KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Köszönet és építő jellegű kritika Szabó Gábornak a Jobbik kampányfőnökének részére

Reiner PéterA vasárnapi országgyűlési választás befejeztével Szabó Gábor a Jobbik pártigazgatója valamennyi a választási bizottságokban a Jobbik részéről delegált közreműködőnek egy emailben köszönetet mondott az aktív segítségért és munkáért. A Jobbiknak, nem sikerült országszerte minden választási választási bizottságba delegáltat küldenie. Ez sajnos kiskapukat hagyott a szavazatok kontrollálása terén. Ezzel kapcsolatban írt nyílt levelet a pártigazgatónak Reiner Péter, aki szintén a Jobbik delegáltja volt a  választás során.

Íme Szabó Gábor levele:

Tisztelt szavazatszámláló harcostársam!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nevében hálásan köszönöm meg Önnek, hogy a vasárnapi szavazás során hajnaltól késő éjszakáig számíthattunk az Ön segítségére, munkájára, áldozatvállalására.
Nagyon sokat segített ezzel nekünk.
Köszönjük szépen!
Szabó Gábor, országos kampányfőnök
Jobbik Magyarországért Mozgalom


Reiner Péter gondolatai a választást követően:

 Kedves Szabó Gábor!

Annak ellenére is jól esik, hogy a Jobbik országos motorjaként köszöneteddel megszólítottál, hogy ez a gesztus nyilvánvalóan nem lehetett személyes.

Szerény személyem is azok közé tartozik immár a közéletünk és közvélekedésünk egyik sikeres befolyásolójaként, aki tizedik éve konokul kiáll és hirdeti a Jobbik vállalt értékrendjét és akire a Jobbik mozgalma kitartóan számíthat a jövőben is, a mások számára elképzelhetetlen személyét ért rendszeres támadások ellenére.

Ez a tény is indokolja, hogy következetes támogatásom ellenére megengedjem magamnak a kritikát, mert személyemtől távol áll a belesimulás.

Az OVB- től nyilvánosan megszerezhető információk szerint a valódi kormányváltásra egyedül esélyes pártként a Jobbik megengedte magának azt a nagyvonalú gesztust, hogy választás tisztaságának garanciáját átengedte illetékteleneknek azzal, hogy nem tudta lefedni a tízezres választói kört saját  bizalmát bíró és a választás tisztaságát ellenőrző harcostársaival.

Engem nem érdekel, hogy az ellenérdekű szervezetek ezt az alapvető feladatot hogyan oldották meg, amikor rendkívüli fontosságú és igenis válaszigényű kérdést felteszem a mozgalom elnökségének és a választás sikeréért felelős tagjának.

Amikor sokadszorra korábbi szándékom ellenére ismét elvállaltam ezt a felelős és valóban  nem könnyű munkát a Jobbik sikere érdekében, abból a meggyőződésemből kifolyólag tettem, hogy a választás tisztasága és ellenőrzésének egyedüli kézben tartásának ez az egyetlen lehetősége és nem lehetek hiteles a választások befejeztével történő értékelésemmel, ha jómagam kivonom ebből a munkából!

Arra gondoltam, hogy a mozgalom elnöksége és sokszázezres támogatója is belátja, hogy csakis a párhuzamos ellenőrzés az egyedüli garanciája az elért politikai eredmények bemutatására.

Más szóval a tízezer választói körzet OVB-től független eredményének ellenőrzése és a mozgalom választásokat figyelő központjában történő visszajelzése lehet a kizárólagos mércéje, az elért tiszta eredményeknek.

Sajnos ismereteim szerint, több ezer harcostárs hiányzott feltehetően a kisebb választói körzetekben, de a számos visszajelzés alapján a jelentősebb győzelemre esélyes körzetekből is.

Arra külön büszke vagyok, hogy saját újbudai választói körzetünkben munkám és önzetlen szolgálatom nem veszett kárba, mert mind a 126 választói körzetünkben a jó szervezéssel sikerült a teljes ellenőrzést biztosítanunk, így jelöltünk valóban 100 %-osan tiszta eredmény birtokosa lehet.

Arra már kevésbé vagyok büszke, hogy jelöltünknek annyira nem sikerült elnyernie szavazóink bizalmát, hogy bár még nem áll rendelkezésemre a teljes országos adatsor,  érzésem szerint a Jobbik szempontjából negatív országos rekordokat döntögettünk, sikertelenségével.

Azonnal fel kell tennem azt a kérdést is, hogy a 2010-es szintén totálisan számunkra eredménytelen belbudai sikertelenség után, a megfelelő emberünket indítottuk a megfelelő helyen?

 Elkerülhetetlenül  és akár érdekeket is sértve elemezni kell, hogy miért nem állt a mozgalom rendelkezésére kellő számú felelős harcostárs, ilyen mért támogatás ellenére és ebben a sajnálatos tényben felvethető e alapszervezeti személyes felelősség.

Azzal senki nem védekezhet, hogy személyének és családjának biztonsága és munkahelyének megőrzése miatt,nem mert nyíltan a Jobbik érdekében ilyen felelős önzetlen munkát vállalni, mert ezzel a közel hétezer bajtársunk elvégzett munkáját kérdőjelezi meg.

Ezek után érthetően nem szeretnénk a kapott majdani végleges eredmény birtokában bárkitől is választási csalásokról értekezni, annak ellenére, hogy maga a Fidesz által létrehozott rendszer a valódi ” választási csalás”.

Nem tudok szabadulni attól a nyomasztó gondolattól, hogy a győztes Fidesz által önmagára kreált és majdani remélt győzelmünk után azonnal megváltoztatandó választási rendszer ellenére, igaza volt Vona Gábornak a választás éjszakáján első sokként csalódott arcát látva, amikor arra gondolhatott, hogy igenis megvolt a Jobbikban az esély, öt-hét helyen történő egyéni mandátum megszerzésére és valóban rezgett a léc, különösen Gyöngyösön!

Ez esetben valóban meg lett volna a harminc remélt mandátum és legyőztük volna a vörösöket, második helyen álló pártként.

Tehát kérdésem, hogy a „rezgő léces” helyeken teljes mértékig lefedtük-e a választást ellenőrző harcostársainkkal a választói körzeteket?

Ettől függetlenül továbbra sem tudok szabadulni attól a nyomasztó gondolattól, hogy részben átengedtük politikai eredményeink tiszta eredményeinek mérését, ellenérdekű politikai ellenfeleinknek.

Befejezésül én is azokhoz tartozom, aki ennek ellenére joggal vagyok büszke a Jobbik országos támogatottságának növekedésére és politikai súlyának immár megkerülhetetlenségére.

Bízom abban és minden lehetőt meg is teszek érte, hogy az EP választás még nagyobb sikert hoz majd a Jobbik számára, mert ennek garanciáját látom a kivételesen eredményes és tiszteletre méltó Morvai Krisztina EP listát vezető személyében.

Adjon az Isten végre Szebb Jövőt drága Magyar Hazánknak és Nemzetünknek!

Budapest 2014. április 9.

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Köszönet és építő jellegű kritika Szabó Gábornak a Jobbik kampányfőnökének részére

 1. Bp.-en számláltam és hiába voltam ott, a csalást nem tudtam befolyásolni: láncszavazás volt az I. ker.-ben.

 2. Eléggé visszatísztóan hajt a Jobbik díszzsidója címre, mivel a FIDESZ-nél e poszt már be van töltve.
  Káldi József

 3. A választásokkal a zsidók folyamatosan csalnak. Választások útján soha nem fog megváltozni a rendszer.

  1. Csatlakozom az előttem szólóhoz.
   „addig még élhettek amíg ki nem irtjátok egymást a parancsunkra, mert ha lenne eszetek, mi már nem élnénk.”

 4. Uraim,uraim, ha abbahagynánk a mocskolódásokat, garantálom sokkal töbet segíthetnénk a Jobbiknak.
  Nem gondoltak még erre véleltlenül? Pedig nagyon is ideje lenne.
  Reiner Péter cikke nagyon is elgondolkodtató.
  Corvinus

 5. Tavares „úr” honfitársa vezette kéttagú +tolmács EBESZ megfigyelőcsoportja 2014. április 6-án, 18 óra 23 perckor tette tiszteletét nálunk. Aggódó arccal biztattak bennünket, hogy nyugodtan mondjuk el, miféle visszásságokat tapasztaltunk. Miután közöltük velük, hogy még hangos szó sem volt a szavazás során, egyre kelletlenebb arcot vágtak, majd némi sustorgás után fotózni szerettek volna bennünket, de engedélyt nem kaptak rá. Ezután igen kellemetlen lelkiállapotban hagyták el a helyiséget, miután a ballibsiktől előzetesen kapott információk nálunk nem váltak valóra.

 6. Gondolkodni akar Corvinus?
  No akkor egy kis gondolkodni való. (tő mondatokban röviden)
  A zsidok kijelentették, hogy az egyik legalkalmasabb hely arra hogy új hazát alapítsanak Magyarország.
  Miután ez akkor kivitelezhetetlen volt az Osztrák- Magyar Monarchia miatt. A szintén zsidok trianonban szétszedték a Monarchiát és Magyar ország 2/3-részét elcsatolták Magyarországtól. Így teljesen legyengítették az országot.
  A patkány forradalom alkalmából már tevőlegesen fegyverrel akarták megcsinálni a zsido államot. Amit a franciák nem vettek jó néven és a románokkal szétzavarták a vörös patkányokat. Ekkor gazdaságilag felvásárolták Magyarországot és a Horthy kormány égisze alatt nagy felvirágzása kezdődött a zsido gazdaságnak, közben ki tántorgott 2 millió koldus MAGYAR amerikába. (lakosság csere- mint most Orbánék már 500000 embernél tartanak) A vörös megszállással, megkapták a zsidok a politikai hatalmat is. Tehát a gazdasági és politikai hatalom már 1990-re az övék volt, ekkor megtörtént a módszer váltás. A vörös patkányok most már nyíltan vállalják a zsidó mivoltukat. A politikában, bíróságokon, rendőrségeken már csak zsidokat találhatunk. ( ja cigányokról ne feledkezzünk meg). A politikai pártok vezetősége mind zsidokbol áll, és miután már a teljes vezetés az övék, megkezdődhet trianon revíziója is. Lehet vissza csatolni az elvett részeket, hogy meglegyen a teljes élet tere a új magyaroknak, és a rabszolgáiknak a magyaroknak.
  Azért volna egy kérdésem: miért van az hogy egy csürhe először kazárnak utána zsidonak most meg magyarnak akarja álcázni magát?
  Hagymási Zsuzsanna
  Igen tudom, összeesküvés elmélet, sőt félnótás is vagyok, de azért csak gondolkodjon el mindenki azon amit írtam, főleg azért mert ezek az állítások, tények mind bizonyíthatóak, csak tudni kell hol olvas utána az ember. Mert a hivatalos (zsidok által írt)történelem tudományunk még mindig a fin ugor elméletnél tart.
  Na jó gondolkodást!

  1. Kedves Zsuzsa!
   Aki egy kicsit is hajlandó utána járni a dolgoknak az pontosan tudja,hogy igazat mond.
   Én már régóta nem olvasom a zsidók által írt hazug történelmet.
   H.B.
   „Jelenleg diszkréten, de teljes erőnkből azon dolgozunk, hogy ezt a rejtélyes erőt, amit szuverenitásnak neveznek, kiragadjuk a világ nemzetállamainak kezéből. Eközben szánkkal váltig tagadjuk, amit a kezünkkel teszünk.”
   Arnold Toynbee professzor, részlet a koppenhágai Nemzetközi Ügyek Kutatóközpontjában 1931-ben mondott beszédből

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük