KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

LEGYÜNK MINÉL TÖBBEN!!!! – Tüntetés Budazázyért

Miként azt olvasónk is jelezte számunkra, mi is szeretnénk emlékeztetni Mindenkit, hogy a mai napon (2010.szeptember 13-án hétfőn) este 6 órától a Bp-i Kossuth téren BUDAHÁZY GYÖRGY és a politikai foglyok szabadon bocsátásáért lesz TÜNTETÉS!

Aki úgy érzi, hogy Hazánkban csak jogszolgáltatás, de igazságszolgáltatás nincs, és megteheti, annak ott a helye.

És aki még nem hallott róla: be nem fizetett büntetés miatt – 500 ezer forintért – jelzáloggal terhelték meg, és bármikor elárverezhetik a Budaházy család otthonát, amit nem hagyhatunk! Ezért segítsünk, mert ma Ő, holnap Te vagy Én kerülhetünk ilyen helyzetbe.

A Budaházy és fogolytársai ellen indított hajsza aljas, tükrözi közállapotunkat. Ez a kormány nem az, amire sokan szavaztak. Lábbal tiporják az elemi emberi szabadságjogokat. Egy olyan országban, ahol az emberek nem fejthetik ki szabadon véleményüket, nem tiltakozhatnak egyes igazságtalanságok ellen, ott nincs demokrácia, az az ország nem szabad ország.

Akik a Rákosi-Kádár érában váltak felnőtté, pontosan tudják, hogy lényegében ugyanaz a sunyi fenyegetés van ellenünk, mint évtizedekkel ezelőtt is volt.

LEGYÜNK MINÉL TÖBBEN!!!!

Eredeti felhívás: NIF
Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük