KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Közöttünk élő bolsevizmus

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

bolsevizmus

Napjainkban sajnos közhasznú szóvá vált a gumicsontként is felfogható kettős mérce a politikában és a közéletben. A sokszor, de nem elégszer emlékeztetek arra az  ismételt politikai kettős mércére, mely rányomta  bélyegét a Fővárosi Ítélőtábla mai döntésére, ezzel új  eljárásra utasította az elsőfokon eljáró Fővárosi Törvényszéket.

Ezen eljárásban most nem az ügyészséget kell kivételesen  elmarasztalnom, amely helyesen életfogytot  / sajnos törvényhiány miatt nemhalálbüntetést !/  kért a háborús bűnös vádlott Biszkura, hanem a döntésképtelennek látszó,de igenis időhúzásával politikai állásfoglalást hozó bíróságot.

Sokadszorra kell szomorúan megállapítanom,hogy a bizonyítottan bűntelen  Magyar Gárdát  külföldi megrendelésre másodfokon is simán és gondmentesen  elítélő bíróság  most a kettős mércével megterhelten nem találta megalapozottnak  és bizonyítottnak a Fővárosi Törvényszék Biszkut elmarasztaló ítéletét és újra kezdődő eljárásra utasította.
Bizonyított a nácizmus és bolsevizmus megítélésének kettős mércéje és sajátosan torz szemlélet a törvényhozás, főként törvény alkalmazás gyakorlatában a sajátos hatalmi ágként szereplő úgynevezett igazságszolgáltatásban.
Komoly árnyék vetül a szavakban ugyan antibolsevista, de tartalmilag velük együtt gondolkodó és gyakorlatában szinte velük koalícióban törvénykező jelenleg regnáló rendszerre is, mely kétharmados felhatalmazásával és fülkeforradalmiságával cinikusan távolságtartó bíróságától.
Nem győzöm elégszer hangsúlyozni a bíróság tudatos döntésképtelenségét látva, hogy egy valóban leendő nemzeti kormányunk első számú felelőssége lesz olyan polgári és büntető törvények meghozatala széles nemzeti konszenzussal, melyek alapján elkerülhetetlen lesz az igazságtétel  és nácizmus után a bolsevista háborús bűnök elkövetőinek is végre bíróság elé állítása és  tényleges vagy szimbolikus elítélése.
Egyúttal meg kell majd kezdődnie a bolsevizmus áldozatainak és felmenőiknek is a teljes anyagi és erkölcsi kárpótlása kerül, amibe kerül.
Enélkül nincs és nem is lehet Szebb Magyar Jövő!
Reiner Péter
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Közöttünk élő bolsevizmus

  1. Sajnos már annyira megszokta az ellenségeskedést az ellenzék , hogy ha nem talál mást akkor megkeresi a régi sérelmeket , aminek semmi köze a mai társadalmi életnek–

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: