KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kündünek születni kell

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
 

Gaudi Nagy Tamás ellen a Budapesti Ügyvédi Kamara vizsgálatot kezdeményezett egy tárgyaláson feltett kérdésével kapcsolatban. A kérdés az elfogulatlanság megállapítását célozva arra vonatkozott, hogy a bírónő zsidó-e.

Az üggyel kapcsolatban akartam elmondani véleményemet az Álmos Király Tv-ben, amire Kubínyi Tamás úr lehetőséget is adott.

A műsorban kifejtettem az összefüggést a nemzeti hovatartozás és a hatalomgyakorlás, valamint a tulajdonjog és birtoklási jog gyakorlása között, valamint felvázoltam ennek a kérdéscsoportnak a helyét Magyarország és Európa érdekérvényesítési rendszerében, bemutatva a föderatív, vagyis nemzetek feletti érdekérvényesítés és konföderatív, vagyis a nemzeti érdekérvényesítés összehangolását követő személet között. Ennek egy országra értelmezett megfelelője a települések és társadalmi csoportok feletti érdekérvényesítés (föderativitás) és a települések és társadalmi csoportok érdekérvényesítésének összehangolása (konföderativizmus).

Hivatkoztam a dr. Morvai Krisztina felkérésére írt két tanulmányomra („Az európai konföderáció – mint Európa lehetséges jövőképe” és „Kiút a válságból – a föderatív Európai Unió átalakulása Európai Konföderációvá”), és néhány – Eurostat és Eurobarometer által nyilvánosságra hozott – példával alátámasztva elmondtam azt a véleményemet, miszerint a 2014-es EU és magyarországi választásokon a választói akaratnak kell megmutatkoznia, még akkor is, ha ezt az EU és a hazai választási rendszer szinte lehetetlenné is teszi. (Jelenleg az Európai Parlamentben a föderalisták aránya az európai polgárok között 32 %, de képviseletük az EU Parlamentben 72 %, a 31 %-os konföderalista választói csoport mindössze 4 %-os képviselettel rendelkezik és a 37 %-nyi „euszkeptikusok” képviseleti aránya 24 % – a bizonyítékokat ld. a „Kiút a válságból…” c. tanulmányban.)

A föderalizmus hátrányos következményeinek megszüntetésére konföderatív megoldásokat alkalmaznak a kormányok (ezt tapasztaljuk Magyarországon) és az EU vezetői. Ezek törvényszerűen nem jelentik a válság megszűnését, hiszen a következményt kiváltó okot változatlanul hagyják. A „fősodratú média” ennek megfelelően a következményt elszigetelt jelenségként igyekszik feltüntetni.

Erre példa a mai nap „szenzációja” (Mandela halálhíre mellett) a fősodratú médiában.

Döbbenetes adatok – tovább nőtt a szegénység Magyarországon” című írást több sajtótermék átvette, természetesen a szegénység növekedésének okát meg nem jelölve.

Természetesen, semmi összefüggés nincs, de mégis érdemes megfigyelni, hogy ugyanarra az Eurostat tanulmányra hivatkoznak, amire én is hivatkoztam a „Kiút a válságból..” c. tanulmányomban, de azt én az okból levezetve tettem, így:

1.1 Az Európai Unió nem teljesítette a Lisszaboni Szerződésben meghatározott céljait

b./   Cél: „az Európai Unió fenntartható fejlődéséért munkálkodik, amely kiegyensúlyozott gazdasági növekedésen, árstabilitáson és magas versenyképességű, teljes foglalkoztatottságot és társadalmi haladást célul kitűző szociális piacgazdaságon alapul.” [EUSz 3. cikk (3) bekezdés]

      

Tény: a szociális érzékenység teljes hiányával folyamatosan életbe léptetett megszorító intézkedések hatására

 

–    Munkanélküliség növekedése

 

(A munkanélküliség adatait az Eurostat „Harmonised unemployment rate by sex” c. oldala tartalmazza – ld. végjegyzet)

….

–    Általános elszegényedés

 

(Az általános elszegényedés adatait az Eurostat „Jövedelemeloszlási statisztika” c. tanulmány részletei tartalmazzák – ld. végjegyzet)

=   az EU-27 lakosságának 16,4 %-a van kitéve az elszegényedés kockázatának

=   a munkanélküliek közel fele (45,0 %) ki van téve az elszegényedés kockázatának az EU-27 területén

=   minden hetedik nyugdíjas (13,9 %) van kitéve a szegénység kockázatának az EU-27 területén

=   a népesség legmagasabb jövedelemmel rendelkező 20 %-a ötször annyit keresett, mint a legalacsonyabb jövedelemmel rendelkező 20 %-a.”

Remélem, mindenki látja a különbséget.

Ha valaki veszi a fáradtságot és elolvassa a „Kiút a válságból …” c, tanulmányt, akkor nem lepődik meg akkor, ha „napi szenzációként” viszontlátja (természetesen véletlenül) az abban szereplő gondolatokat például az Eurobarometer „Egy évvel a 2014. évi európai választások előtt: Gazdasági és társadalmi kérdések” c. tanulmány részleteit, természetesen izolált és nem az ok által kiváltott jelenségként.

Elmondtam még a tegnap esti beszélgetésen, hogy szerintem a Jobbik rendelkezik azzal az adottsággal, hogy a válságból kivezető utat – vagyis a föderatív Európai Unió Konföderatív Európává átalakulását – elindítsa, így tőlük kell lehetőséget kapnom ennek EU parlamenti képviseletére, hiszen eddig végzett kündü feladataim – amelyek bizonyítékát „A nemzetstratégiától a nemzettaktika teljesítéséig” c. írásomban foglaltam összes – erre alkalmassá tesznek.

Kubínyi Tamás úr erre megjegyezte, hogy kündünek le kell születni, nem alkalmasnak lenni – ősi törvényeink szerint.

Igazat adok Tamásnak a leszületés kérdésében (az alkalmasság megítélésében nem). Azt, hogy ki mire született le, az mutatja, hogymilyen feladatok találják meg, és azokat hogyan teljesíti.

Ez a kündü esetében visszamutat az ősgnoszticizmusra (a Tudás közvetítése) – ld. Hamvas Béla – ugyanis a kündü feladata a múlt és a jövő közötti átmenet közvetítése a jelennek, a Teremtő Iránymutatása szerint.

Az elmúlt években ezt teljesítettem, felismerve, hogy a Szent Koronát jelentő iránymutatás alapján a ma jövő-meghatározó feladata az állam és az ember szabadságának visszaszerzése. Ennek a feladatnak a módszerét az ősi civilizáció Szent Korona Értékrendben meghatározott konföderatív paradigmája (gondolkodási mód mintája) foglalja magában.

Következő kündü feladatom az iránymutatás gyakorlattá válását jelentő feladatok összehangolása. Ezt tudom megvalósítani az EU Parlamentben, kidolgozva Magyarország, mint mintaadó állam települései és társadalmi csoportjai érdekérvényesítésének (konföderativitásának) rendszerét.

Erre vonatkozó kiáltványt hozok nyilvánosságra a közeli napokban.

Kelt Szegeden, 2013. Álom havának 6. napján.

Árpád sarja, Halász József

[youtube=http://youtu.be/bpn5OZevvvo]

Nemzeti InternetFigyelő

10 thoughts on “Kündünek születni kell

 1. Ha tetszik, ha nem, mindenki valamilyen feladattal születik e foldre. Mindenkinek lélelkben rá kell hangolódnia, megértenie, neki milyen feladat adatott. Kell-e? Igen, kell, mert a teljesítését számon kérik. S a vezetőknek, előjáróknak kötelessége mindenkit támogatni, hogy a maga feladatát végezze.

  Péter

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

 2. Érdekes cikk, azt mondjuk nem tudom, miből gondolja, hogy Árpád sarja és mondjuk nem Töhötömé vagy Hubáé…? Az írásbeliség ugyanis egy kissé el volt hanyagolva.
  Ki is léphetünk at UE-ból, de mi lesz a nekünk adott 8 000 milliárddal, Mi lesz a csaknem 500 000 zömmel ott dolgozó magyar fiatallal? Ugyanis az EU-s szabályok tették lehetővé a tagországokban folyó munkát? És végül, de nem elhanyagolható újra vízumért kell majd sorba állni egy bécsi, de akár erdélyi útért is?

  _Vendel_

  1. T-Vendel! Azt sem felejtse el, hogy az EU, tagságunkért kedves értünk aggódó zsidó bankáréknak oda adták az ország függetlenségét,az ország 7,tonna arany fedezetét szádékosan becsődöltették az összes gyárakat, üzemeket, hogy szaré,húgyé lehessen papiron eladni és még ennek tetejébe dicső politikusaink jól meg szedték magukat, mondván jókor voltak jó helyen.Csak ÉPPEN A KI TASZITOTT melósakról feledkeztek meg, sőt mi több még a 13-ik havi nyugdijat is el vette az az elmebeteg gyurcsótány. Miközben az egyébként is szaré, húgyé ,dolgozó melósakat meg űres zsebbel lökték az útcára aljas szemét módon, és az árakat meg13-szorossára emelték, a többit meg jól átbaszták a deviza hitellel és közben meg a megmentő multik extra profitot loptak ki az országból. ÉS még arról nem is szólva,hogy 130-pártot kell pénzelni??? Ezer milliárdokat költeni az egyházakra és a zsinagógákra .Tessék már a másik oldalra is át tekinteni, megy ez még 1- darabig csak éppen semmi sem tart örökké, fognak itt még faszolni az 1-esek csak idő kérdése. Mennél nagyobb a nyomor annál hamarabb vége lesz ennek a 20, éve tartó ámokfutásnak , hála az igazságnak már szépen körvonalazódanak a dolgok. üdv . ermi.

   1. T. Ermi!

    A zsidó bankárok valószínűleg nagy gyakorlatra tehettek szert az elmúlt 2-3 000 évben, de azt nem hinném, hogy 23 éve történt rabló privatizáció óta várják a 7 tonna aranyfedezet megkaparintását. A magyar könnyűipar szét rablását közelről láttam, szenvedő alanyaként, de az új tulajdonosok igaz magyar, keresztény, etc voltak, igaz néhány év múlva csődbe is vitték a lopott vagyont, kiszállva a fárasztó termelői munka irányításából, munkanélkülivé téve több százezer ( köztük ugyancsak tízezer számra, becsületesen dolgozó cigány embert) Továbbá egyre nagyobb sajnálattal kell megállapítanom, hogy ez a rendszer máris alulmúlta a 7o-es évek után kialakult rendszert, minden tekintetben ami a szociális ellátást illeti.

    Vendel

  2. Szevasztok!

   Tegnap Csepelen valaki beszólhatott Kubinyí úrnak mert , elveszítette önuralmát és „menjen ki – menjen ki – ismételgette – a többi nem volt hallható – nem tudom mi történhetett – valószínű nem oda tetsző szavak hágózhattak el – vagy zavaró, pl, ha a zsinagógában a nem oda illő hang szónokolna – vagy a tibeti kolostorban az áhíttatott – egy idegen hang zavarná –
   Meg stb. H A T Ó NEM ODA ILLŐ!

   A TERMÉSZET EGYSÉGÉNEK VISSZAÁLLÍTÁS ITT A Kárpát – Medencében szükséges,

   meg kell tenni – ezt már Kossuth is megálmodta és le is írta – de előtte mindig a törekvés az volt és volt fenn tartva – nem olyan sok idő óta, ezt szét szabdalták tudatosan az ellen erők – ma úgy tűnik a vissza állító erők erősebbek – hiába a természet erőinek nem lehet parancsolni csak kis mértékbe beleavatkozni, és a tudatlanoknak azt a látszatoz kelteni, hogy az a normális.

   Kedves Vendel – nem 600 000 ha nem több millió magyar lenne távol a Medencétől a bölcsőtől Szana – szét min. egy évre a nagyvilágba, akkor mert megtehetné de csak tanulmányi úton – és tanítani a sok tudattalant – és vissza térve utána szülőhazájának lesz hasznos tagja a begyűjtött tapasztalattal – ez a csábító és a vágy – és az a tudat, hogy hamarosan R Ö V I D E S E N megvalósul

   V I S S Z A Á L L ! A T E R M É S Z E T I R E N D ! E Z B I Z T O S !

   Id. Kiss László
   UI: Nyugi Tamás, soha nem szabad elveszíteni a fejed – mindig urald a helyzetet… ma ez az üzenet!

   1. Tisztelt Kiss László Úr!

    Nem láttam a műsort, de emlékszem még az Echo tv „betelefonálgatós” műsorára amikor Kubinyi úr meglehetősen felzaklatottan hajtott el egy betelefonálót, mert az pozitív szövegkörnyezetben említette az István a király c. remekművet…azóta sem értem.

    A külföldre „kitántorgott másfél millió emberünk” * után( Monarchia + Horthy rendszer) elüldöztek 160 000 -et 56 után, és most íme 500 000 . Érintve vagyok, és amikor Írországban rokon látogatáson voltunk egy 11 fős magyar fiatalokból álló névnapozó társaságba cseppentünk. Beszélgetés közben megkérdeztem, mondjátok, ki szándékozik haza jönni?
    Úgy néztek rám mint aki megbolondult.
    Egyik sem szándékozik.

    Minek? Kérdezték: „_ Hogy ne lehessen gyermekünk és 9o ezer Ft-ból vegetáljunk (már ha oly szerencsések lennénk, hogy lenne munkánk) a szüleinknél örökre?”

    :(((
    Tisztelettel:
    _Vendel_

    * József Attila Hazám c. verse

 3. Sajnos én rossz véleménnyel vagyok erről az alkoholista, tudatzavaros és alapvetően megosztó emberről. Ahol eddig megjelent ott bajt okozott. Néha azon gondolkodom, hogy orvosi eset-e vagy a múltja miatt fogott és küldött bajkeverést teljesít. Ha az alkoholista jelzőt valaki durvának érzi, akkor nézze meg a youtubon néhány videóját. Szomorú, hogy ilyenek akarnak vezetők lenni és a szent koronát emlegetik. Kubínyi úr talán a türelme miatt engedi szóhoz, de láthatóan neki is ki kellett igazítania a zavaros kijelentését.

  Kedves Jóska !
  Elismerve kivételes tudásodat és tehetségedet, szomorúan tapasztalom, hogy nem mondasz igazat !
  Én az Aranybullát – veled ellentétben – nem tartom megosztónak. Téged viszont igen !
  Én tiszteletben tartom a véleményedet, s azzal együtt is el tudlak fogadni, ha éppen nem vagy részeg .

  Halász Jóskát arra kérem: ne ássa az árkokat ! http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=beneg&cikk=39#cikk
  Nem ez a küldetése Halász Józsefnek ? http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=beneg&cikk=25#cikk

  Lovas István

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

 4. Kedves Vendel!

  Bizony akkor régen – 3 millió koldus országának nevezték világszerte szeretett hazámat Magyarországot. Ma több mint 4 millió – É H E Z Ü N K !!! – és több millió szerte szét elvándorolva a világban. Valóban sokan – helyeseiben a zöme nem jött haza , belső anya országába – sőt gyermekeik már kint születtek – és sajnos vannak olyanok akik nem is tudják, hogy magyarok – KI ANGOLUL FRANCIÁUL, OROSZUL, NÉMETÜL – SZÓVAL VÉGIG LEHET SOROLNI A NEMZETEKET – ÍRTAM IS EGY VERESET ERRŐL: „NINCSEN A FÖLDNEK OLYAN ZUGA, AHOL MAGYAR NE VOLNA…MEG STB. – meg stb. ezt mind tudom – sőt – De én már nyugdíjasan és rokkantan már hova menjek – én már itt fogok meghalni – de szeretném úgy átadni a hagyatékot azt az örökséget amit őseinktől örököltünk jussunkként, hogy ne mondják a kinti magyarok azt amit írtál – ha nem azt megyünk és segítünk . jogos jussunk visszavételében – ha meghallják a hívó szót. Egyébként régen a mester az inast kötelezően elküldte 3 évre a nagyvilágba tapasztalat cserére – és csak visszajövetelét követően lehetett M E S T E R sikeres vizsga után.

  én is küldök egy verset József Attila nagy költönktől – fogadd szeretettel, amilyen szeretettel küldöm én neked!

  íme:

  http://hu.wikisource.org/wiki/Nem,_nem,_soha!

  Nem, nem, soha!
  Ugrás: navigáció, keresés
  Nem, nem, soha!
  szerző: József Attila
  Írta 1922-ben. A vers 1945 és 1989 között nem jelenhetett meg, a költő összes műveit tartalmazó kiadások is csak említést tettek rá a legjobb esetben.

  Szép kincses Kolozsvár, Mátyás büszkesége,
  Nem lehet, nem, soha! Oláhország éke!
  Nem teremhet Bánát a rácnak kenyeret!
  Magyar szél fog fúni a Kárpátok felett!

  Ha eljő az idő – a sírok nyílnak fel,
  Ha eljő az idő – a magyar talpra kel,
  Ha eljő az idő – erős lesz a karunk,
  Várjatok, Testvérek, ott leszünk, nem adunk!

  Majd nemes haraggal rohanunk előre,
  Vérkeresztet festünk majd a határkőre
  És mindent letiprunk! – Az lesz a viadal!! –
  Szembeszállunk mi a poklok kapuival!

  Bömbölve rohanunk majd, mint a tengerár,
  Egy csepp vérig küzdünk s áll a magyar határ
  Teljes egészében, mint nem is oly régen
  És csillagunk ismét tündöklik az égen.

  A lobogónk lobog, villámlik a kardunk,
  Fut a gaz előlünk – hisz magyarok vagyunk!
  Felhatol az égig haragos szózatunk:
  Hazánkat akarjuk! vagy érte meghalunk.

  Nem lész kisebb Hazánk, nem, egy arasszal sem,
  Úgy fogsz tündökölni, mint régen, fényesen!
  Magyar rónán, hegyen egy kiáltás zúg át:
  Nem engedjük soha! soha Árpád honát!

  (1922. első fele)

  küldöm ma 2013. december 9-én és 3:33 óra KOR a korszelleme amit írtam – ha meghalljátok a hívó szót gyeret segítsetek mert egyedül nem megy – egyedül nem megy…
  id. Kiss László

  1. Tisztelt Kiss László!

   Köszönöm szépen JA versét, nagyon fiatalon majdhogy nem gyermek fejjel írta, a trianoni béke szerződésen fölháborodva. A verset először egy szamizdat kiadványban olvastam, eléggé meglepődve, hogy még JA-nak is vannak cenzúrázott/betiltott verse.
   Sajnos persze nem ez a legnagyobb bajunk, hanem a szörnyűséges megosztottság amelyen hasát fogva röhög a fél világ, vagy az egész..:(
   Az országunk vissza csúszott a feudalizmusba és bizony „nagyjaink” sajátjaként bánik országunk szerény bevételével. És kivétel nélkül mind. Azt hiszik, hogy az emberek nem látják? Mindent látnak és a legegyszerűbb emberek is!
   Avult, ósdi eszközökkel a XXI. században nem lehet országot igazgatni, nem kéne újra és újra kipróbálni mennyit bír még ez a nép? Vagyunk még nem egészen 10 millióan, vajon meddig faragjuk még magunkat? Tisztelettel

   Máramarossy Vendel.

   u.i
   Én is küldenék Önnek egy ugyancsak betiltott verset:

   Babits Mihály

   Szíttál-e lassú mérgeket?

   1919 július.

   Szíttál-e lassú mérgeket, illatok átkait?
   jaj, rosszabb, aki kába Szók mérgéből tudva szítt
   melyektől elzsibbad az ész, és megőrül a Tett –
   ó, kárhozat, kiben a szó először született
   az ábrándokbahurkoló, álomharanghuzó,
   biborszinű, tömjénszagú, trombitahangu szó.
   Haza… Szabadság… hallod ezt? ó ember! messze fuss,
   mert ellenséged aki szól, zsarnok és háborus:
   mert minden édenek neve vad poklokat büvöl
   s Kasszandra átkát gúnyosan visszárul veri föl
   Hazánk, harsan, s már durva harc dúlja a drága tájt,
   s új tusa borzadt oka lesz, ha ki békét kiált.
   Eszmét neveznek – és a föld bitókkal fölfakad;
   jövőt – és viszik halni már a gyönge fiukat
   népjavát – s a nép új nyomort lát, újabb szenvedést;
   emberközösség: pompa-szó! de kerüld mint a kést;
   szabadság: ez még csábosabb; de vigyázz, ki ne mondd,
   mert súlyosabb bilincsbe fogsz botolni majd, bolond!
   Ó, varázs van a szavakon, hogy a Teljesedés
   fordítva értse mind, s legyen elátkozott vetés,
   hol a konkolyt arassa az, ki a buzát veti,
   s szive melegjén ölyvtojást költsön a gerle ki.
   Ember azért, ha jót akarsz, tanácsom megfogadd
   és köpd ki fogaid közül a véres szavakat, –
   sőt hogyha érzed, hogy a szó, ez álnok gyűtövény,
   ártatlan is, csírázni kezd lelkednek mezején,
   égesd föl inkább a mezőt, és legyen kételyed
   tikkadt és izzó, mint a láng száraz mező felett.

 5. Keresési eredmények

  Lakatos Attila cigányvajda beszéde – YouTube
  ► 2:29► 2:29
  http://www.youtube.com/watch?v=RGnj2MQVd-o‎
  2011.02.04. – Feltöltötte: tomteam01
  48:28. Watch Later 2013-02-08 Korrektúra extra-A cigányságnak saját magának is van felelőssége.by …

  Erre nem reagáltam privatizáció MEG STB. = ellopta – HARÁCSOLTA SPEKULÁLTA ELBITOLTA! KÖVETKEZMÉNYE A MAGYAROK KIIRTÁSA!
  Szóval nem szeretek se cigányozni se zsidózni se se stb. de ha igaz és valós – hogy 20 – ból 19 zsidó – a BANKÁROS akkor nincs mit mondanom írnom – hasonlóan Attilához álljon ki E G Y K Ö Z Ö L Ü K és gyakoroljon bűnbánatot, mert ha nem C U D A R V É G E lesz ez
  B I Z T O S , mint az is, hogy a nap mindig K E L E T E N KEL!
  id. Kiss László

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: