Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Már Bayer szerint is lefelé tartó spirálban van a Fidesz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Már az úgynevezett békemenet eddig leglelkesebb szervezői is rádöbbenni látszanak: komoly baj van a Fidesz háza táján. Bencsik András arról írt, Orbánt már nem szeretik úgy, mint régen, Bayer Zsolt pedig bevallotta: a tapolcai vereség után „soha többé nem tehetnek úgy, mintha semmi sem történt volna”.

Bayer írásában óva int attól, hogy a Fidesz „öncsalásba feledkezve gyógyítgassa” magát.

„A lényeg ugyanis az, vajon meg tudjuk-e állítani önmagunkat ebben a lefelé tartó spirálban. (…) most van itt a pillanat – az utolsó pillanat! – ezt megcselekednünk. (…) S ha nem állítjuk meg sürgősen a zuhanórepülést, ha nem emeljük ki repülőnket a dugóhúzóból, akkor vége. Akkor már csak a lezuhanás, vagy jobb esetben a sikeres kényszerleszállás marad” – fejtette ki Bayer. Arra is kitért, a társadalom négy és fél éven át visszaigazolta a Fidesz intézkedéseit, de „tavaly októberben történt valami és azóta nem találják magukat”. Ráadásul a legnagyobb veszély az, hogy sikerült rájuk ragasztani a korrupció bélyegét is. Úgy gondolja, teljesen mindegy, hogy a vádak „nagyjából kilencven százaléka szemenszedett hazugság”, úgy járhatnak, mint a viccben Heraklész, akiről elterjedt, hogy homoszexuális és hiába tett magáévá nyilvánosan kilencvenkilenc szüzet, mikor a századiknál összeesett, azt skandálta a tömeg, hogy „buzi”.

Az újságíró szerint ezért kell most megállniuk és kitalálni a stratégiát, aminek a legfontosabb eleme, hogy „nem engedik elvenni a lelküket”.

„És a baloldalnak nincsen lelke. Ezért van ott, ahol. A Jobbiknak viszont most a legnagyobb a lelke. Bármi is legyen abban a lélekben! (…) De ne feledjük: a mi lelkünk is megvan még. (…) Most éppen az a pillanat van megint, hogy semmi szükség hátsó szobákban összebuherált kampányfogásokra meg hülye szlogenekre. Csak őszinteségre és lélekre. És munkára. Másképpen megnézhetjük magunkat” – fogalmazott Bayer.

http://www.pestiriport.hu/

8 thoughts on “Már Bayer szerint is lefelé tartó spirálban van a Fidesz

 1. Ez a kis hülye csicska most azt hiszi, hogy valami újat és okosat mondott, holott épeszű emberek már évek óta ezt skandálják. Ráadásul neki igen nagy “munkája” és felelőssége van abban, hogy idáig süllyedtek. A “birkahülyítésben”, a sumákságok elkendőzésében, “megmagyarázásában”, és az álszent “békemenetek” szervezésében mindig élen járt! Ángyán ellehetetlenítésekor miért nem kongatta a vészharangot??? Pedig ott és akkor vált világossá “hithű” fideszesek ezreinek is, hogy nem az ígért irányba halad a zsidesz.
  Jó patkányhoz méltóan már készíti elő menekülését a süllyedő hajóról.

 2. A dugóhúzóból történő kiemeléshez ki kell cserélni azokat, akik ezt tudatosan, előre megfontolt szándékkal előidézték, aminek jelei már októberben érezhetőek voltak.

 3. Tisztelt hölgyeim,és uraim, ez a “hajó már elment. A bizalmat eljátszották kollektíven, a bűnbak adott. “Az a hatalom melyet többek kárára gyakorolnak, nem tartható fenn sokáig. Nem a bal oldal, vagy a jobbik az ellenfele a fidesznek, az IDŐ, “hatalmas univerzumok elpusztítója. Előbb, utóbb, minden a felszínre kerül, és a történelem szemetesládájába végzi. Mindenkinek érdemei szerint. Itt, vagy másutt,mindegy, de lesz.

 4. Tele van jósokkal ez a magyar politika — semmi hozzáértés nélkül jobban és sokkal jobban dolgoznának , mint aki épp azt teszi– A jósnak semmi nem számít csak bizonygassa hogy ő kicsoda micsoda—és így —Bayer sem kivétel

 5. A patkány effektus működik. A gerinctelen söpredék legközelebb a Fidesz ellen tart Békemenetet.

 6. Dugóhúzó, meg lefelé tartó spirál . . .bla bla. Minden a terveknek megfelelően halad. Letelik a 8 év, jöhet a következő nyolc év a régi új arcokkal.

  1. “Letelik a 8 év, jöhet a következő nyolc év a régi új arcokkal.” – igen igen Usrael mintára.
   H.B.

 7. Új gazda után kell nézni! 5-ös tagkönyv ide vagy oda. Fel kell írni táblázatba (nehogy eltévessze), hogy melyik politikai formációnak nem volt még a támogatója – és gőzerővel előre!
  A politikáról pedig:
  a “rendszerváltás” óta gyengébbnél gyengébb, rátermetlen formációk kerültek (külső “segítséggel”) hatalomra, akik 24 év alatt teljesen kicsinálták gazdaságilag, társadalmilag az országot, miközben a teljes államadósság kétszeresét kitevő pénzt kiloptak az országból.
  Ez a rendszer, ez a politika megbukott! Mindegy, hogy hívják, egyik sem az ország és a nemzet érdekét képviselte, képviseli.
  Nagy Péter

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: