KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Közvéleménykutatási manipuláció

Tisztelt Választópolgárok!

Telefonhívásokat kaptam ma kérdéseket téve föl, mit is szólok ahhoz, hogy a közvéleménykutatók a Jobbik gyengélkedik és csökken a támogatottsága az utóbbi napok „hivatalos” mérései szerint.

Tisztelt választani óhajtók!

Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire nem szabad odafigyelni ezekre a megtervezett, sugallt, tudatosan befolyásolási szándékkal küldött üzenetekre.

Ezek az úgynevezett „közvélemény-kutatások” eddig soha nem jöttek be, ezek gyakorlatilag politikai megrendelésre készülnek és a megrendelők pénztárcájától függően tesznek eleget kívánságaiknak.

Tisztelettel kérem az országunkért felelősséget érző és ezért a tudatos értékválasztásra készülő választókat, nehogy a sugallt üzenetekre odafigyeljenek, nehogy befolyásolják esetleg érzelmeikben, döntésükben.

Nem állítom természetesen, hogy politikailag kevésbé lázas időszakban teljesen figyelmen kívül kell hagyni véleményüket, de a kampány ideje és a választások ideje tipikusan nem ilyen!

Megélve a Jobbikos választói fórumok légkörét kérem, hogy azok a választók, akiknek még van munkahelyük, akik  még saját otthonaikban élnek, és a  bankok őket szipolyozó hiéna hiteleik következtében még nem árverezték el házaikat a fejük fölül, azok, akik nemzeti ünnepeinken, megemlékezéseinken  találkoztak a gyurcsányi és bajnai rezsim fogdmegeinek tonfáival, azok, akiknél még nem állnak sorban három hónaposnál régebbi, befizetetlen sárga csekkek, … és a sor végtelen, menjenek elszavazni. Ne hagyják magukat befolyásolni gátlástalan „közvélemény-kutatóktól”, és tegyék oda azt a két ikszet a Jobbik listái és egyéni jelöltjei mellé.

Higgyék el, hogy csak ez a párt képes megállítani országunk pusztulását, csak ennek a pártnak egy a választók által komoly erővel felhatalmazott országgyűlési képviselete képes a magyarság valódi érdekeinek hiteles jövőbeni képviseletére.

Isten Óvja Magyarországot!

Szebb Jövőt!

Reiner Péter

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Közvéleménykutatási manipuláció

 1. Senki se tegye függővé saját belső meggyőződését és hitét mások véleményétől! Jézus sem tenné!
  A kutya ugat, a karaván halad.
  Áldja meg az Isten kegyelmével sok sok ember áldozatkész munkáját!
  Nyugodtan kérhetjük, van mire hivatkoznunk!
  ADJON AZ ISTEN NEKÜNK SZEBB JÖVŐT!
  Egy igaz magyar ember, Patrubány Miklós megszólításával élek:
  Kedves „hunjaim”, imádkozzatok!

 2. Az MSZP és a Fidesz pofátlanságához semmi kétség nem fér. Az LMP és a Civil Mozgalom sem tisztább, mint a gödör, ahová a cigánysor szarik.
  De ahhoz sem fér kétségem, hogy kétszer annyian fognak a Jobbikra szavazni, mint ahányan ma azt következmények nélkül bemerik vallani, mert Fideszes ellenőrzés alatt vannak például (lásd Kubatov-féle adatbázis), és féltik a munkahelyüket, egzisztenciájukat. Még. A szavazófülke azonban olyan, mint a kert végében lévő budi, oda egyedül megy be mindenki, és csak az Isten látja, hogy szívvel, lélekkel, meggyőződéssel, és nagy megkönnyebbüléssel teszik százezrek az X-eket a Jobbik rubrikáiba. Nagy meglepetés lesz, én úgy gondolom. Már alig várom, hogy lássam Orbán pofájáról lehervadni a gőgösséget, és a felsőbbrendűség hitvány vigyorát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük