Közeleg a Nemzet Apokalipszise – Kilakoltatások, menekülttáborok, forrongás…

SZIKRÁZÓ PATÁKKAL VÁGTATNAK FELÉNK A VÉGZET PARIPÁI…

A “Fekete Péntek” – így fogják hívni; 2011. április 15-ét. Vagy az is lehet, hogy “Vérvörös Péntek” lesz a neve. Több százezer kilakoltatás kezdődik meg, és több mint 1 millió embert taszítanak ki otthonából.

Elvetemült terminátor hadsereg ront majd rá az adósok otthonaira. Tudjuk, láttuk, mire képesek ezek a hordák. Láttuk, hogyan lakoltatták ki 2010. június 15-én a 4 gyermekes Tauzin családot Budafokon. Láttuk, hogy a hiéna végrehajtó, Szamosi István, hogyan osztogatta parancsait a XXII. kerület rendőrkapitányának, Dr.Strauss Zsolt-nak, és a több száz páncélba öltözött rendőrnek.

Hirdetés

A legteljesebb médianyilvánosságot kapta az esemény. És a miniszterelnök úgy tett, mintha meg sem történt volna.

Pedig már akkor is érvényben volt a kilakoltatási moratórium. Az Orbán Viktor által is meghosszabbított moratórium. Miről beszél tehát a miniszterelnök? Nem lakoltatnak ki senkit? Dehogyisnem! Mégpedig a Moratórium ellenére. Éspedig ilyen brutálisan. – Akkor ki hiszi el neki, hogy nem lesznek kilakoltatások 2011. április 15. a Moratórium lejárta után?

Még brutálisabb kilakoltatások lesznek, mint eddig!

1. Tömeges kilakoltatások


Mert lesznek. A Fidesz válaszútra kényszerült a nép és a bankok között. És a bankokat választja. A népies, magyaros propaganda jelmeze lehull, – és teljes valójában láthatóvá válik a báránybőrbe bújt farkas. Orbán Viktor; mint a külföldi hódítók kulcsembere.

Az a kulcsember, aki megtisztítja a beözönlő idegenek előtt a terepet, – aki miután a nemzeti álarc mögé bújva elkábította azt a kevés ellenállási aktivitást is, – végül eltakarítja a használható ingatlanokból a magyarokat. Ahová betelepedhet a bevándorlók egy része, – azok, akik már nem férnek el a lakóparkokban, – az idegenek társadalmának alsóbb kasztbeli tagjai.

És jön a fekete, a véres péntek, az április 15.-e. Tömegjelenetek, várhatók. Brutális, könnyes és véres tömegjelenetek. És nem lesz kegyelem senkinek. A bankok és az önálló bírósági végrehajtók nem arról híresek, hogy bárkinek is kegyelmet adjanak. A saját hasznuk ennél sokkal fontosabb nekik.

“A magyar devizahitelesek problémáit jórészt a svájci frank rekordárfolyama okozta, ami az euróval és a forinttal szemben is csúcsokat döntött 2010-ben. A lakosság jelentős része pedig frankban adósodott el…” – szól a hivatalos ténymegállapítás. A rideg valóság azonban a következő:

Az egész banki adós, devizahiteles, elárverezéses, kilakoltatásos procedúra, – egy előre megfontolt, aljas szándékból elkövetett nemzetgyilkosság szerves része. Vagy ha kevésbé fennkölten, de annál plasztikusabban akarunk fogalmazni; egy régóta tervezett, hosszú évek alatt előkészített, idegen hódítás szerves része.

Erre kellettek az állítólagos deviza hitelek, amelyekről tudjuk, hogy lényegében nem is devizahitelek, csak annak nevezik őket, hiszen az emberek forintban vették föl a pénzt. És ezt a csalást azért kellett megvalósítani, hogy a svájci frankkal és a forinttal elkövetett tőzsdei spekulációkkal egyrészt a brókerek és bankok lényegében munka nélkül sokat keressenek, és ami a fontosabb; elvehessék a magyarok házait, ingatlanjait, mert azok kellenek az idegen hódítóknak.

Hiszen a svájci frank árfolyamának emelkedése miatt, a többség már nem tudja fizetni az irreálisan megemelt kamatokkal terhelt hiteleket. Nem ritka az a szerencsétlenül járt hiteles, akinek 50-100 százalékos törlesztőrészlet-emelkedést kellett, kell valahogy kiköhögnie. – De ezt a bankok és brókerek előre tudták, – sőt előre így is tervezték!

Hozzátartozik még ehhez a magyar népet ellehetetlenítő mahinációkhoz a közüzemi díjak hitetlen megemelése is, – amiket úgyszintén nem tudnak fizetni már az emberek. És a végrehajtásra kerülnek a lakásaik, házaik.
2. Nincs kegyelem
Az a pénzösszeg, amiről a devizahitelekkel kapcsolatban szó van, döbbenetes nagyságú; 5331 milliárd forint. A Magyar Nemzeti Bank információi szerint. Ennyit követelnek az ország lakosságának, egyes adatok szerint; a majd háromnegyedét kitevő adósoktól.

Ám ne tévesszen meg senkit sem a jelenlegi Kilakoltatási moratórium ténye. Mert a Moratórium megléte nem azt jelenti, hogy április 15.-ig nem történik semmi. Nagyon is történik. A lavina már elindult, és az események megállíthatatlanul gördülnek lefelé.

Mert Végrehajtási moratóriumot nem hirdettek! A végrehajtások ezért tovább folynak. A bankok már rég megkezdték, és folyamatosan futattják is a végrehajtási procedúrákat, – vagy pedig akár el is adják a tartozásokat más követelés-behajtóknak. Így mire lejár a Kilakoltatási moratórium, már meglesznek az ingatlanok új tulajdonosai, akik azonnal megkezdhetik a kilakoltatásokat.

És ez döbbenetesem sok embert fog érinteni majd!

Harmati László, az FHB bank vezérigazgatójának adatai szerint; 100 ezer hitel már biztosan bedőlt, – és mivel egy hitel egy család, – ez minimum 300 ezer, de inkább 500 ezer, vagyis félmillió embert jelent!

Ehhez hozzájönnek még; a a 2008-ban és 2009-ben átstrukturált, fizetési haladékot kapott ügyfelek, – akiknek a legnagyobb része, mára fizetésképtelen lett. És most tessék megkapaszkodni! Ezeknek a bedőlő hiteleknek a száma; 1 millió lesz! S ezt az adatot nem mi találtuk ki!

A kormány által hosszú hónapok óta halogatott Nemzeti Eszközkezelő Társaság létrehozása az FHB bank vezérigazgatója szerint azért nem jelent megoldást; mert kevés lesz az óriási feladathoz! Egyszerűen nem tudja kezelni majd a hatalmas hitelállomány megoldását, nem lesz sem elég ereje, sem elég pénze, a tömegessé vált problémák kezelésére, vagyis; – nem fog tudni ennyi kilakoltatott embert elhelyezni, sehová sem.

Az államnak nem lesz annyi pénze, hogy az összes ingatlant megvásárolja, vagy pedig finanszírozza az adósok kisebb lakásba költözését. – Semmire nem lesz pénz, és ezért olyan szörnyű megoldás van kilátásban, melyre nem volt még példa a Magyar Nemzet történelmében. – De erről később…

A Nemzeti Eszközkezelő Társaság eszkalálódó problémájára, maga a miniszterelnök világított rá, amikor ezt mondta; “Csak akkor lesz Nemzeti Eszközkezelő, ha csökken az államadósság.” – Ez lényegében annyit jelent; hogy nem lehet addig segíteni az ország bajba jutott népén, amíg az államadósság erre az időre meghatározott része nincs kifizetve! Ám ha egy kicsit tovább megyünk, akkor jó okunk van feltételezni azt, – hogy a jelek szerint külföldi kölcsönökből akarják finanszírozni a Nemzeti Eszközkezelő Társaságot is! Ha ez így van, és miért ne lenne; akkor ez az eladósodás csimborasszójává növi ki magát.

Ugyanakkor olyan információ is eljutott hozzánk; hogy jónéhány bank nem is fogja átadni az így megszerzett jobb és használható ingatlanoktulajdonjogát másnak. – Hanem megtartja magának, – és lízingelni fogja azokat, a megbízható, úgymond “minőségi ügyfeleknek” – akik az országba érkezvén, lakni kívánnak valahol.

3. Miért is dönt a kormány a bankok mellett?


Mert ezen az úton járva, nem is tehet mást. A kígyó az kígyó, a hiéna az hiéna, a Fidesz pedig Fidesz. Azt teszi, amire létrehozták. És, havéletlenül meginogna (amire mondjuk csak meg, szinte semmi esély,) – akkor sem tehet mást, mert a Nemzetközi Pénzoligarchia, mely ademokrácia látszatgyőzelmével a hatalmat a kezébe adta, ezt követeli tőle.

Vagyis, nem kap több pénzt, ha nem engedelmeskedik. Megmondta az FHB bank elnöke is, hogy; “A jövő évi hitelezési aktivitást befolyásolja, hogy fennmarad-e a kilakoltatási moratórium.” Vagyis a Fidesz kormányzásának és a gazdasági, s politikai élet törékeny egyensúlyának fenntartása, további hitelektől függ. S ezen hitelek beáramlását meghatározza, hogy az állam hogyan kezeli a bajba került adósokat.

Keményebben fogalmazva: Ha a Fidesz kormány beáldoz a bankoknak majd 1 millió 200 ezer embert, – akkor lesz pénz a hatalmának továbbifenntartására.

De világosan fogalmaznak a bankvezérek is:

Az FHB bank elnöke azt mondta: “A kilakoltatási tilalmat nem szabad fenntartani, mert gazdaságilag olyan üzenetet küld a hitelfelvevők éshitelezők jó részének, ami a hitelezés alapjait rendíti meg.”

Király Júlia, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, az érzéketlenségben és kegyetlenségben még ennél is tovább ment, amikor az ősszel kijelentette: “Semmiképp sem kell megmenteni a devizahiteleseket!”

És punktum. S mivel ezt a Jegybank, az MNB alelnöke mondta, – amelyik Magyarországon sokkal nagyobb hatalmat képvisel, mint a Kormány maga, – lévén a Nemzetközi Pénzvilág hazai helytartója, – a kijelentését parancsnak is lehet venni. A devizahiteleseket veszni hagyják.

Ám ha ez megtörténik, akkor nemcsak annak 1 millió 200 ezer hitelesnek omlik össze majd az élete, – hanem az egész ország. Hitelestül, bankostul, királyjúliástul együtt.

4. Papíron már elveszett minden!


A Fosztogatók, hihetetlen találékonyságról tesznek tanúbizonyságot, hogy hozzájussanak a magyarok ingatlanjaihoz. A kormány moratóriumának ellenére, a kiskapuk működnek, mit működnek; hatalmas forgalmat bonyolítanak le!

A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségének adatai talán a legrészletesebbek és legsokatmondóbbak minden információ közül. És plasztikusan ismertetik ezeknek a kiskapuknak a működését is, melyek kijátsszák a kormány rendelkezéseit.

(Persze kijátszani csak azt lehet, – ráadásul ilyen nyilvánosan és pofátlanul, – aki  hagyja magát. És csak tessék lássék intézkedésekre képes.)

Igen, tessék-lássék intézkedésekre, – ha népről van szó, – de annál keményebbekre, ha a kollaboráns uralkodó kaszt, vagy az általaelőnyökhöz juttatott hódítók érdekeiről van szó.

De lássuk a Fehér Kéményseprők (www.feherkemeny.com) részletes adatait:

Eddig 1 millió 200 ezer esetben engedményezték a bankok a faktorcégeknek, hogy – jelzálogjogukat érvényesítve – a bedőlt hitelek miatt tulajdonjogilag rájuk szállt ingatlanokat értékesítsék. Igen jól olvasta: 1.200.000. eset. – A faktorcégek, pénzügyi szolgáltatók eddig is serényen tevékenykedtek, igaz, nem indították el a kilakoltatásokat (mert arra április 15-ig moratóriumot rendelt el a kormány), csak a birtokba vételi eljárást. A birtokba vétel pedig jogász nyelven azt jelenti, hogy; fizikailag egyenlőre még nem teszik az utcára a bajba jutott hitelfelvevőt, – de az már papíron, és jogilag, már nem tekinthető a lakás, ház tulajdonosának. Az már számára elveszett, és a Moratórium lejárta után, a hivatalos tulajdonos úgy vágja ki onnan, hogy a lába sem éri a földet.

És ráadásul mindez törvényesen történik. Legalábbis annak tűnik. A hódítók törvényei szerint. Éspedig a következő, nem is törvényre, hanem rendeletre hivatkozva; „A zálogtárgyak bírósági végrehajtáson kívüli értékesítésének szabályairól szóló 12/2003–as kormányrendeletet.”

A háttérben pedig tovább folynak a törvényes (sicc!) végrehajtási és ingatlan árverési ügyek. Éspedig kifejezetten nagy számban. A Szabad Riport munkatársai is tapasztalták a különféle bíróságokon járva, hogy milyen nagy számban futnak ezek az otthonvesztési eljárások.

Nem véletlenül zárkóznak el a bíróságok mostanában nyilvánosságtól. A Budapest és környékékén lévő bíróságok legnagyobb részébe, nem lehet bevinni semmilyen hang, vagy képrögzítő eszközt. Az emberektől elveszik ezeket a biztonságiak, de még a kamerás telefonokat is! Még az újságírók sem kivételek! A biztonsági őrség többször próbálta már kollégáink nagy értékű kameráit is elvenni, (persze sikertelenül). – De tény, a kamerákat csakis kifejezetten bírói engedéllyel lehet bevinni a bíróság épületébe.

Persze, ha az ember körülnéz, – azonnal rá is jön, miért is van a bíróságokon ez a nagy titkolódzás. Egyszer egy ilyen a biztonságiakkal folytatott huzavona után, a Budai Kerületi Bíróságon, – a kijárat melletti hirdetőtáblán, – kapásból 26 folyamatban lévő végrehajtási eljárást számoltunk össze. Mondom; kapásból. El lehet képzelni, mekkora szám jön ki, ha az ember komolyabban is utána néz ezeknek a számoknak.

(Az iménti és a többi végrehajtási ügyben szerzett információkról rövidesen, egy másik cikkünkben számolunk be…)

Nem véletlenül írtuk tehát még a cikk elején, hogy tömeges kilakoltatások várhatók. A Fehér kéményseprők úgy fogalmaznak: a kilakoltatások “nagyüzemszerűen” zajlanak majd április 15.-e után.

A bankok tömegével mondják fel a bedőlt hiteleket, és ne higgye el nekik azt senki, – hogy megpróbálnak segíteni az adósaikon. A bankár szava mára már semmit sem ér, – azt sem szabad elhinni, amit kérdez.

Az árverezési és végrehajtási procedúrák, – éppen az április 15-ig tartó kilakoltatási moratórium után fejeződnek be. De nemcsak a fosztogató bankok, a hiéna végrehajtók – hanem a fizetési nehézségekkel küszködő adósok közül is mind többen készülnek kényszerű tudatossággal a moratórium végére. Egyre nagyobb számban jelentkeznek ki a munkahelyükről, hogy feketén folytassák a munkát. Ezzel azt szeretnék elérni, hogy ne vonhassák le a pénzintézetek a törlesztőrészleteket a fizetésükből, miután még a lakásuk elárverezése után is milliós tartozás marad a nyakukban. Akik végső kétségbeesésükben ezt a megoldást választják, rendszerint minden tulajdonukat valamelyik családtagjukra íratják, és még a címüket is megváltoztatják.

5. A Kormány tovább súlyosbítja a helyzetet


Erre lehet számítani tehát. És mivel nincs olyan helyzet, amin ne lehetne rontani még, – a kormány gondoskodik is arról, hogy a helyzet még súlyosabb legyen.

1 millió(!) háztartás van immáron az országban, melyek közműtartozásai komoly hátralékká duzzadtak. Ha ezek a hátralékok felhalmozódnak, már pedig rövidesen az történik velük, – akkor abból hamar végrehajtási eljárás, majd végrehajtás és otthonvesztés, kilakoltatás lesz. És ezeknek a hátralékosoknak a megmentésére a kormány, a kisujját sem mozdítja meg.

Számtalan családnak, a közműtartozás mellett problémássá vált, immáron fizethetetlen deviza hitelei is vannak, – s ha netán az egyik nem végezné ki őket, a másik biztosan megteszi. A kormány pedig gondoskodik is róla, hogy így is legyen!

Például a január elsején életbe lépett Társasházi Törvény szerint; már 3 hónap hónap fizetési elmaradás után jelzálogot lehet bejegyezni annak az ingatlan tulajdonosnak a lakására, aki 3 hónapig nem tudja fizetni a közös költséget. Ezek után a törvény szerint a nyakába zúdíthatnak egy gyorsított bírósági eljárást, – amiből végrehajtási eljárás, és aztán rövid úton; kilakoltatás lesz!

Úgyhogy ne mondja nekünk senki, hogy a Fidesz Kormány nem hagyja az adósokat kilakoltatni. Mikor éppen ő generálja ezt a folyamatot!

Tett valamit például a folyamatossá váló áremelkedések csökkentésére? – Hiszen az árak kihatással vannak az adósok fizető képességére is! A kormány pedig semmit nem tesz azért, hogy az árak ne emelkedjenek tovább.

Például az EMFESZ gázszolgáltató engedélyének felfüggesztésével, – 350 ezer fogyasztónál drágul a gáz. Az üzemanyagok ára soha nem látott történelmi csúcsra emelkedett. Tett valamit a kormány azért, hogy csökkentse? Ehelyett a propaganda híradóiban a nyugat-európai, vagy éppen a nagy-britanniai üzemanyagárakkal példálódzik, – hogy ott is éppen ennyibe, vagy kicsivel többe kerül az üzemanyag. – Csak azt nem teszik hozzá, hogy ott az emberek fizetése a magyarországinak legalább az öt, tízszerese!

Miért nem csökkenti a kormány az üzemanyagok adóterheit?? – Mert nem érdeke, hogy könnyebben éljenek az emberek. Az az érdeke, hogy minél kevesebbet tudjanak mozogni az autóikkal. Hogy minél jobban röghöz legyenek kötve!

És tett valamit azért a kormány, hogy az élelmiszerárak stabilizálódjanak? – Majdnem 1000 forintba kerül egy 5 kilós zsák takarmánykrumpli! Minden élelmiszerár lassan, de biztosan kúszik fölfelé. Miért nem fixálja a kormány, az alapvető élelmiszerek árait? – Azért nem, mert nem érdeke. Had gyengüljön le a lakosság! Hiszen túl sok itt a magyar még mindig. És kell a hely a hódítóknak.

6. Menekülttáborok – Forrongás – Tűzfészkek

Orbán Viktor miniszterelnök többször is kijelentette, hogy egyetlen ember sem kerülhet az utcára. Nem kerül senki sem a híd alá.

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem fognak senkit sem kilakoltatni. A miniszterelnök nem azt mondta, hogy nem hagyja, hogy az emberekelveszítsék az otthonaikat, – hanem azt, hogy nem kerülhetnek az utcára. Ezt amúgy meg már a törvény is tiltja. Hajléktalan nem élhet az utcán.

Mi lesz hát? Hová kerül az a rengeteg ember, akit kilakoltatnak, ha eljön a tavasz? Mely sokak számára bizony “halálos tavasz” lesz majd. Hová kerülnek tehát?

Néhány bekezdéssel feljebb ezt írtuk:

“A kormány által hosszú hónapok óta halogatott Nemzeti Eszközkezelő Társaság… azért nem jelent megoldást; mert KEVÉS LESZ AZ ÓRIÁSIFELADATHOZ!… Nem lesz sem elég ereje, sem elég pénze, a tömegessé vált problémák kezelésére, vagyis; – nem fog tudni ennyi kilakoltatott embert elhelyezni, sehová sem. Az államnak nem lesz annyi pénze, hogy az összes ingatlant megvásárolja, vagy pedig finaszírozza az adósok kisebb lakásba költözését. – Semmire nem lesz pénz, és ezért olyan szörnyű megoldás van kilátásban, melyre nem volt még példa a Magyar Nemzet történelmében. – De erről később…”

Nos, itt az ideje, hogy fellebbentsük olvasóink előtt a sivár valóságot borító, fideszes nemzeti színű fátylat. Éspedig a Menekülttáborok rémét, melyek feltételei megteremtődnek 2011-ben Magyarországon is, éppen úgy, mint Palesztinában 1947-ben.

Új fogalmat kell majd megtanulnia az embereknek; a “palesztinizálódás” vagy valamilyen hasonló szóösszetételből álló kifejezést, mely lényegében azt jelenti, hogy a magyarokkal ugyanaz fog történni, mint  a palesztinokkal.

Egyvalamire lesz pénze a Nemzeti Eszközkezelő Társaságnak: a táborokra. A Menekülttáborokra. Mivel a kilakoltatott hitelesek híd alá nem mehetnek, sem az utcára, mert már büntetik is, – valahol lennie kell ennyi kilakoltatott embernek. Na de hol?

Hát azokban a táborokban, amelyeket sebtiben felhúznak majd Nemzeti Eszközkezelő emberei. Először sátrakból, később esetleg komfortosítani lehet majd, fabarakkokká. – Ezeket hívják majd a deviza hitelesek Menekülttáborainak.

El tudja-e képzelni valaki, hogy milyen hangulat fog uralkodni, egy ilyen táborban? Ahol összegyűlik majd akár több tízezer, kifosztott ésmegalázott ember?

El tudja-e képzelni valaki, hogy a nemzet egy ilyen tekintélyes részének eme kifosztását büntetlenül megtehetik majd?

Ezt a hóhér munkát, a Magyar Rendőrség állományának jelentős része már nem lesz hajlandó végig csinálni, – ezért az Unió soros elnökségét adó Magyarország Kormányának, kitűnő alkalma lesz majd az Európai csendőrség bevetésére, – saját népe ellen…

Ám az események valódi menetét igazából megváltoztatni, már nem áll módjában egy hadseregnek sem. Mert az élet törvényei győzedelmeskedni fognak, – a pénzéhes fosztogató, a kollaboráns és a hódító elnyeri méltó büntetését. Mert mohóságuk és kapzsiságuk valójában nemcsak a magyar nemzetet tizedeli meg, – hanem őket magukat is elpusztítja majd.

2011.01.09.
(Fort András – Szabad Riport Tudósító Iroda)

Nemzeti InternetFigyelő

Facebook hozzászólások


28 thoughts on “Közeleg a Nemzet Apokalipszise – Kilakoltatások, menekülttáborok, forrongás…

 1. A jelenleg regnáló “magyar” kormány hiteleket fog felvenni, hogy a bedőlt hiteleseket izraeli típusú betonfallal elkülönítse a bevándorlóktól. A hitelesek terhére fogják finanszírozni a “beruházást”. A számukra kijelölt terület valószinűleg Ajka, Devecser, Kolontár térségében lesz.
  A kormány romastratégia programjának része, hogy telepített, integrált romákkal veszi körül gyűrű alakzatban ezt a modern koncentrációs tábort, nehogy a bedőlt hitelesek megzavarják a betelepülők demokráciájának kiteljesülését.
  Én, csak továbbgondoltam…

 2. Ez hangulatkeltés. Tessék szíves lenni megvárni azt a dátumot, és ha valóban bekövetkeznék az, amiről ez a meglehetősen borús cikk szól, akkor kell majd írni róla. Addig joggal hihetem azt, hogy megrendelt hangulatkeltésről, félelemkeltésről van szó. Ha nem is a kormány jószándékát nézem – ami megkérdőjelezhetetlen ebben a témakörben is -, akkor egyetlen ellenérvem van: – egy kormány sem olyan hülye, hogy schlagra egymillió ellenséget szerezzen magának.
  Aki ma a látható intézkedések ellenére a kormány ellen ír ilyeneket, annak javasolnám, hogy nézzen vissza a gyurcsány-kormány időszakára. Nem kellene ilyen gyorsan felejteni. Aki viszont felejt, az nem érdemel mást, mint Ferkót….
  És még egy fontos dolog: – azokat lakoltatták ki eddig, akik már ELADTÁK!!!! a lakásukat és az új tulajdonos be akart költözni. Nem kellene a szoci és a liberális sajtó módjára a tényeket elhallgatni, meghazudtolni, és ezzel élezni a társadalmi feszültséget, valamint vádaskodni a kormány ellen. A tényeket tessék leírni! Mert a fentiek, amelyeket a cikk érint, csak részigazságok. Vagy még azoknak sem nevezhetők!

  1. Ez nem hangulatkeltés hanem tény stoffán elvtárs! Saját bőrömön tapasztaltam!

 3. Egyetlen vélemény különbség van csak bennem. Nem a röghöz kötés a cél, hanem éppen ellenkezőleg, a rög elhagyása. Annyi vagyona marad majd minden családnak, hogy egy elutazásra valahová elég legyen. Ha esetleg nem, kap hozzá támogatást, arra lesz pénz. Utána már szabad a pálya a hódítóknak.

 4. Tények:
  – Lisszaboni szerződés aláírása
  – Likud testvérpárt
  – Közös társulás létrehozása
  – Peresz nyílatkozatára fülebotját sem mozdító párt
  – Tom Lantos intézet létrehozásáról hozott határozat
  – két hét alatti rendcsinálás, stb.
  Hát igen, ezek keltik a hangulatot…

 5. Kedves kanalsgem!
  Ha Ön lélegeztetőgépen van – mint egész Európa -, és csak akkor kap kacsát vagy serblit, ha bólogat arra, amit a “nővérkék” mondanak – mit csinál? Beszarik, bepisál vagy bólogat? Kivált képpen úgy, ha a “nővérke” egyik keze a lélegeztető csapját fogja? Most csak úgy lehet kivánszorogni az ágyból – hogy a hasonlatnál maradjak, ha az egész kórterem eltitkolja, hogy felépült, és egyszerre rúgja le a “nővérke” fityuláját varázsütésre. És higgye el Kedves kanalasgem, a betegek szélsebesen gyógyulnak….
  Semmit nem jelentenek ma a szerződések, az ígéretek. Ám, ha megnézi alaposabban a dolgokat, azért van pozitív változás, és inkább azokra kellene koncentrálni, és azokban kellene segíteni a kormányt. A bajok állandó emlegetése elveszi az energiát, ha a másik oldalról közelítjük meg a dolgokat és a pozitívumokat látjuk, akkor erőre kapunk. Kérem, sőt könyörgöm, értsék már meg, hogy van jó is, és azt kell minél többször hangoztatni. Különben Gyurcsány kollega visszajön, és akkor már senki nem beszélhet, mert joga sem lesz hozzá!

 6. Pontosítani szeretnék 1-2 dolgot:
  1. Nem a svájci frank értékelődött fel, hanem a forint le!!! Nagy különbség! Ezen kis országnak, -felülete fele a csonka Magyarország felületének- a pénzét azért jegyzik mindenhol a világon, mert a legstabilabb valuta.
  2. tervezéshez is így illik jobban, mert a koömmunista MSzP-SzDSz kormányok müvileg felerősítették a forintot (vállvetve a MNB-kal), aztán második lépésben csődbe vitték az országot és 3. lépésben “magától” leértékelődött a forint. Tehát valóban lehet tervszerű menetről beszélni csak a szándékot is kellene tudni bizonyítani. Ha van még ellenállási ösztön a magyar nemzetben, akkor a megfelelő helyeken dolgozó magyarok ezeket egy magyar wikileak portálon közzé fogják tenni.
  3. És ez a 3. pont sulyosbítja a helyzetet, hogy a Lissaboni szerződésben benne van, hogy az EU tagállamaiban nem szabad ölni (ezt értsd úgy, hogy a hatalomnak!). De jár a szerződés mellé, és a szerződés részét képezi, “Magyarázatok” is. És itt bukik ki a szög a zsákból, hogy mire is készül az EU.
  3.1 A rendfenntartás hatékonyságának (Effizienz) érdekében lázadások ill. háborús viszonyok kialakulásakor az ölés megengedett! Olvasd, nézd, hallgasd a Nürnbergi Egyetem Professzorának megnyilvánulásait:
  Prof. Dr. Karl Albrecht Schachtschneider, Professor für Öffentliches Recht (Nyilvánossági Jog- szó szerint fordítva). keresd a youtube.com-on.
  3.2 Amennyiben a kilakoltatások miatt lázadások lesznek Mo-on, úgy a kormánynak joga van behívni a már létező Európai Gendarmarie Force-ot és azok majd Brüsszelnek engedelmeskedve megkaphatják, a magyar kormánytól függetlenül, a tömegbe lövetési parancsot, ill. a halálra ítélési lehetőséget is gyakorolhatják majd a még mindig kinemhalt 56-os vérbírák és utódaik.. A magyar kormány aztán meg mentegetőzni fog!
  Murfy törvényei szerint: Aminek megvan a lehetősége, hogy beteljesüljön, az be is fog teljesülni!

 7. Prof. Schachtschneider az egyik TV-interjúját ezzel zárja (szabadon idézem):
  “Én nem vagyok az az ember, aki Kalasnyikovot fog és harcba kezd, de felhívom minden szabadságszerető német polgár figyelmét, hogy ezek ellen a szerződések ellen kivonulva az utcára, tiltakozni kell!”
  Mit is mondott ezzel a professzor?
  Indirekt azt, hogyha kell, akkor a minden forradalmat jelképező kalasnyikovval kell kimenni az utcára. Ez nem azt jelenti, hogy a németek Kalasnyokovval fognak kimenni az utcára, mikor jobbnál-jobb fegyvereket gyártanak, hanem pont azt, hogy fegyveres felkelést kell kirobbantani. Kezdetnek megfelelnek a tömeges tüntetések!

 8. Stoffán elvti, újra itt? Ferkó és Viki jó barátok. Az eladósodás csak a mindkettejük által létrehozott törvények hatására alakulhatott ki. Ha bármelyik hiányzik, ez nem történt volna meg. Aki felejt annak fel elevenítem: Lex Gyurcsány miért nem lett törvény? Lusztrációs törvény ki miatt nincsen? Tovább is van mondjam még?… Csak a miheztartás végett.

 9. kanalasgem hsz.-át olvasva, elgondolkodtam, valóban a terv része lehet.

 10. Bárki aki abban reménykedik ,hogy itt a lakásaikból annak rendje- módja szerint kivágott emberek forradalmat fognak csinálni halvány lövése nincs a valóságról . Nem lesz itt semmi egy kis bégetésen kívül Önök csak szeretnék látni hogy majd a sérelmeket elszenvedettek lépnek valamit. Nem csinálnak semmit, még egyszer, semmi nem fog történni, tetszik érteni!

 11. Nem értem a stoffan elvtársat.
  Tényeket kért, és kapott.
  Valószinüleg ezért válaszolt ilyen ordenáré módon.
  Mit kellene tennie, egy kommentezőnek, hogy intelligens választ kapjon tőle ?

 12. “.2 Amennyiben a kilakoltatások miatt lázadások lesznek Mo-on, úgy a kormánynak joga van behívni a már létező Európai Gendarmarie Force-ot és azok majd Brüsszelnek engedelmeskedve megkaphatják, a magyar kormánytól függetlenül, a tömegbe lövetési parancsot, ill. a halálra ítélési lehetőséget is gyakorolhatják majd a még mindig kinemhalt 56-os vérbírák és utódaik.. A magyar kormány aztán meg mentegetőzni fog!”
  Tisztelt Ing.Sebestyen Istvan!
  Jol emlekszem,hogy a Lisszaboni Szerzodest-annak osszes kiegeszitesevel-a Fidesz-Kdnp – mint parlamenti part-a magyar hivatalos forditas alapos attanulmanyozasa nelkul MEGSZAVAZTA ?1956-ban Kadar hozott kulso segitseget a sajat nepe letiprasara.Azok a sebek meg most sem gyogyultak be.de mar itt van az ujabb nemzettipras,mint lehetoseg?Most meg a
  Magyar Koztarsasag demokratikusan valasztott parlamentijenek tobbsege hozza rank az idegen gyilkosokat?Ez mar az abszurditasok abszurditasa…vagy en hulyultem meg?

  1. Most látom csak, hogy a 3.2-es pontot kiragadva a szövegkörnyezetből félreértésekre adhat okot.
   csakis úgy érthető az egész, hogy adott a lehetőség! De a hozzászóló nem szeretné arra a következtetésre terelni az olvasók figyelmét, hogy ezt a jelenlegi kormány meg is teszi. De megvan a Lisszaboni Szerződésben adott lehetősége rá. Vagyis ugyanaz a válaszom, mint az öreg székelyé, akit megkérdezett a fia: Édesapám, a halak isznak-é? Az apja feleli: Hmmm, hát azt nem tudom fiam, de hogy megvan rá a lehetőségük az biztos!
   tothtomi-nak
   A szekelyhon.ro portálon lehet olvasni (archivumban olvasható, dec. 15.-i dátummal, Csicsóban címmel a Közélet részben) Jos cu palaria Sorine (Le a kalappal Szorin) hozzászolótól román nyelven, hogy ne félj Szorin (ez a székelyt megverő rendőr neve), mert a hazátlanok (bozgor; ezek a székelyek) is puliszkát vagy krumplit esznek már 90 éve. S a puliszka nem robban. Aztán arra bíztatja, hogy verd csak a hazátlanokat, hogy takarodjanak el Erdélyből. A székelyek meg terveztek dec. 22.-ére egy tüntetést, de nem lett belőle semmi!
   Ebből is kitetszik, hogy nem a megvertektől, kilakoltatottaktól kell várni a felkelés beindítását, hanem azt szervezni kell. Kell legyen egy mag, amelyik ért ezen szervezéshez, van legalább elméletileg alapos tudása, tapasztalata és bátorsága hozza. És ezek mobilizálják (mozgosítják) az érintetteket és más tenni akarókat.

   1. az igazi forradalmat nem kell szervezni… az jön és tarol… majd meglátják az urak!

   2. Tisztelt K.Abbé,!
    A szervezkedőkről,szervezőkről annyit, ha most cinikus akarnék lenni szegény Budaházy Györgyre utalnék , aki a mai napig raboskodik, szent meggyőződésem szerint ártatlanul. Pedig azóta állítólag történt Magyarországon egy forradalom,igaz jól elrejtve, valami fülkének nevezett helyen. Megalakult A Nemzeti Összefogás kormánya vagy mi a csuda, ami az én olvasatomba azt jelentené, hogy minden a hazáját szerető emberre számítanak és számít nekik miden ember, már mint a jelenlegi kormánynak, (csak B. Gy. re nem mert az túl hangosan szereti a hazáját.)
    Nézze el nekem,hogy 56 évesen nem kívánkozok a B. Gy. melletti cellában kucorogni.
    De,hogy mire is alapozom azt a kijelentésemet hogy:
    – Nem fog történni semmi!
    Na figyeljen.Történt, hogy tavaly májusában annak a vállalatnak a vezetése ahol dolgozom, úgy döntött ,hogy a nyolc óra az nyolc óra húsz perc, tehát húsz perccel tovább tart a munkaidő, mivel a munkaközi szünetet rá kell dolgozni, mert azt ők ezután nem fűzetik Kb negyven év munkával eltöltött idő után, először nem akartam hinni a fülemnek megkésett áprilisi tréfának véltem ,de a ráutaló jelek azt mutatták, hogy ez a bődületes baromság (szerintem valami zsidó trükk) állja a helyét.Habitusomból adódóan azonnal hangot adtam felháborodásomnak,némi anyázós felhanggal amivel azt értem el hogy a monogramom ha halványan is de felkerült a kirúgandók listájára.
    Természetesen a többi dolgozó is háborgott az öltöző diszkrét intimitásában, sűrűn bólogatva, hümmögve és felemlegetve egyéb a vállalat jelenlegi vezetése által elkövetett szemétkedéseket.
    ( sokat elárul a cég vezetéséről, hogy a jelenlegi vezérigazgató, egy nem túl jó, valamikori “szakmunkás”, édesapját izraelita gyászszertartás keretében helyezték örök nyugalomba)
    Arra a felvetésemre miszerint talán élni kéne a munka beszüntetés lehetőségével de legalábbis szervezetten kellene tiltakozni a cinikus patkánykodások ellen -túl azon hogy arrébb húzódtak tőlem- az aktív földre nézés volt a válasz.
    Ezen a környéken ugyanis alig van munka- lehetőség. A csúcsnak mondható 70-80 igen kivételes esetben 100,000 Ft-s fűzetés-amit ha kellő képen meghúzza magát az illető- megkap, több, mint az ideig- óráig kapott munka nélküli segély.Ritka az a család, kinek ne lenne valamilyen törlesztő részlete, apró, vagy eltartásra szoruló gyereke,a lassan égbekúszó közüzemi számlákról ne is beszéljek.
    Az anyagilag lealázott, fizikai létében fenyegetett, lesilányított közoktatásban részesített,szellemi táplálékul a köz és kereskedelmi médiumok által közvetített mélyen színvonaltalan műsorokon csámcsogó emberektől nem szabad elvárni , hogy forradalmat csináljanak.
    Ellenben aki csak teheti a maga módján nagyon egyszerűen, békésen próbálja elmondani a “valót” ezeknek az embereknek, hogy ne ugorjanak be az álnok médiumok által reklámozott, “vedd fel a pénzt és költs”, “vegyél hitelre, mert az baromi jó”című reklámoknak.
    Piszok kíváncsi lennék kik is vették meg tavaly karácsonykor a több tízezer méreg drága okos telefont,plazma vagy led tv-t,
    Mert Nemzeti Összefogás ide vagy oda (a jelenleg a különadó miatt siránkozó) multi vagy internacionalista vagy mi a rosseb kereskedők, bankok kaszálnak mint állat.
    Sajnos nincs kedvem bővebben ecsetelni a sztorit, a történet vége az hogy a munka törvény könyvét, a demokraták módosították először,szabad utat engedve a hazámba települő idegen tőkéseknek hogy a magyar munkásemberekből vér-hülye rabszolgát csinálhassanak.
    Azóta akárhány bal vagy jobb oldali kormány kerül hatalomra az egész köcsög parlament mély egyetértésével perverz módon tovább farigcsálja a lassan már nem is létező munkás jogokat.
    Azért arra majd vigyázni fognak hogy ne teljesen dögöljenek éhen, és az a vízió, hogy táborokba telepítik az az otthonukat elvesztőket talán nem is oly távoli valóság.
    tohtomi

 13. 1. Én vagyok a te urad, Istened, más Istened ne legyen! Én, vagyis a Mammon, a pénz vagyok a te istened; és egy szó ellenvetés nélkül csak nekem, – a banknak, a kamatos kamat törvényének és a tőzsdének szolgálj, te büdös kamatrabszolga!
  2. Ne imádj, ne készíts faragott képeket! Öntsd ki viszont merő színaranyból az Aranyborjút, aggasd tele magadat és asszonyodat (mint karácsonyfát) színarany karperecekkel, fülbe-, orrba-, fitymába-és köldökbe-valókkal! Festett arcmásom a zöldhasú dollár; – vele(m) párnázd ki jövődet, hogy hosszú életű légy a Földön!
  3. Ne vedd hiába Isten nevét! Az üdvözülés kulcsszavai: Amerika, metodizmus, karizmatika, siker-orientáltság (time is money, take it easy, keep smiling; and so on…), Új-Atlanti Szövetség, NATO, Terrorellenes Koalíció, Pax Americana, integráció, Európai Únió, globalizáció, stb. (v.ö. John Lennon: “And the world will be as one.”). Eme szavak az Isten újkori, újvilági nevei – tanuld meg őket minél gyorsabban, hogy üdvözülhess, már itt a Földön is!
  4. A szombat napját megszenteld! Ez a nap lehet persze vasárnap is; az a lényeg, hogy a hét szabadnapján (amikor a multinacionális munkáltatód kiadja) gondold át sorsodat, tekintsd át, mit cselekedtél jól s mit rosszul! Köszönd meg nekem, a Mammonnak, a szupranacionális nagytőkének, hogy munkád, részvénytulajdonod és új autód van! Gondolj ‘a hitetlenekre’, a renitensekre, kiknek mindez nincs!
  5. Tiszteld apád, anyád! Ha másként nem megy; hát tégy úgy, mintha tisztelnéd őket! Letűnt korszak maradványai, akik nem értik: miért kellett a családi ezüstöt és a hazát egy gyékényen árulva, 30 ezüstpénzért eladni; hogy aztán színaranyra váltva engem, az Aranyborjút öntsetek ki belőle. Kihalnak, ha a kakas kukorékol.
  6. Ne ölj! De nyugodtan elhajtathatod magzatodat, hosszú éhhalálra ítélheted a fél világ gyermekeit, s terroristának bélyegezve (szőnyegbombázással) kiirthatod nevesincs országok muzulmán őslakosságát tetszésed szerint; – mint egykor tetted ezt az utadban lévő indiánokkal (indusokkal, négerekkel, stb.) is! A rabszolgaság helyett is mára létrejött a kamatrabszolgaság; – nem kell megölnöd valakit, hogy kisajátíthasd értékeit: törvényeiddel kényszerítsd, hogy élve a hasznodra legyen!
  7. Ne paráználkodj! De légy pornósztár, ha úgy hozza a sors; vagy kínáld tested az örömnegyedben, hogy új DVD-t vehess kislányodnak Karácsonyra, a szeretet ünnepére! Esetleg végy részt a televízió esti szexműsorában (hárman, heten, tizen egy párban), melyben amatőrök mutatják be, mit tanultak profi videókazettákról!
  8. Ne lopj! Légy viszont bankár, tőzsde-spekuláns, ingatlan-ügynök; sőt, bróker! Szemérmes koldusnak üres a tarisznyája; arról nem is szólva, hogy szemesnek áll a világ! Légy privatizátor, multinacionális pénzügyi tanácsadó; verd fel a portfolió árát, hogy minél busásabb haszonnal adhasd el mások, gyermekeid jövőjét! Nem állhat semmi a profit növelésének útjába. Nem számít sem a levegő, sem az óceán sem a források tisztasága; – a lényeg az, hogy te tisztán vedd el azt, ami később piszkosan kerül mások poharába! A Föld végül személytelen részvénnyé alakul.
  9. Ne tégy hamis tanúságot! Vagyis ne hazudj úgy, hogy könnyen rajtakapjanak! Az igazságszolgáltatás előtt úgysem az igazság számít, hanem a jog. Márpedig a jog azé, akié a hatalom; – a hatalom pedig azé, akié a pénz, s nagy vagyona van. Mondd mindig azt, amit a pillanatnyi érdeked diktál! A tisztesség ára a becsület!
  10. Ne kívánd tőkéstársad házát, feleségét, pénzét, vagyonát, részvényeit! A kamatrabszolgák javait nyugodtan elprédálhatod, – ez a tőke öntörvénye. Ha már az állami tulajdon elfogyott, és magánkézben a teljes állami költségvetés; sőt, az állam adósságait és követeléseit is kiárusítottátok, bontsátok le magát, az államot is, – a nincstelenek fékentartásához untig elég lesz egy profi magánhadsereg is!
  Vác, 2003. augusztus 21.
  Czike László
  http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=czike&cikk=85#cikk

 14. Ime,ott fentebb az UJ VILAGREND uj 10 parancsolata.
  Nekem jo a regi,a 2010 eves,a JEZUSI.

 15. Kedves magyar NEMZETTARSAIM !A cikkben szereplo csaladok az uj vilagrend uj tizparancsolatanak estek aldozataul.Magyar a magyart el nem hagyhatja.Sem oromeben,sem banataban,sem semmifele szuksegeben.A harag vagy az indulat rossz tanacsado.Van nekunk eppen eleg okos,nehez helyzetben vilagosan lato es cselekedni tudo NEM HIVATASOS POLITIKUSUNK!A Magyarok Istenere,kerem oket:gondolkodjanak,mit tehet a nemzetunk ebben a szorongattatott helyzetben!
  Isten,aldd meg a magyart!

 16. ui:Ha ok kigondoltak,mi,a nemzet,majd megcselekedjuk!Kulon-kulon,mindenki azt,amihez a legjobban ert.
  De ismetlem,magyar,a magyart el nem hagyhatja!Ha nem tud segiteni,akkor alljon felre,DE ARULO NE LEGYEN !
  A nemzet fennmaradasanak zaloga a SZENT KORONA ERTEKREND-en alapulo ALKOTMANY.

 17. Ahogy a Szentírás mondja, mindennek meg van a maga ideje (*). Úgy gondolom, az ellenállásnak, a felkelésnek is meg lett volna az ideje. Évek óta mondom (sokad magammal), hogy ha egy gócot nem távolítanak el időben, az elmérgesedhet, s egy kis beavatkozás helyett akár amputációt is el kell végezni, ha már nem késő az is.
  Így van ez a közéletben is. Amikor sokan jeleztük, nagy a baj, rossz irányba halad az ország, s nem, hogy rendszerváltás nem volt, hanem még jobban megerősödtek a bolsevik liberális erők, s a politikai hatalom mellett nagyon komoly gazdasági hatalomra tettek szert. S ez sokkal veszélyesebb a politikai hatalomnál, mert az egész politikát a gazdasági erők irányítják. Nem hitték el az emberek, sőt, hagyták, hogy teszteljék őket. Először a gazdasági nyomort kezdték próbálgatni, hogy meddig tűrik az emberek. Kiderült, hogy a végsőkig elmehetnek, mert a tömegek – ahelyett, hogy heves ellenállást, tiltakozást fejtettek volna ki – inkább a nadrágszíj összébbhúzását választottak. Általános felfogássá vált a “majd csak megleszünk, és jön a jobb!” szemlélet. Ekkor elkezdték tesztelni, meddig lehet etetni azzal a népet, hogy “most még kicsit roszabb lesz, de majd jön a jobb!”. Kiderült újra, hogy akármeddig. Végtelen sokszor beveszik ezt az ócska dumát. Majd jött annak a ténynek a képünkbe vágása, hogy szemünkbe hazudtak, becsaptak, s ekkor sem történt lényegében semmi. Amikor százezreknek kellett volna utcára menni, és megfenyegetni a hatalmat, hogy elkergetik, ha nem javítanak a helyzetünkön, a tömeg otthon maradt, s még azokat szidta, akik ki mertek menni tiltakozni! Azután nyíltan rátámadt a hatalom a népre, s ekkor sem történt semmi.
  Tudomásul kell venni, hogy az alkalmas idők (amik megvoltak, csak élni kellett volna velük) elmúlnak. Mára a hatalom (ami lényegében a globalizációs erők/urak hatalma) annyira megerősödött, s a tömeg annyira elgyengült, kiszolgáltatottá vált, hogy esély sincs komoly ellenállásra, felkelésre. Csírájában fogják elfojtani!
  Nem hiszem, hogy a tömeges kilakoltatások elkezdődésével komoly, szervezett ellenállás fog kibontakozni. Legfeljebb a tömeges öngyilkosságok száma fog megnőni.
  Lekéstük a változtatás lehetőségét! Kezdődik a végjáték, a magyarság totális gyarmati sorba sülyesztése!
  (*)
  “Mindennek megszabott ideje van, megvan az ideje minden dolognak az ég alatt.
  Megvan az ideje a születésnek, és megvan az ideje a meghalásnak. Megvan az ideje az ültetésnek, és megvan az ideje az ültetvény kitépésének.
  Megvan az ideje az ölésnek, és megvan az ideje a gyógyításnak. Megvan az ideje a rombolásnak, és megvan az ideje az építésnek.
  Megvan az ideje a sírásnak, és megvan az ideje a nevetésnek. Megvan az ideje a gyásznak, és megvan az ideje a táncnak.
  Megvan az ideje a kövek szétszórásának, és megvan az ideje a kövek összerakásának. Megvan az ideje az ölelésnek, és megvan az ideje az öleléstől való tartózkodásnak.
  Megvan az ideje a megkeresésnek, és megvan az ideje az elvesztésnek. Megvan az ideje a megőrzésnek, és megvan az ideje az eldobásnak.
  Megvan az ideje az eltépésnek, és megvan az ideje a megvarrásnak. Megvan az ideje a hallgatásnak, és megvan az ideje a beszédnek.
  Megvan az ideje a szeretetnek, és megvan az ideje a gyűlöletnek. Megvan az ideje a háborúnak, és megvan az ideje a békének.”
  (Préd 3:1-8)
  Czakó István

 18. Talán ha hitünk volna, akkor nem keseregnénk itt annyit. Mi lett volna Hunyadival Nándorfehérvárott, ha Kapisztránnal csak siránoztak vona? Keresztet és a Máriás zászlót a magasba Urak és imához… Kérjük az Urat, hogy láttassa meg velünk azt a pillanatot, amelyben visszaterelhetjük EURÓPÁT! a keresztény hitbe, erkölcsbe, szeretetbe.

 19. Apád: A magyar szabadságharcos kézikönyve; Civil engedetlenségi mozgalom fejezet
  3 CIVIL ENGEDETLENSÉGI MOZGALOM
  „Még kér a nép, most adjatok neki!
  Vagy nem tudjátok, mily szörnyű a nép,
  Ha fölkel, és nem kér, de vesz, ragad?“
  Petőfi Sándor: A nép nevében
  „Protestálni nem egyéb, ha én azt mondom, hogy ez és ez nekem
  nem tetszik. Ellenállás az, ha én arról gondoskodom, hogy ami
  nekem nem tetszik, az ne történjen tovább. Protestálni nem egyéb,
  ha én azt mondom, nem csinálom tovább. Ellenállás az, hogy ha én
  arról gondoskodom, hogy az összes többi se csinálja tovább.“
  (Ulrike Meinhof, Vom Protest zum Widerstand)
  „Az ellenálláshoz tartozik az is, hogy cselekedeteinket nem
  engedjük meg azok által előírni, akik a mi elnyomatásunkban
  érdekeltek.“ (Heinrich Hannover)
  3.1.1 Bevezető
  Kérded talán, hogy miért is van szükség civil engedetlenségre?
  Mondhatom neked/nektek, hogy a kormányok nem mindig képviselik a
  népet, vagyis titeket/minket. Kötik a kezüket mindenféle szövevényes
  nemzetközi egyezmények, békediktátumok, Európai Uniós utasítások, ill.
  megfelelési kényszer. És ebben az esetben még egy tisztességes
  kormányról van szó. De, különösen Magyarországon, már legalább 60 éve
  a kormányok tagjaiban a tisztesség és a magyarság iránti elkötelezettség
  csak nyomokban létezik. Ezeket a politikai karrier építése folyamán
  feláldozzák sorra. A mai politikai környezetben, az egész világon, tisztelet
  a kevés kivételnek, csak akkor haladhatsz fennebb a politikai
  Apád: A magyar szabadságharcos kézikönyve; Civil engedetlenségi mozgalom fejezet 7
  szamárlétrán, ha mindenféle saját hatalmi érdekeit hajhászó titkos
  szervezetek tagja leszel és azok utasításait, akkor is elvégzed, ha azok
  éppen néped érdekei ellen hatnak.
  Ha ezt nem teszed, akkor maximum a parlamenti képviselőségig viheted,
  de azon felül nem jutsz, sőt egy másik mandátumra már alig lesz esélyed.
  A különböző pártok hatalmi vetélkedése során keresik a külföldi
  szövetséges pártok támogatását, s így ezt elfogadva, elfogadják egyúttal
  azon párt vezetőinek titkos kapcsolatait és az azokon keresztül érkező, a
  magyar érdekeket tekintetbe nem vevő, utasításokat is. És te meg
  honfitársam hiába is várod, hogy értsd a politikai szereplők cselekedeteit,
  akiket te juttattál hatalomra, mert ez szinte lehetetlen. Már egy párton
  belül sem értik egymást, minden folyosói sugdolózás ellenére, mert ki
  ennek a szabadkőműves páholynak, ki meg amannak az alávetettje, kiszolgálója. Csakis ilyen körülmények teszik lehetővé egy ország feladását, s ezen körülmények által kiváltott kontraszelekció, amely minden magasrangú politikus árulóvá tételét kényszeríti Európa népeinek nyakába!
  A Kárpátmedence betelepítése: Újraegyesítés lesz, de zsidó vezetés alatt! Legalábbis
  így szól a cionista elképzelés! Izrael összeomlása után majd jönnek (puska‐)csőstül a
  háboruban edzett, agresszív zsidók, milliószámra. S akkor a románok, szlovákok, …, majd
  visszasírják a „drága, jó, magyar szomszédjukat“!

  1. Mindezt alátámasztva: Euró-Mediterrán megállapodás
   egyrészről az Európai Közösségek és azok tagállamai másrészről Izrael Állam közötti társulás léterhozásáról
   2010.évi CXI. törvény
   Kérem tüzetesen végigolvasni, megérteni,és utánna leirni ezt a mondatot: ” Semmit sem jelentenek ma a szerződések”……-ahogy olvastam az egyik hozzászólásnál!
   Kicsit bővebben,kiragadva a fenti törvény 2.§.1.cikk
   (2) bekezdése:
   E megállapodás a politikai párbeszéd számára lehetővé téve a felek közötti szoros politikai kapcsolatok fejlődését,
   – többek között az árúk és szolgáltatások kereskedelmének bővitésével, a LETELEPEDÉSI JOG KÖLCSÖNÖS LIBERALIZÁLÁSÁVAL, a közbeszerzés további fokozatos liberalizálásával,a tőke szabad mozgásával,valamint a tudományos és technológiai együttműködés élénkitésével,hogy előmozditsa a Közösségben és Izraelben a gazdasági tevékenység fejlődését,a megélhetési és a foglalkoztatási feltételek javulását,továbbá a fokozott termelékenységet,és a PÉNZÜGYI STABILITÁST””……stb
   Mit is mondjak? És ezt a “megállapodást aláirta a Magyar?parlament -nagy-nagy többségének helyeslésével és határozott igenjével-a Magyar?Nemzeti(hogy melyiké nem tudni!!) Kormány.
   Ennyit a forradalomról. Először tájékozódni arról,amiről irni akarok,és majd csak azt követően leirni a gondolatokat.
   A Törvényt tanulmányozni lehet a Magyar Közlönyben,és ha erre nincs “kényszer”,a Nemzeti Hirháló 2011.01.11-i anyagában.ÉRDEMES!!!!!
   A Nemzeti Együttműködés Kormánya???
   Az előző hazaáruló bagázs legalább nem mondta,de ellopta a Magyar Nemzet ( nem újság!!!) vagyonát-amit még most is várok többi Hazámfiával együtt VISSZA-SZEMÉLYRESZABOTTAN!!!!! “Erősen” folyik a csűrés csavarás,de nem történik ténylegesen semmi.
   Csak ismételni tudom magam : az igazságból ellopták az “i”-t!!!!!

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Tíz év megszorítás előtt állunk – Helyreigazítások és válasz Dohán úr cikkére
A gyarmati létezés minden nyűge
Háború győztesek nélkül
Close