Megdöbbentő adatok – a jobbikos polgármester gyakorlatilag felszámolta a cigánybűnözést Érpatakon (NIF megjegyzéssel)

Megdöbbentő adatokat tartalmaz az a feljegyzés, amely a Nyíregyházától 25 kilométerre fekvő Érpatakról érkezett a Magyar Nemzet szerkesztőségébe. 2008 márciusától – az országos állapotoktól jócskán eltérve – a bűncselekmények felderítési mutatója 5-ről 75 százalékra emelkedett, a törvénybe ütköző tettek száma 60 százalékkal csökkent, a kerti és terménylopásokat csaknem 100 százalékosan sikerült visszaszorítani. A számok magukért beszélnek. Csoda történt Érpatakon, megoldás a cigánybűnözésre?

A zsideszes MNO alábbi cikkéből “csupán” az maradt ki – nyilván “véletlenül”, hogy a polgármester  jobbikos. Pontosabban anno papíron függetlenként győzött a faluban, de Érpatak polgármestere nem csupán közleményben állt ki a jövőbeni csendőrség magját képező hazafiak mellett, de már 2007-ben, Árpád-ünnepség keretében meghívta a Magyar Gárdát és a Jobbikot egy kis felvonulásra, a Nemzeti Őrsereggel együtt, ahol a polgármester Árpád-sávos karszalagban haladt a felvonulók mellett – jajveszékeltek is a cionista médiumok, hogy itten bizony holokauszt meg pogrom lesz, ha így megy tovább… Hát, ez nem történt meg, lett helyette viszont rend, béke és nyugalom.

Hirdetés

Jellemző, hogy az adófizetők pénzén élősködő helyi cigány önkormányzat (maffia) ellentüntetett. Persze hiába. A lényeg, a helyi magyar összefogás sikeres volt, egy súlyosan mokkafertőzött faluban is, amely példával szolgálhat az egész hazának.

Orosz Mihály Zoltán, az 1800 lelkes szabolcsi település (Kuruc.info: jobbikos, e tényt, ismét hangsúlyozzuk, a narancsos lap “elfelejtette” megírni) polgármestere az MNO érdeklődésére néhány részletet ismertetett abból a folyamatból, amellyel másfél év alatt ezeket az eredményeket produkálni tudták. Orosz szerint minden azzal kezdődött, hogy a sok panasznak eredménye lett, és lecserélték a helyi körzeti megbízottakat, akik meglehetősen kényelmesen dolgoztak, volt, amikor a hívás után öt órával jelentek csak meg a bűntett helyszínén. A polgármester szerint ezek a rendőrök „misztifikálták” az érpataki bűnözőket, és azt hangoztatták, hogy oda nem is érdemes kimenni, ott úgysem lesz meg a tettes.

Most az öt új rendőr közül ketten állandóan a településen járőröznek, és a polgármester szerint is jól teszik a dolgukat. Itt nem divat ama országosan jellemző hozzáállás, hogy 20 000 forint értékhatár alatt bajlódjon csak a jegyző a szabálysértésekkel, hajtsa be a behajthatatlan büntetéseket. Tettenérés esetén akár 2 ezer forintos ügyben is rendőri intézkedés történik – erre egyébként a rendőrnek lehetősége is van –, és esetenként a 72 órás elzárás után bíróság elé is kerülhet az elkövető. Orosz nagy jelentőséget tulajdonít annak is, hogy a településen minden szabálysértést rögzítenek. Ennek köszönhetően a „hivatali cirkuszolások” is megszűntek. A polgármesteri autóban is mindig ott van a kamera, a fényképezőgép és a diktafon, de kameráznak a július elsejétől csatasorba állított mezőőrök is, akik a településvezető szerint akár éjjel is figyelik a veszélyeztetett helyeket. Eddig 180 esetben intézkedtek, meg is szűnt a korábban mindennapos (Kuruc.info: a minden bizonnyal eszkimókhoz köthető) tolvajlás az érpataki határban.

Érpatakon gyakorlatilag megszűnt a garázdaság és a másokat zavaró, megbotránkoztató részegeskedés is. Önkormányzati rendelet tiltja a közterületi szeszfogyasztást, és ezt a hivatal szigorúan be is tartatja. Orosz csak egy esetet említ: augusztus 20-án ünnepelték a helyi cigányok a romagyilkosságok tetteseinek elfogását az egyik kocsma előtt. Este tízkor érkezett hozzá a panasz a hangos zene miatt. Kétszer figyelmeztette is a kocsmárost, de néhány perc múlva ismét hangos volt a társaság. Harmadszorra már a rendőrök érkeztek a helyszínre, akik véget is vetettek az élő zenével kísért mulatozásnak. Ugyanakkor a polgármester azt is elmondta: büszke arra, hogy bár az érpataki romák is járőröztek az augusztusi félelem napjaiban, de a településen nem volt önbíráskodás, nem szorítottak le egyetlen autót sem.

Ezek után Orosz büszkén számolt be arról is, hogy míg korábban az idősek nem mertek a boltba sem elmenni, mert közben kifosztották a házukat (Kuruc.info: nyilván a norvégok), most nyugdíjasklubba járnak gyógytornára, és az asszonykórusban énekelnek. Fontosnak tartotta megjegyezni azt is, hogy kivilágítatlan biciklist sem lehet látni már a faluban. Ezt úgy oldották meg, hogy biciklilámpákat vásároltak, melyeket a rendőrök osztogattak egy hónapig a szabálysértőknek. Csak ezután kezdtek volna büntetni, de erre már nem volt szükség Érpatakon.

Végül kérdésünkre a települést 2005-től vezető Orosz Mihály Zoltán elmondta, hogy természetesen sokszor megfenyegették, egyszer majdnem a szemét is kiverték, de szerinte belátták már, hogy nem érnek el semmilyen eredményt ezekkel a módszerekkel.

Kuruc.info vélemény: A fentiekből jól látható, hogy van megoldás. Jórészt nem is a pénzen, hanem a hozzáálláson, a tenni akaráson múlik az egész. A Jobbik azt hirdeti: ha hatalomra kerül, felszámolja a cigánybűnözést. Sokan kétkedhettek ebben – egészen idáig, ugyanis itt a bizonyíték, hogy megoldható a probléma. Egy polgármesternek igenis van eszköz a kezében, amivel élhetővé és biztonságossá teheti települését.

Ne feledjük, hogy évek óta fideszesek irányítják az önkormányzatok többségét, a polgármestereik mégsem tettek semmit – noha bőven lenne rá lehetőségük, hogy gátat szabjanak a féktelen segélyezésnek és a megélhetési szaporodásnak, hogy fellépjenek a mindenkit terrorizáló cigány famíliákkal szemben – de nem… Ők mélyen hallgatnak ez ügyben – szemben mondjuk Szepessy Zsolt (Monok), Mali Zoltán vagy Orosz Mihály (Érpatak) polgármesterekkel. Ezt nem árt szem előtt tartani a következő választásnál. Ha a Fidesz nyer, azt fogják tenni a cigányügyben, amit eddig: semmit. A jobbikos polgármester viszont velük szemben hamar rendet vágott saját településén.

Orbán Viktor a mai napig (!) tagadja a cigánybűnözés létét, ráadásul a soraikban a Parlamentben egy börtönt is megjárt köztörvényes cigánybűnöző található Farkas Flórián személyében, aki “rejtélyes” módon a gengszterváltás után köztársasági kegyelemben részesült, és megúszta az újabb sikkasztását felelősségrevonás nélkül… Persze az ügyet 30 évre titkosították.

(Kuruc.info nyomán)

Szerkesztői megjegyzés:

A Kuruc.info véleményének a szaporodást illető részét elutasítom. Minden népnek joga van a szaporodásra, eléggé szomorú, hogy hazánk magyar lakossága előtérbe helyezi a kényelmét, karrierjét. Nemrég egy fiatal nőismerősöm arra a kérdésre, hogy (lévén ifjú házasok): “mikorra várják a gyermekáldást?”, a megélhetési biztonságot emlegette. Megjegyzem, kiváló munkahelye van (elsőszámú vezető ott), és remek körülmények között élnek, különösen, ha idehozom sok honfitársunk, családfenntartó helyzetét. Amikor megemlítettem, hogy ez nem csak pénz kérdése, hiszen én egyedül neveltem fel gyermekemet, megszégyellte magát. Az úgynevezett “megélhetési szaporodás” nem a cigányság bűne, hanem a hazai oktatási, szociális és segélyezési rendszeré! Ellenpélda is van. Éppen tegnap volt az MTV1 regionális adásában, hogy a bagaméri – nagyon rendes – cigány családok nem tudják óvodába adni gyermekeiket, mert a település képtelen új óvodát építeni, a meglévő már alkalmatlan több gyerek fogadására. A szintén bűnös pályázati rendszerben a falu évek óta nem kap lehetőséget (kész tervekkel) új intézmény építésére.

2007-ben magam is ott voltam az érpataki Árpád-évi megemlékezésen. Akkor a falu lakói nagyon panaszkodtak az áldatlan állapotok miatt, de láthatóan bíztak a polgármester úrban. Akkor valóban nagy vircsaftot rendezett a helyi cigányság a felvonulás és megemlékezés ellen. Nagy rendőri erők voltak jelen. Örömmel hallom, hogy mára helyre állt a rend! Ez is bizonyíték arra, hogy ha erős akarat van egy közösség vezetőjében és tagjaiban, akkor a társadalmi együttélés békessége biztosítható, s nem igaz, hogy kibékíthetetlen ellentétek vannak Magyarország lakói, nemzetiségei között. A magyar nép mindig is befogadó, szeretetteljes volt, s törekedett a békés együttélésre.

(szerkesztő)
Nemzeti InternetFigyelő

Facebook hozzászólások


11 thoughts on “Megdöbbentő adatok – a jobbikos polgármester gyakorlatilag felszámolta a cigánybűnözést Érpatakon (NIF megjegyzéssel)

 1. Gratulálok a polgármesternek!
  Szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudta a Belügyminisztériumot rávenni – hatáskör ellenére – hogy a nem kívánatos rendőröket cseréljék le megfelelőekre, hogyan tudta elérni hogy legyen öt új rendőr, ebből kettő állandóan a településén járőrözzön. Az információ végtelenül hasznos lenne a többi település polgármesterének is.
  Eddig úgy tudtam, a polgármester csak a képviselő- testület jóváhagyásával költhet – a keretet is a testület határozza meg -, valamint a felhasználást jóvá kell hagynia a testületnek.
  Feltételezem, hogy a település jó anyagi helyzetben lehet, ha a testület akkora keretet adott a polgármesternek, hogy abból az autójába kamera, fényképezőgép és diktafon ( mondjuk nem értem miért kell mindhárom, amikor megoldható egy készülékkel ) vásárolható volt, illetve biciklilámpákat osztogathattak – ajándékba. Minden esetre ezt én nem csak a Jobbikos polgármesternek, hanem a karakán testületnek is megköszönném.
  Mégegyszer gratulálok a testületnek.
  Szebb jövőt!

 2. hmm..modern kori tanmese…. Ha ezek az adatok valóban az igazságot mutatják, azaz megtalálta valaki az útját a bűnözés visszaszorításának, akkor miért nem viszi megyei szintre az ötleteit és az eredményeit??? Főleg ebben a térségben?! Miért nem indul a médiumok felé, hogy megmutathassa, igenis tudott tenni valamit….
  Reméljük, hogy az eszközei legálisok voltak…
  Szerkesztői megjegyzés:
  Azt, hogy az adatok valósak és igazak, kár megkérdőjelezni. Mint szemtanú is igazolom. Nagyfokú tudatlanságot és rosszindulatot takar hozzászólása, mert tudván tudnia kell, hogy milyen a hazai balliberális túlsúlyú médiahelyzet. Ön egy gyaníthatóan balliberális érzelmű kötekedő. De a véleménynyilvánítás szabadsága megköveteli, hogy közreadjuk hozzászólását. (szerkesztő)

 3. megjegyzés a szerkeztői megjegyzéshez:
  Mit gondol szerkesztő úr/hölgy, miért nem vállalnak a magyarok felelőtlenül gyereket? Miért olyan fontos, hogy egy magyar párnak az, hogy ne csak megszülje, hanem fel is tudja nevelni a gyerekét? És nem 5-10 gyereket, hanem csak kettőt-hármat, mert ennyi gyerek is rengeteg erőforrást igényel: pénzt, időt, figyelmet, tőrödést, stb.
  És a mai bizonytalan politikai háttérrel ez csak sokkal nehezebb lett: bizonytalan a munkahely, bizonytalan a bevétel, bizonytalan, hogy a kormánynak mi lesz a következő lépése, amivel ellehetetleníti a gyereket vállalókat (mit fognak következőnek elvenni? otthon maradási időt a gyerekkel, hogy aztán majd a kormány nevelhesse közintézményekben a saját igényeire a kölyköt? hoppá… ha van hova beadni egyeltalán, mert olyan nagy várólisták vannak már bölcsödékben és ovódákban. Vagy a családi pótlék maradékát? Esetleg majd adót is kell fizetnünk, ha gyerekünk van? Hova fogom vinni ha beteg, miközben a kórházat úsznak az adóságba és sorra felszámolás alá kerülnek?)
  Szóval tessék elgondolkodni egy kicsit, mert elhiszem, hogy egy kényelmes bőrfotelből könnyű osztogatni az észt.
  Egy ember véleménye, aki gyerekvállalás előtt van valamivel.
  És ne tessék a hozzászólásomat megjegyzéssel kiegészíteni (javítani), inkább írjon rá egy választ vállalva a saját nevét!
  SZEBB JÖVŐT! (mert ennél lassan már szinte bármi szebb lehet).

  1. Tisztelt Nagy Zoltán !
   Ezelőtt évtizedekkel nem éltek olyan jómódban az emberek, mint most, mégis vállaltak akár 10 vagy több gyereket is. Jó okkal. Ugyanis nem volt nyugdíj. Ezért ha az embereknek öregkorukban nem voltak gyerekeik, akkor éhenhaltak.
   Felhívnám a figyelmét arra, hogy 10-15 év múlva Magyarországon sem lesz nyugdíj, ugyanis 2 millió dolgozó járulékaiból nem lehet 6 millió ember nyugdíját fedezni. Tehát jobb, ha még most elkezd dolgozni az ügyön, hogy ne 1-2 gyereke legyen, hanem legalább 4.
   Nem kell megvenni a plazmatévét, meg az autót, hanem össze kell szorítani kicsit a nadrágszíjat és ezeket a fölöslegesen elvert összegeket gyerekvállalásra fordítani. Ha a cigány megengedhet magának 6-8 gyereket, akkor a magyar miért ne engedhetne ???

   1. Egy fenét .Akinek nincs megélhetése az be kell lássa felesleges hagyja el azt a vidéket !Mint van ez mindenütt legyen az Usa vagy Belgium vagy Hollandia egy része.
    Miskolci voltam és láttam itt semmi nem lesz a cigányok nagy száma miatt nem fejlődik a város.2004 be elmentem Angliába.Mivel nem tudtam ” lehorgonyozni ” elmentem onnan Dániába ! Mivel csak angolul beszéltem, fél év után elmentem Hollandiába ahol lassan 5 éve élek ! Nem is rosszul.A fiam kijött de mivel csak angolul beszél és a krízis miatt holland nyelvű munkaerőt kerestek ,átment Angliába és 3 nap után talált munkát már véglegesítették egy bútorgyárban dolgozik.
    Kőműves vagyok 58 éves és ha én nem aggódom akkor azok akik 30 évesek miért nem lépnek ?Én nem adnék segélyt nekik ! Menjenek ha helyben nincs munka és nem is lesz a következő 20 évben sem.Multi csak olyan helyre telepedik ahol van szakmunkás elegendő ,autópálya ,infrastruktúra és már befolyásolja a repülőtér is mivel nem fog órákat autóval menni ,inkább elviszi a termelést Aradra ott is van nemzetközi repülőtér !

 4. a cigny azért engedhet meg magának 6-8 gyereket, a magyar meg nem, mert a magyar foglalkozik is vele. nem a magyar gyerek hal éhen, mert a szülei elisszák az összes pénzt (lásd: Piricse), nem a magyar gyereke cselleng az utcán, nem a magyar gyereke éhezik illetve lop már kiskorúként.

 5. A szerkesztő véleményéhez: abba is bele kéne gondolni, hogy a 18-24 éves fiatalok több,mint 20 %-a munkanélküli, sőt a 24-30 évesek nagy része is rossz helyzetben van!Itt vagyok példának: 24 éves vagyok, diplomás óvónő és közmunkában tudok csak dolgozni, ahova csak pár hónapra vesznek föl…na most, ha a gyes-t legalább 1 év folyamatos munkaviszony után adják (de ha 2 évig akarok otthon maradni a picivel, akkor 2 év folyamatos munkaviszony kell) akkor kérdezem én, hogy vállaljak gyereket???Amikor diplomásan nem vesznek fel sehova, középfokú nyelvvizsgával, számítástechnikai ismerettel?! Miből neveljem a gyerekemet? Hiába akarok szenvedélyesen gyereket, ha egyszer nem tudom miből felnevelni! Kérdezem én, a cigányoknál is 1-2 év folyamatos munkaviszony kell a gyeshez?Mert ez nagyon érdekelne!

  1. A cigány azért szül. ,mert a hatalom engedi neki.
   Ha nem kapna pótlékot, meg segélyt, biztosan nem születne annyi cigány gyerek.
   A gyerek vállalás nem biológia kérdése, hanem felelősség vállallás is egyúttal amire a cigány értelem már nem terjed ki. A magyar azért nem szül. mert felelősséget érez az utódért, a cigány azért szül, mert abból él. Csakhogy nem nevel, nem tanul, képzetlen és motiválatlan az közfelelősség vállalásában. De, erőszakos, lop, rabol, csal, csempész körök terjesztője. Nagyon sürgős a hatalmi beavatkozás.
   Az államnak meg kell állítani a szaporodásukat, mert ha ebben az ütemben szaporodnak 60 év múlva, ők lesznek többen a Kárpáthazában

 6. Melyen tisztelt honfitarsaim!
  Miert kell a szegeny kerdesbol ciganykerdest csinalni? Minden orszagban van bunozes ott is ahol nem elnek ciganyok es vannak helyek ahol sokkal komolyabban megy a bunozes! Magyarorszagon mindenki szubijektiven iteli meg a dolgokat, bunbak kepzes folyik, az emberek szethuznak! Azert megkerdeznem a Tisztelt Szerkesztot ha valaki nem ert egyet a cikkben foglaltakkal vagy esetleg nem hiszi el az miert szamit kotekedesnek? Miert minden csak fekete-feher? A bunozes mint olyan es a tobb gyerek vallalas USA-ban is Magyarorszagon is a melyszegenysegben elokre jellmezo ha megnezuk ezeknek a csoportoknak az osszetetelet ra lehet jonni kikrol van szo! A bunozesrol meg annyit, hogy igen vissza lehet szoritani de kerdes meddig? Ez olyan dolog mint gyom ki lehet a kertet gyomlalni de idovel ujra elburjanzik a dolog! Az okokat kell megszuntetni helyzetet teremteni kulonben ez egy orok problema marad es csak az egymasra mutogatas fog menni! Ezen a teren mind a ket felnek valtoznia kell szemleletben es hozzaallason is mert nehogy azt gondolja akarki is hogy a felzarkoztato programok eljutnak a kello helyekre es ebben is hibas a nagypoltikustol a kisebbsegi poltikusig mindenki!

  1. Kedves Idegen!
   Roppant szép az okfejtése, és most azzal kellene folytatnom, hogy jöjjön haza és költözzön egy ilyen környezetbe. Ön erre bizonyára azt válaszolná, hogy én meg költözzek egy amerikai néger gettó közepébe. Ennek természetesen semmi értelme nem lenne, hiszen a probléma másból fakad, mint amivel Ön ezt magyarázza. Mélyszegénység, mondja Ön, ami természetesen sok keserűséget és olyan helyzetet teremt, amely kiváltó oka lehet a bűnözésnek. De csak lehet. A szegénység nem indok a cigánybűnözésre, de semmiféle bűnözésre sem. Hazánkban egyébként a bűnelkövetők jelentős többsége a cigányság soraiból kerül ki, és a súlyosabb, élet- és vagyon elleni bűnelkövetők többsége olyan cigány származású egyén, aki nem a mélyszegény cigányrétegből származik. Tehát a mélyszegénység nem magyarázat semmire. Magyar családok ezrei élnek ugyanolyan Ön által mélyszegénységnek nevezett körülmények között, a megoldást azonban mégsem a bűnözésben keresik, hanem inkább pl. közmunkát vállalnak. A szegénység nem ok például saját környezetünk trágyadombbá tételére, a kert vagy éppen az utca közepén történő dolog elvégzésére, a gyermekek iskolába nem küldésére vagy például a pedagógusok késsel történő fenyegetésére.
   Ez a cigányságnál életforma, mely gyökereikből fakad, amiről őseink is tudták, hogyan kezelhetőek. Azt a cigányréteget, amelyik igyekszik a kulturált többségi társadalmi létformában élni, saját – ezzel azonosulni nem akaró fajtája – ellenségként kezeli.
   Részlet a Magyar Királyi Csendôrség Szolgálati Szabályzatából
   56. § Cigányok felügyelése és ellenôrzése
   365. A cigánytelepek portyázása alkalmával meg kell figyelni az állandó vagy rendes foglalkozással nem bíró cigányokat, továbbá azokat, akikrôl indokoltan feltehetô, hogy házukban kóborló, vagy nyomozott cigányok szoktak elrejtôzni vagy megfordulni. Különös figyelmet kell fordítani a kóbor cigányokra. A csendôr ismerje azokat a helyeket, ahol ezek rendszerint tanyázni és azokat az útvonalakat, amelyeken átvonulni szoktak. Ha a járôr kóbor cigánykaravánnal szemben fellép, puskáját vegye lövésre kész helyzetbe, mert a megtámadtatás veszélyének a cigányok részérôl mindig ki lehet téve. A cigányokat ezért magához közel soha ne engedje, még a gyerekeket sem. Különösen ügyelni kell arra, hogy közülük senki el ne osonhasson. Igyekezzék a cigánykaraván tagjainak személyazonosságát lehetôen megállapítani, kutassa át a holmijukat, hogy nincsenek-e náluk büntetendô cselekménybôl eredô tárgyak vagy támadásra alkalmas
   eszközök. Az egyes holmik előmutatására a cigánygyerekeket kell használni. A járlatokat és igazolványokat különös gondossággal kell átvizsgálni, mert ezek gyakran hamisak vagy érvénytelenek. Ha az átkutatás ott, ahol a járôr a cigányokat találta, segítség hiánya miatt nem lehetséges, a karavánt a legközelebbi lakott tereptárgyhoz vagy községi elöljárósághoz kell kísérni és ott lehetőleg zárt udvaron kutatja át. Ha a karavánt tovább kell kisérni, azt a helyet is át kell vizsgálni, ahol tanyázott. Cigánykaraván kísérése olyan módon történik, hogy a kocsikon csupán aggok, betegek és gyermekek maradnak, a többi cigány az utolsó kocsi után gyalog megy. A járőr egyik tagja a legelső kocsin helyezkedik el, míg a járőr többi tagja a karavánt oldalt és hátul közrefogva gyalog (lóháton) kíséri.
   366. A kóbor cigányokkal szemben minden szükségesnek vagy célszerűnek látszó elővigyázatossági intézkedés jogosult. Különösen meg kell tiltani, hogy a karaván tagjai egymás között cigány nyelven beszéljenek. A kóbor cigányokat egy őrskörletben sem szabad megtűrni, ezért őket, ha terhükre bűncselekmény nem volt megállapítható, illetőségi helyükre való toloncolás, ha pedig külföldiek, az országból való kitoloncolás végett a legközelebbi közigazgatási hatósághoz mindig be kell kísérni.
   A borsodi cigányvajda őszintén szól a cigánybűnözésről!
   Cigánybűnözés nincs, róla említés ne is tétessék
   „Borsodban már nincs lét- és közbiztonság” – Interjú Egyed Zsolttal, a Jobbik megyei elnökével
   Cigányterror Dömsödön – gárdisták védik a volt rendőrnyomozót
   Vass István: Cigányvilág Magyarországon
   Levél a felsőzsolcai cigányhelyzetről

 7. Még nem láttam olyan hívő – bármely felekezethez tartozó – nagy családot, amelynek a gyermekei nem kaptak volna meg minden szükségeset.
  Aki vállal gyermeket Isten dicsőségére, annak Ő is segít a felnevelésben.
  Más! Az hogy kinek hány gyermeke van, nem “program” kérdése.
  Mindnyájan mások vagyunk és más a feladatunk. Eltérő a vállalt gyermekek száma is.
  Nem a gyermekek számát kell növelni (lásd a cigányság megélhetési gyermek vállalása), hanem Istennel való viszonyunkat kell rendezni.
  Abból aztán következik minden és nem lesznek ilyen problémáink.
  Ez utóbbi vonatkozik cigányra, magyarra.

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Ki az? Bambán vigyorog és hülyeségeket beszél
Batthyány-szobor avatás Veresegyházán MVSZ – Jobbik együttműködéssel
A Magyarok Szövetsége Elnökségének közleménye
Close