KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mansontól félti a magyar fiatalok lelkét Szikora Róbert – NIF kommentárral

Csütörtökön Budapesten lép fel Marilyn Manson. A botrányos amerikai énekes korábban tiszteletbeli tagságot kapott a Sátán Egyházában, és Szikora Robi szerint kevés károsabb ember létezik nála. Az R-GO énekese azt mondta a Lokálnak, hogy a koncert időpontjában imádkozik majd, hogy Mansonnak ne sikerüljön elragadni a megszédített magyar fiatalok lelkét. 

– Megint fellép? Nem is értem – kezdte megdöbbenve Szikora Robi a Lokálnak.

– Amikor először itt voltak, tartottunk a Mátyás-templomban egy misét azokért a lelkekért, akiket ez a sátánfajzat megnyert.

Aztán később, amikor újra eljött, arra szólítottam fel mindenkit, hogy imádkozzunk a koncert időpontjában, hogy ne sikerüljön ellopni a fiatalok lelkét. Ezek a srácok valójában romlatlanok és sokszor nem tudják, hogy valójában mit is hallanak! Kár, hogy ez az ember – akinek nyilván van valami karizmája, ha ennyin követik – rossz dolgokra használja fel a népszerűségét.

Belehallgattam már korábban a dalaiba, nekem annyi elég is volt, rögtön tudtam, hogy kicsoda vagy hogy miről szól ez az egész.

Most is megkérek mindenkit, imádkozzunk együtt, hogy ne sikerüljön egyetlen lelket sem beszippantania és ne tudja őket a sátán elkapni. Ezért az emberért azonban nem imádkozom, számoljon el a saját lelkiismeretével. Ugyanakkor úgy érzem, hogy nagy baj lenne, ha keresztény emberként nem emelném fel a szavam a hasonló figurák ellen. Ez az ember olyan, mint valami ózonszennyezés, nem tudjuk kitakarítani, és nincs szükség arra, hogy a magyar fiatalokat befolyásolja. Az Itt van a perc című dalomban el is hangzik a dalszöveg: „Micsoda játszótér ez a Föld, kösz! Angyalok és az ördögök közt, Viadal egyért, a fejedért!” És ezt tényleg így is gondolom, harcolnak ellenünk a sátán katonái is, nem szabad megkönnyíteni a dolgukat – mondta a vallásos énekes.

És hogy Manson és csapata mivel verte ki sokaknál a biztosítékot? Felsorolni is hosszú lenne, de korábban Bibliát tépett szét a színpadon, felgyújtotta a dobfelszerelést, mert állítólag nem volt elégedett a dobos teljesítményével. 1999-ben majdnem derékba tört a karrierje, mert sokan azt gondolták, hogy a Columbine iskolai mészárlás elkövetői – 12 tanulót és egy tanárt is megöltek, majd öngyilkosok lettek – az ő rajongói voltak és hatással volt rájuk Manson zenéje. Később kiderült, hogy erről nincs szó, de egy ideig nem hívták fellépni a zenekart. Most a Budapest Parkban lép majd fel és tegnap amikor érdeklődtünk, kiderült, hogy minden egyes jegy elkelt már.

NIF kommentár:

Ezúton kérjük jó érzésű honfitársainkkal, támogassuk Szikora Róbert nemes kezdeményezéssel. Ki-ki, ahogy tudja.

Ha nem keresztyén, akkor is minden becsületes, tisztességes embernek tudnia kell, hogy Manson lélekromboló, káros tevékenységet folytat, amivel sok megtévedt, naiv fiatalt tud félre vezetni, és a szenny, a lelki pusztulás útjára csalni. A látszólag polgárpukkasztó, lázadó magatartás megtéveszti az éppen ebben a korban lévő fiatalok tömegét, akik észre sem veszik, és egy olyan irányba térnek el, ami a teljes kiégésbe, erkölcstelenségbe, a lelki halálba visz!

Nem lehetünk közömbösek az eljövő nemzedék sorsát illetően, akik vagy egy szép, tartalmas, hazát építő életet élnek, s szép családi életet élve gondját viselik az őket követő generációknak is, vagy szétzüllesztik, romba döntik a társadalmat.


Akik pedig keresztyének, világosan tudniuk kell, hogy ez az út, amire Mandson csábítja fiataljainkat, a Pokolba és halálba visz, és Isten súlyos büntetését vonja maga után. A keresztyének legfontosabb feladata pedig a lélekmentés, a harc a Gonosz ellen.

Marilyn Manson pedig egyértelműen a Gonosz szolgája!

(NIF szerkesztők)

Forrás: lokal.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “Mansontól félti a magyar fiatalok lelkét Szikora Róbert – NIF kommentárral

 1. Ez nem csak szép és elismerésre méltó Szikora Róberttől, hanem tényleg követendő az imádság minden gonosz elleni védelemért és megerősítést, erőt kérő Isteni, angyali segítségért Magyarországért és a magyarokért. Kell nekünk a védelem és kérjük is szépen. Hihetetlen megátalkodottsággal támad a gonosz, kéréseinktől is függ az áthatolhatatlan Jóság védőgyűrűje, áldott ereje. Védelemben vagyunk, de ezt hitünkkel erősítenünk kell!

 2. Ki a büdös franc hívta ide ezt a sàtánfattyát?
  Hol van a híres nemzeti kormányunk, na meg a keresztény demokrata seggnyalóik?
  Nyissátok már ki a csipátokat bírkák!
  Egy ilyen patkányt nem meghívás kell,hanem IRTANI!

 3. Szikorát, vagyis a zenéjét nem igazán kedveltem, de minden tiszteletem az Övé most!
  Ami pedig ennek az sátánfattyának a meghívását illeti, nem lehet mindent a kormányra kenni, mint a Waczak Szállóban, ahol Harold Wilson volt mindenért a felelős. Azokat kell hibáztatni, aki megszervezik a koncerteket, mert ezeket csak a profit érdekli, s nem az, hogy ártanak, vagy használnak e a kultúrának.
  Én nem kívánom vissza a kommonisták ORI- cenzúra intézményét egyáltalán, de elvárnám a magánkézben, vagy inkább külföldi kézben levő szervező irodáktól, hogy erkölcsösen és a magyar nép kultúráját védelmező módon folytassák tevékenységüket.

 4. Mindaddig amíg az emberiség nem lesz teljesen tisztában azzal, hogy TEREMTETT világban élünk( az ANYAG csak relatív valóság) addig bármi megtörténhet.A gonosz a SÁTÁN valóban létező szellem. Ezt KELL megérteni MINDEN embenek!!!! Ezért a TUDATLANSÁGÉRT miden oktatással foglalkozó ember felelni fog a KRISZTUS szine előtt!!!!

 5. Talán valóban az igazság odaát –viszont aki hitben éli a földi életét az az ember tudatában van a sátán erejével — így aszerint is gondolkodik és alkot véleményt –

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük