Lengyel Károly: Bernadett a különös véleményformáló

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Elképesztő, hogy az utódpárt akarja kioktatni Wittner Máriát” (MNO cikk)


Adjon az Isten!

Budai Bernadett
Képviselőjelöltnek
MSZP Bp. 12. választókerület
Ferencváros

Úgy gondolom Ön olyan társadalmi környezetben szocializálódott, aminek alapján különös véleményformáló adottságai alakultak ki.

Többek között egy köztiszteletben álló 1956-os elítéltről, a vörös vérengzést túlélőről mondott olyan véleményt, amiből világossá válik bárki számára, hogy történelemismerete, és ebbe a közelmúlt is beletartozik, gyakorlatilag a semmibe tart.

Alább két olyan világhálós film-elérhetőséget ajánlok figyelmébe, amely által bővítheti és árnyalhatja aránytalanul csekély ismereteit. Szánjon erre időt, és meglátja a fürdőszobája tükrében saját piruló arcát annak nyomán, hogy Kiről is mondott véleményt, egyáltalán bármit.

Aki a nemzetet megalázó és megtaposó szocialistának hazudott kádári politikai csürhe utódpártjának tagja, képviselőjelöltje, és aki egy halálraítéltről beszél, előbb ismerje meg az Ő történetét. Addig merő mezei fecsegés minden szava.
Tudja a képviselői munka nem csupa semmitmondó csacsogás festett díszletek ölén kisestélyiben!

Tovább is van, mondom még! Remélem, elviseli, aki közszereplőnek készül!

Említi a Magyar Gárdát. Azt a Magyar Gárdát említi, akiknek az világhálós oldaláról a két alapvető dokumentumot még lejjebb az elektronikus címmel szintén figyelmébe ajánlok.

Tulajdonképpen az történt, hogy a híradásokból és hírmorzsákból felcsipegetett értesülései alapján mond véleményt. Egy olyan Magyar Gárdára utal beszédében, akiket láthatóan nem is ismer, csupán elfogadja pártjának egyen-nézetei szerinti erről megengedett szajkó-kiadványokat.
Wittner Mária 2007 augusztus 25-dikén zászlóanyaként volt jelen a zászlóbontáson a budai Várban. Itt kínálom ismereteinek bővítési lehetőségét. Ne maradjon tájékozatlan! Most az.

Nem is csupán tájékozatlan, de korából, eddigi hasznosnak vélt és hirdetett társadalmi szerepvállalásából kiindulva Wittner Máriának a lába ujját sem érinthetné, nemhogy bármit is szólhasson róla – különösen nem nagy nyilvánosság előtt. Egyáltalán az egész pártja honnan is vehetné a bátorságot, mi több bármiféle erkölcsi alapot, hogy a közvetlen elődeik véres markából isteni csoda folytán életben maradt emberre csak a pillantásukat emeljék?

Mélyen meghajolva köszönjék meg, hogy 2006 október 23-dika után még magyar állampolgárok maradhattak, és a feldühödött tömeg nem szedte darabokra az mszp-szdsz vonyításra vezényelteket! Mint mondtam, térden! Aztán lépjenek vissza a jelöltségtől mind egy szálig, mert nincs esélyük ebben az országban többé sehol közhatalmat viselni.

Meg kell jegyeznem, nem vagyok tagja a Magyar Gárdának, de az sehogy nem lesz ezután tolerálható, ha valaki nyíltan, vagy burkoltan sárral dobál bárkit az eltelt nyolc esztendő kormányzati tényezői közül. Tudja, elmúlik az idő. Az mszp-nek is fejront, a történelemnek lekettyent az órája. Vége lesz az ország rombolásának, szülő nemzetük gyalázásnak, volt hazájuk el és kiárulásának. Most lesz vége.

Budapest, 2010. március 14.

Lengyel Károly

U. i.: Minden jóérzésű ferencvárosi szavazópolgár nevében szégyenkeznem kell, amikor azt látom, hogy ott indulhat egy szocialista jelölt!

Szebb jövőt!

******************************************
Wittner Mária parlamenti felszólalása 2001. február 25-én (Vádolom) 7:57 perc
http://tdyweb2.wbteam.com/WittnerMariaParlBesz.htm
Hóhér vigyázz! – Portréfilm Wittner Máriáról 87:08 perc
http://tdyweb2.wbteam.com/Hoher_vigyazz.htm
******************************************
http://magyargarda.hu/alapito_nyilatkozat
Alapító nyilatkozat és az Eskü szövege
2007. Július 17.
******************************************
http://magyargarda.hu/becsuletkodex
Becsületkódex
2008. Június 03.
A Magyar Gárda Egyesület alapító tagjai
Budavár, Szent György tér
2007. augusztus 25.

Nemzeti InternetFigyelő


0 thoughts on “Lengyel Károly: Bernadett a különös véleményformáló

 1. Ez a qurcsányi picsa erről tudósítson: Kint voltam az élettársammal a Jobbik budapesti rendezvényén. A színpad bal oldalánál sikerült elég közelről szemlélnem, és hallgatnom a beszédeket.
  Pörzse Sándor elmondta, hogy 14.000-en vannak a Fidesz rendezvényén, (ami elég sok ember) 1500-an a szociknál, és 50.000-en a Jobbik rendezvényén. Egyesek szerint ez a tömeg 80-90 ezerre duzzadt a végére. Elsöprő többség!
  Ez azt jelenti, hogy 3,5-szer többen voltunk a Jobbik-on, mint voltak a Fideszén, az MSZP-vel szembeni szorzót már nem is kell közölnöm. Eddig az RTL fél hetes híradóját néztük árgus szemmel, de ott csak az MSZP, a Fidesz, meg a Degecki „tömegeit” mutatták. A jobbikról annyit mondtak, hogy Morvai Krisztina Budaházyról beszélt. Lehet, hogy ötvenezerig (50.000) már el sem tudnak számolni? Azt már nem is említik, hogy beszédet mondott Vona Gábor, Szegedi Csanád, ifj. Hegedűs Lóránt, és Kiss Róbert. A deák tér felé nyúlt a tömeg, és oly hatalmas volt, hogy szerintem a végén állók, akár a Balatonba is belelógathatták a lábukat. Az arányokból megnyugtatóan tükröződik, hogy melyik erőre kíváncsiak a magyar emberek. A Jobbik programjának bemutatása elsöprő tetszésnyilvánítást eredményezett. Elmondható, hogy ma győzött a Jobbik, meghatározó fölénnyel. De!!!!!
  A Fidesz pártutasításban tiltotta meg : Pl. az Echo és Hírtv-ben nem szerepelhetnek Jobbikkal szimpatizáló vendégek, nem szerepelhetnek jobbikos politikusok és a párttal kapcsolatos híreket is csak mutatóban közölnek. (Rendszeresen előfordul, hogy még akkor sem számolnak be egy jobbikos sajtótájékoztatóról, ha kamerával és mikrofonnal egyébként kivonulnak oda. Ez alátámasztja a központi pártutasítást létét, hiszen egy stáb a fáradsággal elkészített anyagát teljes egészében nyilván csak felsőbb utasítására cenzúrázza ki.) Viszont minden volt MSZMP-s, baloldali és liberális ( Mesterszarházi, libatolvaj) bőségesen szerepelhet, ha a Fidesz érdekeit nem keresztezi. (Thürmer Gyulát például többet láthatjuk, mint az összes jobbikos politikust együttvéve.) A helyzet abszurditására jól rávilágít az alábbi kérdés: miképpen lehetséges és kinek az érdeke, hogy az Európai Parlamentben rendkívül aktív, a rendőrség által 2006. október 23.-án brutálisan megtámadott fideszes szavazók érdekében ott is többször felszólaló Morvai Krisztinát az EP választás óta egyetlen egyszer sem hívták be a „jobboldali” Echo és Hírtv-be? Orbán egy izraeli seggnyaló, kipás ördög. Ki az a f@sz, aki rászavaz? Ez az 50000 hazafi biztos nem.

 2. A március 15.-i rendezvények mérlege szerint a Fideszén 14 ezren voltak, A Jobbikén minimum 50 ezren. (én is) Ez a Fideszének a 3,5-szerese. Na, most ezeket a tényszámokat vessük össze a közvélemény kutatások elemzői általi támogatottsági mutatókkal. A Fideszről emlegetett 2/3-ad igen megzsugorodik, ám a Jobbikról „közvélemény kutatott”, tegyük fel, hogy 20%-ot akkor szorozzuk meg 3,5-el, az kérem 70% pontosan. Kb. ilyen választási győzelem várható a Jobbik javára, tehát a Jobbik fog kormányt alakítani.

 3. Miért probléma – tisztelt Lengyel Károly – Budai Bernadett indulása MSZP-jelöltként? Ezt követően esetleg a (szélső)jobboldaliak határozzák meg azt, hogy a rivális pártok kiket jelöljenek képviselőnek?
  Wittner Mária ügyében pedig képtelen vagyok eldönteni, hogy a gárdista zászlóanya most a Jobbikhoz húz vagy számára biztosabbnak tűnik a Fidesz harminc ezüstje?…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük