Küzdőtéren – Reiner Péter gondolatai gyáváknak és igaztalanoknak


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

boxing_ringHosszú idő után szükségesnek éreztem,hogy ismét megszólaljak és a nyilvánosság elé lépjek. Az események,melyek sajnos ismét megosztják közvélekedésünket,egy pillanatnyi pihenőt sem engednek. A nyilvános és nem titkoltan hatni szándékozó véleményformáló megnyilvánulásaim természetes velejárói a közvetlenül címemre és az írásaimnak helyt adó internetes honlapokra érkező vélemények.

A vélemények döntő többsége tiszteletre méltó, még akkor is, ha egy részével nem tudok egyetérteni, mert eltérnek tapasztalataim és átélt élményeim a kommentelők valódi és álnév mögé bújóitól. Sokszor leírt alapelvem, hogy ne fogjon az tollat a kezébe, akinek arctalan vagy névtelen a közzétett válasza, aki nem visszahívható, visszakérdezhető.

Ezeket az embereket nyelvünk GYÁVÁNAK nevezi!

Legutóbbi, a Kormányzó szobor leleplezése kapcsán közzé tett beszédemre érkezett válaszok egy része minősíthetetlen és gyűlölködő főként nem “oldalfüggő”, hanem érződik a teljes műveletlenség és a készen kapott panelek kritikátlan átvétele. A vélekedők természetesen átlagolnak és főként a folyamatos kettős mérce és a fenntarthatatlan kollektív bűnvád kelepcéjébe zuhannak.

Kíváncsi lennék, a “vérváddal ” előhozakodók közül kik és hányszor térdeltek le könnyek között barátaikkal Verecke híres ormán, hányan kockáztatták életüket délvidéki magyarságunk életének mentésén a “délszláv ” polgárháború idején?

Kíváncsi lennék, ki vitt önzetlen segítséget a székelyföldi és kárpátaljai árvizek idején, és közülük hányan voltak a forró talajon ott a székelyek testvéri hívására a Székely Nemzeti Tanács megalakulását megelőző években számolatlanul sokszor. Közülük hányan adták nevüket arcukat a Magyar Gárda ellen indított gonosz politikai koncepciós perbe hivatalosan beavatkozva a Gárda pernyertessége érdekében, egzisztenciájukat és családjukat komolyan kockáztatva. És a mindent tudók közül hányan vesztettek el megalapozatlan vádak alapján jogerősen pert rabbi ellen kifizethetetlen pénzbírságra ítélve az otthonvesztés komoly veszélyével.

Tudják az okoskodók és fenyegetők, hogy soha nem “nyomultam, hanem önzetlenül kíséreltem én is szolgálni magyar hazámat akkor is, amikor a lelkész Hegedűs Lóránt barátságát és bizalmát megalapozottan birtoklóan, hívására fogadtam el nemzeti alapértékeink melletti kiállásként is felfoghatóan a Kormányzó szobrának leleplezésekor életműve hiteles méltatását.

Az én helyzetemben ez egyet jelentett a négy oldalról érkező támadások vállalásával.

Ezek a támadások menetrendszerűen meg is érkeztek a bolsevik, a narancsos és az úgynevezett hungarista oldalról, de legmarkánsabban a felkent és senkit valójában nem képviselő zsidóság oldaláról is.

Elviselhetetlen volt számomra is hallani a kilóra megvásárolt lelkű emberek artikuláltan farkas üvöltését nemzeti imádságunk éneklése közben a Hazatérés Templomában

Pont ilyen érzés fogott el most, amikor a Kormányzóra emlékezve vonultunk ismét a “vörös Budapestre” a Gellért szálló elé, követelve az emlékének és hagyatékának méltó módon emléket állító lovasszobrának mielőbbi felállítását, és közben áttekintettem a Duna partján üvöltöző maroknyi szerencsétlenre, akik most Székely Himnuszunkat gyalázták meg ordítozásukkal, nácizásukkal. Arra is gondoltam, hogy ártatlanul a náci és bolsevik megsemmisítő táborokban életüket elvesztő családtagjaim emlékét vajon ez a gyűlölet nem gyalázza meg?!

Döbbenetes, hogy ugyanazon történelemkönyvünket hányféleképpen lapozzuk szocializációnk élményeink alapján és honnan veszik egyesek a bátorságot véleményalkotásra, tetten érhető műveletlenségük ellenére és sajnos mindig álarcot magukra véve.

Csak az szólaljon meg, aki vállalja nyíltan a kihívást és aki életének minden pillanatáról tanúk tömkelegével tud elszámolni hozzám hasonlóan, aki tiszta múlttal és jelennel főként Hazája és Nemzete iránti önzetlen szeretettel szolgálja annak felemelkedését.

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő

Facebook hozzászólások

17 hozzászólás a(z) “Küzdőtéren – Reiner Péter gondolatai gyáváknak és igaztalanoknak” bejegyzéshez

 1. RE: Reiner Péter
  ID:”Csak az szólaljon meg, aki vállalja nyíltan a kihívást és aki életének minden pillanatáról tanúk tömkelegével tud elszámolni hozzám hasonlóan”

  Meg a provokátor szegedi csanádhoz hasonlóan?

  Ha nem tudsz ellene tenni, állj az élére, vezetőségbe,vagy legalább is a hangadók közzé, mert onnan a legegyszerűbb, a megtévesztő információk szétszórása, és a rebellisek kiszűrése.
  Aztán majd ha megunja, hogy “magyarkodjon”, együtt eljár a szegedivel rabbi képzőre.
  Ez a nép egy életre megtanulta kik a parazitái.
  A 1867-es kiegyezés és patkány forradalom óta annyi kárt tettek ebben az országban és népében, hogy már az utolsókat rúgjuk.
  Engedje meg Rejner “úr” de nem hiszek önnek, sem a fajtájának.
  Lehet, hogy tévedek, (önnel kapcsolatban),
  DE AKKOR SEM HISZEK ÖNNEK!
  És továbbra is állítom, hogy a Horthy szobor állítása csak egy népnek állna érdekében az pedig a zsido.
  De mint tudjuk a maga népe ilyet soha nem fog tenni, pedig a Horhy kormányzás ideje alatt, a maga parazita népe elvette 1,5 millió magyar életterét és emigrációra kényszerítette, a termőföld kb 50% zsido kézben volt a termelő eszközök közel 75% zsidoké volt, a ügyvédek, orvosok 75% zsido volt, (Bp ez az arány közel 100%) és arról az apróságról se feledkezzünk meg, hogy a magyarországi zsidokat Horthy kormányzó nem engedte deportálni.
  És a háború után ezek és ezeknek a leszármazottai, voltak a magyarság új vezetői, politikusai, vérbírái, ügyészei, rendőrei,ÁVO-sai és a rendszer váltás után az ország szét rablói. Tehát amit ön tesz csak porhintés azon magyarok szemébe akik még itt vannak ebben az országban, amit az ön gyilkos népe kiszemelt magának.
  Mert mint tudjuk a palesztinok előbb utóbb felrúgják azt a rabló államot amit most izraelnek hívnak, és akkor kell valahova menekülni a sok élősködő rablónak.
  És szerintem ön ebben munkálkodik.

  sakter

 2. Tisztelt hozzászolo! Ahogy olvasom a hozzászolását ön még arra sem
  tartotta érdemesnek, hogy eggyáltalán az akkori történelmet átböngéssze. És amit ilyen olyan szenylapokbol kivett és megfogalmazott dolgokat irogat. Eggyet azért ajánlok önnek, néha
  probáljon ha jo emberismerete van megkülönböztetést is alkalmazni.
  Mert ezzel az irásával sajátmagát járatja le.

  Esther

  • RE:Esther
   Higgye el nekem át tanulmányoztam a történelmi adatokat, és amit a hozzászólásomba írtam azt be is tudom bizonyítani.
   Az írásommal nem magamat járatom le hanem a mta-t. Ami se nem magyar se nem tudományos. Akadémiának akadémia mert a történelem hamisítást akadémiai szinten műveli. A legutóbbi nagy lebukása a fin ugor elmélet, de van ott még történelem hamisítás éppen elég.
   És amit én ajánlok önnek, olvassa el a többi hozzászólást is, és ha ez nem lenne elég, olvasson olyan könyvet is amit nem zsido szerző írt.
   Az ember ismeretem meg elég jónak mondható, ugyanakkor a parazitákat is ismerem. Nem kell őket bemutatnia.
   sakter
   ui: majd el feledtem!
   Hogy ki és mivel járatja le magát, először nézzen tükörbe (képletesen gondoltam) és azután ítélkezzen. 🙂

 3. Én nem érzem magam fotel forradalmárnak , az a valódi Mag-gyar , ige s tudás terjesztése a radicalizmus béplántálása a Népi Magyar köztudatba , na ez az én életem, hitvallásom….Isten – Haza – Nemzetség……Kolektiv öntudatra Ébresztés !!

  Nyírségi Betyár

 4. Kedves Reiner Péter.
  Elfogadom a táncra való felkérést és leírom álláspontomat.
  Először az álnévről:
  Mivel nem vagyok szakértő és profi használó, megfogadom a nálam okosabb emberek tanácsát és nem szolgáltatom ki magam az ön által említett tudatlan, buta embereknek. Az okosabbja úgy is megtalál.
  A zsidóságról:
  Tapasztalataim szerint kétféle zsidó van. Az egyik vérszomjas, gátlástalan, pimasz, törtető, handabandázó, hogy újrakezdődjenek a progromok. / Lásd Karinthy. /
  A másik, önzetlen, gyerekszerető, adakozó, jóbarát, végtelenűl rendes ember.
  Azt nem tudom, hogy melyik a többség, gyanítom, hogy a hangosabb rész a feltünőbb.
  Mindeggyikkel az a bajom, hogy nincs identitásuk. Nem vagyok biztos benne, hogy melyik oldalra állnának válsághelyzetben. Különösen ismerve a mammon iránti rajongásukat. Természetesen elismerem, hogy lehetnek közöttük 48-as honvédtábornokok.
  Véleményemet saját tapasztalatomból alakítottam ki az engem ért hatások alatt. Amikor egy fiatal katonasuhanc úgy vágja a falhoz a 100 éves arab öreget, hogy a taknya-nyála-vére a falon kenődik szét, akkor elborúl az agyam és nekimegyek. Érdekes módon megértette a szidalmakat amiket a fejéhez vágtam magyarúl. / Náci, fasiszta, gestapó pribék, stb. / Utólag meggondolva, nem csinálnám. Akár le is lőhetett volna. /
  Ezekért osztom Sakter véleményét is.
  roka.
  Ez álnév. Ha kapcsolatba akar lépni velem, akkor Híradmin elküldi a jelentkezését nekem. Indokaim fent. A bankszámlaszámomat sem teszem ki nyilvánosan.

 5. Reiner úr!

  Ismét végigszenvedtem írását.
  Nem semmi.
  “Nem adod fel soha. Ugye?”
  (Idézet a Legyetek jók, ha tudtok című filmből. A barát mondja az ördögnek.)
  A szót azt tudja fosni rendesen.

  Reiner úr!
  Kertészt egy undorító féregnek tartják azért, mert mondott valamit.
  Ön kezdi elérni a szintjét.
  Ön egyszerűen magyar állampolgárokat gyaláz.
  Azzal a különbséggel, hogy Kertész még mondott igazságokat is rólunk.

  Ki a fene ön? Honnan került elő hirtelen? Ki ön, hogy tévedhetetlennek gondolva magát szinte az isteni igazság szószólójának képében tetszeleg?

  Ön azt mondja, hogy megélt dolgokat, Dícséretes.
  Képzelje el, még kb. 10 millió ember megélt dolgokat ebben az országban.
  Nekik is vannak tapasztalataik.
  Édesanyám esetében tapasztaltam, hogy félt és rettegett mindenfajta békétlenségtől. Neki olyanok voltak a tapasztalatai. Értse ide akár a szomszéddal való vitát, akár a világháborút.
  Az emberek jelentős része fél és mindig is félt és félni fog.

  Egyébként az ön telefonszámát sem látom itt. Ennyit az elérhetőségről.

  A hitelességről.
  Tudja, én önt egy skizofrén személyiségnek gondolom.
  Nekem hiteles Thürmer, mert kommunista és csak az.
  Hiteles Hitler, mert a náci és csak az.
  Hiteles egy igazi zsidó, mert csak az.
  Stb.
  Ön viszont? Mi? Zsidó neonáci, aki nagymagyarkodik? Vagy mi a fene? Milyen keverék?

  Tudja, az elmúlt közel 70 év megtanította az embereket arra, hogy milyen tud lenni egy kemény és egy puha diktatúra.
  Az elmúlt 25 pedig megtanította arra, hogy hatalomra ácsingózó emberek mindenféle izmusok meg egyéb hangzatos marhaságok mögé bújkálva milyenek tudnak lenni.

  Amit ön tesz az nem más, mint amit a mostaniak. Egyszerűen skatulyáz és elítél.
  Ha valaki nem nyalja orbáncigány seggét, vagy éppen csak nem ért vele egyet, az hazaáruló (közben ők átengedik a földet a külföldieknek.)
  Aki nem Jobbikos, az komcsi.
  Aki csak úgy van, azt a Dunába kell lőni.
  Aki szarik önre meg dumájára, az meg arctalan senki, sőt gyáva.
  Mondhatnám, hogy “gyere ki a hóra öcsém, azt játsszuk le”.
  Nem teszem. Egyrészt ön számomra még annyit sem ér, másrészt beteget nem verünk. Inkább ápolni kéne.

  Nem vagyok magyar ön szerint? Akkor nem vagyok az. Nem vagyok bátor? Akkor nem vagyok az.
  Remélem nem jön el az idő, amikor olyanok mint ön, önök mondják ki a verdiktet, hogy magyar vagyok-e vagy sem.

  Tudja mit? Rakják tele az országot Horthy szoborral, lehet köztük állófarkú is, aztán üljenek bele.Kit érdekel ez.

  Ebben az országban gyerekek éheznek. 4 millió létminimum alatt élő van, ezek közül közel 2 millióan mélyszegénységben élnek.
  Ja, ezt nem olvasta a történelem könyvében? Azt sem, hogy a “komcsik” alatt ilyen nem volt?
  Olvasson inkább Mein Kampf-t. Az ön történelemkönyvénél még az is értelmesebb.. Önnél meg bárki…

  Sajnálatos, hogy elvesztette szeretteit azokban a táborokban, mint ahogy sajnálatos, hogy a sok magyar nem tudott hazajönni a Don kanyarból Az is sajnálatos, hogy az ön vallásában én egy kiirtható állatnak számítok.
  Az is sajnálatos, hogy odamentünk ahová nem hívtak, hanem Horthy küldött és ott öltük az ártatlanokat, erőszakoltuk a nőket.
  Nem tudta? Ja ezt sem írja a történelem könyve.

  Végül egy kis adalék.
  Horthy utálta önt. Gyűlölte. Önt – ha tehette volla – úgy vágta volna ki az országból, mint a szart. Ezt tudta?
  Horthy bevallottan rasszista volt (Mint önéletrajzi jellegű írásából kiderül.)
  Önt és népét egy káros élősködő fajnak tartotta, akit ki kell innen zavarni, de sajnos nem lehet egyszerre megtenni, mert mindenhová beették magukat. Mindenütt ott vannak. Kezükben a politika, a gazdaság, a média, stb.
  Ezeket nem én mondom, ezt ő írta le.

  Reiner úr!
  Tudja mit?
  Menjen a francba “oda”, és ott szítsa a békétlenséget. Ennyi.
  Az emberek itt élni szeretnének. Szeretetben, békességben és nyugalomban.

  Ja, az elszámolásról. Tudja kik a tanúim? Az emberek tanúi? Az a sok gazdag mocsok. Ott van náluk mindaz. amit elloptak tőlük.
  Ja, azt nem írja véletlenül a történelemkönyve, hogy az ön által legyalázott emberek építették fel az országot? Basszus öreg! Lapozzon vissza…

  tgyl

 6. Ééééédes Istenem.

  Műveletlenséggel, “készen kapott panelek” kritikátlan átvételével vádol másokat, erre leírja a legidiótább jobbos panelt, miszerint Horthy a “vörös Budapestre” vonult be.
  Ez egy vicc. Horthy természetesen semmiféle “vörös” Budapestre nem vonult be, miután mikor ő fehér lovon megérkezett, már nyoma sem volt a vörösöknek. Őket ugyanis a betolakodó románok már rég’ elkergették.
  Miután a románok “megtisztították” a terepet, aztán kapott engedélyt az Antant-tól Horthy, hogy Ferencjóskát játszva parádézhasson a lovával. Amíg a vörösök kezében fegyver volt, fingani sem mert, nemhogy Budapestre feldugni az orrát. Na meg a románok, szerbek, csehek ellen sem akaródzott neki, meg a “nemzeti” hadseregének harcolni (nem úgymint a honvédő vörösöknek). Mikor már elült a csatazaj, az ország egészét megszállták az idegenek, akkor szóltak neki az Antant-tól, hogy szólhat a “nemzetieknek”, másszanak elő a szénakazlakból, meg a bordélyokból, mert a megcsonkított országnak szüksége van új vezetésre, akik nem “kompromittálták” magukat azzal, hogy holmi fegyveres konfliktusba keveredtek a megszállókkal, esetleg rájuk is lőttek.

  Így halászták elő a megszállók a szarból Horthyékat a darutollas, árvalányhajas dzsentrijeivel meg papjaival. Meg is hálálta az ellenségnek a jótéteményt őfőméltósága, mert az első dolga volt, hogy a Felvidéki hadjárat hősét – aki kikergette a megszállókat Észak-Magyarországról – Stromfeld Aurélt börtönbe vesse, megalázza, kisemmizze.

  Na ennyit “Őfőméltóságáról”, a Jobbik- és a jobboldal fetisizált hőséről, meg cikk szerzőjéről.

  üdv. Aranyapa

  • Aranyapa hozzászólása úgy jött nekem, mint gyûrû az ujjara.Ha a tisztelt Szerkesztôség megengedné szeretném hozzáfûni az elôzô hozzászóláshoz alábbit. Nagyon szépen köszönöm.

   CORVINUS

   GONDOLATOK A HORTHY KULTUSZRÓL

   „Imahájjal kenik a szegények nyakát,hogy könyebben csússzon be a gazdakog jármába.”

   Mi sem természtesebb mint az, hogy mikor egy nemzedék veszélyeztetve érzi hazáját, a multjában keressen egy olyan személyt, akiről úgy véli eszmei vezére lehet hazája sorsa megváltoztatása törekvéseiben.

   Ma a megemlékezések napirenden vannak a multunk nagyjairól, napirenden vannak a tiltakozások, az életért felvonulások, szobor emelések és mind a féle megmozdulások amik a nemzitiérzelmeket szándékszanak felkelteni az emberekben. Vannak akik nagy elfogultsággal választanak ki valakit a multunkból, úgy gondolván, lehetne az aki égidája alatt meglehetne valósítani az egyhangú nemzitérzelmeket. Vannak akik Rákoczit, akik Horthyt és akik Szálasit tűzték küzdelmük zászlajára.

   Ma, Horthy Miklóst sokan ünneplik mint nemzetünk nagy emberét, amiben nem látok semmi kifogást. Amit kifogásolok az a korlátlan lelkesedést. Ha Magyarország összes utcái négy szarkára ezer Horthy szobrot állítanának,még akkor sem a Haza és a Nemzedék sorsa nem lenne jobbra forítva … de mégjobban és mélyebben megosztva, igen. Horthy Miklós egy olyan időben töltött be egy történelmi időszakot ami jellemző volt az I.világháború „vesztes” országaira: a szegénység és a marxista eszmék győzelme az 1917-es forradalommal Oroszországban. Horthy, e utolsó esemény nélkül talán egyszerűen eltünk volna a multban, minden nyom nélkül, mint eltünktek sok más nagyjaink.

   Horthy idealízálasa a túlzásba van víve, értlmetlenül és minden ok nélkül. Elkell ismernünk, nem a legjobb, kényelmes és könnyebb évek jutottak neki a világháború után. Ellemben az is igaz, hogy nem egészen volt az, mint akit hívei mindenáron úgy akarnak bemutatni mint a földreszált istent, Ő is csak egy ember volt.

   A fenti idézetet nem más mondta mint talán Magyarország modern történelme legnagyobb hercegprimása: PROHÁSZKA OTTOKÁR.

   Prohászka pontosan abban az időszakban volt képviselő mikor Hazánk a legnagyobb nehézségekben volt és Horthy volt a kormányzó. Vajon miért mondta Prohászka: „Imahájjal kenik a szegények nyakát,hogy könyebben csússzon be a gazdakog jármába.” Gyűletből, ellenségeskedésből, vagy talán azért, mert tisztábban látta a helyzetet mint Horthy? Prohászka a valóságot látta és azért küzdött egész életén át! Nem mondhatjuk, hogy Horthynak könnyű dolga volt, hiszen minden lehetőségünktől meglettünk fosztva Trianonban, de egy lehetőségtől nem fosztottak meg: nem a feudális rendszerre építeni ujjá az országot. Mig a nemzet tömege sínlődött, éhezett és nyomorgott, a rendszer nemesei és azok élősködői a földiparadicsomot élvezték. A magyar paraszt a jobbágyszínvonalon élt. Aki egyetmet végzett, örült, ha kapott egy fizetésnélküli állást, mint tanár vagy orvosi segéd. A magyarnak megvolt határozva, hány gramos lehet az eljegyzési arany gyűrűje. Mikor Weiss Manfred végre megeggyezett Hiltlerrel, hogy nem darabolja fel impériumát, elment Portugálba. Mikor a vámon keresztül kellett menni, megjegyezte a vámőr: „Ennyi ékszert még életemben nem láttam.” Nem egy nőikézitáskácskáról beszélt, hanem ládákról!!!
   Az apai nagyapám Moszkvában halt meg mint hadifogoly. A Nagyanyám 3 gyerekkel maradt özvegyen, amiért a Horthy kormánya havi ÖT (5) Pengő segélyel támogatta!!!

   Mekkora egy nagy dicsősség az nekünk, hogy Horthy megmentett egy maroknyi zsidót!!! Ez egy felulmúlhatatlan dicsősség !? Nagy dicsősségünk, hogy háborút üzent Sztálinnak, mert Kassán, állítólag, ledobtak két nyomorult bombát! Háborút üzent Sztálinnak, mert gyűlöltük a kommonizmust. Hogy jó viszonyban voltunk a Reichel, az egy természtes dolog volt. Az, viszont, hogy háborút üzent Sztálinnak, történelmünk legnagyobb őrültrségét követte el! Mi volt a magyar hadsereg? A hadgyakorlatokon KEREPLŐKKEL „lőtték ki” a tanknak díszített két rozsdás biciklit!!! És vajon mik voltak a ludovikás, TISZTELET A KEVÉS KÍVÉTELNEK, háború nagy szakértői? Ollyanok, mint például az a barom, mikor egy hadgyakorlaton egy tartalékos hadnagy ahelyett, hogy a aknamezőre küldje embereit, leállt és megmagyázta neki mit és hogyan kell csinálni, a ludovikás állat, leszidta, mert látta, hogy a magyar paraszt katona nem halad előre. És mikor ez a tartalékos hadnagy mondta miről van szó, ezt válaszolta az az állat: Engem nem az emberek érdekelnek, hanem hogy a puskák szóljanak. Ezek voltak azok a nagy tisztjeink, „lapostetűk a nemzet faszán” —mint egy ludovikás tiszt mondta a tartalékosokról—, akiket a békében a tartalékosok eltartottak, és megvédtek a háborúban. Hány szegény katona élletétt álldozták fel ezek az állatok, Horthy jóváhagyásával!!! Sztálin elfingotta magát és elsöpörte a magyar hadsereget, köszönet Horthynak. Az én nagybátyámat hadibíróság elé állították, mert megtagadta egy ÁLLAT parancsát, de MEGMENTETTE 295 EMBERE ÉLETÉT ÉS ELFOGLALTA CÉLJÁT. A barátja,aki követte a parancsot, 298 emberével egy barom álldozata lett.
   A háború idejében nem egy egyszerű katonát végeztek ki kémkedés vádával. Na, nagy Horthysták, vajon ki volt Magyaroszág legnagyobb kéme? Maga Horthy, aki naponta értesítette a nyugati szövetségeseket a napi német katonai mozgalmakról Magyarországon. Horthy nem tudta, hogy Magyarország sorsa réges-rég elvolt döntve, és nem azért mert „Hitlerrel szövetkezett”. A németek nem azért szállták meg Magyarországot, mert Horthy kiakart ugrani a háborúból. És hová a fenébe ugrott volna ki? Talán a csöbörből a vödörbe!!! A németeknek elkellet foglalni Magyarországot, stratégia okokból.
   Lelkes Horthysták, Horthy bűnös azért, amit ti talán nem tudtok, mert az alső kommunista köztársaság leverése után „ezrével irtotta a zsidókat”!!! És a zsidók elhatározták, hogy Magyaroszág egy olyan DEMOKRATIKUS és szabad ország legyen, mint amit Oroszországban harcoltak ki maguknak 1917 októberben a talmudisták, … a nemzetközi talmudísták több milliomos dolár támogatásával.
   Ha ti, lelkes Horthysták, ha egy nemes cél érdekében —amiben NEM kételkedem— egyesíteni akarjátok a magyar nemzetet, ajánlom, keressetek mást mint Horthyt. Horthy magyar volt, és feladatunk védeni minden magyart, ellenállni minden gyalázás és rágalmazásnak, de józanan ésszel, mert az elfogultság kizárólag a hülyék tulajdonsága.
   Nem vagyok sem Horthy gyűlölője, sem Szálasi imádója, hanem magyar s csak magyar szellemben tudok gondolkozni. Az, hogy egy egy egyén szelleme megeggyezik a nemzeti szellemmel, az egészen más.

   * A sávok jelentése a hungarista zászlóban
   „A sávok a mozgalom szándéka szerint megújítandó magyarság öt – egymást feltételező – társadalmi csoportját (a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiség, a nemzetmegtartó nő-gyermek-ifjúság, a nemzetvédő fegyveres erők) jelképezte (öt vörös sáv), amelyet a hungarizmus erkölcsi (kereszténység), szellemi (nacionalizmus) és anyagi (szocializmus) alapjai, valamint a magyar nemzetet és a Kárpát-Duna Nagyhazát alkotó népszemélyiségeket (magyarság, szlovákság, ruszinság, románság, németség, szerbség) összefogó konnacionalizmus tartanak össze (négy fehér sáv). *(Forrás: wikipedia.org)
   Elérhető: http://nibiru.hu/politika/070912arpadsavok.htm
   Igyekezzünk ne elfelejteni: A trianoni határozatokat követő évek legfőbb jelleme pontosan a nemzetiérzelmek ujjáélledése és élesztése évei voltak.A megalázott, gyalázott és tönkretett nemzetek akkori vezérei ezek eszmékben látták hazájuk megmentését, pontosan akkor, mikor a kommunista forradalmárok a magyar, olasz, spanyol,francia és német szovjet köztársaságot akarták megalapítani.
   Horthysta barátaim,ha egy egységes nemzetért harcoltok, akkor a rossz zászlót választottátok.

 7. Nem egyszer itéltek igazságost mint vétkest. Pillanatra sem vonom kétségbe ez a Reiner Péter úr helyzete …és ez minden szempontból érthető. Hogyan magyarázhatnám meg az emberek reakcióját a zsidókkal szemben? Hirtelen ez jutott az eszembe: Ismerek egy országot ahol 124 féle kígyó van. Ebből a 124-ből csak 25 mérges, tehát minden 1 mérges kígyóra van 5 nem mérges, nem ártalmas kígyó. Megfigyeltem az emberek reakcióját mikor találkoznak egy kígyóval, egyszerűen megölik, nem azért mert ártalmas, hanem azért mert kígyó. Így vagyunk a zsidókkal is. Sajnos ez fordítva is így van. Az ártalmas kígyó azt is megmarja, akinek nincs szádékába ártani neki. Megmarja nem azért mert ártani akarna az ártatlan embernek, hanem azért, mert az a természete. Elhiszem, hogy Reiner úr sértve érzi magát ,… de azt sem hagyhatjuk figyelmen kivül, hogy a magyar népnek is vannak bôségesen okai az ellenszenvekre. Mult századunkban olyan sebeket okoztak amik nehezen gyógyulnak, s mintha ez még nem lenne elég, újabb sebeket nyitnak …naponta. Ha egy kis tárgyilagossággal vizsgáljuk meg a mult század elsôfele zsidó kérdését, sajnos, azt kell mondanunk, maguk a zsidók váltották ki. Viszont az is tény, hogy a zsidóság egy része felelôs érte! A másik része csak álldozta volt!!! Meggyôzôdésem, Reiner úr is tisztában van ezzel. Ami talán mélyen bántja a magyar nép egy részét az, hogy mindenáron ráerőszakolnak egy olyan bűnt, amihez semmi köze.
  Ez pedig nem más, mint egy nemzet gyalázása.

  Corvinus

 8. Tisztelt Reiner úr ! Ha én olyanokat irnék és úgy minősiteném a zsidóságot mint a zsidó kertész ákos aki ,KOSSUTH,dijat kapott a magyaroktól, vagy talán a zsidóktól kapta? Csak én nem tudom jól ? Na meg ahogyan irnak talmudban a gojokkal szembeni felsőbbrendűségükről, mintha csak hitlert hallanám a felsőbbrendűségéről…

  ermi.

 9. Szerintem sokkal bonyolultabb a helyzet annál, hogy egyszerűen zsidó kérdéssé lehetne leredukálni.

  Kétségtelen, hogy a monetáris szektorban nincs járatosabb a zsidó népnél, és ez a tudományuk sok-sok évszázados gyakorlat eredménye.

  Márpedig a pénz és a föld valóban hatalom!

  Zárt társadalmak esetében automatikusan szolgálja mind a terület, mind pedig a pénz (ipar) a korszak EGÉSZSÉGES hierarchiáját, hiszen gondoljuk csak bele, a hierarchia melyik emeletének lenne érdeke megszabadulni a hazát jelentő földtől, vagy az életszínvonalat biztosító ipartól, és, eredetileg, a javak forgalmát helyettesítő pénzforgalomtól.

  Fontos ügyelni a ZÁRT társadalom kifejezésre. Mert nyitott társadalmak esetében éppen ez az egészséges rend borul fel.

  A zsidó nép viszont helyhez egyáltalában nem kötődő, ám mégis teljesen magábazárt társadalom. Sokkal zártabb, mint az összes többi nép.

  Zárt monetáris professzionizmus, helyi kötődések nélkül! Tessék csak belegondolni hová vezetnek.

  Elég sokszor elmondtam már mindenütt, hogy ha a bankárkaszt 95%-a zsidó is, a zsidók 95%-a egyáltalában nem bankár. Viszont létük függ a bankárkaszttól, hiszen övék az egyetlen tudomány, amivel képesek összefogni a világban teljesen szétszóródott törzseiket.

  Meg fogtok lepődni, de egyáltalában nem a VALLÁSUK! Még Izraelben is annyiféle vallási irányzat rivalizál egymással, ahány területről csak összeverbuválódott a 12 törzs.

  Nos, a pénzmechanizmust viszont már elég sok naponta bérmálkozó “keresztény” is elsajátította, teljesen mindegy hány %-os arányban. Ma már abszolút külön világkasztot képeznek a Földön, népektől, nemzetektől teljesen elszakadva, kizárólag Mammon Isten szolgálatára.

  Őket nevezhetjük igazán NYITOTT társadalomnak, holott teljesen ráépültek a zsidóság területnélküli, ám történelmileg zárt társadalmára. Izrael ugyanis csupán a szétszórt zsidóság támogatása nélkül teljesen életképtelen központ lenne, és mára talán meg is szűnt volna zsidó állam lenni.

  A világ automatikusan és következetesen antiszemitizmussal védekezik a monetáris erőszak ellen, pedig rengeteg példa van arra is, hogy a letelepedett zsidó emberek békességre vágynak környezetükben, hitüket szeretnék megtartani csupán, a monetáris hatalom kiszolgálása helyett. De nem engedik a Heller Ágnes-Kun Béla-Dániel Péter- féle, valójában ateista politikusaik, akiknek szükségük van az antiszemitizmusra, hogy kellően megfélemlíthessék vele a zsidóságot és igénybe vehessék mindenütt megtalálható tömegüket a népek, nemzetek felszámolásához.

  Tessék ezen is kissé elgondolkodni.

  Dienes Erzsébet

 10. Tisztelt Dienes Erzsébet ! A fenti okfejtése világosabb a napnál, minden elismerésem az öné. nájroda.

 11. RE:Dienes Erzsébet
  Ok elgondolkodtam..
  És akkor mi van??
  Ugye nem azt akarja mondani, hogy ettől kezdve, önként és dalolva adjuk át a megmaradt magyar földet, termelő eszközt, és más egyéb értéktárgyainkat, a parazita zsidoknak?
  Ugye nem azt akarja mondani, hogy mondjon le a magyar a közmunkáért járó 42000 Ft-ról is. Hogy a zsidok és a biológiai fegyverük a cigányok még több támogatást kapjanak?
  Vagy mit szeretett volna ezzel a hozzászólással elérni??
  A zsido és cigány annyi és annyi támogatást kap faji alapon a megélhetéshez, hogy a magyarok nagy része seggre ülne ha tudná.
  Arról már nem is beszélve, hogy az közérában, és majd minden állami hivatalban már csak zsidot találunk. Nekik minden jár.
  És nekünk MAGYAROKNAK a saját országunkban mi jár??
  A nyakkendős és putris terror??
  Azt nem tudom, hogy hogyan de érzem, hogy ez a dőzsölés megfog szűnni hamarosan.
  És ön elgondolkodott már azon:
  Hogy 6,5 milliárd ember él a földön, és csak 15 millió parazita. Ha hozzá vesszük a biológiai fegyverüket és a sábeszgójaikat akkor sincsenek többel 30 milliónál.
  És azon gondolkodott már, hogy 15 család vezeti a föld ki rabló rendszerét, és érdekes módon ez a 15 család mind zsido.
  Ön szerint meddig fog menni ez a dőzsölés??
  Mikor mondják az emberek, hogy eddig és nem tovább??
  No ezen is lehet gondolkodni.
  De nem csak önnek, hanem a paraziták népes táborának is.
  sakter

  • Tisztelt sakter!

   Egy aprócska félreértést szeretnék gyorsan tisztázni. Ugyanis egyáltalában nem védőbeszédet szándékoztam írni, hanem csupán helyzetelemzést próbáltam adni.

   Éppen arra próbáltam rávilágítani, hogy ha belenyugszunk ezekbe az ön által felsorolt végzetes anomáliákba, akkor a monetáris világhatalomnak az égvilágon senkire sem lesz szüksége, még a zsidókra sem, nemhogy más parazita kultúrákra.

   Viszont, ha sikerül elbuktatni őket, akkor saját maguk fogják bűnbaknak felhasználni ezeket a mostani, ma még favorizált szövetségeseiket.

   Tudom, hogy rettenetesen bonyolult a látlelet. Sajnálnám, ha idő előtt próbálkoztam volna felszínre hozni. Nem kívánom ugyanis megosztani vele az éppen csak ébredező ellentábort.

   Tisztelettel: Dienes Erzsébet.

 12. Kis kiegészítés az előbb leírtakhoz, hátha sikerül jobban rávilágítanom a problémára.

  A zsidóság teljesen két egymással örökösen ellentétes részből áll, nevezetesen a TÓRA és a TALMUD népéből. A Tóra a hitviláguk, a Talmud a megjelenési formájuk. Azt is látom, hogy az Újtestamentum szellemisége sem fér össze az Ótestamentum szellemiségével, hiába is próbálkoznak ezen irányzatok teljes összemosásával. .

  Nem szeretnék evvel a pár mondattal ismét megosztást provokálni saját magunk között, hiszen az előző írást is csupán meggondolásra ajánlottam, nem pedig axiómának.

  Dienes Erzsébet

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Bevonultunk ismét Budapestre, Kormányzónkra emlékezve
A magyar föld nem eladó! – megtartotta programadó nagygyűlését a Független Kisgazdapárt
80 kivégzett Észak-Koreában
Close