KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

"Laokoón-csoport"

Szeretnénk, ha honfitársaink ebbe az összefoglaló címbe gyűjtenék be az elmúlt 20 év aljasságait, lopásait, törvénytelenségeit, mert hazánkat egy SZERVEZETT MAFFIA tette tönkre! (NIF –  szerkesztő)

Miképp tudja egy magyar cég 2,7 milliárd forint nyereség után elkerülni az adó megfizetését?

Csupán néhány ciprusi vállalkozást kell hozzá vásárolni, legalábbis Bajnai Gordon csapata, illetve Kóka János sógora így oldotta meg a feladatot. A kérdés már csak az, meg lehet-e büntetlenül úszni egy ilyen ügyletet. A Magyar Nemzet birtokába került a ciprusi rendőrség válasza, amelyet a magyar hatóságok jogsegélykérelmére küldött. Kiderült, Bajnaiék Cipruson sem nyújtottak be adóbevallást. A rendőrség hűtlen kezelés, az APEH adócsalás gyanúja miatt vizsgálódik.
Az ügylet egyik főszereplője a Dataplex Kft., amely 2005-ig csupán vegetált, éppenhogy elboldogult a piacon. Az informatikai cégnek ekkor új tulajdonosa lett.

Bajnai Gordon vezette Wallis Rt. egyik leányvállalkozása ugyanis 2,33 milliárd forintért megvásárolta a társaságot. A vételárat döntően a CIB Bank hitelezte meg a Wallis-csoportnak. A tulajdonosi jogok ezt követően 2,4 milliárd forint ellenében három ciprusi céghez kerültek. Ebben az időszakban felgyorsultak az események.

A Kóka János (SZDSZ) vezette Gazdasági és Közlekedési Minisztérium által közvetve vagy közvetlenül felügyelt, illetve résztulajdonolt vállalatok közül a MÁV Informatika Kft. és a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. kezdett érdeklődni a Dataplexnél, de bejelentkezett az ugyancsak állami tulajdonban lévő Magyar Villamos Művek és a Magyar Posta is.

A Dataplexet tehát rövid idő alatt közpénzen kistafírozták, állami megrendelésekkel halmozták el. A cég piaci értéke a politika és a gazdasági élet szereplőinek közreműködése folytán egy szemvillanás alatt felértékelődött – olvasható a szerdai Magyar Nemzetben. MVM Zrt. – az elmúlt évek árbevétele.

(Szerző: Magyar Nemzet, vg.hu)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “"Laokoón-csoport"

 1. olvastam ! A rátoti legények libátloptak szegények”GORDONKA a legényke libát lopott szegényke nem jött érte fakabát gazdák látják akárát.IGAZÁN JÖHETNE MÁR ALADIN!

 2. Jó a versike!
  A Jobbik programjából tallózva. Figyelj libatolvaj, de te is nagy dakota Likud-vezér!!!
  -A Jobbik fel kívánja számolni a már banán-köztársasági mértéket öltő korrupciót, a mindent átszövő mutyi világát.
  -A Jobbik fel kívánja számolni a politikusbűnözést, be kívánja vezetni a valódi civil kontrollt a politika világába, a képviselők visszahívhatóságát meg akarja teremteni és el kívánja törölni a mentelmi jogot.
  -A Jobbik fel kívánja számolni a bűnözés minden formáját, beleértve a szervezett bűnözést is, melynek szálai sejtéseink szerint a legmagasabb rendőrségi, titkosszolgálati és politikusi körökig nyúlnak.
  -A Jobbik börtönbe kívánja juttatni azokat, akik a hazánkat tönkretették, akik hazánk vagyonával felelőtlenül gazdálkodtak.
  -A Jobbik meg kívánja védeni a magyar földet.
  -A Jobbik a magyar embereket és vállalkozókat kívánja támogatni az idegenek helyett.
  -És még számtalan dolog, melyeket mindenki megismerhet a Jobbik programjából!
  Veszélyesek hazánkra nézve az imént fölsorolt dolgok?
  Attól függ hogy kire nézve! A becsületes emberekre, Mari nénire Karakószörcsögön, a borsodi munkát kereső cigány emberre és a Dohány utcai régiségkereskedőre semmiképpen sem. Az átlag magyar állampolgárra semmiképpen sem! Az átlag magyar állampolgárnak elhozhatja a kiszámítható, biztonságos életet, a szebb jövőt!
  Viszont azokra, akik a hazánkat tönkretették, eladósították, kifosztották, megalázták, földjét idegen gyarmatosítók kezére átjátszották, indirekt népirtást folytattak, de a felsorolás oldalakra rúgna, azokra nézve igen. És bizony ők uralják a médiát, a közbeszédet, ők hozzák a törvényeket, jelenleg még tőlük függ az életünk.
  Számukra a Jobbik programja életveszélyes. Ők azok, akik tönkretették a hazánkat és ők azok, akik minden nap igyekeznek meggyőzni a közvéleményt, hogy a Jobbik különösen nagy veszélyt jelent a társadalomra nézve! Érthető, amit csinálnak, ezt diktálja az ő (lét)érdekük, lopott vagyonuk megőrzésének az érdeke, az őket fenyegető börtön, ahol majd dolgozniuk is kell a sertéstelepen és a helyreállított mezőgazdaságban, és azoknak az érdeke, akik mögöttük állnak, akik őket támogatják. (USA, Izrael, EU, IMF) Cselekményeik nem egyeztethetőek össze, Magyarország jelenlegi állapotában a magyar nemzet semmilyen érdekével. Ebben már odáig jutottak, hogy azon morfondíroznak, hogyan foghatnának össze a Jobbik ellen. Szégyen! Retkes már minden parlamenti párttal tárgyalt a mandátumok adás-vételéről, szövetségről, mígnem megállapodtak az MDF-el. Most a libatolvaj méltatta a likudos Orbán és Mesterszarházi demokrata és hazafias erényeit, koalíciót ajánlva a Jobbik ellen. Nagyon helyes, féljenek is, mert a néptől kell félniük most már, az Isten adta néptől.
  Valójában a saját félelmüket vetítik ki Magyarországra. Eddig nem tudták a Jobbikot ellehetetleníteni. Pedig volt már rendőrségi és titkosszolgálati megfélemlítés, jobbikosok egzisztenciális fenyegetése, fenyegető telefonhívások és üzenetek, fizikai erőszak Jobbik irodák ellen, stb. Nem sikerült! A médián keresztül is próbálkoztak. Módszerük a nemtelen támadások és teljes elhallgatások váltakozása. Ezt a Hir-TV is beismerte a napokban. A végső egyenleg tehát a következőképpen alakul:
  MSZP-Fidesz-KDNP-MDF- SZDSZ + Média = antidemokratikus, jelem-és erkölcstelen, tolvaj, korrupt, bűnözőkkel teli Trágyadomb.

 3. Tehát egyesül a szegfű és a narancs? Hé, MSZP-s, Fidesz-es szavazók, most már csókolhatjátok egymást, és nyalhatjátok egymás valagát, hisz kiderült, mind folytatni akarják a húsz éves száguldást a lejtőn, még nagyobb nyomorba taszítva a nemzetet. Térjetek már észhez, ezek nem a nemzethez, nem a demokráciához, hanem a húsz év alatt együtt összeharácsolt vagyonukhoz hűségesek, de kibaszottul. És félnek az elszámoltatástól, félnek a börtöntől, pedig több ezer oda fog menni, ha nem százezer. Egy programjuk van ezeknek a bűnöző, harácsoló, hazaáruló gyilkos komcsiknak, Fidesznek, MSZP-nek, meg a többinek egyaránt, hogy a bőrüket mentsék, meg a vagyonukat, amit összeharácsoltak a húsz év alatt, és ezért sok kispuskát egy ágyúcsővé egyesítve fordulnak a Jobbik ellen. Ez kovácsolja össze ezeket a férgeket. Ezek a nem demokraták, és nem magyarok, lássátok már be, hogy az őszödi beszéd azóta is tart, hogy hazudnak nektek, és végre olvassátok már el felelősen az ország sorsa iránt, a Jobbik programját, előítéletektől mentesen, és közben kérdezzétek meg magatoktól, hogy vajon ti is ugyanazt akarjátok-e, mint ami abban le van írva. A ti pártjaitoknak, Fidesznek, MSZP-nek nincs programja csak egy, a nemzeti párt mocskolása, aljas média eszközökkel való félreállítása, elhallgatása mind létének, erősödésének, mind pedig programjának.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük