KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Meghalt a rákos asszony, akit Orbánék utcára dobtak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Meghalt a rákos asszony, akit Orbánék utcára dobtak

Szombat hajnalban elhunyt Sebestyén Lajosné; az a halálos beteg asszony, akit férjével együtt Orbán Viktor XV. kerületi polgármestere lakoltatott ki a Drégelyvár utcából. A Koppány Csoport saját halottjának tekinti. 

Orbán Viktor emberei 2012. 07. 07-én dobták utcára a férjet és a halálos beteg asszonyt. A Fideszpolgármestere és országgyűlési képviselője, László Tamás által utasításba adott kilakoltatásáig rendezett körülmények között élő pár –Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke közleménye szerint – a gyáli úti hajléktalan szállóban keresett menedéket. Az utcára dobott halálos beteg asszony rákos volt, de aFidesz – ahogyan ezt Orbánék kapcsán mintegy 100 %-ban megszokhattuk – nem akarta megvárni a halálát sem. A botrányos kilakoltatásról készült dokumentumfilmet e cikkünkben is láthatják.

A kilakoltatásról Balogh Béla elnök többek között a következőket írta mostani, friss közleményében:

„Az eset nagy port kavart fel, hiszen furcsa körülmények között jutott az ingatlanhoz az az illető, aki külföldön éppen börtönben ült.”

A család a kilakoltatása után pert kezdeményezett Orbán Viktor polgármestere ellen, amit egy szintén tehetséges és harcias jogvédő, Vajda Attila, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet (MPNJSZ) elnöke indított el. Mint azt Balogh Béla a kilakoltatott családról írja:

„Pénteken volt a polgármesterrel a tárgyalásuk, de az asszony már nem érhette meg az eredményt. A tárgyaláson rosszul lett és a kórházba szállítást követően szombaton hajnalban a teremtőjéhez távozott. A polgármester a tárgyaláson sem jelent meg. Aki szeretne a családnak részvétet nyilvánítani, az keresse lányát, Zsoltné Ildikó Szabót (…).”

Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke így fejezi be rövid közleményét:

„A Koppány csoport részvétét fejezi ki a családnak és Sebestyén Lajosnét saját halottjának tekinti. Nyugodjék békében.
Ébredni kellene emberek.”

Sebestyén Lajosné lánya,Szabó Zsoltné Ildikó így adta hírül édesanyja halálát:

„Kedves Ismerőseim! Sajnos ma éjszaka Drága Édesanyám örökre elment!

Drága Anyuci!

Nagyon hiányzol és soha nem feledünk! Nem fogod már mondani nekem, hogy „Drága Kislányom”, „Kicsim” és ez borzasztóan fáj! A lányaimat is így szólítom, hiszen mindig ezt hallottam tőled! Üres lett a szívem és nem tud nyugodni, hisz olyan gyorsan elmentél!

Szeretünk és köszönöm, hogy voltál nekem!”

Az elhunyt Sebestyén Lajosné kilakoltatásáról készült dokumentumfilm világszerte feltöltésre került, ahogyan az egy hónappal a kilakoltatás után rögzített „Együtt sírt a jogvédő a kilakoltatott családdal (Drégelyvár utca mindörökké)” című film is. Az alábbiakban bármelyiket megtekintheti.

A drégelyvár utcai kilakoltatás maffiafilmje
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=x2wpj8mMDLg]

Együtt sírt a jogvédő a kilakoltatott családdal (Drégelyvár utca mindörökké)
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=QbV8TgoUnns]

Alsóörsi Hírhatár

(NIF)

3 thoughts on “Meghalt a rákos asszony, akit Orbánék utcára dobtak

 1. Őszinte részvétem a családnak. Nyugodjon békében Sebestyénné, Isten nyugosztalja!
  A történet minden jóérzésű embert megdöbbent.
  De ez a „kormány” sem a jóérzésű emberek gyülekezete.
  Halála, sok más tragédiával együtt, a tönkretett, végső elkeseredésbe, halálba kergetett magyar családokéval együtt „kormányaink” lelkén szárad!
  Ez az eset is és a történések – a valóság – egyre inkább azt mutatják, hogy Magyarország lassan elmerül az erkölcsi fertőben. Magyarország nagyon-nagyon rossz irányba halad, hiába hazudozik bármit az épp ügyeletes „kormány” propagandája.
  Van Magyarországon a hivatalos statisztikai adatok szerint több, mint 4 millió szegény.
  És ugyancsak eszerint a statisztika szerint van 1 millió gazdag, aki magasan az átlag fölötti életmódot mondhat magáénak.
  Előzőekből következően maradt kb. 5 millió tengődő.
  Ez az az ország, amelynek egyik „miniszterelnöke”, egy(ik) általa elkövetett bűntény kapcsán kijelentette: „nem erkölcsös, de jogszerű”.
  Ez az az ország, ahol egyik politikus-bűnözőt sem vonták soha felelősségre, bármit is követett el – akár koccinthatott is büntetlenül országrészünk elcsatolására.
  Senki soha nem kereste, kik voltak azok, akik kilopták az ország teljes adósságállományának kétszeresét, felelősségre vonásuk pedig fel sem merült.
  Az ország, amelyből egy saját magát „nemzetinek” valló kormány alatt százezrek vándorolnak ki az egyre fokozódó, szélesebb méreteket öltő élhetetlenség, kilátástalanság, munkanélküliség, nyomor és reménytelenség elől – ami a „nemzeti kormánynak” nem szúr szemet. A Nagy Előd, Gyurcsány elvtárs megmondta: „lehet innen elmenni” – a jelenlegi nem mondja; csinálja!
  „Kormányaink” alávaló, hazaáruló tevékenységét családi drámák tömkelege fémjelzi!
  Nagy Péter

 2. Viktoriánus korban élünk. László Tamáson csodálkozom.
  A nemzetvezető korábban kijelentette: „senkit nem hagyunk az út
  szélén”. Értsd: vagy belökjük az árokba, vagy hagyjuk nyomorultul
  elpusztulni.
  Loviaguin Alexander

 3. Nem veszitek észre, hogy Magyarország jobban teljesít? Vajon miben? Ez már nem fért fel a plakátra.
  Attila

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: