Még viccnek is rossz! "Szép jövő" vár ránk! Már csak ez kell!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Helyszín: Pécs, Xavér étterem ; Időpont: 2010. július 8., ebédidő

Megdöbbenve néztem a képet, amire egy olvasónk hívta fel a figyelmemet, s amelyik a Kuruc.info-ról való.
Akár valódi, akár csak egy divathóbort, nem igazán tudok rajta mosolyogni. Túl sokat éltem a kommunista időkben, s terrorizáltak mindenféle erőszakszervek, hogy ilyeneken elmosolyodjak!
Az én korosztályom tagjainak még sokszor ma is elszorul a torka, ha megállítja a rendőr, vagy határállomáson kell átmennie, mert belénk ivódott, hogy ezek az emberek bármit tehetnek velünk. Ki voltunk szolgáltatva nekik.
Igenis, aggodalommal tölt el egy ilyen látvány, amint így hatott rám (s mint olvasóink jelezték, sokunkra) az a videofelvétel is, amikor (nem is régen) zsidó fiatalok egy népes csoportja ordítozott, táncolt, énekelt a metrón, s egy hivatalos személy sem intette őket csendre, tisztességes viselkedésre.
(Nemzeti InternetFigyelő, szerkesztő)

3 thoughts on “Még viccnek is rossz! "Szép jövő" vár ránk! Már csak ez kell!

 1. Gyászt, nyomort, kiszolgáltatottságot jelent ez a 2/3-ad Magyarországnak. Meg kell indítani a harcot minden nemzetellenes szervezet ellen (rendőrségek, bíróságok, ügyészségek), de elsősorban a Fidesz ellen, mert mihamarabb le kell taszítani a lóról, amire feltápászkodott, és most igyekszik alaposan odaszíjazni magát.
  Kétségbeesést, fájdalmat és kilátástalanságot hozott már eddig is családok tízezreinek. Azok, akik tanácstalanságukban, tudatlanságukban erre a bűnöző bandára szavaztak, minden bizonnyal kárhoztatják most már magukat, és szégyellhetik is, hogy behúzták a csőbe őket. Zsidók, pénzügyi hatalmasságok, bolsevik férgek, cigányok, és bűnöző senkiháziak gyűjtőpártja a Fidesz. A Jobbikot kivéve mindegyik az.
  A húsz évet nem úgy kellett volna elsöpörni, hogy a legaljasabb pártot emelni a kormányrúdhoz, hanem minden személyt, aki a húsz év mocskosságaiban részt vett. Orbánostól, Pintérestől, a több százezer hazaárulót, rendőri, ügyészi, bírói népnyúzókkal együtt, eltakarítani, lopott vagyonaikat elvenni, és minimálbéres létre szenderíteni
  Ebben az országban nem az a baj, hogy egy bogrács gulyásba beleesett egy kis kutyaszar, itt egy egész bogrács kutyaszar rotyog. Ezt Vona Gábor mondta, még jóval a kampány előtt.
  Jó lett volna helyesen értelmezni ezt a megállapítását, de legalább odafigyelni rá.

 2. Ezt lehet tisztelt Orbán Viktor??Hazánk egyértelműen egy provincia,semmi kétség.Igaz,ma egy fideszes telefonáló közölte az Echo-tv műsorában:”Legyünk türelmesek,ide a fidesznek nem 2,nem is 4,legalább 10 év kell a rend csináláshoz”Vámos pedig csak helyeselte a dolgot………Istenem,ennyi naiv embert.Csodálkozunk,hogy hülyének néznek minket a felvásárlók??A fenti képen látható egyének,bennem félelmet ébresztenek……..igaz,ez senkit nem érdekel mert csupán egy magyar vagyok.

 3. Félő, hogy nem sokára szoknunk kell ezt a képet. Nem is oly régen, alig pár hónapja, azt hittem élhetek még szebb jövőben, ma már a remény is haldoklik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük