Luxus kórház nyílt a felső tízezernek – No comment ….

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy Roosevelt téri irodaház ötödik emeletén nyílt meg ma délelőtt a főváros első magánkórháza. A Dr. Rose Magánkórházban egy szülés 590 ezerbe, egy mandula eltávolítása 480 ezerbe kerül.

A főváros szívében, egy V. kerületi irodaház tetején nyílt meg Budapest első exluzív magánkórháza. A Dr. Rose Magánkórház 600 millió forintos beruházással épült fel, tulajdonosa két magánszemély. A befektetők 10-15 éven belüli megtérülést várnak, és 2010 végére – az előző évihez képest – 30 százalékos árbevétel növekedéssel számolnak.

A kórház recepciója csinos lányokkal

A kórház belsőépítészetileg is az ötcsillagos koncepciót követi. Ennek megtervezéséhez egy neves belsőépítészt kértek fel. Az enteriőr sokkal inkább az elegáns hotelek atmoszféráját idézi, semmint a szokásos rendelőintézeti, illetve kórházi környezetet.  Minden szobához kényelmes fürdőszoba tartozik, továbbá alapfelszereltség a légkondicionálás, az LCD TV, a minibár, a széf, a WiFi.

A kórház várója

Az intézmény 2000 négyzetméteren, 50 alkalmazottal várja a klienseket. A kórháznak nincs állandó orvosgárdája, szerződéses munkavállalókkal fog dolgozni. Az orvosok az adott terület legkiválóbb szakembereiből kerülnek ki.

Ilyen egy kórházi szoba a magánkórházban

A Roosevelt téri létesítmény a szülészeten kívül hat rendelővel, 1-1 röntgen-, ultrahang és mammográfia szobával, 15 férőhellyel és három professzionálisan felszerelt műtővel működik. Járóbeteg-ellátást összesen 28, a teljes gyógyászati palettát lefedő szakterületen végeznek, amelyek közül is nagy hangsúlyt fektetnek a különböző szűrővizsgálatokra, életmódprogramokra és a gyermekgyógyászati szakágakra.

Kismama ágy a szülészeten

A kórházban jelentős szerepet kap a MamaRose fantázianévre keresztelt szülészet, amely a családtervezéstől, a szülésen át, a gyermekgondozásig teljes körű szolgáltatást nyújt. Ez a részleg egy hagyományos és egy alternatív szülészeti szobából, továbbá egy különleges felszereltséggel rendelkező exkluzív szülészeti apartmanból áll. A kórházban két betegre jut egy nővér.

Egy kórházi fürdőszoba

A kórházi részleg a következő műtéti szakterületeket fedi le: érsebészet, sebészet, nőgyógyászat, fül-orr-gégészet, ortopédia, plasztikai sebészet és urológia. Kiemelt területként kezelik a nőgyógyászatot, az ortopédiát és a sebészetet, ahol a különböző műtéteket olyan hazai szakspecialisták végzik, akik az adott műtétfajtában a legelismertebbek.

Kórházi folyosó

A kórház ellátásait várhatóan elsősorban a fővárosban és környékén élő közép- és felsővezetők, valamint családtagjaik veszik majd igénybe. A tulajdonosok nyilván számítanak a külföldi kliensekre is, hiszen a magánkórház díjai a nyugat-európai árszínvonal alatt mozognak.

Egy londoni magánklinikán 6 ezer fontot, azaz több mint 2 millió forintot kérnek egy szülésért. A császármetszés ára Angliában 8 ezer font, azaz körülbelül 2 millió 700 ezer forint, a budapesti magánkórházban pedig 880 ezer forintot kell fizetni.

A Telki magánkórházban ennél olcsóbban – 490 ezerért – lehet szülni. A Róbert Károly Magánklinikán pedig 250 ezer forintot kérnek egy szülésért, ám ebben nincs benne a hotelszolgáltatás.

Ilyen egy műtő a Dr.Rose-nál

(Forrás: Ingatlanmenedzser.hu)

Nemzeti InternetFigyelő

4 thoughts on “Luxus kórház nyílt a felső tízezernek – No comment ….

  1. Gyurcsány nővérén is állítólag itt fognak teljes arc transzplantációt végezni, hogy emberszabású kinézete legyen.

  2. Tisztelt Olvasók !
    Tessék megnyugodni, az ide beutaltak, ill. az ide valamilyen úton módon bekerült „betegek”, a MAGYAR ADÓFIZETŐK pénzén fognak gyógyulni. Különben fel sem épült volna.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük