Kossuth tériek, avagy az élő lelkiismeret

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A váróban türelmetlen betegek, s bár a rendelés még nem kezdődött el, dr. Fidesz már beöltözve készen áll. Az elhangzó panaszok mindegyike súlyos, de az okok megfelelő szakmai hozzáértéssel – az eskünek megfelelően – orvosolhatók. Elhanyagolt betegségek továbbterjedését csakis radikális műtéttel lehet megállítani, ugyanakkor a könnyebb esetek is szigorú ellenőrzés melletti hosszabb ápolási időt igényelnek.

A Magyar Nemzeti Bizottság 2006 civil szervezet hétfő esti, a Bp.Vértanúk téri  rendezvényén mindvégig érezhető volt az a nagyfokú várakozás, amely a hatalomra kerülő jobboldali párttal szemben kialakult.

Az egyik legfontosabb teendő mindjárt a tömegtájékoztatással kapcsolatos, s amely esetében az egyedüli radikális megoldás:  aki bent van, az holnap már kint(!)

Nevezhetjük akár tisztogatásnak, de az elvárt eredmény másképp elmaradhat. Nemzeti Távirati Iroda tölthetné be a jelenleg más nevet és irányzatot viselő intézmény feladatkörét. Ennek szükségessége példaként akár a fent említett rendezvényről, fogcsikorgatva íródott és közzétett (mti-s) tudósításból is eredeztethető.

Tartalma és stílusa tévesen feltételezi az itthoniak széleskörű tájékozottságát  Magyarország jelenlegi határain túl élő honfitársaink mindennapjairól.

A korábbi évtizedek politikai vezetőinek szívós munkájaként – az elhallgatás, félre- és mellébeszélés altatni próbálta a soha ki ne hevert trianoni „béke” megállapodás ezidáig tapasztalt, nemzetünk számára csakis tragikus következményeinek ismérveit.

Sajnálatosan az anyaországbeliek nagy része számára elképzelhetetlenek a magyarellenesség nehezen elviselhető, napjainkban is tapasztalható  megnyilvánulásai, amelyek egyazon forrásból, az éppen vizsgált szomszédos államvezetés köreiből, folyamatosan tápláltak.

A magyar nemzet fennállásához mérten kérészéletű kormányocskák szándéka átlátszó, leginkább undorító és elítélendő.

Gondolhatnók, a fiatalabb nemzedékek ténylegesen elrendezni igyekeznek mindazon fennálló problémákat, amelyek az elmúlt kilencven év során összegyűltek.

S íme, itt az újabb, súlyos betegség, az oktatásunké, amely főként az igaz történelemtanítás hiánya miatt alakult ki – ehhez kapcsolódóan mellékbetegséget okoz a hit- és erkölcstan eddigi tervszerű mellőzése/tiltása is.

Ne merjünk kicsik lenni!váljon summázatává a lecserélendő oktatáspolitikánknak, és – megint csak elsők között – útkereső(!) diplomáciánknak.

A sárga és kék színek összekeverésével kapott, megtévesztő zöld háttér olyan ellenerők létét feltételezi, amely a gyógyításra felesküdött doktorok napi tevékenységét – kiváltképp a radikális orvoslást – újra, és újra minden elképzelhető módon akadályozni próbálja.

Las-san í-rom, hogy Betlen János is megértse: a médiahatalmat a jó- és közszolgálatiság; az igaz-, hiteles-, tényszerű tájékoztatás kell jellemezze a jobboldali kormányváltást követően. Segítségével válhatnak a köz ügyei iránt még érdeklődő polgárok számára ismertté az összmagyarságot érintő, és megoldást követelő problémák. Ellentétben az ezidáig megtapasztalt elhallgatással, és félretájékoztatással  megkönnyíthetik példaként a határainkon túli honfitársaink számára a feltétel nélküli, kettős állampolgárságot eredményező gyors, és egyhangúlag elfogadandó parlamenti döntést.

Az MNB 2006 rendezvényén felszólalók – ifj. Hegedűs Lóránt református lelkész; dr. Bene Gábor tiszteletbeli MNB 2006 elnök; Reiner Péter Magyar Gárda alapító- és pártolótag; dr.Gaudi-Nagy Tamás jogvédő, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője; Gyetvay György Gergely, Magyarok Világszövetsége elnökségi tag; Farkas Máté délvidéki képviselő; Végh Miklós, MNB 2006 tag; Molnár Zsolt MNB 2006 pártolótag – mindegyike a magyarság összetartozását, a jövőjébe fektetett hitét emelte ki egy elkövetkező, nemzetérdekű jobboldali kormányzás sikerének biztosítékaként, egyúttal támogatják mindazon lépését, amely a radikális jobboldal programjában eleve megfogalmazódott, és hozzáférhetővé(!) vált.

Somlai László Arthur

Nemzeti InternetFigyelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük