Meddig nézik még a magyar nép kiszolgáltatottságát? – jobbikos nyílt levél a "Forradalmi Kormányhoz" és annak frakciójához

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az országos sajtót megjárta a hír: egy piaci délelőttön Jászkiséren három cigány származású asszony megtámadta az intézkedő rendőrt. A gyanúsítottak szabadlábon védekeznek – szól a hírügynökségi jelentés. Ennek kapcsán kívánta emlékeztetni néhány ígéretre a kormányt, illetve a narancsos szavazókat Madarász Sándor, a Jobbik jászkiséri önkormányzati képviselője.

Tisztelt Uraim!

Szokványos eset ez ma Magyarországon. Csak Jász-Nagykun-Szolnok megyében ez évben már harminchárom ilyen eset történt.

De forgassuk csak vissza a történelem kerekét úgy tavasz elejéig. A Jobbik programját az önök „felkészített” képviselőjelöltje nálunk is csak kritizálta, mély hangon dörmögve: nem kell ide semmilyen gárda, meg főleg Csendőrség, majd mi a törvények szigorával rendet teszünk. Apropó: tényleg elmaradt a „Két hét alatt rendet teszünk” program, vagy csak rosszul emlékszem, hogy valaki tett ilyen kijelentést? Avagy ez csak tizenéves fiatalokra vonatkozik, csoki és egyéb, pl. néhány száz forintos bizsu-lopás esetén? (Nem)tisztelt Marson lakó fülkeforradalmárok! Nem szeretem Amerikát (Isten bocsássa ezt meg nekem), de Önök hogyan tudják: mit kap az, aki ott a rendőrre kezet emel? Mi jár ezért a demokrácia fellegvárában?

Meddig nézik még a magyar nép kiszolgáltatottságát, meddig hajlandók még tűrni a naplopó gazemberek, „szegíny segílyesek” országromboló, a tisztességes, becsületes embereket gyalázó, együttélésre alkalmatlan ámokfutását?

Nem nagy tisztelettel:
Madarász Sándor
Önkormányzati képviselő Jászkisér
Jobbik

Forrás: Szebb Jövő

Nemzeti InternetFigyelő

One thought on “Meddig nézik még a magyar nép kiszolgáltatottságát? – jobbikos nyílt levél a "Forradalmi Kormányhoz" és annak frakciójához

  1. Ideje lenne visszatérni az „utcára”,tisztelt Jobbik!
    Mert az időjáráson kívül nem sok minden változott-
    Szebb jövőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük