KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Márki-Zay elszólta magát, mégiscsak Gyurcsány a kapitány! 📺

Bohár Dániel mikrofonja előtt szólta el magát MZP arról, amit eddig is tudtunk, vagyis, az igazi főnök ebben a színjátékban, amit a baloldali, nemzetellenes, globalista összefogás produkál, persze, hogy Gyurcsány Ferenc.

Valójában csak mikrofon elé kell kerülnie Márki-Zay Péternek, és azonnal tetszik önmagának, imád szerepelni és olyanokat nyilatkozni, amilyeneket igazi politikusok, vagy legalábbis erre a pályára készülők nem tesznek. Ha tisztában van állításával a hódmezővásárhelyi polgármester, akkor miért csinál bohócot, de legalábbis közutálatnak örvendő szereplőt önmagából?

Vasárnap Gy. F. még azt írta, hogy kiállnak a kapitány mellett és vele viszik végig a kampányt. De mint tudjuk, Gyurcsány szavainak hitelt adni sosem szabad.

Vajon lesz leváltó-megváltója az ellenségi összenövésnek? Mondjuk, nekünk nem hiányzik, számunkra ez most éppen úgy jó, ahogyan van.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Kapcsolódó:

Gyurcsányi “meglepetések”: Vagy Márki-Zay Péterrel győzünk, vagy senkivel

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!