Magyarország még mindig a süllyedő hajóhoz kötné magát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Keleti szélben hajózunk, nyugati zászló alatt” – mondta nemrég Orbán Viktor. A meglehetősen érthetetlen állásfoglalást aztán még meg is megtorpedózták. Kreténjeink még mindig a süllyedő nyugati anyahajóhoz kötnék az országot.

Budapesten a hatóságok letartóztattak két kínait, mindenféle gyakorlati ok nélkül, és ki akarják adni őket az USA-nak. Mindez még szeptember elején történt, mégsem nagyon lehetett hallani az ügyről. A letartóztatottak törvényt nem sértettek, sem itt, sem otthon.

A két férfi, Hszian Hong-vej (Xian Hongwei) és Li Li, két külön cég megbízatásában állt. Az egyik egy japán, a másik egy szingapúri cég, melyek környezetvédelmi technológiával, illetve mobiltelefonok gyártásával foglalkoznak. Egy speciális memóriamodult akartak beszerezni, melyet a BAE Systems brit hadiipari cég weboldalán találtak meg. A cég közölte velük, hogy a termék eladásához külön exportengedély kell, az amerikai fegyverkereskedelmi szabályok miatt. A dolog itt meg is szakadt, ám néhány hónap múlva a cég képviselője kereste meg őket, és a cég új ázsiai partneréhez irányította őket. A megnevezett kapcsolattartóról később kiderült, hogy amerikai titkosügynök. Egy indonéziai találkozó után Budapestre hívta a két kínait, ahol kelepcébe csalták őket. A vád (USA) védelmi törvények megsértése.

Kínai lapértesülések szerint a magyar hatóságok akadályozták, hogy az elfogottak segítséget kérhessenek a külképviselettől, a tárgyalás során pedig a magyar-angol fordítás elégtelen volt. A kiadatási kérelmet a magyar hatóságok aláírták. Ezután a fogvatartottak politikai menedékjogot kértek, melynek elbírálása még folyamatban van. Az utolsó esély, hogy a magyar kormány helyrerakja a hibát.

Ez a baklövés nyilvánvalóan USA nyomásra történt. Valószínűsíthető, hogy nem a két kínai dolgai, hanem a magyar-kínai közeledés megtorpedózása az akció oka az USA részéről. Az IMF-fel történt „csata” után az USA keringőre hívta „szabadságharcos” kormányunkat. Itt a lehetőség bizonyítani, a köteleket elvágni, lecserélni a zászlót, és valóban kelet felé fordulni!

Bükkfalvi Roland – Jövőnk.info

Nemzeti InternetFigyelő

One thought on “Magyarország még mindig a süllyedő hajóhoz kötné magát

  1. „Zsidó jellemvonás a konok törekvés munka nélkül értéket produkálni, vagyis, minthogy ez önmagában képtelenség, értéket előteremteni csalással, vesztegetéssel, tőzsdemanőverekkel, a sajtóban terjesztett hamis híresztelésekkel, ezeket eltulajdonítani, aztán a munka reális értékeivel kicserélve másokra sózni.” (Conrad Sittenfeld)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük