KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyarország egy újabb Rákosi-korszak küszöbén

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Fidesz Ózdon és Érpatakon minden alapot nélkülözve csalásra hivatkozik, ami furcsa mód, nem járt együtt rendőrségi feljelentéssel (érthető, hiszen akkor kiderülne az igazság). A jól megszerkesztett és minden vádat tisztán cáfoló fellebbezéseket a Debreceni Ítélőtábla nem több mint egy órán belül visszadobta. A szavazatokat bezúzták. A demokrácia csődöt mondott. Rajtunk, nemzetieken múlik, hogyan reagálunk az egyre nyíltabban kirajzolódó önkényuralomra.

Helyes hozzáállás, hogy az ózdi és az érpataki polgármester az újabb és még nagyobb arányú győzelem teljes bizonyosságával áll az ismételten kiírt önkormányzati választások elé. Nem kérdés, hogy kiknek kellene irányítani az említett településeket, és örömteli, hogy nem hajlandóak engedni igazukból a kormány játékszabályokat felrúgó, irigy kiskölyökként óbégató, körmönfont, sunyi viselkedése ellenére sem.

Ugyanakkor azt is látni kell, hogy az új megmérettetés szilárd felvállalása a nemzet szent ügye szempontjából nem elég. A Fidesz az ózdi és az érpataki szavazatok megsemmisítésével a demokrácia mindenki által betartandó feltételeit végérvényesen felrúgta. Ez azt jelenti, hogy a ’89-ben leköszönő kommunizmus posztkommunista üdvöskéjét a most történtek fényében semmi nem fogja megakadályozni abban, hogy az újabb szavazás esetleges kedvezőtlen eredményét ismételten megváltoztassa, befolyásolja, mindaddig, amíg az zavaros, nemzetpusztító szándékai szempontjából kedvező nem lesz.

A nemzeti oldal széles táborának feladata ebben a megdöbbentő és felháborító szituációban nem merülhet ki keményen harcoló ózdi és érpataki bajtársaink egyszerű támogatásában. Itt csak az egységes és határozott fellépés vezethet eredményre. Ózdon és Érpatakon valóban csalás történt. De ez nem a fáradságot és aljas támadásokat hősiesen tűrő nemzeti oldalnak, hanem a Fidesz kommunista időket idéző, a sajátjától eltérő érdekeket egy percig sem toleráló, szervezett és mindeddig következmények nélkül maradó álságos munkájának köszönhető. A nemzeti oldal nem nézheti tétlenül, ahogy bizonyíthatatlan vádak alapján megfosztják azon jogaitól, hogy érvényt szerezzen saját törekvéseinek: hazája és szerettei lelkiismeretes megvédelmezésének.

Ha valóban érvényesíteni szeretnénk a magyarság akaratát, a szavakban történő buzdítás mellett komoly tüntetésekre és a közvélemény minél szélesebb körben történő tájékoztatására lesz szükség. A hazug és képmutató kormány kimutatta foga fehérjét, amit ha nem próbálunk kitépni gyökerestől, imádott hazánkat az idegen zsarnoki hatalmak egyre súlyosabb nyomására véglegesen elveszíthetjük. Ha ma nem lépünk, holnap talán már a jelen írás sem láthatna napvilágot. Ne engedjük, hogy visszatérjen a terror, amiről nagyapáink meséltek!

alfahir.hu

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: