KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Liberális csűrhe” zavarta meg az istentiszteletet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Hazatérés Templomában zajló istentisztelet alatt, több száz antifasiszta, „Jude” felirattal ellátott csillagot viselő tüntető jelent meg és Horthy Miklóst, valamint a Jobbikot gyalázó bekiabálásokkal zavarták meg az eseményt. Az istentisztelet után felavatták Horthy Miklós bronz mellszobrát.

[youtube=http://youtu.be/BhtmS2ofe7M]

N1Tv

22 thoughts on “„Liberális csűrhe” zavarta meg az istentiszteletet

 1. Valóban tiszteletlenek ezek az odacsődített álcivilek. Nem mondták meg nekik otthon, hogy Horthy kormányzó úrnak köszönhetik közülük többen is, hogy létre jöhettek, mert a kormányzó úr sok pesti zsidót mentett meg.
  Nem tudom mit lépnének, hogyha mi is bekiabálással zavarnánk ünnepi megmozdulásaikat? Lehet, hogy kipróbálom…

  Lenhardtné D. Ibolya

  1. Ibolya drága!
   Megtörtént az már nem is egyszer, mégsem szerveztek államcsínyt a baloldalon…
   Meg azért tegyük hozzá, hogy lehet hogy az öreg megmentett sok zsidót, de legyilkoltatott sok magyart is… (Tudja, az a maffiózó… Don Kanyar.) Tudom, nem volt holo-izé. Meg ki sem mentünk gyilkolni a másik népeket. Sőt, talán a II. VH-t is csak álmodták sokan.
   Nem értem, miért kell „álcivilezni”?
   Tudja, ez az undorító a Jobbikban és szimpatizánsaiban.
   Ez a megbélyegzősdi a FIDESZ találmánya a leges-leges-legújabb korban.
   A Jobbik egyes elemei meg mint a birka. Követik a testvért…
   Ők azok akik neonácik. Ők azok, akik a Dunába akarnak lőni sokakat. Köztük van az, aki majd az Istent eljátssza, eldönti hogy ki a magyar és ki nem. A szempontokat még csak sejtjük, hogy mi alapján.
   Sok kis buzi neonáci meg a komcsiknak köszönheti, hogy most létezhet. Komcsi kukiból komcsi ondó komcsi nuniban termékenyített meg komcsi petesejtet. Aztán komcsi orvosok segítettek megszületni, aztán komcsi szülők felnevelték. Egy kérdés van már csak. Minek? Ezért?
   Ha mind helyett sámlit csináltak volna, hát már „sámli nagyhatalom” lennénk.
   Ibolya drága!
   Lenne mit csinálnia a Jobbiknak, de az nem ez.
   A fiatalságukat, az eszüket a tehetségüket. az időnként pofátlan merészségüket más, jobb dologra kellene használniuk.
   Akkor szimpatikusabbak lennének.
   Így nem azok.
   tgyl

   1. Ostoba kötekedő cionista, nem az országot építitek hanem a sötétséget és a gyűlöletet növelitek. Templom elé ordibálni? Ilyet csak zsidók tehetnek. Aki nácizik az eleve nem lehet más. Maximum budapesti zsidó, magyar semmiképp.

    Nem értem miért kell álcivilkedni mikor súlyos milliárdokat osztogatnak a liberálisoknak külföldről a puccsoláshoz, szervezkedéshez, uszításhoz!

    Nem tetszik hogy nem a balliberálisok vannak hatalmon? Hát akkor : Move On!

    (http://www.youtube.com/watch?v=R_Y-o6PRBi8)

    Ez a méltóságteljes „nem gyülködő” demokratikus viselkedés? Mi is így menjünk a holokamu ünnepléseteket megzavarni jövőre, mit fogtok szólni hozzá kettősmércések?

    Zsidók nélkül nem létezett volna kommunizmus, a kommunistaveszély nélkül nem jött volna létre a nácizmus!!!!

    H.G.

  2. Tartás és becsület magyarnak lenni. Az utánzás elbutítja az embert, személyes érzelmi lépés az igaz tett. Biztosan érti, hogy mit szeretnék mondani és elnézést ha kioktatónak tűnnék.

   Tisztelettel! Várkonyi Zoltán

 2. A selejt bosszúja.
  Kellett a hülye Horthynak megmenteni ezt a csürhét. Magyarországból a két világháború közt zsidó paradicsomot csinált, szemben a környező országokkal, ahol rövid úton kiirtották őket. Romániában és Szerbiában németek sem kellettek hozzá, furkósbotokkal verték agyon a zsidókat. A szlovákok, ukránok, lengyelek meg röhögve adták ki őket a németeknek, örültek, hogy megszabadultak tőlük. Amelyik meg meg tudott szökni, az Magyarországra jött, mert itt kinyalták a seggüket. Erre a hálás túlélők így reagálnak. Ebből is látszik, hogy az agyalágyult Horthy tényleg nem érdemel szobrot. Ennek a marhának köszönhetjük hogy ez a söpredék azóta is a nyakunkon ül.

  üdv. Aranyapa

  1. Kedves Aranyapa!
   Nem tudom ki mennyire selejt.
   Még magamról sem tudom.
   Nem csináltattam családfát. Minek? Volt ebben az országban mindenféle náció. Még néger is.
   Önnek is csak azt tudom mondani, amit Ibolyának.
   Akkor most én is selejt vagyok?
   Ön szerint? Ön lesz a Jobbikos Isten? Aki majd eldönti ki a magyar és ki nem? Ki a zsidó és ki nem?
   Vajon ha odakerülne a sor elhinné, hogy csak a napon barnultam le? (Nem vagyok cigány?) Vagy éppen nem metéltek körül, hanem egyszerűen ilyen kicsi a pöcsöm?
   Vagy esetleg karlendítéses esküt kellene tennem, hogy magyar lehessek bizonyos szempontok szerint?
   Mit kell tenni ahhoz, hogy a Jobbikhoz csapódott, vagy a szárnyuk alatt megbújó neonácik adott esetben ne lőjenek a Dunába? Vagy ne zavarjanak ki az országból?
   Ismereteim szerint sokan lennének (vannak) akiknek még tetszene is a Jobbik mint párt. Viszont sokan az ilyen dolgokért félnek tőlük.

   Az ön gondolatmenete alkalmazásával az ön mondatai elmondhatók a komcsikról is. Ha nincs komcsi, nincs Jobbik. Nincs aki ilyen szobrot állítson.
   Vagy ez más?
   Világosítson fel…
   Nyugtasson meg, hogy attól, hogy ide születtem, hogy itt nőttem fel, hogy mindig az országot építettem, még magyar vagyok, vagy legalább „kvázi magyar”.
   Akkor is, ha nem lendítgetem a karomat…
   Mert ez az egész erről szól…

   tgyl

   1. Itt bujkált Magyarországon a környező országokból megszökött zsidó,magyar kenyeret ettek,kegyelemkenyeret.A Pesten bujkálókat Horthy mentette meg,és ez a hála.

    Dolfi

   2. Az indexre írogass ezután inkább Tóth Gy.,az a te közeged,nem érdekel minket ez a libsi duma,te kötsög.
    Dolfi

   3. Nem építettél te itt semmit,tgyl hiszen szájkaratéból éltél eddigi életedben,csak most a kondértól elhajtott a Fidesz,és az a te bajod.
    Kvázi zsidó,vagy kriptozsidó vagy te,fajtád szégyene.
    Dolfi

   4. Kedves „tgyl”!

    Sorjáznak a hülyébbnél hülyébb kérdései, úgyhogy idő hiányában csak néhányra válaszolnék:

    Nem tudom, és nem is érdekel, hogy önt Dunába kívánják-é lőni a jobbikosok. Miután egyik oldalon sem vagyok érintett. Nem vagyok se zsidó, se jobbikos. Karlengetéstől meg senki nem lesz jobb magyar, esetleg ha nem üres közben a keze, és kapa vagy netán kalapács van benne, miáltal a karlengetés hasznos munkává is tud válni.
    Horthy az én meglátásom szerint sem érdemel szobrot – na persze nem azért, amiért a kivezényelt dávidcsillagos csürhe a helyszínen hőbörgött. Egyszerűen csak azért, mert egy szétrohadt rendszert próbált konzerválni, azt a bizonyos úri Magyarországot, aminek már ’19-ben lejárt a szavatossága. Ahelyett hogy felismerte volna a korszellemet és az élére állt volna a megújulásnak, egy halottat próbált meg életben tartani. Ezzel át is adta a kezdeményezést a komcsiknak meg a nyilasoknak, és egy fejlődésképtelen zárványt csinált Magyarországból Európa közepén.

    Az elcsatolt részeken az új államok mind földosztásba kezdtek, és a nagybirtokokat szétosztották a román, szlovák, szerb parasztok között. Itt meg megmaradt „cseléd-Magyarország” a maga kirívó igazságtalanságaival. A „grófi” nagybirtokokkal, zsidó nagytőkével, és a cselédsorban senyvedő magyarsággal. Amit meg a revízióval a nevére írtak pozitívumként abból az ő érdeme nulla. Ezt bárki megkapta volna a németektől, aki szövetségre lép velük. Hívják azt Horthynak vagy Jóskapistának.

    üdv. Aranyapa

  2. Aranyapa! igen… helyettem is szóltál..köszönöm!

   Marianna

   Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

   Híradmin!

  3. Aranyapa!
   Horthyt selejtnek, agyalágyultnak, stb. nevezni egy magát magyarnak nevező ember részéről rendkívül otromba, gyalázatos és méltatlan cselekedet. Ha nincs Horthy Miklós, ma nincs Magyarország, valamennyien a románok, szerbek, tótok, stb. igája alatt szenvedhetnénk, valószínűleg magyarul sem beszélhetnénk. Ennyit az ön hozzászólásához.

   Horthy humanista volt, nem selejt, stb., aki emberbaráti és kormányzói kötelességének tekintette a zsidók ( nem csak a magyar állampolgárságú zsidók ) mentését.
   Neki köszönheti létét ez a Hazatérés Temploma előtt hőbörgő, istentiszteletet megzavaró, vadbarom cionista csürhe is, mely tagjainak az agyáig nem jut el, vagy nem képesek felfogni, ha Horthy nem menti a zsidókat, akkor most ők nem nem ordítozhattak volna, leállatiasodott módon, ( az állatoktól kell elnézést kérni, mert azok nem viselkednek így ) mert valószínűleg a világon sem lennének.
   Az sem jut el a tudatukig, hogy a deportálások ideje alatt Magyarország megszállt ország volt, Horthy már nem a maga uraként cselekedhetett.
   Azt pedig Horthy nyakába varrni, hogy Ő felelős a koncentrációs táborokban meghalt zsidók haláláért, rendkívül rosszindulatú antimagyar cselekedet.

   Tapasztalhattuk a cionisták részéről már korábban is, hogy ők ilyenek. A világot csak egyféleképp, a saját érdekeik mentén szemlélik, amelybe mások érdeke, vagy érzékenysége nem fér bele, csak az övéké.
   Az nem számít, hogy a Kohn Kun Béla vezette zsidó terroristák hány magyart gyilkoltak le, hogyan tették tönkre az országot a félnótás, hazaáruló Károlyi gróf segédletével és hogyan vezetett el ez a vérgőzös tobzódás Trianonig.
   Az sem számít mit művelt a zsidó Róth Manó és zsidó csapata, a zsidók vezette AVH segédletével, hány embernek kellett meghalnia, szenvednie, a gyűjtőtáborokban ( Recsk, Hortobágy ), hányan haltak meg a miattuk kirobbant forradalomban, vagy menekültek külföldre.

   Csak az ő érzékenységük számít, semmi nem jó, ami magyar, főleg ha az nemzettudat erősítő. Ezért nem kell a Horthy szobor ( igaz csak nekik és a lakájaiknak ) és ezért lehet szobra a terrorista gyilkos Ságvári Endrének, a pufajkás Horn Gyulának, a hazaáruló Károlyi grófnak és ezért lehet emlékpark elnevezve a zsidó terrorista nő Szenes Hannáról a nyolcadik kerületben, ezért gyalázzák az Árpád – sávos zászlót, stb.
   Ha ezek ellen fölszólalunk akkor az antiszemitizmus, szerintem pedig jogos önvédelem, az ő megnyilvánulásuk pedig egyértelműen magyarellenes cselekedet, antimagyarizmus. Ne fukarkodjunk velük szemben az antimagyar megnevezést alkalmazni, amikor antiszemitáznak, vagy ha arra egyéb viselkedésükkel rászolgálnak.

   Az sem számít, hogy milyen mérvű és iszonyatos magyarirtást rendeztek a szerbek ( kb. 40.000 áldozat a délvidéken ) a román vasgárdisták vérengzései sem verik ki a biztosítékot a köreikben, az sem számít hány elhurcolt magyar halt meg a szibériai haláltáborokban, hány százezer ember fagyott meg, pusztult el a Don kanyaraban. Csak az ő fájdalmaik számítanak, de arra mindenki emlékezzen, lehetőleg napi rendszerességgel és az állampolgárok pénzén.

   Még azt is meg kell említeni, hogy Teleki Pál halálát követően a magyar zsidók képviselői kérték a kormányzót, hogy lépjünk be a háborúba, nehogy a németek megszállják az országot, mert akkor a zsidókat deportálják. A háborúba belépéssel, a Don kanyari tragédiával, az elesett, megfagyott, stb. 200.000 magyar katona halálával zsidó életeket mentett a kormányzó.

   További magyar szenvedést, halált eredményezett, hogy a nemzetközi zsidóság képviselői, az angolszászoknál sikeresen lobbizva megakadályozták Magyarország kiugrási kísérletét a II. Világháborúból, mondván mi lesz akkor az zsidókkal, hisz Kelet – Európában egyedül Magyarországra tudnak menekülni. A dokumentum angliai levéltárban olvasható. Így lett a Hitlerrel szövetséges, „fasiszta Magyarország” a zsidók mentsvára.

   Láttuk és sajnos naponta tapasztaljuk, hogy „hálás utódaik” egy része hogyan viselkedik.

   Baltazár

 3. Kedves Aranyapa – miután leírtam a neved ,meggondoltam magam, és inkább egy történettel adózok neked, hogy megérts – valaki utál valakit – vagy megutáltatják az nem mindegy?

  „…történt még első-osztályos koromban, hogy nagyon beteg voltam és kórházba feküdtem, ahol a nővér belém tömte a spenótot, kihánytam – de még azt is – többször egymás után – azóta utálom a spenótot és meg sem eszem. /kérdezem, mi jár annak aki arra az asztalra szarik melyen enni adnak neki?…’/

  Kérlek mit jelent ez? Ez nem jelenti azt, hogy rossz a spenót, és nem egészséges étel ,sőt – nagyon sokan szeretik – én nem a fenti ok miatt.

  Akiket úgy neveltek – tanítottak vagy csupán csak pénzt adtak nekik, hogy mit ordibáljanak és nyilatkozzanak a tv-ben nyilvánosan – az más kategória – nem a lényeget tekintve ugyan az – ha magyart el kell lehetetleníteni – üldözni kell és irtani –

  szomorú de ez van – eljön az az idő – te ostoba és az ilyen videók alapján ahol magyar gyűlölőként szerepelsz – be leszel azonosítva és magyarázkodsz HATSZ – most úgy neveltek, hogy a magyart irtsd – vagy csak megutaltatták veled…

  id. Kiss László
  ui: becsülettel a tisztességeseknek e szerrel a tettel!

 4. Horthy Miklóst a Nürnbergi per során sem vádolták azzal amit a világ és hazai bal-lib -zöld tesz! A vörösök akik zsidók és egyéb embertársaink is gyilkosai a mai napig büntetlenül szaladgálnak Leninke és egyéb díjjakkal a mellükön! Antifasiszták! Oda kellene menni ! Ott lehetne igazán tiltakozni! A Szent Mise alatti kinti viselkedésetek rátok jellemző ! Sajnos! Az Intelligenciát nem lehet tanulni! vagy van vagy nincs! Sztálinka senkiházi 20 éves gettó tapasztalatait adta át a náciknak! A töri ismeretlenséget is lehet pótolni azzal,hogy ki is volt valójában Horthy Miklós Kormányzó úr! Ezek után lehet tiltakozni! Domi

 5. Elképesztő a magyarság türelme… Ez a „liberális csürhe” azért marad itt, mert máshol ezt nem tehetné meg.
  Anna

 6. Ez a videó, igen jó öltetett adott.
  Ez a senkiházi cigány és zsidó csürhe felrakta a sárga csillagot önként és dalolva, hozzunk törvényt rá, hogy ezentúl kötelezően hordják!
  Azért hogy tudja mindenki,hogy kivel áll szemben.
  Attól függetlenül Horthy kormányzó nem érdemel szobrot!
  Az ő ténykedésének köszönhetjük, hogy ezek a paraziták még mindig itt randalíroznak! És hogy ezt a videón randalírozó cigány és zsidó csürhe nem tudja, az legyen az ő bajuk.
  sakter

 7. Képzeljük el, hogy egy holokamu nyivákolásra kivonul mondjuk 30-40 fehér inges, fekete nadrágos elegáns magyar gyerek, és síri csendben tartanák tábláikat mondjuk „Arbeit macht frei” felirattal. Tíz perc sem telne el, és jönne a paprikaspray, a bilincs, és gyorsított eljárásban három hónap jogerős letöltendő.
  Ja, és a média hetekig a Jobbikra vicsorogna, a betiltását követelve.

  Egyébként itt is kilógott a Mammon patája: a táblák többsége igen költséges „profimunka” volt. Lehet, hogy Soros gyuribácsi is küldött egy kis suskát?

  Patmosz

 8. Tempora mutantur et nos mutamur in illis latinul
  Magyarul: Változnak az idők és velük együtt mi is.

  Találós kérdések
  Melyekre a választ neked kell megadni !

  Melyik az emberi faj közül az a temperamentum = magyarul mert latin /idegalkat, vérmérséklet, természet – eleven, heves vérmérséklet…/ és vallás amit hisz is, mert úgy nevelték fel, aki a rég múltban vagyonát vérrel szerezte meg?
  Válasz:

  Melyik, aki nem vérrel, ha nem verítékkel?
  Válasz: a magyar

  Az első kérdéshez segítség:
  Melyik írásban van az, hogy előbb szólítsd fel a várost megadásra, ha nem adja meg magát, hányd kardélre őket, a gyerekeket és a fiatal nőket, tedd rabszolgáddá?
  Válasz:

  Melyik király volt az, aki Róma város falainál megegyezett a rómaiakkal – és elvonult alóla?
  Válasz: Ister eszköze Atilla – amit rosszul Atilla az isten ostora nevén neveztek – neveznek.

  Melyik az a nép aki fél és nem egész? És miért?
  Válasz:

  Melyik az a nép amely egész , és nem szomjazza a tudást, ész esz – eszem – vagy eszem – magyarul a tudásom – vagy a lakmározásom? /nem mindegy, hogy ejtem ki az E –t a szám-on!/

  Válasz: a magyar – ma és régen az idegenek, akit rosszul gyűjtőnévben: Tótoknak nevezünk – mert nem ismerjük a régebbi Tóth Egyiptomban élésünk eredetét még ma is HUNOKNAK, azaz a térképeken, amikor írom e sorokat 2013.11.5-én 02:33 órakor HUNGÁRIA van írva! Neveznek bennünk! HIOPPÁ!

  Melyik az a nép aki embertársait rabszolga szíjra fűzte, vagy kiirtotta? Mondj egy párat a legutóbbiakról – igaz-e, hogy amerikai őslakosságot majdnem kiirtották – Afrikából oda négereket szállítottak rabszolgának? Igaz – e, hogy civil állampolgárok ellen brutális hadi eszközöket vetettek be – Hirosima, Nagaszaki – Drezda és stb. ?

  Válasz:

  És van e olyan nép nemzet ami pont az ellenkezője a fenti brutális embertelenségnek?

  Válasz:
  – van és az a magyar, magyar, mert ma így nevezteti magát.

  Mondj rá példát, hogy bizonyítsd válaszod!

  A már említett Atilla királyunk Róma határainál – de említhetném a sok magyar vezetőt királyt, fejedelmet – és legutóbb Horthy Kormányzó urat amikor a tengeri csatájában a legyőzött ellenségét kimentette a tengerből, különben benne fulladtak volna – a harcok idején a harcképtelenné vált harcosokat az ellenségest is gyógyították.

  „…Tempus edax rerum = a mindent elpusztító idő .- tempus fugit = az idő szalad, az idő gyorsan eljár…”
  Folytasd ennek a csürhének – vagy kik is ezek?

  Becsülettel a tisztességeseknek: id. Kiss László

 9. Ez a számtalan egysejtű barom miatt nem lesz nyugalom ebben az országban. A zsidó világkongresszus, a MAZSIHISZ tiltakozása?
  Fegyelmi Hegedűs Lóránt ellen? Bezzeg Horn Gyula mellszobra az rendben van! Ezt a szerencsétlent a FIDESZ az adófizetők pénzén tartotta életben! Szomorú, hogy a társadalom többsége bunkó, igaz magyarból pedig kevés van!
  Loviaguin Alexander

 10. Igy van ez, amikor egy egesz generaciot felrevezetnek a tortenelmi orakon. Ideje mar megirni az igazi magyar tortenelmet!

  Pfeffer Nusse

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

 11. Szevasztok!
  Gyakorlatilag majd nem mindent leírtál kedves baltazár – csak kiegészítéskép amit kifelejtettél az őskereszténység birtokában – benne zsigereinkben – az akkori egyházak – magyarok – ellátták őket magyar-nevű papírokkal, -okmányokkal ezzel is mentve őket – nem folytattátok – így nekem kell – hol is hagytam abba – ja igen: ” de hát kik ezek” Hát igen – idézek , most:
  „….Részlet Schlink anya könyvének a „Mohamed a Biblia felől nézve” című fejezetéből:
  Csak Jézus mondhatta: „Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem juthat el az Atyához, csak általam.” (Jn 14,6) Egy teológus, Gottfried Simon ehhez a következő megjegyzést fűzte: „Azáltal hogy Mohamed Jézus ezen isteni teljhatalmát hatályon kívül helyezi és igazi anti-keresztény módra Jézus koronája után kap, hogy azt saját fejére helyezze, nyilvánul meg az a sátáni csalás, ami őt átitatja. Hogy Jézus útjában áll az ő makacs terveinek, hogy csak akkor éri el célját, ha Jézust félretolja, nos, ezekkel Mohamed tisztában volt. Krisztus fölé helyezni magát és a helyére ülni, ez nyilvánvalóan sátáni.”
  Mindez aláhúzza azt, amit János azokról mond, akik Jézust mint Isten Fiát nem fogadják el: „Az Istentől származó lelket erről ismeritek fel: minden lélek, amely megvallja, hogy Jézus Krisztus testben jött el, az Istentől van. S minden lélek, amely nem vallja meg Jézust, nem az Istentől való, hanem az antikrisztusé, akiről hallottátok, hogy eljön, és most már a világban is van.” (1 Jn 3,2-4)
  Ilyen Krisztussal szembenálló emberek voltak Jézus idejében mindenekelőtt a farizeusok és az írástudók, akik Jézussal szembeni ellenséges beállítottságukkal megmérgezték a népet. Azt vetették Jézus szemére, hogy Istent káromolja, mert azt mondta, hogy ő Isten Fia.
  Miért nem akarták a farizeusok Jézust a nagyobbnak elismerni, aki nem csak ember, hanem egyben Isten Fia is? A Szentírás ezt több helyen is megválaszolja, például Mt 27,18-ban: irigységből („Tudta [Pilátus] ugyanis, hogy csak irigységből adták kezére”), és mert a saját dicsőségüket keresték.
  Mohamed valójában ugyanazt a viselkedést tanúsítja Jézusnak ezen Istentől megerősített fiú-helyzetével szemben, mint egykor a zsidó nép e csoportja, ezért nyilván nála is ugyanaz az indítóok. Azt veti azok szemére, akik Jézust elismerik Isten Fiának és Őt mint a háromszemélyű egy Isten második személyét tisztelik, hogy istenkáromlást követnek el. És a Jézus követőit sújtó ítélete valójában a fejet, Jézust magát találja el!
  Ah, milyen súlyosan bántjuk mi meg Jézust, amikor Mohamedet elfogadjuk, és ezzel Jézus fölött mondott ítéletét állni hagyjuk, ahelyett hogy határozottan visszautasítanánk? Mivel ez a gyalázat saját híveitől éri Őt, újra halljuk Jézus panaszát: „A megalázástól megszakad a szívem.”
  Ha Mohamed csak azt hitte volna, hogy – egy isteninek vélt inspiráció után – az embereket arra kell felszólítania, hogy az egyetlen Isten Allahban higgyenek, vallása nem lenne olyan …”

  a fenti idézet –
  forrását keresd meg – mert célom az, hogy tettre és gondolkodásra késztesselek!

  becsülettel a tisztességeseknek: id. Kiss László
  ui: ma dettó írástudók és farizeusok – hogy is nevezzük ma őket? RÁ a válasz a tied!

 12. Végig olvastam az összes bejegyzést és azon egyszerű megállapításra jutottam, hogy a Nagytiszteletű Kormányzó Urat senki sem kérdezte meg akar-e, szeretne Ő magáról egy bronzba öntött mellszobrot! Azt hiszem lemondott volna erről a dicsőségről, csak béke legyen az emberek között!
  Istvan.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: