Lassan mindenkit lebuziznak a pártpolitikai hitványok?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szívem szerint még a nevét sem írnám le az elkövetőnek, mert annyira mélyen alatta van annak a politikusi szintnek, ahol érdemes említeni valakinek a nevét. Ám a helyzet olyan, hogy az esztelen önzés és akarnokság világában egyre-másra elő fog fordulni, hogy ilyen és hasonló kijelentésekkel találkozunk azért, hogy nehogy kedve legyen bármely tisztességes embernek a politikusi pályához. Ők ugyanis nagyon megvannak magukban. Miután teljes mértékben kisajátították a közhatalmat és magánhatalommá degradálták, már csak arra kell vigyázniuk, nehogy előálljanak olyan hiteles közéleti személyek, akik ezt a hatalmi struktúrát bármilyen oldalról veszélyeztetnék.

Ennek láthatjuk a taktikát manapság abban, hogy lebuziznak boldog-boldogtalant. Persze ők inkább a meleg kifejezést használják, hogy ez a szép magyar szó is értékvesztetté váljon, s a meleg családi otthon helyett egy aberrációra gondoljon a köznép.

Sajnos ezek az akciók be is jönnek. Mert ki akar terhes lenni, ha terhes-gondozásra kell járni ahelyett, hogy áldott állapotban lenne az édesanya és a Boldogasszony kötényébe pottyanna a gyermek, aki nem teher, hanem boldogságforrás. S ki akarna nemzetpolitikus lenni, ha szinte természetesen buzizzák le a pártpolitikai ellenfelei. Ki van ez találva rendesen.

Nem tisztem megvédeni sem a Jobbik elnökét, sem a „nyócker” polgármesterét, de nem hagyhatom szó nélkül, hogy készítettünk mi a nemzet valós szolgái 2009-ben egy alaptörvény tervezetet, amit persze hiába juttatunk el a Jobbiknak, nem nyújtották be a törvényhozásnak, mint egy meg nem nevezett civilszervezet anyagát, pedig most milyen jó lenne nekik is hivatkozniuk arra, ha benyújtották volna. Így szól a szövege: 17.§ (1) Hazánkban mindenkit megillet a szabad véleménynyilvánítás joga. A valóságtól eltérő vélemény kinyilvánítása nem sértheti egyetlen egyén, vagy közösség önérzetét, de jogos érdekeit sem.

Ráadásul most már nem csak a Jobbik vezető, hanem a Fidesz embere is össztűz alá került, s ki is derült a bíróság liberális befolyásoltsága, következetlensége. Így ír erről Kocsis Máté:

„A másodfokú bíróság Ungár Klára buzizós ügyében ma hozott döntést. Az indoklásban kimondták, hogy Ungár ugyan valótlanságot állított rólam, de ez nem sértő, ezért a keresetünket elutasították. A Kúriát azért még megkérdezzük erről. Ettől kezdve ugyanis minden heteroszexuálist le lehet buzizni, a homoszexuálisokat meg gondolom továbbra sem. Érdekes logika.”

Lehet, hogy valóban a logikával van a baj? Szerintem inkább azzal a megközelítéssel, ahol a pártpolitikai sárdobálás eltakarja a valós nemzeti erkölcsöket és joguralmat. Ha egyszer igazságügyi minisztert adhatna a magyar nemzet, akkor bizony lenne itt söprés rendesen.

Dr. Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

7 thoughts on “Lassan mindenkit lebuziznak a pártpolitikai hitványok?

 1. A „nyócker”, azaz Budapest VIII. kerületének polgármestere, Kocsis Máté azért van „ezeknek” a bögyében, mert rendkivül tisztességesen és jól(!) végzi a dolgát. Ahogy tapasztalom, az ilyen tipusú embereket ma ütik-vágják, oly mértékben zuhant az erkölcsi érték. Nagyon, de nagyon időszerű lenne váltani!

 2. Nem lep meg, ha bebizonyosodik, hogy a felelős hivatások jó
  részét előnyökért, vagy direkt pénzért árusítja ki a FIDESZ.
  Rogán gyanús nekem és meglehet, hogy a letelepedési üzlete
  tulajdonképp a zsidók betelepítését szorgalmazza. Kiváncsi
  lennék egy ilyen témájú statisztikára.

  1. dologhoz, ahhoz, hogy zsidók (is) betelepednek Mo-ra. Na ez sokszor azt jelenti, hogy Mo-on nincs zsidó-ellenesség és hogy a gazdasági helyzet elég jó …
   ebben manapság semmi rosszat nem mondhatunk …

   viszont van egy nagy hiányosság Mo-on, az a hiteles, az igaz … megvetése, tisztelet-hiánya. Sokszor olyan zavaros odahaza minden, hogy egy kívülálló csak néz-néz … és semmit nem lát tisztán. Na ez
   az okozója annak, ami pl-ul a Mo-i zsidó áldozatok számában is megjelen ott. Eddig vagy 12-15 egymásnak ellentmondó, hatalmas különbségeket állító adatot olvastam ebben. Mi akik Belgiumban élünk, az ilyesmik teljesen érthetetlenek. Nálunk az áldozatok személy szerint
   ismertek, elismertek ezért nincs csak egy és hivatalos adatunk ebben.
   Hogy lehet az, hogy a magyar hivatalos szervek ezt még mindíg nem
   tették meg !?!?!

   kit, mit nem tiszteltek Ti odahaza !? Az igazat, vagy az embereket (amikor egy áldozat ismert, akkor elismert .. és ezzel meg is tisztelt) ?

   egy olyan kb 2 éve, már annyira elegem volt az otthonról jövo hazudozásból (ha 10 egymásnak ellentmondó jön ki, akkor ezekbol minimum 9 hazug), hogy egy francia nyelvu fórumon feltettem ezen kérdést (hogy hány áldozata volt Mo-on). Na erre ott kaptam két számot (egy 170 és egy 190 ezrest) … és ezek egyikétol egy tanácsot így; „ha pontosabb adatok akar, akkor forduljon Mo-hoz !”. Nem írtam meg neki, hogy épp ezek miatt kérdezem ezt az idegenektol !!!!!!!!

   egy tisztességes, becsületes ember (teljesen mindegy ebben a vallási, vagy etnikai hovatartozása …. MEGKÖVETELI az igazat. Sokan itt
   közületek (a többség, mondjuk) egy kicsit nehezteltek a zsidókra. Nahát itt ez NEM egy zsidó ügyrol, hanem elsosorban keresztényr. Ugyanis Mo hatalmas többsége az ….

   ha Ti odahaza hagytok hazugságokat mondani, sot önmagatok is azt teszitek …, az az igazán káros (SZAMOTOKRA, elsosorban) !
   szeretettel

 3. valamit nem értek itt meg. Azt, hogy manapság, amikor sokszor a buziknak nagyobb a tekintélyük, mint a ‘normálisoknak’ (a többségieknek), akkor valaki azt, hogy „buzi” pejoratív kifejezésnek vegye …
  ha valaki ilyenkor ezt valami lebecstelítésként mondja …, annak el kell magyarázni, hogy manapság a buziknak teljes emberi, társadalmi joguk, mert elismerésk is van …

  manapság ezek elott semmi akadály sincsen a társadalomban (nálunk egy ilyen 4 évig a miniszterelnökünk is volt. Elég jó is volt) ezért. Nincsenek többé megvetettek, tehát maga az, hogy valaki buzi, azt
  mindenki elismeri egy egyenragú embertársának …

  ha pedig egy olyan, aki heteroszexuális és annak ezt mondja valaki, annak ezen valakit ebben ki kell javítsa … és ha ez továbbra is, mint
  sebzo, megveto … módon mondja, akkor be kell ezért perelni. Sem a
  személyt, sem magát azt, hogy valaki buzi …, nincs senkinek joga
  becsmérelnie …

  tudom, hogy valamikor (gyerekkoromban még) a buzikat lenéztük. Ha valakirol, valakinek ezt mondták, az sértve érezte magát. Manapság
  (a tudomásom szerint) ez megváltozott (és persze odahaza is). Na ezért
  nem értem ezen cuccot …
  szeretettel ..

  1. Kedves Lajos!
   Ha van kedve, üsse be a böngészőbe Ungár Klára nevét. Röviden: e hölgy annak idején Fideszes, majd SZDSZ-es ( azóta megszünt Szabad Demokraták Szövtsége) tagja volt. Csinos, normális életviselű, ha jól emlékszem kétgyermekes családanya. Aztán történt valami az életében… Próbált ezt-azt csinálni, de valahogy semmi nem jött már neki össze. Ám a többi letünt politikusal ellentétben ő nem bújt el vagy keresett valami politikai körön kivüli elfoglaltságot, hanem például megvádolta, perre vitte Kocsis Mátét (akit a liberálisok is megvádoltak már mindennel, pedig neki volt igaza a tűcsere programnál is, amikor a libsik által felvállalt eltakarítás helyett szétdobálták a használók a VIII. kerületben.) Kocsis úrnak abban is igaza volt, amikor tavaly szeptemberben a Keleti pu-ról a II. János Pál téren (volt Köztársaság tér) kezdtek randalirozni a „menekültek”. A gyönyörűen helyrehozott parkban, a 4-es Metro egyik állomása is ott van, szörnyű állapotok kezdtek uralkodni. A saját szememmel láttam. Üdv.

 4. „Valamikor titkolták ha valakinek ferde hajlamai voltak, aztán idővel felvállalták,elfogadták s lassan kötelezővé teszik a homoszexualitást.!? Ugyan így van a bűnözéssel is. Ha valaki megbukik,akkor bűnöző,ha nem akkor politikus. A hatalom(?) a saját berkein belül tolerálja a „másságot, de azon kívül csírájában elfojtja.
  Freud szerint „az abnormális szexuális élet az, ha egyáltalán nincs, a többi csupán ízlés és gusztus dolga. De legalább nem mellette érveljenek,tüntessenek !

 5. Hülyeség ezekről beszélgetni, ezek nem vita témák.

  A hamis adatokat nem a magyarok adták Lajosnak, az az uralkodó réteg a zsidók tarsojából pottyant ki.

  Szerintem mindent elmondtam.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük