Még van pofájuk…!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Elképesztő, hogy a bolsevik- kommunisták mennyire a társadalom legalja népség! Azt az elképesztő pofátlanságot, amit megengednek maguknak, egyetlen normális társadalomban nem engednék meg nekik!

Egyáltalán az elképesztő, hogy meg mernek szólalni azok után, hogy mekkora rettenetes bajba sodorták az országot! De nincs ezen mit csodálkozni. A mai MSZP-SZDSZ csürhe hatalma érdekében mindenre képes!

Igaz az a megállapítás, hogy a bolsevik-kommunista a legaljasabb féreg!  Szolzsenyicin híres mondása megállja a helyét:… „A kommunistáknál veszélyesebb és kártékonyabb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így hív: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek (…), egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista. Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása úgy kívánja”.

Szolzsenyicin

Nem elég nekik, hogy hazudnak, de úgy tesznek, mint ha ők féltenék a mai közösséget, a mai népet!

Valójában miről is van szó?

Végre a kormány elkezdett valami lépéseket tenni az előző kormány tényleges, aljas, népnyúzó, rabló lopásai ellen. Nincsenek illúzióim, nem várok nagy számonkéréseket. De legalább valami elkezdődött! Megállapították, hogy feltehetőleg (ehhez kétség sem fér, hiszen milliók tanúsíthatjuk) meglopták, aljas adósságcsapdába kényszerítették a népet! Ezért bizony, a felelősöknek felelniük kell.

Igaza van Szíjjártónak, hogy az mégis nonszensz (és ez az igazi!), hogy azok tiltakozzanak a felelősségre vonás ellen, akik nemzedékekre pusztulásba sodorták az országot! Ha ők megtették ezt az országgal, akkor minimum annyi ideig felelősek, amíg ez a teher rajtunk van: (Szerény véleményem szerint – bár én a halálbüntetés ellen vagyok! – ekkora aljasság megérdemelné a halált, hiszen ők is lényegében a halálra ítéltek minimum egy generációt, hiszen miféle élet az, amit rabszolgaként kell leélni? Azok életéért pedig felelniük kell!)

Nem a kormány követeli a számonkérést, hanem a nép! Már pedig ha demokráciáról ugatnak, akkor engedelmeskedniük kell a népakaratnak!

Most jön a történet „csattanója”! A bolsevikok (magyarán az MSZP-sek, és aljas csatlósaik. Az LMP-SZDSZ-esek) tiltakoznak a miniszterelnökeik és pénzügyminisztereik számonkérése ellen! Itt lepleződik le a bolsevik-liberális aljasság! Miközben ők vígan élnek az ellopott javakból, addig a nép nyögi az adósságot!

Szó sincs itt a kormány megtorlásáról! Egyszerű népakarat, hogy a bűnösök, akik ebbe a helyzetbe kényszerítettek bennünket (hazugságaik, hamisításaik, lopásaik, rablásaik, sikkasztásaik által), bűnhődjenek!

Megdöbbent, hogy még ezek után is van pofájuk tiltakozni! De tudjuk, hogy a bolsevik-liberális kommunista (internacionalista – vagyis internáci!) a legaljasabb féreg!

Czakó István

Nemzeti InternetFigyelő

10 thoughts on “Még van pofájuk…!

 1. Már bocsánat, de ki észlel itt valami felelősségre vonást? Ha nagy elánnal beszélünk valamiről, az még nem az. Már eltelt egy év és még el sem kezdődött semmi. A magyar bíróságokat , rendőrséget ismerve nem is fog. Ja ,hogy Szilvási meg a Galambos volt kétszer a … hol is?
  Na majd szépen elalszik ez is.
  Egyébként nagyon jó szónok OV. Ezt már tudjuk. Mindig bedob valamit amin el lehet morfondírozni, hogy igaza van. Aztán rájövünk, hogy nem történik semmi. A világon semmi, de jót lehetett ábrándozni.

 2. Az írást áthatja a narancsízű elfogultság. A nép akarat jövő év 01.01.-től semmi. A hatalom ‘forrása’ a nép, nem a hatalom birtokosa. Az nagy különbség. A büntető jogi felelősségre vonás pedig csak akkor állhatja meg a helyét, ha az ‘esemény’ idejében volt olyan törvény ami alapján meg lehet fogni az illetőket. Kíváncsi vagyok arra is, hogy mi történik? Lesz-e vagyon elkobzás? De nem ám csak a felelősségre vont személytől, hanem a pincsi kutyáig bezárólag minden rokontól és baráttól! Anélkül kutya gumit ér az egész. Az állam adósságot törlesszük mi is politikailag. Minden magyar állampolgár elmondja 100-szor, hogy ‘nagyon sajnáljuk, hogy ellopták a vagyonunkat’. Ha erre a hitelezők elengedik az államadósságot, akkor lehet a felelősségre vonás is csak politikai.
  A másik dolog : ki az internacionalista? Egyszerű meghatározni. Aki mindenféle úniókba tuszkol, aki mindent nemzetközi szinten akar intézni, akinek a cselekedeteiben nem látszik a nemzeti összetartozás (pl a mercédesznek ad 26.000.000.000-ot, nem a magyar vállaklozásoknak) és még sorolhatnám. Ha valaki hasonló jegyek alapján képes meghatározni, hogy ki az ‘internáci’ és mégis azokat támogatja, az menthetetlen.
  Ja és mielőtt elfelejtem. Pár hete a hír tv ‘Péntek 8’ című adásában láttam, hogy szíjjártó vidoran mesélte a jelenlévőknek, hogy a parlamenti vizsgáló bizottságban (talán 2004-ben, évet is mondott, de arra nem emlékszem pontosan) nagyon jól tudták, hogy milyen módon vannak állami pénzek becsatornázva a gyurcsány klán zsebéhez. Úgy látszik tudták, csak nem érdekelte őket. Akkor még nem nőtt ki a ‘nemzeti együttműködője’ a fidesznek. Így eshetett meg, hogy nem akadályozták meg az eladósodást, az ország tönkre tételét, hanem megvárták, még lesz mit számon kérni.
  A javaslatom : Az összes emdéefes, eszdéeszes, fideszes, kádéenpés, emeszpés, elempés vezetőnek el kell kobozni minden vagyonát, utána falhoz állítani, és majd állunk a nemzetközi számonkérés elébe. És politikailag szánni-bánni fogjuk, de nagyon.

  1. Úgy látom, nem eléggé figyelmesen olvasta el az írásomat!
   Miféle narancsízű elfogultságról beszél? Azért, mert felháborodtam a bolsevik liberális maffia szemétségén? Mert azt mondom, hogy igenis felelősségre kell őket vonni (?) (mellesleg már egy jogász nyilatkozott is – a neve nem jut eszembe -, hogy a jelenlegi törvények alapján is meg lehetne indítani a pereket!), de – mint írtam is – nem várok semmi jót ezen a téren. Hiszen ha meglenne a politikai akarat, akkor már lépések történtek volna (minimum kezdeményezni kellene az érintettek mentelmi jogának felfüggesztését!).
   A magyar kormánynak kötelessége lenne – állampolgárainak védelme érdekében – haladéktalanul megindítani a feljelentéseket!
   Elkeserítő, hogy mennyire átlátszó a FIDESZ mellébeszélése, látszat intézkedése! Nyilvánvalóan látható, hogy NEM AKARNAK FELELŐSSÉGRE VONÁST! Csak hülyítik a népet!
   De ettől függetlenül felháborít az a pofátlan cinizmus, ahogy az MSZP_SZDSZ_LMP maffia viselkedik! Rég el kellene tipornia a népharagnak őket, nem hogy nyilatkozni hagyni, sőt a parlamentből is ki kellene üldözni ezt a tetű bandát!
   Czakó István

   1. Én 2 dologból szűrtem le az elfogultságot. Az egyik a „Végre a kormány elkezdett valami lépéseket tenni” kezdetű mondat. Véleményem szerint a kormány elkezdett úgy tenni, mintha elkezdte volna az elszámoltatást. Valahogy úgy, mint a sukorói ügyben. Évek óta a csapból is az folyt, hogy „különösen nagy anyagi hátrányt okozó hűtlen kezelés” az, amit gyurcsányék műveltek, és akkor milyen indokkal kérik ki a mentelmi jogát? Hatalommal való visszaélés gyanúja miatt. Ebből következik a másik dolog. Az „Igaza van Szíjjártónak, hogy” kezdetű mondat. Ez azért, mert szíjjártó is alapvetően hazudik. Nem a kimondott szavai a hazugságok, hanem az indok, ami miatt kimondja. Nevezetesen, hogy azt higgyük, csinálni akarnak valamit. Itt jön be az a furcsa helyzet, hogy mondhat valaki igaz dolgokat, még sincs igaza, mert félrevezetési szándékkal mondja azt amit. Attól nem lesz számomra hiteles ember, nem neki van igaza. A jelenlegi politikai pártok közül egyedül a JOBBIK az, akit elfogadok, bár sokat veszítettek az szememben. Persze én megértem, hogy egyszerűen nem tudnak mit csinálni, mert túl kevesen vannak, de az a mentelmi jog, amit az internácik nem akarnak eltörölni, nagyon jól kihasználható lenne a szennyes legdurvább kiteregetésére is. Persze azt is tudom, hogy a maguk és a családjuk életével játszanak. Én a maffiába belesorolom a fideszt is, mert nincs nagyobb különbség az emeszpé és a fidesz között mint az emeszpé és az eszdéesz között.
    Hát ezért éreztem narancsízűnek a cikket. Örülök a gondolat váltásnak.

 3. Nagyon jó a cikk, köszönjük Czakó István. A narancsfelhőkben bolyongó bugyuta és ingatag embertársainknak hasonló cikkek garmadájával kell derengést létrehozni a fejében. Egyébként hülyén fognak meghalni.

 4. …es akkor nezzuk pl. a devizaalapu hiteleket (lakossagi es onkormnyzati devizaalapu hitelek! ..az utobbi minden magyart erint,aki olyan onkormanyzat”teruleten el”.mely onkormanyzat devizaban adosodott el.Bizony,van ezek kozott szep szammal,mely a Gyurcsany-Bajnai idejen Fidesz vezetessel mukodott!AKKOR,HOGY IS VAN EZ ?KI A VETKES ?)…
  30:47-kor:
  Drábik János A sotét újkor
  http://www.youtube.com/watch?v=qG_YOI_V6Pc

 5. Válasz eSzeL véleményére!
  Kedves eSzeL!
  Ön nemzete iránt elkötelezett, jó szándékú ember. De rossz taktikus! Azzal nem győzi meg az embereket, ha mindenkit (aki magával nem ért egyet) lebunkóz! Próbálja megkeresni a pozitív üzeneteket, és legfeljebb azokat tovább fejlesztve írni!
  Igenis, tartom a véleményemet, hogy: „Végre a kormány elkezdett valami lépéseket tenni”. Ugyanis ezt legalább, mint uralkodó kormány, megjeleníthetik a széles médiában! Az a mi szomorúságunk, hogy ez a semmivel egyenlő! Mint írtam is, a kormány láthatóan NEM AKAR ELSZÁMOLTATÁST! Ezt kell nekünk értelmezni, de nem úgy, hogy egymás fejének esünk!
  A másik kifogása: Az „Igaza van Szíjjártónak, hogy” kezdetű mondat! Mindketten tudjuk, hogy Szíjjártó hazudik. Mint már kinyilatkoztattam, szerintem sem akarnak elszámoltatást, mert abba az Ő vezetőik is belebukhatnának! Legalább is most a helyzet nagyon úgy néz ki!
  De ettől függetlenül igaz, amit Sziíjjártó mond!
  Tényleg nonszensz, hogy éppen a bolsevik-liberális csürhe kezd el hőbörögni, és tiltakozást indukálni!
  Éppen ezért kérem kedves honfitársaimat, hogy kritikai észrevételeiket ne romboló, hanem építő módon fogalmazzák meg! Ellenvéleményeinkkel nem az ellenséget (szándékosan írtam így! – mert nekem nem ellenfeleim, hanem ellenségeim a balliberális maffia!!) kell erősítenünk, hanem a nemzeti oldalt!
  Egy szó, mint száz, arra is kell gondolnunk (egy-egy hozzászólásunkkal), hogy ezt sok ezer ember (sőt az eltelt két év óta ismereteim szerint több, mint egy millió) olvassa! Belőlük vajon milyen reakciót válthat ki?
  Ne feledjük! Felelősség saját szavainkért, és honfitársaikért!
  Czakó István

  1. Tisztelt Czakó úr!
   Valóban nem vagyok jó taktikus. Bár ez nem is igazán jó kifejezés arra a viselkedési formára amit nem szeretek. Számomra van jó oldal és rossz oldal. Vagy ha úgy tetszik fehér és fekete. Éles határvonallal. A mi hadseregünk első sorában harcolók, hiába van közvetlenül az ellenség ‘testközelében’, a mi katonáink. Számomra az egész fidesz felső vezetés hamis. Orbánnal az élen. Sokáig nem tudtam miért, de a színre lépése óta hányingerem van, ha meghallom a hangját, vagy meglátom. Ma már tudom. Azért, mert hazugságra épül szinte minden megnyilvánulása. Én nem is vagyok a taktikázás híve. Az csak szürkeséget teremt. Azt ami most van. Nincs jó és nincs rossz. Ez a fajta lét nem az ember sajátja.
   Igenis éles határvonalakra van szükség, mert a legkisebb rés is szakadékká tágul. Ha a legkisebb elhajlást megengedem magamnak, akkor soha nem érem el a célomat. Kivéve ha a célom maga az elhajlás, bár ugye útvonal nélkül az elhajlás, mint fogalom is értelmét veszíti. Én majd akkor látom be tévedésem, ha, mint már írtam, az elmúlt 65 év igazságtétele megtörténik. A bűnösök bűnhődnek (na nem halállal, az túl könnyű volna számukra), a vagyonuk (és minden családtagjuké és a teljes baráti, bizalmasi, stb köré is) elvételre kerül. Ameddig ez nem történik meg, a magyar nemzeti vagyon nem kerül vissza újra a magyar nemzet kezébe, addig nem fogadom el annak a fidesznek egyetlen szavát sem, amelyik például simonperec 2007-es beszéde után 2010-ben áldását adja az izraellel való társulásra. Az én ‘taktikám’ addig a merev elutasítás lesz.
   Üdvözlettel
   Szőgyényi László

 6. „Itt lepleződik le a bolsevik-liberális aljasság! Miközben ők vígan élnek az ellopott javakból, addig a nép nyögi az adósságot!
  Szó sincs itt a kormány megtorlásáról! Egyszerű népakarat, hogy a bűnösök, akik ebbe a helyzetbe kényszerítettek bennünket (hazugságaik, hamisításaik, lopásaik, rablásaik, sikkasztásaik által), bűnhődjenek!
  Megdöbbent, hogy még ezek után is van pofájuk tiltakozni! ”
  Kedves orszaggyulesi kepviselok! Kedves kormany! Kedves miniszter-elnok!
  Van megoldas! A kerdes csak az:Van-e POLITIKAI AKARAT?
  Figyeljenek csak!30:40-tol…
  Drábik János A sotét újkor
  http://www.youtube.com/watch?v=qG_YOI_V6Pc&NR=1
  A “sotet ujkor” RABLO LOVAGJAI elfelejtettek a magyar mondast:
  Addig jar a korso a kutra,mig el nem torik!
  Lazar Janos sem vette figyelembe:
  Ami neki vagyoni gyarapodast eredmenyezett, az a „folyamat” sok-sok magyar csalad elnyomorodasahoz vezetett. A „folyamat” neve: ARFOLYAM NYERESEG. A devizaalapu hitelezes egyeb csalasairol pedig hallgassa meg a fenti videot!
  Most pedig gondoljuk vegig: KIKNEK az ERDEKEIT KEPVISELIK a PARLAMENTI KEPVISELOINK?

 7. A magukat magyar ELIT-nek gondoloknak uzeni a szekely ember:
  Tamási Áron: „Aki embernek hitvány, az magyarnak ALKALMATLAN!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük