Már megint azok a "fasiszta" gárdisták! – Gárdisták segítettek a vörösiszap bajbajutottjainak!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A „szavazófülkék forradalma” és a „nemzeti összefogás” diszkriminatív átverése, hogy a politikai koncepciós perben Gyurcsány és Bajnai magánbírósága által elítélt bűntelen Magyar Gárdát eddig elhallgató vörös és liberálvörös média mellé lecsatlakozott a „nemzetinek” álcázott teljes narancsos média is.

Kérdésem, hogy az árvízkárosultak megsegítése érdekében következetesen fellépő és hathatósan segítő Magyar Gárdáról, később az Új Magyar Gárdáról és jelenleg Magyar Nemzeti Gárdáról Ki hallott a HÍR TV-ben vagy az ECHO TV-ben, netán ki olvasott a Magyar Hírlapban, a Magyar Nemzetben, netán a Gárdát eláruló disszidens Bencsik-lapban, a Demokratában, de akár a Lánchíd rádióban is?

Nem kell a válasszal sokáig várni, mert teljes a lakájmédia összezárása!

Ezért is teszem közzé ezt a rövid és lélekemelő anyagot gárdista testvéreink önzetlenségéről, hazaszeretetéről és esküjükhöz történő hűségükről.

Csak jelzem, hogy ez a felvétel csak egy a lehetséges sok hőstett közül.

Kérek mindenkit, mélységesen gondolkozzon el, és hozza meg logikus politikai következtetéseit, mert soha nem késő!

Szebb Jövőt!

Reiner Péter, Gárda pártoló tag

A fenti véleményhez az alábbi tájékoztató szöveg és videó is hozzátartozik:

2010.10.09-én a monori Jobbik tagjai és a Magyar Nemzeti Gárda budapesti gárdistái ismét több tonna adománnyal segített a bajbajutottakon.

Első utunk Ajkára vezetett, ahol leadtuk a segítőkész emberektől kapott adományokat. Miután elbúcsúztunk jobbikos barátainktól, Veszprém megyei bajtársainkkal Devecserbe indultunk, hogy segítsünk a vörös iszap eltakarításában.

Köszönetet szeretnénk mondani az adományok szervezett gyűjtéséért a zuglói és a nagylóki Jobbik alapszervezeteknek, illetve a Temic Hungary Kft dolgozóinak!

(Magyar Nemzeti Gárda, Budapest)


[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zbMPjZhG22o]
Nemzeti InternetFigyelő

7 thoughts on “Már megint azok a "fasiszta" gárdisták! – Gárdisták segítettek a vörösiszap bajbajutottjainak!

 1. T.MAGYAROK ,és MAGYARUL BESZÉLŐK!
  A vörösiszap katasztrófát ,Kinában hogy oldanák meg,egyszerűen ,gyors bírósági döntés ,bűnösöknek
  golyó a fejbe,mást nem érdemelnek. Nyolc halott ,sok
  sebesült,nagy anyagi KÁR! MÉR BÁNTJÁK A MAGYAR
  GÁRDISTÁKAT,MERT BECSÜLETES MAGYAROK,MOST
  IS TESZIK A DOLGUKAT ,SZÓ NÉLKÜL!!!!!
  ADJON A MAGYAROK ISTENE ,SZEBB JÖVŐT,MINDEN
  MAGYARNAK. A MAGYARUL BESZÉLŐKET NEVELJE A
  MAGYAROK ISTENE!!!!!!!!!!!!!
  Köszönöm.
  T.J.ISTVÁN MAGYAR GÁRDISTA

 2. ADJON AZ ISTEN!!!!!
  ÜDV NEKTEK!!!!
  SEGÍTSÉGETEKET KÉREM HOGY MERRE INDULJUNK MERT NÁLUNK IS GYŰLIK AZ ADOMÁNY SZÉPEN ÉS SZERETNÉNK OLYAN EMBEREKNEK ÁT ADNI AKI A ODA JUTTATNÁ EL AHOVÁ SZÁNTÁK!!!!!
  SZEBB JÖVŐT!!!!!!
  CSEMŐI JOBBIK ALAP SZERVEZTE
  TEL : 063040268230

  Kedves Barátaink!

  Mi is megpróbálunk jó helyet keresni az adományotoknak, de talán már az is segít, ha most itt közzé tesszük.

  Barátsággal: NIF szerkesztők

   

 3. „ADJON A MAGYAROK ISTENE ,SZEBB JÖVŐT,MINDEN
  MAGYARNAK. A MAGYARUL BESZÉLŐKET NEVELJE A
  MAGYAROK ISTENE!!!!!!!!!!!!!”
  Legyen úgy!!!!
  Szebb Jövőt!

 4. Áldjon meg benneteket Gárdistákat a magyarok Istene!
  Tegyétek azt, ami ennek a kisemmizett,megnyomorított,de magyar ésszel gondolkodó,és magyar szívvel érző,és magyarul álmodó,szebb jövőben reménykedő, csonka országunkat ismét nagynak látó nemzetünk javára válik.
  Köszönet önzetlen,kitartó munkátokért!!!!
  Adjon az Isten szebb jövőt!

 5. A „fásiszták” megint – mint 2007 óta mindig – a helyükön voltak és vannak, pedig Magyarországon nincs még egy olyan szervezet, aki ellen annyi mocskot és szennyet összehordtak – innen is és onnan is -, mint a Gárda. És ezt csakis azért, mert amit tesznek, azt igaz magyar szívvel teszik, önzetlenül. Sajnos, a „nemzetinek”mondott szervezetek támadásának is folyamatosan ki vannak téve, ami azt mutatja, hogy ott is „betelepültek” olyan személyek, akiknek elsődleges és alattomos célja – a széthúzással – a teljes megsemmisítés ( értse, akinek érteni kell!!!). Tiszta szívemből kívánom a Magyar Nemzeti Gárdának, hogy továbbra is segítse, és álljon ki a megnyomorított magyar testvéreink mellett és érdekében, pártolóik segítségével.
  Köszönet és hála mindazoknak, akik felvállalják még az üldöztetést is, csak hogy segíteni tudjanak. Éppen ezért Adjon az Isten erőt, egészséget és kitartást az önként vállalt feladat ellátásához, a Szebb Jövő reményében!!!

 6. Végre alakult egy olyan szervezet, amely szellemiségével a többségi társadalmunkat szolgálja. Továbbá a magyarság számára valami biztató, ami vissza adja ennek a lebutított, agymosott népnek az önbecsülését.
  Lehetőségeim szerint támogatom, és szorítok a gárdának.
  Továbbá a Budaházi György elleni sunyi intrikákat nagy fájdalommal hallom. Úgy érzem, mintha saját nemzetünk ellen kellene fellépni, megtagadni saját örökölt hitünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük