KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Külföldi összeszerelő üzemek helyett magyar kisvállalkozásokat!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Munkahelyteremtés alatt végre ne a külföldi tulajdonú összeszerelő üzemek nyitását értsük, ahol a magyarok munkajogi jogfosztottságban fillérekért dolgoznak. Ideje, hogy végre megkezdődjön a magyar vállalkozások valódi támogatása, és az EU pénzek e célra történő átlátható hozzáférhetővé tétele.

[youtube=http://youtu.be/8TTJEoq2R5I]

NIF

0 thoughts on “Külföldi összeszerelő üzemek helyett magyar kisvállalkozásokat!

 1. Hát igen! 766 képviselőből 24-en(!!!) vannak jelen! Morvai Krisztina pusztába kiáltott szava.
  Ennek az EU-nak vagyunk mi tagja!
  Azért az sem rossz, hogy 24 év elteltével végre valaki kimondja: nem bedolgozó Magyarország és nem összeszerelőüzemek kellenek, nem lehet egy gazdaságot 90%-ban nagyobb arányban a külföldre bízni.
  Egy teljesen leszerelt magyar ipar és gazdaság néz ma ránk! Tökéletesen kiszolgáltatott, maximálisan zsarolható és sérülékeny az ország.
  Nagy Péter

  1. Az eddig hatalomra került bűnszövetkezet közös érdeke, ez az állapot mert ennek fejében maradhatnak hatalmon, hogy gyarmati sorba süllyesztették az országot! Az összes bankot, biztosítót azonnali hatállyal bezárnák ha ilyen „szolgáltatást” azaz rablást nyújtanának anyaországukban mint Magyarországon! Ilyen aljas lakhely áruló, tolvaj, saját népe ellen dolgozó vezetőrétege (bármelyik oldalt is nézzük)egyetlen országnak sincs a földön! Már kezdenek félni ezért telepítik ide a nemzetközi rendőrakadémiát is, hogy kéznél legyenek azaz azonnal bevethetők legyenek a terrorista eu alakulatai ha lázad a nép! Már ők is látják, hogy csak idő kérdése mikor szakad el a cérna az utcára került embereknél!
   kató rudi

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: