MDF: a Fidesz mondjon le – kampánya csak pótcselekvés

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A „mondjon le” kampány pótcselekvés, ideje, hogy programok szülessenek a rendszerszerű korrupció megfékezésére, a paktumrendszer felszámolására – közölte az MDF vasárnap az MTI-vel annak kapcsán, hogy a Fidesz a BKV-üggyel összefüggésben lemondásra szólította fel az MSZP elnökségét.

Az MDF szerint az utóbbi napokban zajló „mondjon le” kampánnyal az ország egy lépést sem tesz előre. Navracsics Tibor Fidesz-frakcióvezető javaslata pedig egy újabb pótcselekvés ezen a téves úton – írta közleményében Kerék-Bárczy Szabolcs szóvivő.

„Ideje lenne, hogy a pártok egymás felszólítgatása helyett a rendszerszerű korrupció megfékezésének módjára is adjanak választ. Fel kell számolni azt a paktumrendszert, amelyben láthatóan nyakig benne van a politika” – áll a közleményben.

Az MDF felszólítja a pártokat, hogy reális programokat, megoldási alternatívákat is mutassanak fel a választóknak. A szóvivő utalt arra: az MDF ezért javasolta már évekkel ezelőtt a Tiszta Kezek Hivatalának felállítását, ezért harcol a tiszta párt- és kampányfinanszírozásért, ezért teszi közzé honlapján a kampányköltségeket, és ezért fogalmazta meg választási programjában a korrupcióellenes harc 10 pontját is, amelynek megfontolását kéri versenytársaitól.

MTI – HVG.hu

NIF megjegyzés: Igaza van az MDF-nek! „Monnyon” le! De mindegyik. Takarodjanak a politikai közéletből, valamennyien, MDF-estől, Fideszes-től, SZDSZ-estől, Maszopostól. Elegünk volt már ezekből a belőlünk élő pofákból és a hozzájuk tartozó személyi hordalékokból, akik folyamatosan minden nap a televíziós csatornák képernyőiről szórják rendszeresen semmitmondó, kioktató szövegüket, vagy éppen ürességüket, miközben mindannyian tudjuk, hogy akkor is hazudnak, amikor kérdeznek. Rendet, tiszta, egyenes politikát és egyenes jellemű, a nemzet érdekeit bármi áron képviselő politikusokat akarunk. Ezt hívják radikális változásnak!

(NIF: Nem szoktunk MTI híreket közölni, ezt most kivételesen tettük és megjegyezzük, hogy továbbra sem tartunk igényt az MTI anyagaira mindaddig, amíg nem kerül vissza magyar tulajdonba.)
Nemzeti InternetFigyelő