KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kövér László megdöbbentő szavai (kommentárral)

Több forrást is átnéztem, s kettőből idézek, de a többi is ugyanezt tartalmazta. Azonban elgondolkoztattak az olvasottak. A FIDESZ alelnökének és választmányi elnökének szavai aggodalomra adnak okot (az idézett részek a kommentár után olvashatók – szerző).

Bizony, eléggé szomorú, hogy a FIDESZ bárkit el tud fogadni, bárki – még a gazként kinövő, ismeretlen (vagy nekik mégsem?) LMP is – szimpatikusabb számukra, mint a lefasisztázott, nácinak, rasszistának bélyegzett JOBBIK. Mi lehet ennek az oka? Valaki hazudik, az bizonyos. Ha áttekintjük az elmúlt húsz év eseményeit, fura dolgot vehetünk észre. Egyszer azt, hogy ha 1990-ben valódi rendszerváltás lett volna, soha többé nem jöhettek volna vissza a régi bolsevik káderek a politika színpadára. Ehelyett húsz évből 12-ben ők uralkodtak. Éppen ezért aki rendszerváltásról beszél, az bűncselekményt követ el (csalás!). Pláne nem történhetett volna meg az, ami az utóbbi 8 évben zajlott az országban. Éppen ezért az elkövetett aljasságokért az összes eddigi parlamenti párt és politikusaik felelősek! Másodszor azt vehetjük észre, hogy a magyar érdekeket hangoztató s képviselő JOBBIK feltűnése óta az eddigi parlamenti pártok véd- és dacszövetségbe (maffiába) tömörültek, mindenkit demokratikusnak tekintenek, kivéve a JOBBIK-ot.

A fasisztázásban, nácizásban, szélsőjobbozásban oly mértékben egy hangon ordibálnak, hogy érzékeny fülű embernek sérti a hallását! Elképesztő, hogy még a régi MSZMP-t elődjének tartó Munkáspártra sem okádtak annyi förtelmet, mint arra a valóban radikális, ám egyértelműen nemzeti érdekeket védő és képviselő pártra, amelyik elsőként hozta teljes nyilvánosságra programját, s amiben semmi antidemokratikus törekvés nincs. Szemben a hadováló Fidesszel, és a semmit nem képvizelő, zöldnek semmiképp nem nevezhető, „haverok-buli-fanta-LOL” stílusú LMP-vel. Nos, akkor ki is hazudik?

Még inkább elszomorító, hogy az amerikai nagykövet is beszállt ebbe a kórusba, ezzel durván beavatkozva a magyar belügyekbe, megsértve országunk függetlenségét. Annak az USA-nak a képviselője, amely magát a demokrácia és az emberi jogok fő védnökének tartja, miközben sorra támad meg zsákmánynak tekintett országokat, s esze ágában nem volt akkor fellépnie az MSZP-kormány ellen (még szóban sem), amikor az lábbal tiporva az elemi emberi jogokat, rátámadt saját polgáraira. (Lásd még Morvai Krisztina legújabb nyílt levelét ITT)

Ez is érdekelheti:  Sivatagi forróság várható, de jégesővel csaphatnak le a zivatarok is

Mit is jelent a radikális kifejezés (a radix = gyökér, latin szóból)? Azt, hogy a JOBBIK gyökeres változást akar az eddigi tolvajló, rabló, országvesztő hazudozás helyett. Ugyan kinek az érdekeit is sérti ez? Most jelentős események előtt állunk, ugyanis hamarosan világossá válik, hogy kiket, miket is képvisel a FIDESZ? Folytatja-e a további sunyizást, mutyizást, bevonva az MSZP mellett a mára LMP-vé átvedlett szdszeseket is, vagy végre tényleg hazánk, s a magyar többség érdekeit védi foggal-körömmel, s egy valóban demokratikus, a magyar többség érdekeit előtérbe helyező országot épít, ahol a kisebbségek kénytelenek alkalmazkodni a többséghez, s ahol nem tűrik meg a tolvajokat, bűnözőket, heréket!? Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Minden esetre Kövér szavai nem sok jóval biztatnak.

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!
Czakó István,
Nemzeti InternetFigyelő


Lássuk Kövér László megítélését az LMP-ről:

Kuruc.info:

Sosem látott mélységből kell felemelni az országot – állítja a Fidesz

választmányi elnöke, aki szerint „ha belebuknak a kormányzásba, kérdéses, lesz-e még Magyarország”. Kövér nem az önbizalomnak, hanem valami teljesen másnak van híján, ezt eddig is tudtuk; de mondott ő még érdekesebbet is.

Az LMP-t sokan zöld selyempapírba csomagolt SZDSZ-nek tartják – fogalmazott a politikus, jelezve, hogy ő nem így látja, s sokat sejtetve hozzátette: a jövőben dől el, „hogy az SZDSZ rossz, szélsőséges hagyományainak folytatói vagy a magyar liberalizmus megújítói akarnak-e lenni”.

Tény az is, hogy a másik két párthoz képest (MSZP, Jobbik) mindenképp üdítő volt az a stílus, amelyet az elmúlt hetekben képviseltek – nyilatkozta Kövér (aki ugye a Fidesz radikális, kemény szárnyát lenne hivatott megtestesíteni) a Heti Válasznak.

Kövér elmondta továbbá, hogy ha nem lesz meg a kétharmad, és a Jobbik támogatására lesz szükség, „az az ország megítélésének ártana, s azt a látszatot keltené, mintha az egyébként óriási felhatalmazással bíró jobbközép kormány a szélsőjobb kottájából kénytelen fütyörészni”. (Ami ugye valami borzasztó dolog lehet, elvégre egy nemzeti erőről van szó, s ha az új SZDSZ nem kerül be, életbe lépett volna az a forgatókönyv, amiről ugyancsak Kövér beszélt: az MSZP-vel való „összefogás”. De most jó lesz az SZDSZ is, ha netán nem jön össze a kétharmad és azzal a totális likudista uralom.)…(Az eredeti cikk itt olvasható)

Ez is érdekelheti:  Felháborító: Szavazás indult arról, mikor lőnek rá Orbán Viktorra

Origo.hu:

Üdítőnek nevezte az LMP stílusát a Fidesz egyik meghatározó politikusa, Kövér László a Heti Válasznak adott interjúban. Kövér azt mondta, sokan az SZDSZ utódjának tartják az új pártot, szerinte azonban még korai ítélkezni erről.

„Bennem is él némi bizalmatlanság velük szemben” – mondta a Heti Válasznak adott interjújában az LMP-ről Kövér László fideszes politikus, aki szerint „sokan zöld selyempapírba csomagolt SZDSZ-nek titulálják” az új pártot. Kövér szerint „van ebben valami”, de hozzátette, hogy „mégsem veszem őket egy kalap alá a szalonképtelen erőkkel”.

A Fidesz egyik legbefolyásosabb politikusaként számon tartott Kövér szerint még nem dőlt el, hogy az LMP-sek „az SZDSZ rossz, szélsőséges hagyományainak folytatói vagy a magyar liberalizmus megújítói akarnak-e lenni. Megjegyezte azt is, hogy a Jobbikhoz és az MSZP-hez képest „mindenképp üdítő volt az a stílus”, amelyet az LMP képviselt az elmúlt hetekben…(Az eredeti cikk itt olvasható)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Kövér László megdöbbentő szavai (kommentárral)

 1. Tessék Fideszre voksolok,van egy olyan érzésem nagyon megbánjátok amiért rossz helyre húztátok azt a bizonyos x-et.Én abban biztos vagyok,hogy a Fidesz együtt fog müködni valamilyen formában a Lesz Még itt Palesztínával.

 2. Pokorni szerint az utóbbi évek politikai stílusához nincs türelmük az embereknek, ezért a Fidesznek új politikai korszakot kell nyitnia, amelyben fontos a korrupció elleni küzdelem és az elszámoltatás. „A múlt bűneit nem lesz könnyű feltárni. A politikai riválissal szemben kíméletlennek lenni könnyű, de az új politikai kultúra igazi próbája az lesz, hogy a sajátjainkkal szemben is érvényesíteni tudjuk-e az elszámoltatást”
  Ehhez adok egy ötletet. Oldják fel a titkosításokat. Például az alábbi ügyét is.
  A most a kormányba készülők valódi kilétéről ide kívánkozik egy erre utaló, régebbi bűncselekményben való részvételük megemlítése.
  Kérdezzék csak Orbánt! Na meg Pintért.
  Hajdú-Bihar megyei főügyészként leplezett le Szeszák Gyula egy 66 vagonból álló, állambűnözői olajvonatot, amiért Orbán Viktor, és a többi párt bűnbandái még nyolc évvel később is ellene tették a feljelentéseiket.
  Ez volt Szeszák Gyula legnagyobb ügye. A 66 vagonos nemzetközi olajvonat tulajdonosa Hajdú- Bihar megye rendőrkapitánya, Papp Imre volt, akit még 2000-ben is kártérítettek, érdekes módon, a bűntetteiért.
  Szeszák Gyula jóvoltából az összes párt bukott. (volna)
  Ám Györgyi Kálmán, legfőbb ügyész, Solt Pál, a Legfelsőbb Bíróság elnöke, és Pintér Sándor, országos rendőrfőkapitány stb. gyilkos dühvel védték, a Szeszák által felgöngyölített bizonyítékok ellenében a bűntetteiket.
  Györgyi Kálmán, a tisztelt helyettesei körében, akik között volt Pintér Sándor, akkori országos rendőrfőkapitány, a későbbi belügyminiszter, a robbantásos merényletek legfőbb atyja, a Szeszák által megbuktatott olajügyek legfőbb eltussolója, bejelentette Szeszák Gyula nyugdíjazását. Mivel fogást nem találtak rajta, meggyilkolni nem tudták, ezt a módot választották a magas beosztású bűnözők, ügyészek bírók, és főrendőrök, hogy az ügy további bonyolítását meggátolják, és azt eltussolják
  Később Pintér Sándor egyik fő csicskása a (szemkilövető) Gergényi Péter lett.
  Szeszák Gyula göngyölítette föl a tiszacsegei olajhamisító tevékenységét is. Orbán a feje búbjáig benne volt mindezekben a súlyos gazdasági, és emberiség elleni bűncselekményekben. Érdemes lenne rákérdezni, de hisz épp ezért nem állt ki semmilyen nyilvános vitára, kerüli a nyilvános kérdéseket.
  Most ez a bűnszervezet fogja kezébe venni a haza irányítását. Amit ezek (Orbán-Pintér) fognak művelni a népünkkel, és az országgal, ahhoz képest a húsz éves rombolás csak egy szúnyogcsípés.
  Ezzel a választással sajnos nyilvánvalóvá vált, hogy a húsz éves bűnözők sűrítményét kapja a magyar nép a nyakába. Lehet felkelteni Dózsa Györgyöt, Rákóczit, Kossuthot, Petőfit, meg az összes többi, a magyar nép szabadságáért küzdő hazafit, mert tán mindegyikük erejére is szükség lenne, hogy eltakarítsa ezt a 2/3-ba tömörülő bűnöző halmazt.
  Nemzetünk egyik rendkívül súlyos gondja, hogy nem repkedhetnek a gépek a porfelhő miatt. A zsidók már törik is a fejüket, hogy lehetne Izlandtól valamiféle kártérítést kicsikarni, amiért nem dugózták le a krátert, vagy bizonyítani fogják, hogy még imádkoztak is annak kitöréséért, s mivel a zsidók a világon mindenütt ott vannak, ez rendkívül antiszemita viselkedés, és holokauszt igenlés, tekintettel a kitörő tűzfelhőre, és a forró lávára, na meg a hamura ugye, amivé őket égették el a második világháborúban.

 3. Rend akkor lesz, ha megszűnik a zsidó állam, és a zsidó titkosszolgálatok súlyos beavatkozása hazánk belügyeibe, továbbá a zsidók és azokat kiszolgálók szerepvállalása országunk (félre) irányításában, és a médiumokban.
  Aki nem elsősorban magyar állampolgár, csak „vendégként” élhet Magyarországon. Meg kell követelni a munka és fáradtság nélkül nyert jövedelmek megszüntetését, a kamatrabszolgaság letörését. A társasági formában működő üzemek (trösztök) államosítását. Az államnak gondoskodnia kell a népegészségügy előmozdításáról. Meg kell követelni a zsoldos csapatok megszüntetését és néphadsereg megteremtését, a nemzeti igényeinknek megfelelő földreformot, a föld közcélokra szolgáló ingyenes kisajátítását, a földkamat eltörlését és mindennemű, a földdel való üzérkedés megakadályozását. Akik alávaló módon vétkeznek a nép ellen, az uzsorások, síberek, csalók és hasonlók halállal büntetendők, tekintet nélkül vallásukra és fajukra.
  A Jobbik hívószavai: az alkotmány, a törvény, a rend, a hagyomány, a tekintély, a hazafiság, a nemzeti egység és öntudat, a család, a vallás és a szabadság eszménye mind-mind ott találhatók a magyar fiatalok politikai üzeneteiben. A csökkentett létszámú államapparátus és bürokrácia, az oktatás fontossága, a nagyobb szakértelem, a munkafegyelem, a munkára való kényszerítés, az egyéni és közösségi kezdeményezések fokozása, a beruházási kedv ösztönzése, a hazai piac védelme, a kiemelt állami közmunkaprogramok támogatása, az alacsony infláció, az erős nemzeti valuta, az átlátható és egyszerű adózás és hatékony adókulcs a világ minden sikeres nemzetének programjában ott szerepel.
  A választással nyilvánvalóvá vált, hogy a sűrítményét kapja a nyakába a magyar nép, azoknak a politikus bűnözőknek, hazaárulóknak, aki a húsz év alatt előkészítették a zsidó megszállásunkat, fölvásárlásunkat.
  Garantálom, hogy Orbán intézkedéseitől, rövidesen az egész ország okádni fog. De ezt azokkal nyalatnám föl, akik rá szavaztak. (minimum 600-800 ezer zsidó, több százezer cigány, és az elszámoltatásoktól rettegők százezrei)
  A Jobbikos szavazók 99%-a magyar ősökkel rendelkezik, Az Orbánra szavazóknak csak a töredéke. Tehát Orbán nagy százalékban idegen identitású, nemzetiségű, és fajú társadalmi rétegek érdekeinek a kiszolgálója. De erre rövidesen rá fognak döbbenni a megtévesztett magyarok, amikor már nem hazudozhat, intézkednie kellene, és intézkedéseivel szembeköpi a magyar nép érdekeit.

 4. És, hamarosan a sötétség…
  Most értettem meg ezt a régi régi filmet, amely annyira felkavart gyermekként.
  A FIDESZ uralma Magyarország legsötétebb korszaka lenne…
  Remélem jön akiben bízom, még sosem hagyott cserben senkit!

 5. Orbán Viktor az Őt megkérdező újságirónak a „mikor lehet megtudni a kormány összetételét” kérdésre a következőket mondta: „Mindaddig,amig nem tudjuk milyen arányú a második választási forduló után támogatottságunk, „tisztelentlenség lenne” a minket támogató választópolgárokkal szemben,ha én a kormány összetételéről beszélnék ”
  Magyarul: ne tudja meg a választópolgár,hogy kik is kerülnek be a kormányba.Nagyszerű,de mondhatnám azt is hogy pompás!!!-adjátok a szavazatotok,de ne tudjátok kire,és mire !!!(megjegyzésem: lehet hogy a kormány összetételét megtudván sokan nem választanák az orbánkormányt?-és még gondolkodni is tudnának?) Irány a választófülke,és zombi módjára az „egy a zászló” hatalomra juttatása.
  Az ész megáll! Talán az a tiszteletlenség,hogy azt sem tudják,mire adják a voksukat,csak „eldöntik a haza sorsát”?

 6. A kisebbnek tartott rossz is rossz! választására már rábaltáztunk, de mi nem tanulunk, ismétlések útján se! „Ha a gazda változik is, rajta marad a nyereg a szamáron!” Véreset pisilsz a nyáron!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük