megszavaztak eladtak meg egyebek amit kedves honfitársaim elfeljtettek!!!!!!!!!! Jo ezt a lehetöséget már 4 évvel ezelött korigálni lehetett volna de ez nem a Jobbik büne. Vagy mégis ugy gondolják??????????
  Esther

  1. Kedves Esther!
   A tőke szabadáramlásának fejezetében tárgyalták a földkérdést a csatlakozási egyeztető tárgyalásokon. Nézzen utána, ez éppen az első Orbán-kormány idejére esett. Aki ezt levezényelte, az akkori külügyminiszter, Martonyi János volt. Ami pedig Gyurcsányt és a D209-es Medgyessy Pétert illeti, bizony szóról szóra igaz, amit írt, ők még az anyjukat is eladnák.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: