KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyar! Kuss! Ne fotózz, ne videózz, ne hangoskodj, ne adakozz! – csak ha a kormány engedi!

Nem hallok, nem látok, nem beszélek!

Adjon az Isten!

Szinte nevetséges, tragikusan komikus (új műfaj), ahogy orbán és sintérje, az ő új országukban, szintén a Gárda-kergetéssel vannak leginkább elfoglalva.

Pedig hát látniuk kellene, hogy két éve lohol a magyarellenes hatalom – lógó nyelvvel, vicsorogva – a Gárda után, de a Gárda még mindig létezik. A Magyar Nemzeti Gárdát a törvény, a jog eszközeivel nem lehet megfogni, mert ez a forma jogszerűen jött létre, és törvényesen működik.

Ezért a magyar mázzal bekent zsidesz – és a kis nyomorult, múmiaszerű sintér sanyikája – mindenféle sunyi, hazug módszerrel próbálják a Sereget gátolni. Ebbe az izzadságszagú kínlódásba a zsidesz kis bolsevikjai is rendre belebuknak. Ugyanúgy viselkednek, ugyanúgy esnek pofára, mint a vörösszekfűs fletókomcsik.

A népesség egyre nagyobb része röhög a hatalom meddő próbálkozásain, miközben a Gárda létezik, és teszi a dolgát. Így is lesz ez mindig, mert az emberek sokaságának szüksége van a Gárdára. Számítanak a gárdisták önzetlen segítségére, s a kínjukban körmüket rágó idegenszívű politikusokkal szemben nagyon is szeretik a Gárdát.

Ez számít, és nem a hőbörgő viktorunk, aki addig tépi a száját, amíg valóban megkapja azt a két pofont, amiről álmodozott.

Vass István, gárdista

NIF kommentár:

Elképesztő, mi folyik ma az országban! Orbán legfőbb ellensége ma Vona Gábor! Retteg a kis király, hogy hatalma hamarosan porba hullik!

Most megy az erősködés, az „erő(lködés)” demonstráció, de pusztán idő kérdése, s a lufi kipukkan!

A FIDESZ-nek semmi konkrét terve, akarata, elhatározása nem volt a kormányzást illetően, csak vágyálma! Ők nyolc éven át az „ellenzékiség” kényelmes köntösébe burkolóztak, hiszen milyen jó is volt felelősség nélkül ücsörögni a Parlamentben, s közben szövögetni a kapcsolatokat az MSZP-vel és az SZDSZ-szel. A jó bizniszért. Felelősség nulla, jövedelem kényelmes.

Ám Viktor nagyúr még egyszer a trónra akart jutni! Most ott van, s úgy járt, mint a fantáziátlan kisgyermek, … nem tud mit kezdeni vele. Persze, azt megtanulta, hogy ugráltathatja, fenyegetheti az embereket, de hogy mit is kellene tennie, azt már nem tudja.

A cezarománia egyik legbiztosabb jele, ha az érintett csak mások nyomorgatásában leli örömét, s önmaga hatalmasságának fitogtatásában! Viktor ma éppen úgy viselkedik, mint Gyur(csót)ány tette! Kórképük azonos. Nem hiába kellett Viktornak Bécsbe járnia (sőt, 2002 után hosszabb időt is ott töltenie), hiszen ugyancsak a cezarománia, narcizmus és messianizmus gyötri!

Azt hiszem, tényleg meg fogja kapni azt a két pofont, amiről ábrándozott!

Vonától retteg. Hiszen egy feltörekvő, higgadt, józan gondolkodású  fiatal emberrel került szembe, esélytelenül. Egy ideig még hülyítheti a népet, de hál’ Istennek (ha ez kell a változáshoz, ám legyen!), végre elfogytak a tartalékok, s az ország népének nincs már hova hátrálni!

Innen már csak előre lehet menni. Vagy vele, vagy nélküle!

Adjon az Isten szebb jelent!

NIF szerkesztő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Magyar! Kuss! Ne fotózz, ne videózz, ne hangoskodj, ne adakozz! – csak ha a kormány engedi!

  1. Természetesen nélküle, meg EU nélkül, meg USA nélkül, meg Izrael és Likud nélkül, meg IMF nélkül, gazdasági bérgyilkosok és terroristák, valamint azok kiszolgálói nélkül.

  2. Én is ugy gondolom,hogy a GÁRDA az a bizonyos bicska ami miatt a kisgömböcznek THE ENDE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük