KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

László Petra beperli a Facebookot és Oroszországba költözik – nemzetközi lapszemle

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

RUSSIA TODAY
László Petra magyar operatőrnő beperli a Facebookot egyoldalúsága miatt és azon is gondolkodik, hogy Oroszországba költözzön, miután az ellene indított kampánnyal tönkre tették életét, jelenti a 700 milliós nézettségű globális orosz televíziós adó angol nyelvű adása. A Facebookon 20 ezer dollár vérdíjat is kitűztek a fejére, mondta László Petra az Izvesztyíja című lapnak adott interjújában. A Facebookot ez nem zavarta, de a vele rokonszenvező csoportokat törölte. Elmondta, a per lezárása után elhagyják Magyarországot, és valószínűleg Oroszországba költözik családjával. Már most tanulnak oroszul. 

YNET NEWS
Az izraeli  külügyminisztérium szerint a svéd kormány  Európában a legantiszemitább. Még egyetlen egyszer sem ítélt el egyetlen, izraeliek elleni terrortámadást, csakúgy, mint a svéd egyház, írja az izraeli portál. Az országban egyetértés uralkodik Izrael-ellenességben, és nyilvános fórumokon senki sem dicsérni Izraelt.  Erre bizonyíték, hogy a Scandinavian Airlines, Svédország, Dánia és Norvégia nemzeti légitársasága hétfőn bejelentette, többé nem száll Izraelbe a gyenge nyereség és „a térségben uralkodó politikai instabilitás” miatt.

BBC
Hszi Csing-ping kínai elnök és David Cameron brit miniszterelnök londoni sajtókonferenciáján megerősítette, hogy a két ország atomerőmű megállapodást kötött. Az állami többségi tulajdonban lévő brit EDF Energy és a kínai CGN megállapodása eredményeként a Somerset megyében lévő Hinkley Point mellett atomerőművet építenek 18 milliárd font összegért. Az erőmű 2025-re termelne áramot. A kínai vezető négy napos nagy-britanniai látogatása során várhatóan 30 milliárd font összegű megállapodásokat ír alá a két fél.

INFO-DIREKT
„Tények a magyar menekülthelyzethez” címmel az osztrák hírportál kifogásolja, hogy a fősodratú sajtó a menekültpolitika kérdésében Magyarországról folyamatosan ellenségképet fest, noha a tények egészen más következtetések levonását eredményezik.  A magyar kormány hónapokon át hiába próbálta felhívni európai partnerei figyelmét a balkáni úton beáramló menekülthullámra. Emiatt kényszerült arra, hogy az EU szabályoknak megfelelően cselekedjen. Ezután a menekülteknek szállást, ellátást, egészségügyi gondozást biztosított. Az Info-Direkt vizsgálatai azt mutatják, hogy Magyarországon, szemben a leírtakkal és elhangzottakkal, a migránsellátás olyan, mint más európai országokban. A portál ezt adatok sokaságával támasztja alá.

MA’AN NEWS
Izrael erők szerdán Jeruzsálem belvárosában lelőttek egy zsidó férfit szerdán, miután azt hitték, hogy támadásra készülő palesztin, jelenti a palesztin hírügynökség.

CBS
Joseph Dunford, az amerikai haditengerészet tábornoka elmondta, közölte az iraki vezetéssel, választhat: vagy elfogadja az amerikai támogatást az Iszlám Állam militánsai ellen viselt csatában, vagy az oroszokat kéri meg ugyanerre. Az amerikai hírtévé ismertette: Dunford ezt a választást Haider al-Abadi miniszterelnök és Hale dal-Obeidi védelmi miniszter elé terjesztette Bagdadban. Dunford újságíróknak elmondta, aggodalmat váltott ki Washingtonban, amikor olyan jelentések láttak napvilágot, hogy al-Abadi örülne, ha az oroszok hajtanának végre légicsapásokat Irakban.

FARS NEWS
Barish Arkadash török parlamenti képviselő (Népi Köztársaság Párt) kijelentette: „Szíriában a terrorista csoportok szarin gázt kaptak Ankarától”, jelenti a perzsa hírügynökség. Ezt a gázt be is vetették, számos halálesetet okozva.

THE NEW YORK TIMES
„A bevándorlók elleni erőszak Németországban új vitát váltott ki a gyűlöletbeszédről” címmel a vezető amerikai lap arról ír, hogy a kölni polgármester elleni késeléses támadás, valamint a migráns- és iszlám ellenes Pegida 20 ezres tüntetésén a koncentrációs táborok felállítására elhangzott buzdítás nyomán arról vitáznak Németországban, hogy a gyűlöletbeszédet  be kellene tiltani a közösségi médiában. Németországban a gyűlöletbeszédet már most is kivizsgálják és annak eredményeként jogi eljárásokat kezdeményezhetnek. A lap idézi Josef Schustert, a zsidók németországi központi tanácsának vezetőjét, aki kijelentette: „a menekültek elleni felbujtás abszolút elborzasztó szintet ért el és az teljességgel elfogadhatatlan” . Németországban egy napra több mint egy felgyújtott menekült szálláshely jut. Az országban fogy a türelem a migránsokkal szemben.

RUSSIA TODAY
Netanjahu izraeli miniszterelnököt politikai ellenzéke támadta, amiért egy cionista kongresszuson azt mondta, hogy Hitler csak száműzni akarta a zsidókat, de megölésüket csak akkor határozta el, amikor Hadzs Amin al-Husszeini palesztin nagy mufti azt javasolta neki, hogy inkább égesse el őket, ugyanis a főpap attól félt, hogy a zsidók Palesztinában telepednek le. Izraeli történészek azzal vádolták Netanjahut, hogy szándékosan félreértelmezi a történelmi tényeket. Palesztin politikusok pedig azzal vádolták, hogy a miniszterelnök Hitlert fel akarja menteni bűnei alól csak azért, hogy a muzulmánokat vádolja, jelenti a globális orosz tévéállomás.

nssz

NIF

5 thoughts on “László Petra beperli a Facebookot és Oroszországba költözik – nemzetközi lapszemle

  1. Az én véleményem,mivel én is anya,sőt nagyanya vagyok,sajnos nem találok mentséget arra,amit tett!Egy anya egy gyerekbe nem rúghat bala,bármilyen nemzetiségű is,akkor pláne amikor még az állatkinzás is bűncselekmény.

   1. Az a véleményem ,hogy egy menekült nem fut el az őt igazoltatni szándékozó hivatalos szervek elől! Ilyet csak akkor tesz, ha sanda szándék vezérli, bűncselekményt akar elkövetni. Mivel abban a kultúrában se a nők,se a gyerekek nem számítanak: mivel csak csak eszközök a cél megvalósításában -amit az újságírók, riporterek tudnak- mi láttuk a Tv-ben-ezért ennek megakadályozása mindenkinek kötelessége .A hölgy cselekedete ezért a kíméletesebb megoldások közül való. Így őt ezért elítélni óriási hiba, hiszen a hazáját védte a
    nyilvávalóan nem menekült, hanem erőszakos betolakodó ellen. Nem
    mellékes, hogy erre az aljasságra képes volt egy gyermeket felhasználni!

 1. Ahogy Magyarországról vélekednek, úgy vélekednek László Petráról is. De mindkét esetben az elkövetett jóknak a haszonélvezői, sőt nyerészkedői is ezek a zokogásig aggódó, szemforgatóan bigott nyugati alávalóságok és itthoni mocskos seggnyalóik. Jó lenne, ha mielőbb megkaphatnák méltó jutalmukat ezek a fura alakok. De amíg Magyarországot visszafogottabban gyalázzák, (ma még) addig Petra ellen boszorkányüldözést szerveznek, uszítanak és szó szerint sötét alakokkal szövetkeznek. Ha valóban el kell menniük, jó utat és sok boldogságot, békességet nekik. Remélem, mielőbb hazatérhetnek. Nem tudom, ebben a pillanatban, másképpen megoldható-e a védelmük, hiszen amiről értesülhetünk, azok a fenyegetődzések csak a jéghegy csúcsai. Írjatok róluk és az eseményekről minél többet.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: