KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lovas István: Elhallgatott hírek 49 – Feltették a csalást leleplező videófelvételt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Csoda történt: a stájerországi lap bevallotta, hogy „a világot megrengető” bicskei rendőri kegyetlenkedés a menekültekkel épp az ellenkezője volt: rendőri segítés

Feltették a teljes sztorit bemutató és a csalást leleplező videófelvételt

A stájerországi Kleine Zeitung nevű napilap olyat tett, ami példátlan a nyugati sajtóban: leleplezte, hogy az a fotó és a hozzátartozó, de csak egy részében bemutatott videó, mely „megrázta a világot”, teljesen hamis. A magyar rendőrök a bicskei állomás előtt vágányon heverő menekültekkel szemben nem hogy kegyetlenkedtek volna, hanem az életüket és testi épségüket védték meg. A hamis felvétel ott volt a Kleine Zeitungban, a New York Times-ban, a Daily Telegraphban és oly sok más helyen. Beleértve a BBC-t. A kegyetlen magyarokról.

Ugyanezt a leleplező történetet az osztrák info-direkt.at portál is bemutatta.

A hazai sajtó – élén az MTI-vel – miért nem harsogja, kürtöli szét ezt a páratlan helyesbítést?

Miért?

Holott a Kleine Zeitung helyesbítése szerint a bicskei „kegyetlenkedő” jelenet olyannyira ikonikus lett, mint az a fotó, amelyet az amerikai napalm bomba által felgyújtott, futó gyerek ábrázolt a hetvenes években.

Íme a történet: a fotó azt mutatja, hogy egy menekült anya kisbabájával Bicskén az állomás előtti vágányokon fekszik. A teljes videón látható, hogy a rendőrök körbe vesznek egy vadul gesztikuláló, kiabáló férfit, akinek sír a babáját a karjában tartó felesége. Majd rálöki a vágányra. Ekkor futnak oda segíteni a rendőrök, akik lefogják a férfit és megszabadítják tőle a feleséget és a babát. Az anyuka és gyereke ott fekszik a sínen még, és ekkor kattannak a vakuk és kamerák. Aminek produktuma megrázta a világot.

És most a Kleine Zeitung helyesbít. Plusz bemutatja az egész videót, a mentessel. A helyesbítés szeptember 4-i keltezéssel olvasható a stájerországi forrásban, míg tegnapi keltezéssel a másikban osztrák forrásban, amely áprilisi létrehozása óta ontja az érdekesebbnél érdekesebb híreket.
Aki kíváncsi a történetre, íme a fotó, a teljes videó és a helyesbítő cikk mindkét forrásból. Az info-direkt fotója még rémisztőbb és számos külföldi médiában az volt látható.

MTI, bécsi magyar nagykövetség, magyar Külügyminisztérium, magyar sajtó? Hol vagytok?

http://www.kleinezeitung.at/…/Ungarn_Ein-Bild-und-seine-Ges…

http://www.info-direkt.at/ein-bild-sagt-mehr-als-tausend/

(Lovas István, FB, 2015-09-08)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “Lovas István: Elhallgatott hírek 49 – Feltették a csalást leleplező videófelvételt

 1. Színjáték, liberális közreműködéssel. De tényleg, a magyar sajtó,ezt miért titkolta, és miért nem csinált belőle világra szóló botrányt?
  Valami itt nem stimmel.
  Úgy vagyok a mostani magyar politikával is, mint a bevándorlók a Bicskére tartó német vagonokban. Egyszer égesse meg magát az
  ember,utána az a politika elveszti szavahihetőségét.
  Juncker beszél a TV-ben. Minden pillanatban felhangzik a sokszor dübörgő taps. Hol is láttam ilyet?
  Megvan. A Szovjetunió pártkongresszusán. Persze, unió volt az is.

 2. Ez a kormány sem tiltakozik a hazugságok ellen, ugyanis módszeresen kiagyalt, precízen elhelyezett mocskos hazugságok ellen nem nagyon lehet tiltakozni. Mást kellene csinálni, át kellene változtatni a vágyakat és akaratokat, egészen új útra ellene lépni. Tudja ezt a mostani kormány is, semmi keresnivalónk nem lenne ebben a bandában. De ez a kormány ezt nem tudja meglépni.

 3. Tisztelt Szerkesztő
  Bármilyen kellemetlen ránk nézve, de valójában a tettes a felelős, a felvételt kikockázva látszik, hogy nem a férj, hanem valaki oldalról rántja földre a gyermeket tartó nőt.

  Történik ilyen más helyszínen is, ami szégyen, de nem általánosítva a társadalomra és az állampolgárokra nézve, hanem az elkövetőkre.
  Az N1 tévé, ha már foglalkozik a migráns kérdéssel, akkor az alábbit is reklámozhatná.
  https://www.youtube.com/watch?v=i5_4PNrJQyk

 4. Teljesen hiteltelen a médiák legtöbbje,hazug propaganda , uszítás, folyik mindenhol,mindenből! Ma már a dátum és az időjárás sem igaz, se az újságban, se a tévében. Akik kezében van a média,minősíti magát az embert,mert ha hazug nyelven szól, hiteltelen,hazug ő is. Ha az embernek a szava nem ér semmit,akkor az ember még annyit sem! Mindenki rácsodálkozik,hogy lehet „ilyen, mintha mindennap nem ezzel szembesülne. Hazudik a kormány párti, hazudik az ellenzék. Mindenki mocskolja a másikat,hárítja magáról a felelősséget. A magyar csatornák, semmivel sem különbek mert az sem igaz bennük amit kérdeznek. A valósághoz és az igazsághoz semmi közük,hogy a tisztességes újságírásról most had ne beszéljek. Többnyire a cél,hogy rettegjen az ember, mert ha fél,nem egész-séges és könnyebben lehet hatni rá,befolyásolni. Persze „a hatalom csak úgy tudja fenntartani a látszatot,hogy szükség van rá,ha folyamatosan rettegésben tart.
  Ne csak arra figyelj,hogy mit látsz,vagy hallasz, hanem arra is mit érzel.
  De a hasonló esetekből is mindig „valaki profitál! Mert ha kíváncsi vagy az igazságra, kövesd a pénz útját…

 5. Egyre inkább úgy látom,hogy ebben az elzsidósodott országban elfogy a normális emberek élettere.
  Hányingerem van ezektől a jellemtelen férgektől.
  H.B.
  „A magyar nép áldozati szerepbe helyettesítése Isten- és emberellenes, a legkönnyebb módja a rabszolgaságba történő kényszerítésének!
  A fegyveres harc ezért kikerülhetetlenül szükséges, ha élni akarunk!”

 6. László Petra ! Mit lehet erre mondani nyomda festék alatt? Egy Nő(?) aki belerúg egy gyerekbe és elgáncsol egy gyerekes embert. Katasztrófa a női nemre! Hogyan tud valaki így lealjasodni? Ezt a nőt(?) nem anya szülte!! Csúzlival,vagy a rossebbel etették és szívlapáttal ruházták,ez nem ember!!!

  1. Nem a nőket kell hibáztatni. A liberálisok uszítják a nőket arra, hogy a férfiakat is túllicitálva megfeleljenek a libcsik kívánalmainak.
   Nem kell sok idő, és olyan hatékonysággal dolgoznak, hogy a férfiaknak kell harcolniuk, az egyenjogúságukért.
   Mindez azért, hogy a két nemet is szembe tudják állítani. Sikerült.
   Elgáncsolta. De mondja meg őszintén mindenki, amikor valaki a munkáját végzi, és ezek a vadállatok már sokadszorra rohannak neki, ellehetetlenítve a munkáját, akkor nem lehet, hogy elveszti az önuralmát, és mást nem tudván csinálni, segíteni akar a rendőrnek?
   Mindenkinél van egy határ, amikor elveszti a türelmét, és elönti az agyát a vér.
   Főleg ezeknél az embereknek nehezen mondhatóknál, akik most azt csinálhatnak itt Európában amit akarnak.
   De, amit nehéz eltűrni, az az, hogy ezt a felvételt óránként leadja minden televízió, megfélemlítésként, hogy így jár az, aki egy ujjal is hozzájuk mer nyúlni addig, amíg a liberálisok azt nem mondják, hogy most már lehet.

   Baumag

  2. Remélem nem akarják ezt is a magyarokra kenni,ugyanis ezzel a névvel,kamerával a kezében kizárt,hogy magyar a hölgy.
   Miért nem mutatnak róla közeli képet? – akkor könnyen beazonosítható a származása.
   H.B.

 7. T.Baumag!
  Mindenre lehet magyarázatot találni, vagy csak érvelni,de az aljasságra, nem !! Gyereket,vagy felnőttet gyerekkel bántalmazni, számomra megbocsáthatatlan bűn! A gyerek szent,és sérthetetlen KELL,hogy legyen,míg világ,a világ.! „mert senki nem jöhet hozzám,míg olyan nem lesz mint a gyerekek!

 8. Igen, a gyerekekkel kapcsolatban egyetértünk. De a gyereket eszközként felhasználni a céljaikra megbocsáthatatlan, állatias bűn. Főleg, ha gyerek kezébe fegyvert adnak, vagy velük követtetik el a bűncselekményeiket, mert azok nem büntethetők.
  Megdöbbenve néztem a televíziókban, amikor magukból kikelve ordítják, és mutatják az egyezményes jelet, hogy magyar nem, a német igen, és a kisgyermek az apja nyakában, már gyűlölettel az arcán élvezettel csinálja, na látja az a hátborzongató.
  De a leghátborzongatóbb az, hogy ezekből a gyerekekből valószínű, olyan felnőtt lesz, akik gyerekeket fognak lefejezni.

  Baumag

  Baumag

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: