MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG: Légből kapott figyelmeztetés…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

LÉGBŐL KAPOTT FIGYELMEZTETÉS A HM-NEK ÉS A HB-NEK

PÉLDÁTLAN ÉS ELKÉPESZTŐEN SÚLYOS HANYAGSÁGNAK, MINŐSÍTHETŐ, HOGY HAZÁNK LÉGTERÉBEN (BUDAPEST KÖRZETÉBEN IS) SZABADON REPKEDHETNEK IDEGEN (ELEKTRONIKAI FELDERÍTŐ ESZKÖZÖKKEL FELSZERELT) REPÜLŐGÉPEK, MIKÖZBEN A HM ILLETÉKESEI SEMMIRŐL SEM TUDNAK, A KÖZVÉLEMÉNYT PEDIG SEMMITMONDÓ (HAZUG ÉS MINDEN LOGIKÁT NÉLKÜLÖZŐ) MAGYARÁZKODÁSSAL TRAKTÁLJÁK.

MIVEL A RÁDIÓELEKTRONIKAI ESZKÖZÖK TERÜLETÉN NÉMI JÁRTASSÁGRA TETTEM SZERT (a ZMKA Rádióelektronikai tanszék vezetője, majd a ZMKA Pk. tudományos helyettese voltam, rektor helyettesként, rektor nem lehettem, mert Szabó Miklós, majd a most letartóztatott Szabó János rektorokkal ellentétben nem voltam politikai tiszt), EZÉRT FELELŐSSÉGEM TUDATÁBAN ÁLLÍTOM, HOGY BŰNÖS MULASZTÁS ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSI HIÁNY JELLEMZI EZT AZ IZRAELI GÉPEKHEZ KAPCSOLÓDÓ TÖRTÉNETET. „RUTIN JELLEGŰ REPÜLÉSRE” VALÓ HIVATKOZÁS PEDIG A GYERMEKMESÉK KATEGÓRIÁJÁBA TARTOZIK.

IDEGEN REPÜLŐ TESTEK,- AKTÍV ÉS/VAGY PASSZÍV RÁDIÓELEKTRONIKAI FEDÉLZETI ESZKÖZEIVEL VÉGREHAJTOTT (VÉGREHAJTHATÓ) FELDERÍTÉS VESZÉLYEZTETI HAZÁNK BIZTONSÁGÁT, LEHETŐVÉ TESZI A KÍVÁNCSISKODÓ FÉL SZÁMÁRA A POLGÁRI ÉS/VAGY KATONAI JELLEGŰ HÍRKÖZLŐ OBJEKTUMOK ÉS HÍRCSATORNÁK, VALAMINT REPÜLÉST IRÁNYÍTÓ POLGÁRI VAGY KATONAI (LÉGVÉDELMI, FELDERÍTŐ, AZONOSÍTÓ, CÉLKÖVETŐ, TŰZVEZETŐ, RÁVEZETŐ) OBJEKTUMOK ELHELYEZKEDÉSÉT (KOORDINÁTÁIT), ILLETVE AZ ESETLEGES MEGSEMMISÍTÉSÜK (LEFOGÁSUK, ZAVARÁSUK, MEGTÉVESZTÉSÜK) CÉLJÁBÓL SZÜKSÉGES „SUGÁRZÁSI” PARAMÉTEREK FELTÉRKÉPEZÉSÉT.

HA ADÓDNA EGY OLYAN MAGYAR GYŰLÖLŐ IDEGEN PILÓTA, MINT PL. SZLOVÁKIÁBAN AZ A POLITIKUS, AKI KIJELENTETTE, HOGY HARCKOCSIBA UGRANAK ÉS SZÉTVERIK BUDAPESTET, ILYEN LÉGVÉDELEM ESETÉBEN BUDAPESTEN IS ELŐFORDULHATOTT VOLNA (VAGY ELŐFORDULHATNA) OLYAN ESEMÉNY, AMELY AZ USA-BAN MEGTÖRTÉNT 2001 SZEPTEMBER 11-ÉN!

BEFEJEZŐ GONDOLATOKKÉNT MEG KELL EMLÍTENI, HOGY ENNÉL SOKKAL KISEBB „VÉTSÉGEK” ESETÉBEN a VALÓBAN DEMOKRATIKUS ÁLLAMOKBAN A HONVÉDELMI MINISZTER AZONNAL BEADJA EGYSOROS LEMONDÁSÁT, ÉS TÁVOZIK ODA, AHOL JOBBAN HASZNOSÍTHATJA TUDÁSÁT.

A HONVÉDELMI BIZOTTSÁG (HB) ELNÖKE IS (SIMICSKÓ ISTVÁN) MEGTEHETNÉ EZT A LÉPÉST (CSAPATÁVAL EGYETEMBEN), MERT A VALÓS FELÜGYELETET NEKI (NEKIK) KELLENE ELLÁTNI. DE NEM IS ÉRZIK A FELELŐSSÉGET, MERT – TALÁN – AZT SEM TUDJÁK, HOGY VALÓJÁBAN MIRŐL IS VAN SZÓ!

A TÉMAKÖRBEN NYILATKOZÓ HONVÉDELMI MINISZTÉRIUMI ÁLLAMTITKÁRT (VADAI ÁGNEST) PEDIG CÉLSZERŰ LENNE ISMÉT KIUTAZTATNI A KAZAH KÖZTÁRSASÁGBA, MERT MÚLTKORI BARÁTI LÁTOGATÁSAKOR NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL NEM VOLT IDEJE ÁTVENNI A KAZAH LÉGVÉDELEM SZERVEZÉSI KÉRDÉSEIT. AZ SEM LENNE BAJ, HA NEM JÖNNE VISSZA!

SZEKERES HADÜGYÉR ÉS HOLDUDVARA SZÍVES FIGYELMÉT PEDIG FELHÍVOM ARRA, HOGY VAN MÉG EGY-KÉT REPÜLNI KÉPES MIG-29-ES GÉPÜNK, GRIPENJEINK IS, EZEKET IDEGEN (SZÁMUKRA NEM JELZETT) GÉPEK ESETÉBEN ILLŐ LENNE „FELEMELNI” MELLÉJÜK „DÍSZKÍSÉRET” CÉLJÁBÓL, EZÉRT VANNAK (AZ ÜGYELETES) GÉPEK IS, JUSSON ESZÜKBE A MOSZKVAI VÖRÖS TÉREN LESZÁLLT NÉMET GYERKŐC ÉS USZTYINOV VÉDELMI MINISZTER TÖRTÉNETE!

(Prof. Dr. Bokor Imre)
az MJB elnöke
Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG: Légből kapott figyelmeztetés…

 1. Doktor, professzor Bokor úr… Ő egyedül lenne a JUSTITIA BIZOTTSÁG?
  Még soha sehol sem olvastam, hogy ebben a sehol nem látott „bizottságban” mások is benne lennének vagy aláírnák a menetrendszerűen hetenként kiadott nyilatkozatokat.

  1. Kedves K. Géza!
   Érthetetlen számomra az Ön hozzászólása! Ha kevesli a bizottság tagjait, lépjen be!
   A professzor aggódása Hazánk biztonságáért jogos!
   Bár az is lehet, hogy ez az egész csak a mi hergelésünkre történt, de az is lehet, hogy megmutatták : bármit megtehetnek velünk, úgyhogy ne merjünk ágálni a tömeges betelepülésük miatt!
   Akárhogy is, két védelmi gépnek azonnal az idegen gépek kíséretül kellett volna szegődni , majd leszállásra kényszeríteni, és ellenőrizni, hogy mi van a „tarsolyukban”!

  1. Érdekességként megemlítem, hogy a németek (is) 1944. MÁRCIUS 19-én szállták meg Magyarországot. A mostani berepülés talán figyelmeztetés (is) volt?
   Más: kedves Imre, kérlek, hogy írásaidat egyenesben, nekem is küldd el, azokat mindig érdekesnek és időszerűnek találom. Habár nem voltam katona, (1937-ben születtem), de a seregben igen sok barátom van (mostmár csak volt) mindegyikük pilótaként szolgálta hazáját, én is oda készültem. Kanadában évtizedekig újságíró és főszerkesztő voltam a legnagyobb külföldi magyar nyelvű újságnál…
   Ha érdekel, kérlek írj pár sort…
   Jó munkát, Csaba

   Kedves Olvasónk!

   Köszönjük hozzászólását, s kérését eljuttatjuk (email címével együtt) Bokor Imre professzor Úrhoz.

   Jó egészséget kívánva: a NIF szerkesztői

    

 2. Kedves M. Éva!
  Bizonyára félreértette a bejegyzésemet… (az sem kizárt, hogy szándékosan.) Nem azt kérdeztem, hogy miként lehet az állítólagosan létező (bejegyzett?) Justitia Bizottságba belépni, hanem hogy ennek az állítólagos bizottságnak KIK A TAGJAI? Mióta csak olvasom a híradásokat, kivétel nélkül minden esetben Bokor Imre neve mellett szerepelt ez a „bizottság”…
  Tehát kik a tagjai? Bejegyzett szervezet-e?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük