KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lakásfeltörés után szavazati jog

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Illegális lakásfoglalók lezárt önkormányzati lakásokat törtek fel Pécsen. Az önkormányzat feljelentés helyett szerződést kötött velük, lakcímkártyáikat a közterület felügyelőkkel vitette ki.

[youtube=http://youtu.be/pBUqMEh7B9I]

N1Tv

0 thoughts on “Lakásfeltörés után szavazati jog

 1. Ezek lepusztult bontásra érett önkormányzati lakások, vizes falak, hulló vakolatok , penészes,egészségtelen lakások.50 éve nem volt javítva.Hogy önkényesen beköltöztek, nagyon helyes , legalább hasznosítva van.
  Az önkormányzatot kötelezni kell a karbantartásra, és amit rá költöttek a lakók azt fizesse ki az önkormányzat!!!
  Mély tiszteletet érdemel aki lakhatáshoz segíti ezeket a szegény embereket.
  Csík Ferenc

 2. hát igen ezek a fideszes polgármesterek és sleppjeik csinálják a szavazatokért! a becsűlettel dolgozó élő alkotmányos jogait gyakorló feltehetöleg fehérbörű állampolgárok azok áljanak sorban mig 15 évig!!444!ez ma magyar ország!!!

 3. Szerintem is alapvető emberi jognak kell tekinteni -többek között -, a lakhatás jogát. Az persze nem lehet szelektív! Ezért nem szabadna megtörténnie annak agyalázatnak, hogy amíg családokat kilakoltatnak banki tartozás miatt, addig mások önkényesen beköltözhetnek elhagyott lakásokba. Hasznosuljon az elhagyott lakás, de fogják munkára a beköltözőket. Ez a minimum. De lehet feltétel még a kötelező iskoláztatás is! Olyan politikai vezetésre van szükség amelyik elsősorban a saját nemzetét preferálja minden más érdekkel szemben! Olyan alaptörvény kell, ahol ezt örökre deklarálják.

 4. Pécsen valami különösen nem stimmel. Ha valami bűnügyi hírekbe kezdenek bele, nagy a valószínűsége, hogy az Miskolc, vagy Pécs környékén történik.
  De az már az abszurditásba tartozik, hogy az önkéntes lakásfoglalóknak a közterület felügyelők viszik ki az okmányaikat.
  A becsületes emberek, meg állhatnak órákig a sorba, elveszítik a keservesen összegyűjtött pénzüket, vagy úgy, hogy elinflálják, vagy úgy, hogy az állam segítségével történik adózás után a lopás, és utána nincs kárpótlás, mind például a cigány gyilkosságok áldozatainál.
  Az az elkeserítő, hogy ki kell jelentenünk, hogy ennél a kormánynál különösen az a hülye, aki becsületesen szeretne megélni, takarékoskodik, és megpróbál öregkorára gyűjtögetni, mert az átlag ember nyugdíjából, az is keservesen megy, hogy egy élet munkája után normálisan megéljen.
  Baumag

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: