Lehetséges-e a zsidó-magyar együttélés? Avagy a bőgatya és a fütyülős!

Ez a kérdés foglalkoztatja a magyar társadalmat már néhány évtizede. Egyesek azt hiszik van amit tanuljunk a zsidóktól.  Sőt felhívják a figyelmünket: Tanuljunk a zsidóktól!

Fel kell hívjuk Olvasóink figyelmét a NIF-n már megjelent írásokra, melyek alatt -a címben megadott témában- igazi értelmes vita alakult ki .

Hirdetés

Frissítsük fel ezeket az írásokat és nézzük meg, hogy az időközben kicserélődött olvasóközönségünk miként reagál rá.

Itt a link, ahol a kriminális cikkek megtalálhatóak:

Tanulhatunk-e a zsidóktól?

A linkben említett cikkben megtalálható a Dr. Drábik János könyvbemutatójának filmje is (egy linken), melyben sikeres zsidó-magyar együttélésről beszél és  Czakó István megjelent írása isNéhány gondolat a zsidógyűlölőkről és egyéb pitiánerekről!”.

Izrael és a szólásszabadság: 11 kivégzett palesztin újságíró
Izrael és a szólásszabadság: 11 kivégzett palesztin újságíró

Az időközben ránkvándorlók által okozott európai válság elterelni látszik a címben említett problémát, ami fontosságát ennek ellenére nemhogy elvesztette volna, hanem pontosan fordítva, sokkal fontosabbá vált. Ugyanis figyelmünk elterelődött erről a legfőbb bajunkról: a zsidók által kialakított párhuzamos társadalom állítja számunkra a magyar kormányokat, amelyek csak felszínesen képviselik a magyarság érdekeit!

Várjuk a hozzászólásokat, és az érdemi vitát a témában.

Kérjük elolvasni a hozzászólásokat is!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások


17 thoughts on “Lehetséges-e a zsidó-magyar együttélés? Avagy a bőgatya és a fütyülős!

 1. Aki neveléssel foglalkozik,annak, két lehetősége van, ha bűnözővel találkozik, vagy lealacsonyodik az ő szintjére, vagy engedi,hogy az,ha szándékában áll, felemelkedjen hozzá. Kategóríkusan kijelenteni, hogy minden zsidó, bűnöző,nem lehet . Általánosítani sem,de elmondható,hogy a nagy többségük,hajlandóságot mutat arra, ha mód és lehetőség adódik, ha nem, úgy ármánykodik,hogy legyen, a mások kárán is, de minden körülmények között, a haszonszerzést legfőbb szem előtt tartva,felülkerekedjen a másikon. Csak, és kizárólag ezt kitűzve céljaként,semmilyen gaztettől nem riad vissza. Olyan mint lelkiismeret,könyörület, tisztesség,számára ismeretlen fogalom,mindent és mindenkit beáldoz ezen céljai elérése érdekében. A megfelelő pillanatot kihasználva,a legkisebb jelentéktelen szerepből is, ugrásra kész,hogy a “vezér szerepét betöltse. A pénz, mint a hatalom megtestesítő eszköze, isteni minőségben jelenik meg nála és aképpen is tiszteli,imádja. “Képességei közé tartozik,a békességben élő emberek,csoportok közötti viszály szítása,tisztázatlan jogi viszonyok kialakítása,hogy ezek elrendezése,minél tovább tartson. Addig ő,a zavarosban kifejtheti áldatlan tevékenységét.
  Aki kizárólag ezen igyekezeteket tartja az élet alapvető feladatának,mértékadójának, az tegye, tanuljon tőlük.
  De aki bölcsességre törekszik, melynek alapfeltétele, a tisztesség,az erény, az igazság és az etikus élet,az tartózkodjon akár a fizikai,akár a szellemi közösségtől, mivel a hasonló,a hasonlót vonzza.
  Valamikor JÉZUS életét, egy kis zsidó közösség készítette elő,mely nagy tudással,szeretettel,bölcsességgel rendelkezett. Az ESSZÉNUSOK.! Tőlük lehetett és lehet tanulni! Már aki fogékony rá. TF.

  1. T.T.F.! Erről az utolsó, esszénusokkal kapcsolatos, bekezdésről Badinyinak más volt a véleménye!

   1. Nem csak Badinynak. Előtte pl. Zajti meggyőzően érvel, akárcsak manapság Szántaiék. A vallástörténeti kutatások és a józan gondolkodás erősíti ezt az irányvonalat…

 2. T.Transyadmin!
  Edmond Bordeaux Székely professzor, Énoktól a Holt tengeri tekercsekig írásában, négy kötetben részletesebben. A professzor Úr nagybátyja a vatikánban dolgozott. Ő, az elmondása szerint onnan másolta ki a titkos levéltárból.
  Más forrásból, Szepes Mária, ugyanerről beszél. JÉZUS köztük nevelkedett. üdv.TF

  1. Badinyit is el kell olvasni! Ö sem tagadja azt, hogy Jézus az esszénusok között is tartózkodott, csak épp az esszénusok származását másképp látja, amint a Jézusét is!

 3. Mikor egy kisebbség(vagy kettő ?) terrorizálja a többséget, akkor ott nem a kisebbségben van a probléma. Magyarországon egyenlőre az európai faj van többségben, ő választja ki a hatalmi elitet, ő mondja meg ki irányítsa az életét. Ezek után nem túl tisztességes másra hárítani a felelősséget. Minden emberben meg vannak az ő lehetőségei, amik meg is nyílvánulnak amint ahhoz a feltételek adottak lesznek. Erre jobb példát nem is találhatnánk mint a liberalizmust. Ez az egyetlen jó oldala van ennek a ma liberalizmusnak nevezett kotyvasztmánynak. LÁTHATÓVÁ TESZI AZ EMBERT. Mondják hogy milyen erkölcsi mélységekbe taszította a világot. NEM IGAZ ! Egyszerűen megadta a lehetőséget arra, hogy megmutassuk kik vagyunk. Visszatérve nemzetünkhöz, figyeld meg a természetet, és ő segít megérteni a probléma okát. Az oroszlán támadás előtt figyeli a gnú csordát, keresi a gyenge, sérült egyedet a könnyű prédát. A növényvilágban a parazita a legyengült növényen fog megtelepedni. Amíg nem ismered a probléma valós okát a megoldás mikéntjén gondolkozni kidobott idő.

  1. Ez sajnos nem olyan egyszerű! A biológiában rengeteg példa van, amikor egy “kisebbség” nem-csakhogy megtámadja, hanem meg is öli a gazdaszervezetet! Ilyenkor külső beavatkozás segít csak! De amennyiben a szomszédos szervezeteket (pl. államokat) szintén megtámadta a “kisebbség”, akkor a külső beavatkozás esetleg a kisebbség támogatására kel és nem a gazdaszervezetére. Ez a kisebbség nem akármilyen kisebbség. Olyan rejtőzködési technikái vannak, melyek segítségével a gazdaszervezet kisebb egységeivel azonosnak mutatja magát. Ezt a technikát használja a medicinában a nanotechnológia, pl. a csontpótló anyagoknál. Ez az anyag behelyezve a szervezetbe, olyan helyre ahol a felszívódott csontot kell pótolni, megtéveszti azt minekutána a szervezet elfogadja mint saját csontsejteket és a saját szokásos ritmusában helyettesíti ezt saját csonttal. Így aztán az eltűnt csontot a szervezet újraépíti, de másként ezt nem tenné! Ez egy pozitív példa arra, hogy miként lehet jóra is használni a megtévesztési technikákat. Azonban az a kisebbség, akikről itt szó van teljesen ellenérdekelt célokat követ! Megtéveszti a gazdaszervezetet, hogy teljesen a saját érdekeinek szolgálatába állítsa.
   Az analógiák keresése sokszor segít egy-egy probléma megértésében, ahogy a határértékek vizsgálata is. Itt gondolok a gimnáziumi matematikai tananyagra a határérték számításokra: lim x->0 vagy lim x->végtelen.

   1. Igen. Jól látod, segítséget sehonnan sem kaphatunk, hiszen a világ egy egységet alkot, csak az egyik térség előrébb halad ugyan abban a folyamatban, míg a másik hátrébb. Keleten az Iszlám most megy keresztül azon a kényszerű hatalom megosztáson a politikával(vagy világi hatalommal) amin az Egyházi hatalom Európában pár száz éve átment. A csontpótlásról. Ha erősek lennének a szavaim elnézést kérek, de úgy gondolom hogy ez “csalás”, és minden csalás indítéka a javakból érdemen felüli részesedés. Mondhatnám úgy is, életem eddig eltelt időszakáért ez jár. Vagy felveszed a keresztedet(betegségedet)és elindulsz helyreállítani a rendet, mert nem kérek többet mint ami jár, vagy megcsalom magam és külső beavatkozást kérek, de az már nem az én szám íze szerint fog történni, amiért magamon kívül mást nem hibáztathatok. A kereszt ott fog heverni mögöttem a porban, miközben a templomban buzgón bizonygatom milyen alázatos követője vagyok Jézusnak, aki felvette a keresztjét. Mert én egy európai keresztény vagyok.

 4. “sokszor van,hogy az emberek a bölcsek tanításait megmosolyogják, de a saját butaságukat, bölcsességként,kőbe vésnék.

 5. Le a kalappal Czakó István írásba foglalt józan, okos gondolatainak. Köszönet, hogy későn bár, de jobb mint soha alapon most olvashattam!

  1. Ezt úgy érti, hogy egyetért az állandóan leantiszemitázott nemzeti oldalt élítélőkkel, miszerint ezek nem hajlandóak a zsidó parazitizmust eltanulni és alkalmazni? Egyetért Drábik hirtelen pálfordulásával, aki addig a hitelrabszolgaságot leleplező beszédeivel, könyveivel ellentétben elkezdte a zsidók ajnározását? Egyetért az ilyen pálfordulásokkal? Hisz abban, hogy Saul rabbiból Pál apostol lett, aki sose látta, sose hallotta Jézust? Tehát nem lehetett Jézus tanítványa! Elhiszi neki azt, hogy útban Damaszkusz felé leesik a szamaráról és megjelenik neki Jézus, aki ily módon, utólag apostollá keni ezt a zsidót!? Mert a magyar nyelv és hordozója a magyar nép, pejoratív jelzőként fogja fel, ha valakit bepaliztak, vagy valaki pálfordulást hajtott végre! vagyis a magyar nép nem hisz a pálfordulásokban!!! A zsidóság az 1867-es “kiegyezés” után 1 milliós tömegben ránkvándorolt. Aztán hamarosan erős párhuzamos társadalmat (PT) alakított ki. És alig egy emberöltő alatt készen állt ez a PT az ország teljes átvételére. Mert a Tanácsköztársaság ennek volt a kísérlete, a néhány évvel azelőtt megtartott Basel-i első cionista kongresszus határozatainak értelmében! Ezt nevezi Drábik sikeres együttélésnek!!! Ezt!!! Amikor szinte teljesen átvágták a torkunkat, ök, a zsidók! A Magyarországra baromi buta módon beengedett zsidók!!! Azóta sem vagyunk képesek talpra állni!!!

   1. Hogyan Transyadmin? Mi ugyanazt a Czakó írást olvastuk? A többire nem reagálok, mert mert sem említettem…

    1. Kéretik mindhárom cikket elolvasni. Komoly dologról van szó, mégpedig arról, hogy meddig engedjük a párhuzamos társadalmat bennünket az orrunknál fogva vezetni. Nem szabad összetéveszteni ezt a portált sem a “szombat” nevű, sem az “index”,stb. portállal, melyeket a magyar adófizetők pénzéből, de ellenünkre, jól megfizetve működtet a PT. Egy élet-halál harc végső szakaszában vagyunk! Nincs multikulti, sokszínűség, stb. Hanem a szokásos, és maradi, durva “Aki nincs velünk, az ellenünk!”

   2. Transyadmin jól látja a dolog lényegét – teljes mértékben egyetértek vele.
    H.B.

 6. transyadmin. Nem akarom kedvét szegni a talpra állás béli reményeinek, de gondolom nem mondok újat azzal hogy a világot nem emberek kormányozzák hanem kozmikus törvények, törvényszerűségek. Ilyen törvény, hogy minden organizmus megszületik majd meghal. E kettő közötti szakasz két részből áll. Az első emelkedő, majd az ereszkedő. Minden nemzet egy organizmus. Ha tetszik, ha nem alá van vetve ennek a törvénynek. Talán nem nehéz kitalálni hol állunk.

  1. Ezzel biztatják magukat a román értelmiségiek is. Hajtogatják maguknak, hogy a magyarság egy a halál felé menetelő nemzet. Kiöregedett a nemzeti létben! Es ha ők semmit sem tennének ellenünk, akkor is kipusztulunk Erdélyben magunktól!
   Mégis marad egy kérdésem ez ügyben: Akkor hol állnak a kínaiak, vagy a zsidók és más ős-nemzetek a nemzethalálban?! Vagy egy nemzet kihalásához még sincs köze valamilyen nemzet-biológiai meghatározottságnak? Ha, tényleg nem, akkor mégis mi lenne az, ami minket magyarokat elpusztít? Mi a véleménye arról, hogy vitalitásunkat a sok élősködő, parazita tette tönkre? Nem jobb lenne azon töprengeni inkább, itt ezen a portálon is, hogy miként tudnánk életerőnket visszanyerni? Ahelyett, hogy azon örvendeznénk micsoda “einmalige” siker a zsidó-magyar együttélés!
   A ma este leközlendő újabb betiltott film egyértelműen rá fog mutatni erre a “sikerre” és arra miként is működik a bosszúálló párhuzamos társadalom a magyarsággal szemben!

 7. A háborúhoz harcosok kellenek, nem rabszolgák. A harcos nem megy fejjel a falnak, higgadtan felméri a lehetőségeit, saját és az ellensége adottságait. és tiszteli ellenségét. Ha tudod hogy mit jelent az a szó hogy MAGYAR, érted hogy miről beszélek.

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Iszlám Állam: A keresztényekre vonatkozó 11 szabály
Egy hideg technokrata víziója
Geert Wilders a Sziliciumvölgyben tartott beszéde; Hasonló beszédet tartott a szenátusban is!
Close