KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magaspart.hu és NIF: Köszönet a déli határt védő rendőröknek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A magaspart.hu szerkesztősége ezúton mond köszönetet a magyar déli határt védő rendőröknek, a 2015.09.16. –án Röszkénél teljesített szolgálatáért! Kijelentjük, hogy a határt védő szervek, az úgynevezett „menekültek” – akik a rájuk vonatkozó nemzetközi előírások ellenére kifejezetten agresszíven léptek fel – támadásának elhárítását, szerintünk minimum arányos mértékben hajtották végre!

A magaspart.hu szerkesztősége támogatja a magyar határt védő rendőri erők erőfeszítéseit, és visszautasít minden nemtelen vádaskodást a magyar rendőrség határt védő tevékenységével szemben, történjen az akár külföldről, akár belföldről!

A magyar határok megvédésére felsorakozó rendőreinknek erőt, egészséget, és kitartást kívánunk! Tudniuk kell, hogy Hazánk lakosságának többsége mögöttük áll és támogatja erőfeszítéseiket! A megsérült honvédőknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

A magaspart.hu szerkesztősége kéri valamennyi valódi nemzeti honlapot, sorakozzon fel honvédő rendőreink mellett, az áruló és nemzetrontó, Európa vesztét akaró hazai- és külföldi liberális médiával szemben! Ugyanezt kérjük valamennyi magyar honfitársunktól!

admin@magaspart.hu

A Nemzeti InternetFigyelő (NIF) ezúton csatlakozik a Magaspart.hu szerkesztőségének köszönetnyilvánításához és teljes egészében egyetért annak tartalmával. A Haza védelme soha nem lehet belső politikai csatározások játékszere. Mélyen elítéljük azokat a nemzetellenes nyilatkozatokat és megnyilvánulásokat, melyeket elsősorban felelőtlen, levitézlett és nemzetáruló baloldali, liberális (magyarellenes) politikai figurák tettek az elmúlt napokban. A magyar politikai palettáról, a közéletből ezeket a magyargyűlölő személyeket mihamarabb el kell takarítani, Gyurcsánytól Kovácsig.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “Magaspart.hu és NIF: Köszönet a déli határt védő rendőröknek

  1. Minèl többet kell segíteni a rendőrsèg munkàjât,èrezzèk, hogy az igaz magyarok mõgőttük àllnak ès tàmogatjàk őket, ès megbecsűlik munkàjukat! Köszönjük! Ha kell termèszetesen mi is melèlyük sorakozunk!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: