Martonyi, Hende és a biztonság(unk?)!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az alábbi rövid levelet 3 napja kaptam, s őszintén elgondolkoztatott.

A levél:

Félve kérdezem, hogy mi lesz a magyarság biztonságával? Mi lesz velünk, amikor már a határainkon belül is egy másik, távoli ország (Izrael) népének biztonságáért aggódik a magyarságé helyett? Most már értem Hende Csaba évekkel korábbi cselekedeteit. Azt is értem, hogy miért pont ő lett a Hadügyminiszter. Mert Izraelnek és a magyar zsidóságnak pontosan ilyen hadügyminiszterre van szüksége. Hát, ez valami elképesztő, de úgy látszik, nem érdemelünk ennél többet… Eddig a levél.

Amikor ma olvastam „Titkosítás titkosítása” című írást, rögtön eszembe jutott a fenti levél. Sok-sok éve hajtogatom (többedmagammal), még az EU csatlakozási tárgyalások megkezdése óta (vagy talán még korábban?), hogy hazánkat célországnak szemelték ki, hogy minket tudatosan akarnak kiirtani, elkergetni, hogy a terület szabaddá váljon. Ezt erősítette meg Gyurcsány egyik kiszólása is, amit hamar eltüntettek mindenhonnan (sajnos, akkor nem voltam elég figyelmes és nem mentettem le). Ez arról szólt, hogy „elég 5-6 millió lakos Magyarországon” – sic. Lakos, nem honfitárs! Egy szó mint száz, ennyi cseléd kell a betelepülőknek! Akkor mindenféle összeesküvéselmélet-gyártónak lehordtak. Azt hiszem, ma már egyre kevesebben mondják ezt. A folyamat jól látható.

Elérkeztünk oda, hogy mára már a más nemzetiségűek biztonsága mindennél fontosabb, sőt, a magyarok biztonságával épp a kormány nem törődik, nem törekszik arra, hogy garantálja a lakhatást, biztosítsa a munkát, a megélhetést. Ez nem fontos, sőt akadályozná a lakosság lassú, de folyamatos ellehetetlenítését, kiűzését. Nem téma a földkérdés, mintha elfeledkeztek volna róla, holott ők pontosan tudják, hogy az ország területének felvásárlása manapság a gyarmatosítás legegyszerűbb formája. Hogy is mondta 2007-ben az izraeli államfő?: „Simon Peresz, izraeli államfő: Manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat alapítani… Felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot.”

(lásd: Kuruc.info, 2007-10-17., a videó megtekinthető a YouTube-on). Itt tartunk ma. S hogy merrefelé? Azt hiszem, nem kétséges. Lassan időszerűvé válnak Vörösmarty Mihály (Szózat – 1836) szavai:

 

„Vagy jőni fog, ha jőni kell,

A nagyszerű halál,

Hol a temetkezés fölött

Egy ország vérben áll.”

 

Csak abban tévedett a prófétai képességű költő, hogy a sírnál (amit talán tényleg népek fognak körülvenni) nem sírni fognak, hanem megnyugszanak. Egy gonddal kevesebb, kipipálhatják. A mai gyarmatosítási eljárás lassabb, körülményesebb, mint a neutron bomba bevetése, de épp olyan hatásos. A területen élők kipusztulása, elmenekülése után a terület azonnal elfoglalható! Sőt, ennél az eljárásnál szabályozhatóan annyi és olyan rabszolga marad, amennyire és amilyenre a betelepülőknek, területrablóknak szüksége lesz.

Végül lássuk, mit is mondott Martonyi és Hende a biztonságról a hanuka ünnepen. Na, nem a miénkről, hanem a nálunk számukra fontosabb zsidóságéról:

„A zsidóság félelem nélkül, teljes biztonságban, szabadságban, igazságban kell, hogy éljen – mondta Martonyi János külügyminiszter szerdán, hanuka első napján, a budapesti Nyugati téren felállított nyolcágú gyertyatartó első lángjának ünnepélyes meggyújtásakor.

A külügyminiszter úgy fogalmazott: a hanuka a zsidó közösség ünnepe, azé a közösségé, „amely nagyon fontos nekünk”. Hozzátette: „mindannyiunk számára nagyon fontos, hogy a zsidóság megőrizze hagyományait, identitását, vallását, értékeit”.

A hanuka, a fény ünnepe mindannyiunk értékeit képviseli: a hitet, az igazságot, a szeretetet, a megértést, az együvé tartozást – mutatott rá Martonyi János az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) és a Chábád Lubavics Zsidó Nevelési és Oktatási Egyesület rendezvényén, amelyet idén már tizenharmadszor tartottak a Nyugati téren, több száz résztvevővel. Ünnepeljünk együtt, tiszteljük és szeressük egymást, ne féljünk egymástól, bízzunk egymásban – hívta fel a figyelmet az ünnep alkalmából a külügyi tárca vezetője.

Hende Csaba honvédelmi miniszter az ünnepségen kiemelte: a fény melegénél emlékezni kell arra, hogy korábban évtizedeken, évszázadokon keresztül milyen nehéz volt gyakorolni a vallást Magyarországon. Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija köszöntőjében elmondta: először az embereknek kell tenni a csodáért, ha ez megtörtént, akkor mindenkinek a személyes életében és a közösségben is bekövetkezhet a csoda. A nyolcnapos hanuka ünnepén a hívők első nap a zsidóságot elnyomó hatalom elleni győzelemre, a második naptól pedig az olaj és a lángok csodájára emlékeznek – hangsúlyozta.

Amikor a zsidó nép visszafoglalta a jeruzsálemi templomot, az itt álló szentélyben felállították és meggyújtották az olajat a menórában. A csoda akkor következett be, amikor egy nap elteltével nem aludtak ki a lángok, hanem még további hét napig égtek – emlékeztetett. Az ünnepség keretében Hende Csaba és Martonyi János meggyújtotta a gyertyatartó első lángját és az úgynevezett szolgalángot (sameszt) Oberlander Báruch, a Chábád Lubavics mozgalom vezetőjének segítségével. Karádi Gábor, a Vasvári Pál utcai hitközség elnöke pedig áldást mondott.

A nyolcnapos hanuka az egyik legnagyobb zsidó ünnep, amelyen a hívők a jeruzsálemi templomnak a szír-görög dúlás utáni, az időszámítás előtti 165. évben történt újbóli felszentelésére emlékeznek. A hanuka örömünnep, a szabadság – a vallási és a fizikai szabadság -, valamint a fény ünnepe. Az ünnep a zsidó naptár szerint kiszlév hó 25-től tévét hó 2-ig tart.

A 2004-ben alakult EMIH MTI-hez korábban eljuttatott közleménye szerint szervezetük egy „új, konzervatív értékek és ősi gyökerek után kutató fiatal nemzedék képviselője, amely a status quo irányzat megújításával, egyesíti az autentikus értékrendet és ortodox hagyományokat a nyitottsággal és dinamikus gondolkodással”.”

(megjelent: a Hírszerző.hu-n)

A témához szorosan kapcsolódik egy 2009.08.22-én a NIF-en megjelent írásomhoz, amit a barikád.hu is átvett. Címe: Tényleg? Most gyarmatosítják Magyarországot? Szerintem már rég megtették!

 

Czakó István

Nemzeti InternetFigyelő

 

3 thoughts on “Martonyi, Hende és a biztonság(unk?)!

 1. Czakónak:
  Mint a „Kárpátmedence betelepítése c. írásban leírtam ( http://internetfigyelo.wordpress.com/2010/11/29/a-karpatmedence-betelepitese-2/#comment-4734 ). A zsídóság elveszti a Közelkeleten lévő Izraelt. „Bebizonyosodott”, hogy az Ígéret Földje (Izrael) mégiscsak a Kárpátmedencében van. Sejtelmem szerint 1990-1992 között hallottam először visszaigazolni vkitől, aki egy „emberjogi” intézetben dolgozott, miszerint a Kárpátmedence egyesítése zsidó vezetés alatt fog megtörténni. Az akkor már általam ismert geostratégiai magyarázatokban megegyeztünk, de mondott az illető „informátorom” vmi érdekeset, ami nem megy ki a fejemből azóta sem. Ez így szól:
  A földön csak 2 olyan terület (medence) van, amely alakja egy parabola antennához hasonlít: az egyik az Ujgur Medence Észak-Nyugat Kínában és a másik a Kárpátmedence. Ultraortodox, mélységes vallású „tudósok” „kimérték” mindkét medencét és arra a következtetésre jutottak, hogy ezekből a medencékből a kommunikáció Istennel a legkönnyebb, a legintenzívebb.
  Tehát megteremtik a legendát is, hogy miért is kell nekik a Kárpátmedence! Izraelben az ultraortodoxok a lakosság 10%-át teszik ki, de ezek egyike sem dolgozik, csak a Tórát bújja egész nap és annak „tanításait” terjeszti. Befolyásuk Izraelben rendkivül nagy!

 2. Amikor Hende és Martonyi meggyújtották az ördög villájának egyik ágát, őket kellett volna 5-5 liter benzinnel meggyújtani. Na, majd legközelebb.

 3. A zsidók, igazi élősködő faj. Nekik, ugyanúgy, ahogy egy élősködőnek, mindig kell, hogy rendelkezésre álljon egy gazdatest. Ahol kipusztul mellölük, alattuk a táptalaj, az élősködés lehetősége, ott ők is elsorvadnak. Ha valahol a Földön, egy kicsit jobban megy az emberek sorsa, azonnal elárasztják, megfertőzik azt a területet. Minden eszközzel.
  Lásd a világtörténelem.
  Lásd magyar történelem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük