Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lala bohóc fasisztázik! (NIF kommentárral)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Bokros Lajos – beleunva bajsza kefélgetésébe – tegnap lefasisztázta Orbán Viktort. Az ürügy természetesen Soros György: a pénzügyi sintér-zseninek is villantania kellett, nehogy lemaradjon a milliárdos spekuláns háladollárjairól.

Az elején leplezzük le a marha nagy titkot: Soros György zsidó. Ez speciel pályafutása során sohasem érdekelte, származását legfeljebb ki- és felhasználta. Akkor is, amikor a barna rémálom idején a pesti gettóban megtalálta a – hogy is mondják ezt politikailag korrektül? – nyilasokkal való pénzügyi kooperáció lehetőségeit. S később is, amikor Izrael belügyeibe akart beavatkozni. Mindez nem titok, ő kimondottan büszke rá.

Sorost zsidó ügyekbe keverni, származását hangsúlyozni olcsó és értelmetlen antiszemitizmus. Pont az, amit tegnap csinált Bokros Lajos, amikor nekiment Orbán Viktornak.

Minő véletlen, a CEU-n előadó bajuszkirályt a Soros Györgyöt ábrázoló óriásplakátok késztették, hogy billentyűt ragadjon. Talán nem meglepetés, nem tetszettek neki. Mivel szerinte azt sugallják, hogy „A zsidó bankár, aki tönkretette Angliát, aki a népek zsírján hízik, aki aláássa a nemzetek szuverenitását, most a magyar nemzet életére tör”. Hát, ha ő mondja…

Mert a magyar kormány részéről még véletlenül sem mond senki semmi hasonlót. Orbánékat sok mindennel lehet vádolni, de zsidózással biztos nem. Sőt.

Ha Bokros antiszemitát akar keresni, akkor ezt sikeresebb tehetné a demokraták néppártosodó „taktikai szövetségeseinél”. Hiszen Vona Gábor minden cukisága ellenére sem határolódik el a zsidózó, és kiskorú lánnyal „pártot építő” Kulcsár testvértől. Bocsánat, a Szent Koronára felesküdött nemeslelkű, tiszta kezű parlamenti képviselőjétől… De hát a jobbikosok most jó fiúk, választásokon lehet velük együttműködni, a libballal együtt áldoznak a Soros-Simicska oltár előtt.

Na, de vissza Lala bohóchoz. Miután „rábizonyította” Orbánra az antiszemitizmust, gyorsan hazugságon is kapta a Fidesz-kormányt. Mondván, hogy a drága, jó Európai Unió nem akar Magyarországra migránsokat telepíteni, csupán hozzánk osztja be őket. S ezt nem Soros ösztönzésére teszik! Az csak furcsa egybeesés, hogy éppen a milliárdos spekuláns adta parancsba Junckeréknek az uniós menekült-vezénylő, kényszerítő ügynökség létrehozását.

De ne is lovagoljunk olyan furcsa dolgokon, mint a tények. Bokros se tette anno, amikor a kilencvenes évek közepén „mentőcsomagjába” beledöglött a fél ország. Miért tenné most? Így hát ki is mondta a verdiktet: „Hazugságon alapuló nyílt antiszemita propaganda = fasizmus. Ki kell mondani végre, ezért kimondom: Magyarország miniszterelnöke fasiszta”.

A hőstett megtörtént! Lehet széjjelküldeni Berlintől Brüsszelig minden jóbarátnak. Sorosnak menjen postán is egy külön, díszpapírra nyomtatott, saját kézzel aláírt példány is. Lássa, a Lajos teljesít!

Ahogy teljesítette „George” óhajait a Horn-kormány pénzügyminisztereként Budapesten, majd az IMF komisszárjaként Kijevben is. (Apropó, Ukrajna és fasizmus: neked és gazdádnak is köszönhető, Lajos, hogy az országot a „reformok” a mai helyzetbe sodorták, hogy nácik ülnek a parlamentben és a kormányban is. Ki is vádolható a fasiszta métely terjesztésével?)

Soros biztos hálás lesz, hiszen a nyugati média telekürtölheti a világot, hogy Magyarországon újra felütötte a fejét a barna veszély. Maga a kormányfő is fasiszta! Hiszen ezt mondja a nemzetközileg elismert pénzügyi sintér-zseni, maga Bokros Lajos.

S Lala mehet a kasszához. Megint teljesített. Hiszen annyira egyszerű az ő világa: Soros fizet, Lajos táncol. Újra-újra, körbe-körbe!

Tessék értékelni az ő tapasztalatát és tudását! Hol tud a Botka Laci így mozogni?! Az ő demokratikus csacsacsája az igazi!

Fotó: zarojel.hu

Máté T. Gyula

Máté T. Gyula

NIF kommentár:

Nem árt tudni jó Lala bohócunkról, hogy a hazudozás sem áll távol tőle. Ezt tette akkor is, amikor panamai nem létező diplomájáról faggatták, vagy arról, hogyan is államvizsgázott.

Mint tudjuk ezekkel a nem létező papírokkal kapott miniszteri kinevezést, és CEU-s oktatói állást is. Lala bohóc kiválóan tud helyezkedni, s különlegesen jó érzéke van arra, hogy éppen melyik ülepet kell fényesre nyalnia, hogy jó pozícióba kerüljön. De – nyilván jó pénzért – egy kis média-bohóckodástól sem riad vissza, s tekintélyét sutba dobva, önfeledten nyaldossa a száját a szép nőkbe karolva a táncparketten is. Igazi „homo ludens” (játékos ember)!

Ja, és még olvashatjuk: „Magyarországon újra felütötte a fejét a barna veszély” (lásd még: „Al-Dzsazíra: Magyarország a szakadék szélén – ATV, belföld, 2013-06-16”), ami tökéletesen igaz is, ugyanis a parlamentből minden médiumon keresztül ömlik a FOS!

(NIF szerkesztő)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Lala bohóc fasisztázik! (NIF kommentárral)

  1. Ez a debilnek tűnő Bokros nagyon rafkósnak hiszi magát, hiszen volt ő már minden, csak akasztott ember nem. Sajnos!

  2. “Mert a magyar kormány részéről még véletlenül sem mond senki semmi hasonlót. Orbánékat sok mindennel lehet vádolni, de zsidózással biztos nem. Sőt.”
    Ez igaz – a zsidók viszonylag ritkán zsidóznak.
    H.B.

    “Egy olyan világban élünk, ahol az emberiség nagy része egy amnéziás állapotban, egy hipnotikus transzban van. Mert mióta megérkeztek ebbe a világba, magukkal és a világgal kapcsolatban hamis információval látták el őket ! “

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: