KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ma végleg elsüllyedt 2006 rendőrbűnözői ügye a magyar „igazságszolgáltatás ” útvesztőiben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jogerős ítélet született ma délelőtt a Fővárosi Ítélőtáblán a 2006
októberében Fábián Gábor hátrakötözött kezeit utólagosan eltörő rendőrbűnözők ügyében 9 év után!

A jogosan okirat-hamisítással is vádolt ujjeltörő Galyai Csabát törzsőrmestert és Naár Lászlót törzszászlóst az ujjeltörést már nem is tárgyalva lévén, hogy abban már korábban igazságtalan jogerős döntés született, gyakorlatilag fölmentették az őket 1-5 évig fenyegető vádak alól, pénzbüntetésüket valamelyest megemelve és rangjukat, rendőrségi beosztásukat meghagyva futni hagyta a Fővárosi Törvényszék egyik tanácsa. Az ügyészség által indítványozott lefokozásukat a bíróság elvetette időmúlás miatt.

Ezzel megszűnt a perbe fogott rendőrök elleni eljárás, a 2006-os tömeges rendőrségi bűnözök utolsó vád alá vont tagjai is felmentést kaptak. Már csak a katonai bíróságon esedékes Gergényi és 12 bűnöző főrendőrtársa elleni elsőfokú ítélet várható október 29-én a Katonai Bíróságon.

Már az ügyészségi vádak alapján prejudikálható az általuk elkövetett bűneik alól gyakorlatilag felmentő, maximum felfüggesztett börtönt sejtető, tisztára mosó ítélet.

Ezzel a „magyar igazságszolgáltatás” ismételten meggyalázza a 1956-os forradalomra emlékezők rendőrségi bűnözök által kilőtt szemű, gumilövedékekkel és könnygázzal, illetve viperákkal megalázott emberek ezreit, és tisztára mossa a bűnelkövetőket.

Lesz még bőven jogi és erkölcsi tenni valónk egy valóban nemzeti kormány megválasztása után az elkerülhetetlen igazságosság érdekében.

Budapest 2015 október 15.

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

5 thoughts on “Ma végleg elsüllyedt 2006 rendőrbűnözői ügye a magyar „igazságszolgáltatás ” útvesztőiben

 1. Hát így kell ezt csinálni ? ? – ha egy szorgalmas egyszerű ember követi el a gaztetteket már régen eltörölték volna még a föld színéről is ..
  Borzalmas —

 2. A helyzet az,hogy a magyarnak titulált igazságszolgáltatás az zsidó gazságszolgáltatás.
  H.B.

 3. Magyarországon az igazság,a jog,a bíróság, az három mint a mesében. Akik nem csak hivatásukból,de bármiképpen a bűnösök mellé állnak,maguk is bűnösökké válnak. Amint az iménti „eset is bizonyít,Magyarországon az igazságszolgáltatás ..gazság-szolgáltatásként(!) működik. Ebben a formátumban semmiféle jogalapja nincs az ítélkezésre,”mert bűnösök közt cinkos aki néma. Teljesen felesleges a tárgyalás komédiájában részt venni, bármennyire fájó, mert az egész procedúra arcul köpése az emberi igazságérzetnek és magának az embernek! Ma Magyarországon a tanult „jogászoktól ennyire telik. Nekik nem lehetőségük,hanem kötelességük lenne a törvények betartása,betartatása! Ha ez rajtuk kívül álló okok miatt nem lehetséges, az első dolguk lenne mindenféle formában tiltakozni és nem azonosulni a támadóval. Akinek nem inge,cáfoljon rá! TF

 4. Végül is az egész világ így működik.(?). Nem akarok a „bölcsek kövére szerepében tetszelegni,de ha már kérdezett, válaszolok, a saját hitem szerint. Van az akaratom és az vagyok én és ez ellen soha nem teszek.! A világon nincs jó és rossz. Helyes és helytelen van. Ami a létezéssel összhangban van az helyes, ami nem az helytelen. Mindenki összefügg mindenkivel. Nincs te és én, mi vagyunk, nem különülhetünk el egymástól. Amit ma mással teszek,holnap azt kapom vissza. A létezés összhangja, hogy nem akarok mások felett uralkodni, mert tudom,hogy a teremtő számára mindenki egyforma, nincs és nem is lehet alá,fölé rendelt viszony. Azok akik ma hatalmon vannak,vagy „csak beosztásukban saját lelki nyomorúságukból kifolyólag
  uralkodnak,pöffeszkednek,kihasználják,nyomorítják az amúgy is „szerencsétleneket, a tudatlanság kategóriájába tartoznak,ami az emberiség legalja. ” de mit ér a szépség, mit ér az erő,az időt nem állítja meg egyik sem.
  Akkor merre? „Ha úgy érzed,hogy ellehetetlenít az az állam,vagy az a közösség amiben élsz,akkor inkább vonulj vissza a négy fal közé. „Tudom,hogy mindenható vagy és soha nem feledkezel meg rólam. Arra vágyom,hogy összhangba kerülhessek a mindentudásoddal és legyen hitem az életbe vonzani mind azt a jóságot,békét,bőséget ami Te vagy. Megmaradok a bizalom eme állapotában,hiszen SZOLGÁLNI vagyok e világon. Hálás vagyok mindazért ami Te vagy és mindazért, amit lehetővé teszel a számomra.
  Csak erre érdemes! Talán kihallatszik belőle a lényeg. üdv.TF

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: