KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

MDF: a Fidesz mondjon le – kampánya csak pótcselekvés

A „mondjon le” kampány pótcselekvés, ideje, hogy programok szülessenek a rendszerszerű korrupció megfékezésére, a paktumrendszer felszámolására – közölte az MDF vasárnap az MTI-vel annak kapcsán, hogy a Fidesz a BKV-üggyel összefüggésben lemondásra szólította fel az MSZP elnökségét.

Az MDF szerint az utóbbi napokban zajló „mondjon le” kampánnyal az ország egy lépést sem tesz előre. Navracsics Tibor Fidesz-frakcióvezető javaslata pedig egy újabb pótcselekvés ezen a téves úton – írta közleményében Kerék-Bárczy Szabolcs szóvivő.

„Ideje lenne, hogy a pártok egymás felszólítgatása helyett a rendszerszerű korrupció megfékezésének módjára is adjanak választ. Fel kell számolni azt a paktumrendszert, amelyben láthatóan nyakig benne van a politika” – áll a közleményben.

Az MDF felszólítja a pártokat, hogy reális programokat, megoldási alternatívákat is mutassanak fel a választóknak. A szóvivő utalt arra: az MDF ezért javasolta már évekkel ezelőtt a Tiszta Kezek Hivatalának felállítását, ezért harcol a tiszta párt- és kampányfinanszírozásért, ezért teszi közzé honlapján a kampányköltségeket, és ezért fogalmazta meg választási programjában a korrupcióellenes harc 10 pontját is, amelynek megfontolását kéri versenytársaitól.

MTI – HVG.hu

NIF megjegyzés: Igaza van az MDF-nek! „Monnyon” le! De mindegyik. Takarodjanak a politikai közéletből, valamennyien, MDF-estől, Fideszes-től, SZDSZ-estől, Maszopostól. Elegünk volt már ezekből a belőlünk élő pofákból és a hozzájuk tartozó személyi hordalékokból, akik folyamatosan minden nap a televíziós csatornák képernyőiről szórják rendszeresen semmitmondó, kioktató szövegüket, vagy éppen ürességüket, miközben mindannyian tudjuk, hogy akkor is hazudnak, amikor kérdeznek. Rendet, tiszta, egyenes politikát és egyenes jellemű, a nemzet érdekeit bármi áron képviselő politikusokat akarunk. Ezt hívják radikális változásnak!

(NIF: Nem szoktunk MTI híreket közölni, ezt most kivételesen tettük és megjegyezzük, hogy továbbra sem tartunk igényt az MTI anyagaira mindaddig, amíg nem kerül vissza magyar tulajdonba.)Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!