Matematikai elmélkedés, vagy valódi cselekvés?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jelenlegi parlamenti patkó

Fort András nemzettestvérünk elmélkedése ébresztette az alábbi gondolatokat bennem.

A Szabad Riport Tudósító iroda általam tisztelt szerkesztője a következő képen vélekedik:

„Azt az értéket, amit a Jobbik szeretne képviselni, azt ezen keretek között (parlamentáris demokrácia) nem fogja tudni megvalósítani, egyszerűen azért, – mert itt a játék a cionisták szabályai szerint folyik. Akiknek egyáltalán nem érdekük, hogy ebben az országban gyökeres változások történjenek.”

„Szegény megvezetett, magyarok. Szegény, konfliktuskerülő átlagemberek. Elmentek választani, ahelyett, hogy változtatnának. Ismét kiadták kezükből saját sorsukat…”

Minden egyes X felhatalmazást adott, ennek a parlamenti demokráciának csúfolt, cionista diktatúra résztvevőinek ahhoz, hogy a problémák valós megoldását a végtelenségig elhúzza…”

„VALÓDI CSELEKVÉS, A MATEMATIKAI ELMÉLKEDÉS HELYETT.” Stb.

Bizony igaza van Fort Andrásnak. A Jobbik most, a parlamentbe kerülve nem fogja tudni megvalósítani, vagy talán csak nagyon kis részben, azokat az értékeket, célokat, amiket képvisel, amiket kitűzött maga-magunk elé…

Csakhogy nem a cionisták játékszabályai miatt, hanem azért mert a „szegény megvezetett magyarok” tömegei nem rájuk adták le a szavazatukat, hanem az általuk bekarmolt X „felhatalmazást adott ennek a parlamenti demokráciának csúfolt cionista diktatúra résztvevőinek….”

Így aztán a nemzeti radikálisok harca tovább folytatódik, de már sokkal jobb pozícióból.

Becsüljük meg azt az eredményt!

Az unalomig ismételgetem már, szinte szajkózom, hogy a „konfliktusokkal”, az utca erejével nem tudtuk legyűrni az aljas cionista, nemzetgyűlölő, országrontó bolsevik-liberális hatalmat.

Ennek különböző okai is vannak, amiket itt nem sorolok, ám… Még egyszer mondom: ezeket az aljasokat csak a saját szabályaik szerint, – amelyeket erővel megváltoztatni képtelenek voltunk, – az ő aljas áldemokráciájuk eszközeivel, leginkább a választások adta lehetőségekkel tudtuk volna legyőzni. Mégpedig nagyon egyszerűen.

Akkor, ha felébrednek a „megvezetettek”, és rájönnek, hogy hazug képmutatással kábítják őket a parlament eddigi szereplői, s mindaz a kínkeserves nyomorúság, aminek eddig részesei voltak, őket a legkevésbé sem érdekli. Mert ők a globális pénzpiac, a nemzetközi cion-nagytőke gátlástalan kiszolgálói. Mind egytől-egyig. Maszopostól-fideszestől.

850 000 honfitársunk látta ezt világosan. Sajnos ennyi a győzelemhez kevés. A „valódi cselekvés”, – bár Fort András nem fejtette ki mire is gondol, – az lett volna, ha több millióan ébrednek öntudatra és az X-el mindannyin a Jobbikot, az új, igaz nemzeti erőt támogatják.

Akkor a Jobbik alakítana kormányt, és meg tudná valósítani mindazt, ami valójában érdeke a Nemzetnek. Megsemmisítené a cionisták szabályait, s a játéknak” véget vetve, elkezdhetnénk végre a takarítást, az ország építését.

Így lehetett volna választani, s ezzel „változtatni”.  Sajnos nem így történt. Mégis komoly áttörést jelent, ha a parlamentben megjelenik egy 50-60 fős nemzeti radikális frakció. Igenis jelentheti ez a „változtatás” kezdetét.

Ha testvéreink az országgyűlésben valóban igaz magyarnak tudnak maradni, ha becsülettel kiállnak mindannyinkért, ha nem engednek a cionisták csábítgatásainak, akkor, ha nem előbb, az önkormányzati választásokon, és a következő parlamenti választásokon, fokozatosan erősödve végső győzelmet arat a valódi nemzeti eszmeiség, a kikristályosodott nemzeti akarat.

A Jobbik tiszta, őszinte hangja az ország házából, már minden akadályt könnyedén leküzdve minden emberhez eljut, aki itt él a Hazában, vagy akár határainkon túl.

Hogy ez a világos, igaz hang pontosan milyen hatással lesz a ”megvezetett, konfliktuskerülő” emberekre, magyarokra, az nem tudható.

Annyi biztosan állítható, hogy megvilágosodik előttük a magyar igazság. Hogy aztán felháborodva, felbátorodva az újra felvállalt „konfliktusokkal”a Kossuth térről tömegesen a parlamentbe lépve, vagy egyszerűen az X-et a megfelelő helyre téve űzik el véglegesen a hazaárulókat, az nem tudható.

Az viszont holtbiztos, hogy elűzik őket.

GÖD, 2010-04-19

Vass István

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Matematikai elmélkedés, vagy valódi cselekvés?

 1. NYÍLT LEVÉL AZ „ÉLETE LEGNAGYOBB FELADATA ELŐTT ÁLLÓ” ORBÁN VIKTORHOZ
  Ügyes szónok vagy. Sikeres vagy a rábeszélésben, hogy ennek az agyonadóztatott, kizsigerelt, végletekig kimerített magyar népnek a tömegei fogadjanak el ismét első számú vezetőjüknek. Nagyon hatásos volt, ahogy a 2010.április 11-i első forduló eredményhirdetése után azt nyilvánítottad ki, hogy „minden idegszálammal érzem: életem legnagyobb feladata előtt állok”.
  Miért kell mégis ócska pózolásnak nevezni, amit tettél? Miért muszáj kijelenteni, hogy üresek szavaid, minden erkölcsi és valós tartalom nélkül valók?
  Azért, mert az ország népe úgy kellett hallgassa szavaid, hogy az előző 20 évben keresztülgázolt rajta, alaposan megsanyargatva kipréselt belőle minden erőt annak a hatalomnak az úthengere, amelynek Te is részese vagy, Ráchel-Sára-Gáspár-Róza-Flóra névadója!
  Már az is nehéz volt neked, hogy 1 percig némán állva tisztelegj a Trianoni Diktátummal szétszaggatott Haza sorsának, 1990.VI.04-én. Hátsótokat mutatva kivonultatok, és Te voltál, aki ezt a gyalázatot vezetted!
  Utad egyenesen vezetett innét a csonka ország EU-börtönbe tereléséig, a multik talpnyaló kiszolgálásáig, Gyurcsányék tobzódásának ölbe tett kezű -ám „magatokat ügyesen kidumáló” – részvétlen asszisztálásáig. A gombamód szaporodó idegen lakóparkok eltűréséig, nekik való szálláscsináló ténykedésetekig.
  Már 1989-ben tudtad, hogy a paraziták oldalára kell állnod, a szipolyozott magyarság sorsában nem osztozol, hanem maradsz a vérünk szívásából hasznot élvezők között.
  Ennek beismerése lenne egyetlen feladatod. Ám erre képtelen vagy. Akkor pedig…Nos, akkor játssz tovább, Vitya! Hízelkedőid, önmagukat is megtévesztő híveid melletted maradnak mindaddig, amíg hasznot húzhatnak imádásodból.
  Az igazi feladat: a Te és „híveid” körének félreállítása – a nemzet felemelkedésének útjából.

 2. Kiderül, hogy mivel nincs más a porondon, korrupt, hazaáruló bűnözőkből kénytelen Orbán összetákolni valamiféle kormányzatot, erkölcstelen, tolvaj férgekből, mint amilyen saját maga is. Kellemes zuhanást, Magyarország, nyugodj békében!
  Orbán fedezetet nyújtott Pintér ex-főrendőrökből és Fideszes gazemberekből felépített nemzetközi maffia-hálózatának, amely működéséből kifolyólag sok Nokiás dobozt vitt neki is a postás. Csintalan a széfjében őrizget leleplező iratokat, Orbán olajos ügyekben, cigaretta és szeszcsempészeti ügyekben, illegális földeladási ügyekben való érintettségéről, és ez jelenti Csintalan életbiztosítását, mint mondja.
  Ha az Orbán-Pintér foci elkezdődne a parlamentben, ez a széf örökre zárva maradna.
  A FIDESZ volt MSZMP-sekből csinálna minisztert, képviselőket.
  Kövér László – KISZ titkár és a MSZMP Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
  Orbán Viktor – Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár (Orbán apuka párttitkár volt az átkosban.)
  Mikola István – Hazafias Népfront, elnök
  Fónagy János – MSZMP tag
  Vonza András – MSZMP tag
  Szabadi Béla – MSZMP tag, munkásőr
  Varga Mihály – KISZ titkár
  Rogán Antal – KISZ titkár
  Deutsch Tamás – KISZ titkár
  Orbán Győző – párttitkár (Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.)
  Pozsgai Imre – MSZMP KB tag
  Szűrös Mátyás – MSZMP KB tag
  Stumpf István – MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
  Járai Zsigmond – MSZMP tag, kormánytag, III/2 besúgó, szabadkőműves
  Matolcsy György – MSZMP tag, III/2 ügynök
  Martonyi János külügyminiszter-jelölt : volt MSZMP tag, kormánytag, III/2 besúgó. Bilderberges szabadkőműves
  Ligetvári Ferenc – MSZMP tag
  Chikán Attila – MSZMP tag
  Farkas Flórián (Lungo Drom) : a Fidesz díszcigánya, bűnöző, kegyelemmel úszta meg a börtönt, az ügyét 30 évre titkosították
  Pintér Sándor belügyminiszter-jelölt : – MSZMP titkár, olajbűnöző, maffiózó, a szemkilövető Görényi Péter csókos haverja és üzlettársa, egyszer már első fokon elítélt bűnöző. Nem hogy belügyminiszteri szék, hanem villamosszék járna neki, a görénynek.
  Széles Gábor : az Ikarus és ezzel sok ezer munkahely tönkretevője, politikai szélkakas, és szélhámos.
  Egy közös van bennük, mind egytől-egyig köztörvényes bűnöző, cionista hazaáruló, és ezek fogják kormányozni az országot. Meddig????

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük