KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ma szerda estére 30, 35 busz érkezik fel hozzájuk Macedóniából

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A HÍR TV-ben most hangzott el, Horgoson úgy tudják, ma szerda estére 30, 35 busz érkezik fel hozzájuk Macedóniából tele migránsokkal. Az 100 fő/ busszal számolva 3000-3500 menekült várható tehát ma estére a szerb-magyar határra.

Ha mondjuk 5000-en vannak már a Keleti Pályaudvaron, akkor minimum 10000 fő lesz péntek este a Keletiben. (Csütörtökre felér ez a 3500 új menekült, az az itt lévőkkel együtt 8500, és pénteken még felér mondjuk 1500 migráns, akik csütörtökön érkeznek majd fel buszokon Horgosra Macedóniából). Most szeptember 2-án 8 h 45-kor az a hír is elhangzott a HÍR TV-ben, hogy a Kispesti Kőbányai állomáson 300 migráns tüntet, hogy nem akar tovább menni Debrecenbe, hanem egyenesen Németországba akar utazni.

Ha nem tudják szétszórni ellenállás miatt a tüntetőket a menedéktáborokba, hanem mind a Keleti pályaudvarhoz vonul, akkor pénteken, a magyar-román mérkőzés után a Keletibe sétáló magyar szurkolók és migráció ellen fellépő állampolgárok, kiknek együttes száma 20000-től 40000-ig terjedhet, 10000 kifáradt, kialvatlan, több napja békésen tüntető, de már péntekre nagyon frusztrált migránssal fog találkozni a Keleti Pályaudvaron. Amennyiben ott a 20000-es tömeg átszakítja a rendőrsorfa lat, amely védeni fogja a migránsokat, akkor sok sérülttel járó tömegverekedés fog kialakulni, amelyet a már most jelen lévő nemzetközi sajtó (pl-.BBC is) élőben fog közvetíteni. Magyarország nemzetközi megítélését nagyban fogja rontani a tömegverekedés látványa. Amennyiben provokátorok Molotov koktélokat, vagy gránátokat is dobnának a tömegbe, akkor még súlyosabb sérülések, amputált végtagok, halál is bekövetkezhetne, akár a rendőrség állományában is, mint történt ez most Kievben, és másnapra, szombatra, szeptember 5-re, mikor a Jobbik a Belügyminisztérium előtt rendez tüntetést, az ország lakosságának igen tetemes létszáma felutazna, mely tovább fokozná a feszültséget, és a tömeges sérülés veszélyt. Ez budapesti Majdan szerű állapottá válhat!

Ezért felszólítjuk a magyar Kormányt, hogy utaztassa el a menekülteket legalább az osztrák határig, hogy ne itt várakozzanak az uniós országok döntésére, hogy be legyenek-e engedve Ausztriába, vagy ne, hanem olyan helyen, ahol a tömegverekedésre, sérülésekre nincs lehetőség, ahol 20000 román-magyar mérkőzés után érzelmileg felhevült ember nem tud személyes kontaktusba lépni kb. 10000 menekülttel. Erre a magyar-osztrák határ megfelel, mert oly messze van, hogy nincs veszélye annak, hogy Budapestről tömeg utána utaznék a migránsoknak. Továbbá felszólítjuk a magyar Kormányt, hogy akik most érkeznek menekültek, ne engedjék őket el a Keleti Pályaudvarig, tartsák őket Budapesten kívül. Akik a Keleti Pályaudvaron vannak, és minden más budapesti pályaudvaron, azokat péntek este, és szombat délután oszlassák onnan szét, hogy a menekültek között, és a magyar lakosság között pénteken és szombaton nagy létszámban történő kontaktus ne alakulhasson ki. Szórólapokkal tájékoztassák pé ntekig folyamatosan a migránsokat a péntek este, és szombaton közelükbe menő magyarok hatalmas létszámáról, felhevült lelki állapotáról, arról, hogy veszélyes lehet a velük való személyes és tömeges találkozás, ezért a fenti napokon ne tartózkodjanak a pályaudvarokon! Azok, akik átélték 2006-ban a TV székház ostromát, pontosan tudják, hogy provokátorok beépítésével hogyan lehet életveszélyes tömegdemonstrációkat létrehozni, és nem kívánják látni a 2006-os szeptember 18-kai forgatókönyv újbóli lejátszását, amely miatt most nem mellesleg magas rangú rendőri vezetők a katonai ügyészség előtt felelnek azért, mert saját rendőr kollégáik biztonságáért nem tettek eleget a TV ostrom ideje alatt. A nemzetközi sajtó a Keleti Pályaudvarnál rendkívüli nagy létszámban helyszínen lévő tudósító állománya korrelál a 2006-os véres események megtörténése előtti helyzettel, olyan, mintha sejtené a nemzetközi média, hogy itt pénteken -szombaton valami rendkívüli fog történni. Nem kívánunk Ma jdan szerű állapotot látni itt Budapesten, nem akarunk destabilizált közép-kelet Európát, mikor Ukrajnában kormány buktatás előtti állapot alakult ki, és mikor amerikai katonák tartanak hadgyakorlatot hétről hétre a térségben! A közép-kelet európai helyzet feszültségének csökkentése érdekében a magyar Kormánynak minden megelőző, preventív lépést meg kell tennie, azt is jelen esetben, hogy enged a migráns tüntetők kérésének, és vonatra engedi őket, hogy elhagyhassák Budapestet. Nyugat-Európa politikusainak meg kell érteniük, hogy ez az egyetlen járható út a magyar Kormány számára a jelen helyzetben a magyar-román szeptember 4-kei mérkőzés előtt!Toroczkai László: Friss kép.

Csak a tisztánlátás érdekében: Ők sem szíriaiak, nem háború elől menekülnek, és nők, gyerekek sincsenek velük. Mégis törvénysértő módon hatoltak át a magyar határon, és most itt ülnek Ásotthalom belterületén.

Nemzeti Hírháló info

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: