BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Másodfokú ítélet várható ma Gaudi-Nagy Tamás ellen a Pásztor-féle koncepciós perben

Dr. Gaudi

Ezúton tájékoztatom a hazafias közvéleményt, hogy a Fővárosi Törvényszéken (1055 Budapest, Markó u. 27. II.12.)  2016. szeptember 23-én 8.30-tól kezdődő nyilvános ülésen az ellenem és két aktivista ellen egy 2014-es földvédő tüntetés és Pásztor István leköpése kapcsán indított koncepciós büntetőeljárásban másodfokú ítélethozatal várható. 

Sűrű a szezon: tegnap a 2006 őszi megtorlásban részes egyik ügyésszel kapcsolatos képviselői igazságbeszédem miatti koncepciós vád terheltjeként álltam büntetőbíróság előtt, ma pedig 2009. július 4-én 86 meghurcolt gárdista és hazafi kártérítési perében küzdöttem az eddig még elmaradt jóvátételükért. Valami itt nagyon nincs rendben…

Majdnem éppen egy éve a Pesti Központi Kerületi Bíróság (dr. Makranczi Zita bíró)  bátor és korrekt ítéletében a Pásztor István VMSZ elnök 2014 májusi leköpése kapcsán indított koncepciós eljárásban bűncselekmény hiányában felmentett az ellenem felbujtói minőségben elkövetett személyes szabadság megsértése és garázdaság minősített esetei miatt emelt vádak alól. A bíróság által szétzúzott vádak miatt felsült ügyészség a felmentő ítélet ellen fellebbezést jelentett be, ezért kell megvívni most másodfokon a csatát. Védőm dr. Manger Marcell ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat együttműködő partnere.

A bizonyítási eljárásban sikerült rendőr és civil tanúkkal, illetve felvételekkel cáfolnunk a képtelen vádakat: senki sem észlelt közvádas bűncselekményeket és lincshangulatot, senki nem látott okot rendőri közbeavatkozásra. Közvádas bűncselekmények és magánindítvány hiányában eljárás sem indulhatott volna. Nyilvánvaló az is, hogy Pásztor István közéleti szerepét bíráló és vélemény-nyilvánításra buzdító nyilatkozatom sem volt felbujtás, így nem valósított meg bűncselekményt.

Kérem, aki szolidáris velünk, és megteheti, jöjjön el a tárgyalásra, köszönöm az eddigi kiállást is!

Honfitársi üdvözlettel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő

www.gaudinagytamas.hu – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Másodfokú ítélet várható ma Gaudi-Nagy Tamás ellen a Pásztor-féle koncepciós perben

 1. Én 30 éve vagyok büntetőjogász és gazdasági (céges) ügyvéd.
  Nemzeti jogvédő, nacionalista és konzervatív, kissé militáns.
  No, Gyerekek és Kedves Tamás.

  EZ MOST NEM KONCEPCIÓS PÖR, mert 4X megnéztem az esetről készült video-felvételt (HírTV és M1):

  Tamás egy JÓ MAGYART, magyar állampolgárt, a vajdasági magyarok által szeretett, feladatát kitűnően ellátó vajdasági és belgrádi parlamenti képviselőt, az ottani magyar párt Elnökét, egy VÉRESKEZŰ ( a török hódoltság alatt féktelen, agresszívvé vált) szláv faj országában, ahol Zimonyig MAGYAR a föld, és Belgrád csak azért nem, mert 1521 óta egy szál magyar nem volt ott, mert Oszmán-török uralom alatt maximum délszláv suzolgák léteztek,

  szóval, PÁSZTOR ISTVÁNT, aki nyilván támogatást a NEMZETI-KERESZTÉNY-KONZI kormánytól kért és nem egy nagyképű, részeg BRÜSSZELI KITARTOTT JOGTANÁCSOSTÓL ( in love with Dr. Morvai Krisztina),

  s épp a kocsijához ment a Parlament ME-oldali szárnyától,
  Tamás bepiálva MINDENFÉLE „HAZAÁRULÓNAK” (Szerbia magyarságának vezetője: hazája a Vajdaság!) és még más mocsoknak elmondva, KIFEJEZETTEN USZÍTOTTA A BAMBA és FÉLESZŰ, továbbá lumpenproletár nemzettestvéreinket Pásztor István ellen!

  Miközben Pásztorhoz képest – aki egy Tőkés Lászlóval, Duray Miklóssal, Bocskor Andreával EGYSZINTŰ – a VELEM SEM EGY SZINTŰ (ifjabb, csak ügyvéd volt, -míg én ügyész, monopolcég főjogásza, honvédtiszt, kormányzati vez. jogász ÉS ÜGYVÉD is, de FIDESZES 1990 óta!)

  Dr. GAUDINAK, ami vagy cigány név, vagy katalóniai cigány építész neve,

  HÁT ÉPPEN AZ JÁR az eljáró Bíróságtól, AMIT KAPNI FOG MAGYARELLENESSÉGÉRT!

  Gaudi egy yuppie lett, egy nagyképű pesti ügyvéd köcsög, s a pártállása-ideológiai hovatartozása miatt EZ NEM ILLENDŐ!!!!

 2. miiyen jo hogy a Magyar jogaszok ennyire ismerik egymast es az I jo hogy cask ennyi szart tudnak egymas pofajaba kenni, en azomban tudok olyan idokrol amikor gatlastalanul iteltek el artatlanokat csak azert mert Kadar elvtars es BIszku elvtarsak ezt vartak el toluk, pl engem 1963 ban hol is volt az a nagy maygar jogasz becsulet es igazsag.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük