Kovács-ügy – Vona: aljas rágalomhadjárat indult a Jobbik ellen (N1Tv videójával frissítve)


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!
Vona Gábor, a Jobbik elnöke nyilatkozik a sajtó munkatársainak, mellette Mirkóczki Ádám, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos tagja, középen Kovács Béla
Vona Gábor, a Jobbik elnöke nyilatkozik a sajtó munkatársainak, mellette Mirkóczki Ádám, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos tagja, középen Kovács Béla Fotó: MTI Beliczay László

A Jobbik elnöke szerint aljas és átlátszó rágalomkampány indult a párt ellen, amelynek célja, hogy megroppantsák az EP-választás előtt.

Vona Gábor a parlament nemzetbiztonsági bizottságának hétfői zárt ülését követően – amelyen őt és a kémgyanúba keveredett Kovács Bélát hallgatták meg – azt nyilatkozta: gyanússá teszi az időzítést, hogy május 8-ai sajtóhírek Joe Biden amerikai alelnök és Orbán Viktor miniszterelnök telefonon az ukrán helyzetről, az amerikai-orosz nézeteltérésről, illetve az ezzel kapcsolatos magyarországi helyzetről beszélt, s az amerikai politikus azt is kérte, tegyen valamit a Jobbik megerősödése ellen.

A pártelnök furcsának nevezte azt is, hogy ha valóban 2009 óta vizsgálódtak Kovács Béla ügyében, akkor miért pont most, az EP-választás előtt lesz ilyen ügy.

Úgy vélte: ez az egész EP-választás tétjét is módosítja. Azt mondta, nemcsak arról van szó, hogy kik fogják Magyarországot képviselni az Európai Parlamentben, hanem arról is, hogy “külföldi nyomásra a magyar kormánypárt koholt vádak alapján fel tud-e morzsolni egy törvényesen működő, 1 millió ember támogatását élvező parlamenti pártot”. Vona Gábor egyúttal szavazásra buzdított.

A pártelnök kitért arra is: az ülésen nem kapott választ arra, hogy az “úgynevezett kémügyben” miért hívták meg őt a bizottság elé. Ezt párttársa, Mirkóczki Ádám is megerősítette, jelezve, hogy a pénteken a Fidesz által a sajtóban megjelent kérdéseket végül ő maga tette fel a Jobbik elnökének. Hozzátette: semmi olyan nem történt, ami indokolta volna a zárt ülést, ez csak arra jó, hogy a Fidesz “azt sugalmazzon, amit akar”.

Mirkóczki Ádám jelezte: a szakszolgálatok meghallgatásáról szóló bizottsági szakaszban elhangzottakat hosszú időre titkosították, így érdemben nem tud róla beszámolni, ugyanakkor egyetlen olyan dolgot sem hallott az ülésen, ami a Btk. bármely tényállását kimerítené. Kijelentette: bízik abban, hogy az Európai Parlament felfüggeszti Kovács Béla mentelmi jogát és a bírósági eljárásban bebizonyosodik ártatlansága. Megjegyezte: addig viszont a Fidesz még sok lapáttal rátesz az ügyre, “James Bond kutyafüle lesz ahhoz képest, amit most Kovács Béláról fognak állítani”.

Kovács Béla a sajtónak szűkszavúan csak annyit mondott, hogy ha lesz jogi lehetősége, akkor lemond mentelmi jogáról, külföldiekkel pedig csak munkájával kapcsolatos találkozói voltak. Az EP-képviselő ezt követően elhagyta a helyszínt.

[youtube=http://youtu.be/TVVsJDkzFIA]

(MTI)

NIF

Facebook hozzászólások

0 hozzászólás a(z) “Kovács-ügy – Vona: aljas rágalomhadjárat indult a Jobbik ellen (N1Tv videójával frissítve)” bejegyzéshez

 1. Lám csak!
  Visszatértek a hagyományos koncepciós perek! Igaza van Morvai Krisztinának! Jönnek a csőszkunyhók, hol azoknak áruljuk el az állami atomtitkokat, akik az atomerőművet építették.
  Jönnek a nemzeti Rajkok! A “nemzetközi” rajkók gondoskodnak a nemzetek kivégzéséről.

 2. Ez az ügy szerintem több sebből is vérzik. Kémügyeket nem szoktak a nyilvánosság bevonásával vizsgálni. Az, hogy tényként kezelik az feltételezést, már előrevetíti, az ártó szándékot. A kémkedés elkövetésében a Corpus Delicti a tettenérés. Amikor ez megtörténik, onnantól a beszélgetés már zárt ajtók mögött történik, nem pedig sajtótájékoztatón, bizottsági ülésen, TV nyilvánosság előtt…. Azt feltételezem, hogy ezt az ügyet még sokáig nyárson fogják forgatni a Jobbik nevével együtt, csupán a rosszul értelmezett kampánystratégia céljából.
  Bajnak tartom még azt is, hogy mind a három párt képtelen a saját maga által ásott emésztőgödörből kimászni. Legalábbis a retorikájukat illetően biztosan.
  Az MSZP-Fidesz folyamatosan szélsőségesezik, a Jobbik az MSZP-Fidesz összeborulással ijesztgeti a pórnépet, mindenki a másikat gyalázza. Minden esetre ebből a Jobbik többet profitálhat, mint a többi, de sekély e kéj! Nem kellene a pártoknak egymás lejáratni, mert megteszi ezt mindegyik, saját maga.
  A Jobbiknak – hangsúlyozom, hogy szerintem -, egészen másik, a többiek acsarkodásától eltérő arcot kellene mutatnia és nem az elkeseredéssel, indulatokkal telített radikális kisebbséget kellene még jobban hergelnie. Amit eddig elmulasztott annak most hasznát vehetné: nyitni kell a polgári oldal felé, mert az ő helyzetük változatlansága – szerintem rosszabbodása miatt – a támogatottság növelése csak onnan várható.
  Petráss László

  • Tisztelt Petráss úr! A kémkedést tekintve igaza van. Valóban furcsa, hogy adott egy kém, akire már 5 éve gyanakodnak, de hagyják, hogy kijusson ep képviselőnek, (az eu titkosszolgálata hol van? A nagy eu barátok nem figyelmeztették a főnökeiket?) hagyja, hogy létrehozzon egy energia ügyekben mozgolódó testületet aminek a társ elnöke lehet. Majd nem tetten érik és lekapcsolják, hanem nyílt színen elkezdenek vádaskodni ellene úgy, hogy legközelebb 5 hónap múlva vonható vissza még a mentelmi joga is. A baj az, hogy nem ők a hülyék, ők csak elkényelmesedtek a magyarok hülyesége miatt.
   Az emésztő gödröt az elmúlt 20 év pártjai ásták. A fidszemeszpéemdéefeszdéesz nevű párt. Ezek hamisan szélsőségeseznek, míg a Jobbik(?) nem mondhat mást a valóságnál, valóban összeborulás van, sőt valójában a szétválás a látszat. Attól a polgári oldaltól várni kijózanodást, amelyik szerint O. Viktor a földre szállt istenség? Ugye ezt Ön sem gondolja komolyan! Az úgynevezett polgári oldal egyrészről busás hasznot tesz zsebre a fideszempé támogatásából, másrészről legfeljebb annyi tudása, ismerete van a körülötte lévő világról, hogy hazatalál. Ettől a rétegtől várni a felismerési képességet enyhén szólva utópisztikus elvárás. Az úgynevezett polgári oldal akkor választaná Jobbik-ot, ha ugyan úgy befeküdne az orbán-gyurcsány-bajnai-mesterházy ásta árokba, mint a többi. A polgári oldalnak az nem tetszik Vona Gáborban, hogy nem úgy néz ki, mint Orbán Viktor, nem úgy beszél, mint Orbán Viktor és egyáltalán, nem ő maga Orbán Viktor.

   • Tisztelettel! A gödröt valóban az említett “tömörülés” ásta, hiszen akkor még a Jobbik csak a lelkekben létezett. Én a politikai közbeszédre, a politikai panelekre gondolok. Az persze fontos közölni, ami veszélyforrásként érzékelhető – sőt talán néha többet is -, de ennél ma többre volna szükség. Tudom, hogy mind a források, mind a nyilvánossághoz való eljutás korlátozott mértékben áll rendelkezésre, sőt a jelenlegi kormányzat az internacionalista támogatást csak azzal a feltétellel kaphatja meg, ha a Jobbikot igyekszik lerombolni. Adott esetben a beépített emberek révén, ahogyan azt tette az FKgP, MDF, KDNP, MIÉP esetében is. A polgári oldal – ha egyáltalán lehet erről beszélni -, mióta világ a világ, az erősebb oldalára áll, kivéve abban az esetben ha az életvitelét tekintve elégedetlen. Felismerésről szó sincs. befolyásolásról annál inkább. Orbán pedig a körülményekhez képest a legjobb politikát folytatja: a reményt árusítja! Teszi ezt azóta, mióta liberálisból nemzetivé avanzsált. Hát nagyon összetett dolog a politika. Bár csak olyan egyszerű volna ahogyan azt mi itt megbeszéljük.
    Petráss L.

 3. Ismerős a forgatókönyv ebben az esetben is ! Működik a “nagy Konspirátor “! De 25-én megkapják a nagy pofont!
  ADJON AZ ISTEN!
  SZEBB JÖVŐT!
  Charissime d’la Mancha

 4. Nekem bizonyítékom van, hogy O. Viktor konspiratív módon 2 bőröndnyi dollárért és 10 ojró centér eladta az országot. Bizonyítékaimat nem tárhatom a nyilvánosság elé, mert 23456 napra, 3 órára és 12 percre titkosítottam. Bizonyítékaim alapján O. Viktorra a legsúlyosabb büntetést kérem ezen példátlan bűncselekmény elkövetése miatt.

  • Nem tudod titkosítani a tényeket mert a nyilvánosság bevonásával történt a lakhely és nem hazaárulás a likud fidesz és mszp vezette patkányok együtt működésével, mivel ezeknek csak lakhelyük és rablóhelyük nem a hazájuk! Nevezetesen az ország bekényszerítése az eu-ba! Erről tömérdek bizonyíték van csak akár tv felvételek akár írásos dokumentumok formájában nevezetesen az eu szerződések és később a Liszaboni szerződés formájában! Ha az ügyészség független lenne akkor már régen vádat emelt volna az ebben a népellenes bűncselekményben és itt nevesíteni is lehet mivel ismertek az elkövetők! Ez minősített elkövetésnek tekinthető mivel aljas szándékból követték el a saját hatalmuk megszerzése és rablásaik érdekében! Nem a Magyar állam érdekében hanem saját gyarló indíttatású önös haszonszerzés céljából követték el amiben tettestárs volt a médiának csúfolt mszmp agit-prop osztályának itt maradt kövületei!!
   Sajnos Vona elvtárs megint hozta önmagát a kálmán olga komisszárral történt6 riportja alkalmával, alkalmatlanságát arra, hogy vezesse a valódi jó oldalt! nem magyarázkodnia kellett volna hanem kőkeményen elsorolni és csak azt tartani a beszélgetés vezérfonalának. Az a gyámoltalan felvetése amit megpróbált alkalmazni csak nevetségessé tette! lehet, hogy pártkatonának alkalmas, de vezetőnek aki viszi a zászlót alkalmatlan! Nem értem, hogy miért nem csinálnak tabularázát a Jobbik soraiban mivel belső informátorok adják a muníciót az ellenségnek! Miért nem látja ezt a Jobbik vezetése?
   kató rudi

  • Ez nagyon jól jellemzi az előttem szóló az MSZP.-FIDESZ- KDNP-t, más néven és rövidebben; az MSZMP-t.
   Titkosítani kell, hogy a megrágalmazott ne tudjon védekezni.
   Ma reggel az összes csatorna a Jobbikot szidta teljes erővel, és iszonyatos hazugságokkal, és elferdítésekkel, de azt a lehetőséget egyik sem adta meg, hogy valamelyik Jobbikos személyesen is reagálhasson a sok fehérjehalmaz rágalmaira, és gyermekkori fantáziájára.
   És számomra a legborzalmasabb, hogy ezt a színjátékot az ország nagy része komolyan veszi.
   Baumag

 5. Itt ezen a helyen kérem az eszdéesz ifjúsági szervezetét, hogy járassák le a Jobbik-ot. Hozzák nyilvánosságra a megdönthetetlen bizonyítékaikat. Tisztítsák meg az országot ettől az elvetemült és szélsőségesen nácirasszistafasisztatrappista csoporttól.

 6. Azt mondjuk nem értem,hogy mi beszélni valója volt Vonának meg a Bélának az orosz kommunista párt vezetőjével?Aki tudja a választ,írja meg!

  • Mi beszélni valója volt az orsós likud vityánalk és a többi söpredéknek az összes pártból akik havonta teszik a jelentésüket netanjahuval, beginnel és a többi fasiszta népirtó zsidóval? Ezek mind a Magyar nép gyilkosai, ellenségei, gyarmatosítói! Ezek nem harmadik ország ellen hanem Magyarország ellen követik el! A mostani meglapozatlan tehát légből kapott vádak alapján semmiképpen nem lehet hazaáruló mivel a gyarmatosítók (eu, izrael, usa) elleni kémkedéssel vádolják ami a Magyar törvények szerint kötelessége minden MAGYAR állampolgárnak!
   kató rudi

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Ami nem ellopható…
Nincs különbség a Fidesz és az MSZP között
Kishantos az egész ország? – A szálak mozgatója a Grippen-gróf
Close