Kutyaeledelt esznek a kisnyugdíjasok!? – hír kommentárral

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy emberjogi szervezet képviselőjének elmondása szerint vannak kisnyugdíjasok az országban, akik kutyaeledelt fogyasztanak emberi táplálék helyett.

Az Amnesty International emberjogi szervezet helyi képviselője Nagyatádon szembesült az emberileg nehezen felfogható jelenséggel.

– Az egyik áruházban az állateledeles soron találkoztam össze egy nénivel – mondta Seres István a sonline.hu Somogy megyei hírportálnak. – Megkérdeztem, mióta van kutyája. Erre válaszolta szinte sírva, hogy nem az ebnek, hanem magának viszi a konzervet…

Az idős asszony azt is mondta, hogy szégyelli, de nem tehet mást: nincs pénze, nincs kitől kérnie. „Felépítettük ezt az országot, most pedig ezt kell ennünk, mert nem telik másra.”

A cikkből az is kiderül, hogy ezeket az állateledel konzerveket elég szigorú egészségügyi szabályok szerint készítik, emberi fogyasztásra fel nem használt vágóhídi melléktermékekből. Létezik színhúsból is kutyakonzerv, csak az nagyon drága.

A szakember szerint az emberek inkább fagyasztott kutyaételt, például lábat, csirkenyakat vásárolnak. Ezek általában darabolás hibásak, esetleg toll maradt rajtuk, tehát nem felelnek meg a szabványoknak.

NIF kommentár:

Olvastam, hogy csudaszámba megy, hogy a kisnyugdíjasok kutyatápot esznek. Nincs ezen mit csudálkozni. Megdöbbent, hogy még csak most került napirendre ez a kérdés. Én évek óta tapasztalom, hiszen kutyám és madaram is van, és egy helyen vásárolom számukra az ennivalót, hogy a kutyaeledelt árusító boltokba kisnyugdíjasok járnak a jobb árukat – csirke far-hát, comb, mellehúsa,… – vásárolni, mondván: „a kutyámnak, macskámnak viszem”. Holott ismerem őket – hiszen több, mint negyven éve ugyanott lakom -,s tudom, hogy se kutyájuk, se macskájuk! Ez csak most tűnt fel az illetékeseknek? Maguk a boltosok is mondják, hogy tudják, saját fogyasztásra viszik az árut! De ők semmit nem tehetnek! Itt tartunk évek óta! Ezért az állapotért az elmúlt huszonegy év valamennyi kormánya és vezető politikusa, országgyűlési és önkormányzati képviselője felelős! (szerző kérésére kiegészítve – szerk.)

Na, ennyit tud Orbán Viktor miniszterelnök Úr (és az egész rohadt országgyűlés!) az ország állapotáról!

A kommentárt beküldte: Czakó István

(Nemzeti InternetFigyelő)

15 thoughts on “Kutyaeledelt esznek a kisnyugdíjasok!? – hír kommentárral

 1. Nem védeni akarom Orbánt, de ez nem az ő kizárólagos bűne. Ez a „magyar” politikai élet minden szereplőjének a felelőssége!
  Kedves Hozzászólónk!
  Ebben teljesen igaza van, ezért van a kommentárba leírva, hogy az egész parlament (az elmúlt húsz év valamennyi szereplőjével egyetemben) felelős ezért az állapotért!
  Köszönjük észrevételét.
  Híradmin

 2. Én már régóta tudok erről a problémáról.Laktunk Kaposváron 2001-ben, ott láttam a környékbeli nyomorgókat kutya és macskatápot venni.Ugyanakkor egyiknek sem volt háziállata.Ők ették, mert már akkor sem tudták megvenni a normális húst.Jellemző, hogy erről tíz év elteltével értesül az országgyűlés.
  Megéltem itt Somogyban még durvábbat is.Disznóölés alkalmával elkérték a belet.Először nem tudtam, miért.Aztán elmeséltettem velük.Kiderült, levest főztek belőle.Amíg meg nem szüntették a dögkutakat, azokból is kipiszkálták az elhullott állatok tetemeit és hazavitték.A folytatást nem részletezem.

 3. Szar az egész Orbán rendszer ahogy van.Orbán menjen a p…ba.Éljen meg a filléreiből-

  1. Bumm a fejbe…:D
   Lesz szíves ilyen ostobaságokat, és amit más néven hirdetett, nem tenni?
   Híradmin

   1. előbb, utóbb „leszünk szívesek forradalmat csinálni”. Másként nem fog menni. Remélem, miattunk is „aggodalom fogja eltölteni” izrael vezetőit, nem csak az egyiptomi választások …

 4. Lesz szíves ilyen ostobaságokat, és amit más néven hirdetett, nem tenni?
  Híradmin………………………….. Igen leszek szives de akkor is ez az igazság.!!!!ne mondja senki se hogy nincs igazunk….Mindenki beláthatja hogy egyre szarab az országunk állapota…nincs pénzünk,nincs jövünk-.—
  Ebben teljesen igaza van!
  Híradmin

 5. Ha meg nem előzik a romák! Akkor jut nekik is! „Mind nikább meg győződöm róla az ország helyzete reménytelen, mert kormányzatában nincsenek becsületes emberek!” Buda 1526 pápai követ

 6. Orbán takarodj a népeddel.
  Azért ne legyünk olyan szemetek, mint a politikusok. Ez nem kizárólag Orbán bűne, s nem is mostani, új jelenségről van szó, már legalább 10 éve folyik ez a gyakorlat, csak a nyilván balliberális szervezet most tette szóvá. Bezzeg a bolsik uralma alatt mélyen hallgattak. Azért, hogy itt tartunk, mint a kommentárban is olvasható, az elmúlt 21 év összes politikusa bűnös! Kivétel nélkül.
  Híradmin

 7. Az elmúlt két évtized összes mocskos áruló garnitúrája a felelős. Ciklusonként lejjebb és lejjebb taszították az „életszínvonalat”,ami a rendszernemváltozás kezdetétől csakis nekük volt. Ők mentették át politikai hatalmukat gazdaságira,tervszerűen és alattomosan. Ezért tudnak végig kibújni az elszámoltatás alól,mert ahogy szorul a húrok a nyakukon,ugy szorítják a nadrágszíjat,hogy még ami lopható övék legyen!
  Az Én szeretett birka népem pedig egye fel a kutyák macskák elől az ennivalót és gondolkodjon el,hogy a cicák adójának befizetése után hogyan tud eleget tenni az egerek után járó adók maradéktalan befizetésének!
  Szabó József
  NCK-Polgárjogi Mozgalom teljes jogú tagja
  http://www.hitvallasom.hu

 8. Igazat adok azoknak és osztozom a véleményükben, akik az elmúlt 20 év rühes, tetves, patkány politikusainak a rovására írja ezt az egész szégyenletes, szennyes állapotot ! Az Antallon és kohnce-hornon keresztül, zorbán viktoron meg a tetves patkány elqúrón (törölve) mocskos tolvajnépség istentelen (durvaság miatt törölve – szerk.) állatok tehetnek erről az egészről… Jól megszedtétek magatokat tetvek mi? Ha van Isten megdögletek hamarosan, de előtte azt kívánom, hogy a szeretteitek szenvedését nézzétek végig….Jézus nevibe

 9. Az operabálon gyurcsány,orbán és még sokan mások hizott libamájat falatoztak grillezett körteágyon. Ez nem az ö felsöbbrendüségüket bizonyitja hanem végtelenül kisszerü zsidó mivoltukat!
  Kedves István!
  Ezek után gondolom, email címében a névválasztás nem véletlen.
  Híradmin

  1. Ne essünk túlzásba!
   Azt nem tudom, hogy ezek az emberek szoktak-e járni az Opera-bálra, de legyen őszinte: Ön puszta együttérzésből kiköpné a szájából, ha ilyennel kínálnák valahol?
   Másrészt, nem vagyok hivatva arra, hogy védjem a zsidóságot, s nincsenek is a szívem csücskében, de miért is bizonyítja az a kisszerű zsidóságát valakinek, ha hízott libamájat eszik grillezett körteágyon? Ez valahogy nem világos számomra. Vagy csak jólesett megint belerúgni egyet a zsidókba? Nem mondom, hogy ez legyen a legnagyobb öröme, …
   Vigyázzon! Aki gyűlölni tud, az ölni is képes! Más utálni valakit, és más gyűlölni. Akit utálok, azt lehetőleg kerülöm, még látni sem akarom, nemhogy bármi módon érintkezni vele, de akit gyűlölök, …
   Csak példa: utálom az ürüléket.
   Czakó István

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük