KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lyukóvölgyben csak a Jobbik akar rendet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Jakab Péter - JOBBIK
Jakab Péter – JOBBIK

A pénzszóráson kívül eddig még semmit sem tett a Fidesz Lyukóvölgy rendezése érdekében – jelentette ki Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóján. A politikus szerint 2014-ben a miskolciaknak arról kell majd dönteniük, akarják-e, hogy Miskolc egésze Lyukóvölgy sorsára jusson.

A képviselő úgy látja, Lyukóvölgy mai állapota egyenes következménye a Fidesz és az MSZP városromboló politikájának: ma az önkormányzat becslései szerint négyezren élhetnek illegálisan egy lakhatásra alkalmatlan városrészben, ahova ráadásul 1992 óta nem is adtak ki építési engedélyt. Jakab Péter szerint, miközben az adófizetőket naponta vegzálják a hatóságok, erre a négyezer emberre nem vonatkoznak a törvények: többek között nem kell elszállítatniuk sem a szemetet, sem a szennyvizet. „Az ott élők jelentős hányada földbe ásott gödrökbe végzi a dolgát vízbázisvédelmi területen, így a járványveszély is borítékolható” – fogalmazott a politikus.

Szerinte az illegális lakhatást a rendőrség napi szinten észleli, de nem tesznek ellene semmit, ezért panaszt tett Papp Károly országos rendőrfőkapitánynál. Mint utóbb kiderült, eredménytelenül:

„Rendőrfőkapitány úr szerint a rendőrök igenis teszik a dolgukat. Ennek alátámasztására levélben arról tájékoztatott, hogy az év első felében egyetlen egy esetben intézkedtek önkényes beköltözés, és öt esetben áramlopás miatt. Azt hiszem, ez mindent elmond arról, intézkednek-e valójában” – jelentette ki a jobbikos politikus. Hozzátette, a Jobbik tovább folytatja törvényszembesítői bejárásait Miskolc neuralgikus pontjain, hogy mind a Fidesz, mind az országos rendőrfőkapitány láthassa, mit sikerült megvalósítani a beígért rendteremtésből.

[youtube=http://youtu.be/X_XrWT5odZ4]

Jobbik, Miskolc

NIF

4 thoughts on “Lyukóvölgyben csak a Jobbik akar rendet

 1. Az ilyen típusú emberek, ahová beteszik a lábukat, ez van. A főváros egyes részein nap mint nap látjuk, hogy üres, gondozott telekre dobálják a videón is látott szemetet, vagy megállókhoz. Hiába szállítják el, másnap egy méterrel odébb ugyanez van. Ha nem tanították meg őket, vagy nem jönnek rá maguktól hogyan kell normálisan élni, ingyen kellene takaríttatni velük legalább fél évig.
  Anna

 2. Az ilyen típusú emberek, ahová beteszik a lábukat, oda az önkormányzat egy fillért nem költ.
  Se az utcát nem takarítja, se a szemetet nem szállíttatja, pedig közhasznú program keretében is megtehetné!
  Cs F

 3. A Szegénységet a nyomort a munkanélküliség szülte.
  Minden állampolgárnak tisztességes munkára, tisztességes fizetésre van szükség, hogy tisztességesen éljen.
  Csík F

 4. Ezt megcáfolnám kedves Cs.! Mint fentebb írtam a mi önkormányzatunk mindent megtesz, hogy rend, tisztaság és ápolt parkok vegyék körül a lakókörnyezetünket. Nagyon is sokat költenek. Üdv. Anna

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: